Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΠΟΛΥ! ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ – ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΣΤΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ! ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ – 1.534 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ 81 ΝΕΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ

    Κοινοποίηση:
    Η-Ελλάδα-μικραίνει-Ακόμα-λιγότερες-οι-γεννήσεις-το-2019

    Σήμερα ανακοινώνουμε 1534 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 23 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 121253, εκ των οποίων το 52.7% άνδρες.

    5066 (4.2%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 34181 (28.2%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

    571 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 ετών. 166 (29.1%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 76.7%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 697 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

    Τέλος, έχουμε 81 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 3370 θανάτους συνολικά στη χώρα. 1351 (40.1%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 96.0% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Εδω βγηλε ο μαλακοΓωγος και ειπε οτι ουτε στις 7/1/21 θα ανοιξουν τα σχολεια.Αυτοι ειναι μαλακες ανηδεοι ανικανοι μιλαμε.Περιμενει ο ηλιθιος να ερθει το εμβολιο και να αναγκασει ολους να το κανουν με τον εκβιασμο τους.Θα ξεσηκωθει ο κοσμος και θα τους παρει ο διαολος.

    2. Καλά να πάθει ο Ελληνικός λαός. Έπεσε με τα μούτρα στην ΝΔ, εξαιτίας του λαού βγήκε μια κυβέρνηση με υπεραυτοδυναμία, χωρίς αντιπολίτευση, για πρώτη φορά στα χρονικά η αντιπολίτευση είναι ανυπαρκτη, δεν υπάρχει ανάχωμα ένα εθνικό κόμμα καθώς ο λαός άφησε τον εθνικισμό εκτός βουλής ( εκτός και αν ελπίζει στον Βελλόπουλο όπως πριν το 2012 στον Καρατζαφέρη ). Ας τους λουστεί λοιπόν τώρα ο λαός

    3. Μόσιαλος, Μητσοτάκης, Πέτσας, Τσιόρδας, Χαρδαλιάς, Κοντοζαμάνης, Σύψας, Μαγιορκίνης.
      Really now;
      Χρειάζονται περισσότερα αποδεικτικά στοιχεία, ότι είναι η μεγαλύτερη απάτη του αιώνα;

    4. Αρετη και τολμη η ελευθερια” Καλβος. Τιποτα απο τα δυο δεν εχουμε, ας κατσουμε να τρωμε στην μαπα τον κουλη, τον μπουμπουκο και τον μπ@λατσινο! Αρρωστοι, ανωμαλοι, ψυχακηδες…

    5. Ένας επικίνδυνος ηλίθιος προσπαθεί να μας κυβερνήσει….

    6. Εμείς τι κάνουμε?έχουμε αφήσει μια χούφτα μαλακές ψυχακιδες να μας καταστρέφουν αντί να βγούμε έξω όλοι κ να τους γαμ@@@@με τα σπιτια

    7. Ποτέ στην ιστορία τόσο λίγοι δεν συνέβη να καταστρέψουν τόσους πολλούς με την ανοησία και τον αυταρχισμό τους!!!!!!!!!

    8. μια κυβερνηση που την απαρτιζουν καραγκιοζηδες ασχετοι τι περιμενετε να κανει.εχουμε κατι βλακες λοιμοξιολογους που δεν ξερουν τι τους γινετε. ειναι λαμογια και προφανως περνουν πολλη μιζα απο της φαρμακευτικες. το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να το παιζουν εξουσια διατασουμε και εκτελειτε ανθρωπακια πολιτες.οι οικονομια εχει καταστραφει τελειως αλλα χεστηκανε.και ο μητσοτακης το μονο που λεει περιμενουμε τα εμβολια.τα εμβολια να τα βαλετε στο πατο σας οσο και να καταστρεψετε την οικονομια εμβολια δεν κανουμε θελουμε την υγεια μας και οχι να παμε στον αλλο κοσμο πριν την ωρα μας καταλαβατε καθικια.

      1. Οι λοιμοξιωλογοι, όπως ο Σωτήρης, είναι όχι μόνο δημόσιος υπάλληλος, και όχι διορισμένος και με ΑΣΕΠ…αλλά και επιχορηγούμενος από φαρμακευτικές εταιρείες….απ’ όπου να το δείς το θέμα, δεν θα πεις ότι είναι ο πιο ακέραιος άνθρωπος..

    Comments are closed.