Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΛΙΩΣΕΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ. ΧΟΡΕΨΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑΝ ΜΠΕΚΡΟΥΛΙΑΣΑΝ. «ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ» Ο ΠΟΘΟΣ ΤΟΥΣ! ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ. (ΒΙΝΤΕΟ & ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ MAKELEIO.GR)

    Κοινοποίηση:
    edesa skopianoi 2

    Ακόμη και δήμοι, όπως αυτός της Έδεσσας, χρηματοδοτούν τις εκδηλώσεις, προφανώς για να πάρουν και την τελευταία ψήφο!
    Τα παραδοσιακά πανηγύρια της Μακεδονίας, επιχειρούν να «καπελώσουν» οι Σκοπιανοί και οι εγχώριοι υποστηρικτές τους, στην προσπάθειά τους να αποδείξουν πως στη βόρεια Ελλάδα, υπάρχουν «Μακεντόνετς» που «καταπιέζονται» από τις αρχές.
    Στα συγκεκριμένα πανηγύρια, επειδή η γλώσσα των τραγουδιών είναι στο σλαβόφωνο ιδίωμα της περιοχής, γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης και προπαγάνδας από ορισμένους στην περιοχή μας, που το λέω ευθέως εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία

    Πρώτη μούρη στο καβούρι!

    Ο πολιτικός προδότης έχει όνομα και επίθετο!
    Γιώργος Σηφάκης Βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ στην εκδήλωση μίσους, στην εκδήλωση που με το καμουφλάζ της μουσικής επιδιώκει την διάλυση την εδαφικής ακεραιότητας της Ελλαδας.
    edesa skopianoi 1

    edesa skopianoi

    edesa skopianoi 3 edesa skopianoi 4 edesa skopianoi 5

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ
    ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ – ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΓΛΕΝΤΟΚΟΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ «ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗ»! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΑΚΡΗ! ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΞΕΣΑΛΩΣΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ»)

    Ξέχασε ο Συφάκης

    Το καλοκαίρι εκατοντάδες συντοπίτες του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας Γιάννη Σηφάκη διαδήλωναν στο κέντρο της Αριδαίας για το Σκοπιανό, στο γραφείο του βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος εκτυλίσσονταν πρωτοφανείς σκηνές, με αστυνομικούς να φυλάνε το γραφείο υπό το φόβο επεισοδίων. Σύλλογοι υπέγραψαν ψήφισμα κατά της πρόσφατης συμφωνίας των Πρεσπών και το παρέδωσαν στο γραφείο του βουλευτή, όπου επικρατούσε η εικόνα με τους… πάνοπλους αστυνομικούς να έχουν παραταχθεί ώρες πριν έξω από το γραφείο του.

    astynomikoi_grafeio_vouleuti_siriza2_3006

    astynomikoi_grafeio_vouleuti_siriza3_3006

    Βρώμικη προπαγάνδα από Σκοπιανούς δημοσιογράφους

    Η κυβέρνηση των Σκοπίων εγκαταλείπει τη Μακεδονία και τους Μακεδόνες στην Ελλάδα για πάντα», γράφει η σλαβική εφημερίδα των Σκοπίων expres.mk

    με αφορμή γλέντι που διοργανώθηκε κοντά στην Έδεσσα από «Μακεδόνες της Ελλάδας».
    «Το βίντεο καταγράφηκε στην Ελλάδα, στην περιοχή ‘Νεγκούσκατα’(;), κοντά στην Βόντεν (Έδεσσα) στο χωριό που στα ελληνικά το λένε Μαρίνα», γράφει το σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων.
    Και συνεχίζει, αναφέροντας ότι σε αυτό παρουσιάζονται οι καλεσμένοι της ετήσιας μακεδονικής γιορτής με τον Βλάτκο Μιλαντινόφσκι και την ομάδα «Μακεδονικό Μεράκι» που αποτελείται από «Μακεδόνες», από την Ελλάδα.
    Το κύριο μήνυμα μεταδίδεται μέσα από το τραγούδι, στη «μακεδονική» συγκέντρωση, σε αυτόν τον ελληνικό χώρο, καθώς λένε οι στίχοι:
    «Λένε ότι δεν υπάρχουμε
    Ότι δεν είμαστε εδώ
    Λένε ότι δεν υπάρχουμε
    Αλλά είμαστε εδώ
    Είμαστε εδώ πριν από τον Ιησού,
    Στη γη μας τη Μακεδονία.
    Είμαστε εδώ και παραμένουμε
    Και το ιερό μας όνομα δεν αλλάζει».
    Το «μακεδονικό κόμμα» στην Ελλάδα πραγματοποίησε την εκδήλωση και οι καλεσμένοι προσκλήθηκαν στην παραδοσιακή μακεδονική γιορτή.
    Το βίντεο, με σαφήνεια δείχνει το λάθος της μακεδονικής κυβέρνησης να αλλάξει το άρθρο 49 του συντάγματος με το οποίο παραιτείται από μια αυτόχθονα μακεδονική μειονότητα που υπάρχει στην Ελλάδα, εκτός από τους λεγόμενους “Έλληνες Μακεδόνες”, γράφει το σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. ETSI ΔΕΙΧΝΕ ΦΑΤΣΕΣ να ξερουμε ποιους θα τσιμεντώσουμε οταν ερθει η ΩΡΑ,

    2. Γιατί μας κάνει αυτό εντύπωση ? Ελάτε μια βόλτα το καλοκαίρι να δείτε τα χάλια μας στη Χαλκιδική . Και μάλιστα με τις ευλογίες των ντόπιων. Φτάσαμε σε σημείο μέχρι και χορηγούς Σκοπιανούς να έχουμε σε τοπικές εκδηλώσεις των πολιτιστικών συλλόγων . Δεν το συζητάω δε για τα ενοικιαζόμενα δωμάτια , τα οποία τα ενοικιάζουν για 120 – 150 μέρες σε Σκοπιανά πρακτορεία και φέρνουν όλη τη σάρα και τη μάρα από τη Φυρομ και οι δικοί μας καμαρώνουν ότι έχουν γεμάτα τα δωμάτιά τους και τα ξενοδοχεία τους. Το Φεβρουάριο μου τρέχαν στις εκδηλώσεις κατά των Σκοπίων και το Μάιο τις έχουν μέσα στα σπίτια τους και τους υπηρετούν
      κανονικά .
      ΚΡΙΜΑ! ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ! ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΟΡΓΗ !
      Αν μέχρι τώρα ερχόταν με τέτοιο θράσος και τόσο προκλητικοί , δε θέλω να σκέφτομαι πως θα είναι από εδώ και πέρα .
      Είναι τρίτη φορά που ψάχνω να νοικιάσω σπίτι στο Πολύχρονο και στα γύρω χωριά γιατί εδώ έχω το μαγαζί μου εδώ και 7 χρόνια και ζω πλέον μόνιμα εδώ χειμώνα-καλοκαίρι. Δε το συζητάω ότι για 50 τμ θα πρέπει να δώσεις μόνο για ενοίκιο γύρω στα 5.000 eur , σου τα ζητάνε και προκαταβολικά για όλο το χρόνο , συμβόλαιο δε σου κάνει κανείς , και όλα αυτά αν είσαι τυχερός και μείνει τίποτα ξενοίκιαστω , γιατί το πρώτο που σου λένε είναι ¨ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΔΩΣΩ ΣΤΟ ΓΙΟΥΚΟΣΛΆΒΟ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ¨ ή ¨ΜΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΤΑΔΕ ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΝΟΙΚΙΑΣΩ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ¨ όπου τουρίστας στη καλύτερη περίπτωση κανένας Σέρβος , γιατί και αυτοί άρχισαν να μην έρχονται τελευταία λόγο των Σκοπιανών ,όπως δεν έχουμε πλέον ούτε Γερμανούς , Αυστριακούς , Άγγλους , Ιταλούς ,Σκανδιναβούς ούτε για δείγμα.
      Τα τελευταία 2 χρόνια ότι πουλήθηκε στο χωριό , ξενοδοχεία , σπίτια , οικόπεδα , αγοράστηκαν από Αλβανούς και Σκοπιανούς και κανά δυο από Βούλγαρους. Και ένας Σερραίος αγόρασε ένα διαμέρισμα ! 3 ξενοδοχεία , το ένα πρώτο στη θάλασσα από Αλβανούς , από το μεροκάματο που κάνουν στην οικοδομή ! Καμιά 15 σπίτια που τα μετέτρεψαν σε ενοικιαζόμενα δωμάτια των 13 τμ το καθένα επίσης από Αλβανούς που τα ανακαίνισαν και μέσα στον ίδιο χρόνο τα μεταπούλησαν σε Σκοπιανούς.
      Αυτοί τη στιγμή είμαστε 5 μαγαζιά το χειμώνα ανοιχτά . Τα 4 τα έχουν Αλβανοί .Επειδή δεν κρατάω το στόμα μου κλειστό και τους τα χώνω , είμαι η ρατσίστρια του χωριού . Αν και έχω μαγαζί και θα έπρεπε να συμπεριφέρομαι διαφορετικά γιατί με αυτή τη στάση μου χαλάστηκα με πολλούς πατριώτες του χωριού και αυτό έχει αρνητικές συνέπειες και στη δουλεία μου , δεν το μετανιώνω καθόλου.
      Καλό το χρήμα και όλοι το έχουμε ανάγκη , αλλά ορισμένα πράγματα δεν πουλιούνται . Όλα εδώ πληρώνονται . και δεν θα αργήσει αυτή η ώρα.

    3. ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.
      ΤΥΧΑΙΟ;
      ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ.
      Η ΛΕΞΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ : ΜΠΕΚΡΟΥΛΙΑΣΑΝ.
      ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ.
      ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΕΘΙΜΟ Κ.Λ.Π Κ.Λ.Π , ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΘΙΜΟ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ.
      Η ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΓΟΥΡΟΥΝΙΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΣ ΚΡΕΑΣ ΠΑΣΤΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΛΙΠΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΜΑΜΟΥΘ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.
      ΠΗΡΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΑΝΑΓΚΗ-ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΚΑΠΟΙΟΙ.
      ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΑΝ ΜΕ ΤΣΙΠΟΥΡΟ, Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗΣ ΡΑΣΤΩΝΗΣ, ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΗΔΗΙΟΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑΝΑ ΑΥΤΑ ΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ¨¨ΕΘΙΜΟ΄¨΄ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ.

      ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΣΗΦΑΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΝΤΟΡΚΑ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ, ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΟΜΩΣ.
      Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΚΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΥΣΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΕ ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ , ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΟΙΧΟΥΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΡΙΣΤΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΗΦΑΚΗ.
      ΕΤΣΙ ΦΕΤΟΣ ΕΤΡΕΞΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΊ.
      ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΤΙ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ SITE ΚΑΙ ΜΕΣΑ Ο ΣΗΦΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΕΝΘΕΡΜΟΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΑΥΤΗΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
      ΤΡΕΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΟΡΚΑ, ΚΑΘΩΣ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ

    4. θα παρετε του καραμπελα τα γκογκοδια και εσεις και ο τσυριζοβρωμιαρης

    5. ….θα σας καθαρισουμε κατσαπλιαδες και μετα θα καθαρισουμε τον αρχικατσαπλια προδοτη τσιπρα..!!!

    6. Kako ψοφο ναχουν ολοι τους και πρωτος,πρωτος να ψοφησει ο ΑΛΒΑΝΟΤΣΙΠΡΑΣ

    7. ΠΑΝΤΑ ΥΠΥΡΧΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΞΕΣΑΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΤΟΠΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ , ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ , ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ .

      1. ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ … ΤΕΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ

    Comments are closed.