Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ «TURKAEGEAN» ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ, Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥΛΑΕΙ… ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ! ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΞΕΧΑΣΤΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ! ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ!

    Κοινοποίηση:
    ΑΙΓΑΙΟ

    Όχι μόνο δεν έκανε τίποτα η ελληνική κυβέρνηση για να σταματήσει την τεράστια τουριστική καμπάνια των Τούρκων με τον τίτλο Turkaegean, αλλά αυτή εξελίσσεται και γιγαντώνεται κανονικότατα!!!

    Οι Τούρκοι προτείνουν «προορισμούς στο Αιγαίο»…Προς το παρόν προτείνουν προορισμούς στα τουρκικά παράλια αν και όπως πάμε κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί τι θα δούμε στο μέλλον. Μην ξεχνάμε ότι για τις ελληνικές κυβερνήσεις και ειδικά για την κυβέρνηση Μητσοτάκη η πώληση υποδομών νησιών ακόμη και σε Τούρκους, όχι μόνο δεν είναι πρόβλημα αλλά είναι το ζητούμενο μας!!!

    Για όσους σπεύσουν να πουν -από «δεξιά» και «αριστερά»- ότι είναι δικαίωμα των Τούρκων να διαφημίζουν «προορισμούς στο Αιγαίο» δείχνοντας τουρκικά παράλια θα απαντήσουμε ότι δεν θα τους ακολουθήσουμε στο ταξίδι τους στον ωκεανό της αφέλειας. Μιλάμε για αφέλεια ,γιατί πάντα θέλουμε να είμαστε καλοπροαίρετοι…

    Να επαναλάβουμε κουραστικά ίσως, ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη επέτρεψε επί της ουσίας την ελεύθερη αλιεία των Τούρκων στο Αιγαίο αλλά και την πώληση για χρέη μόλις 6,2 εκατομμυρίων ευρώ της ελληνικής αλιευτικής εταιρείας Καλλιμάνης.

    Όλα αυτά την ώρα που ο εκπρόσωπος της ΝΔ Άκης Σκέρτσος αλλά και άλλα στελέχη της ΝΔ και της κυβέρνησης Μητσοτάκη «πουλάνε» τις τελευταίες ημέρες «πατριωτισμό».

    Τέσσερα χρόνια η κυβέρνηση Μητσοτάκη τι έκανε για το Αιγαίο; Τέσσερα χρόνια η κυβέρνηση Μητσοτάκη τι έκανε για να εμποδίσει οποιαδήποτε εμπλοκή μπορεί να έχει το τουρκικό προξενείο στη Θράκη;

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Στέφανε, πριν λίγες μέρες ψηφίσανε. Και έρχεται προδοσία στυλ πρεσπων. Πάλι εμείς οι μ@λακες θα τρώμε ξύλο προσαγωγές και αυτόφωρα. Για αυτό, μαζικά δεξιά κόμματα πατριωτικά εθνικιστικά. Μόνο με την είσοδο πολλών πατριωτικων κομμάτων στη βουλή μπορεί να τον εμποδίσουμε. Λύση και ΝΙΚΗ, οι άλλοι δεν έχουν προοπτική εισόδου στην βουλή.

    2. 40 τοις εκατό η νουδούλα.
      + 39% σύριζα + πασοκ + κκε.
      Καλά μπάνια στο turkaegean, σκουπίδια όσοι τους ψηφίζετε.

    3. Ανταλλαγη θα γινει..σας δινουμε κατοχικες αποζημιωσεις και διαγραφη μερους δανειων δινετε μερος του Αιγαιου για το καλο του ΝΑΤΟ…πολυ απλα τα πραγματα

    4. τους 300 τους εχουμε διακοσμητικους οι γερμανοι κανουν κουμαντο στα οικονομικα και οι αμερικανοι στα γεωπολιτικα εξου και ολο αυτο που γινεται με σκοπιανους αλβανους και φυσικα τουρκους που τους εχει δωθει το ελευθερο να εκμεταλλευονται στο επακρο την ελαστικοτητα των στην ουσια αφενταδων της χωρας που παρουσιαζονται σαν συμμαχοι δινοντας γη και υδωρ χωρις να τους ανηκουν σαν ανταλλαγματα συνοχης του νατο σε αυτες της χωρες ειναι τραγικο για εμας η παραδοση ανευ ορων και η εκλογη προδοτων και ανδρεικελων.

    5. Έχουμε τα Ελληνικά στρατα να τα φυλάξουν όλα χαχαχα

    6. Εγώ το έχω ξεχάσει εδώ και πολύ καιρό. Όπως κάποια από τα νησια μας και την Θράκη. Αλλά….εμείς καθοοοομαστε και όχι μόνο καθόμαστε, αλλά τους ξαναψηφίζουμε. Ζώα, ε ζώα.
      Αν η κυβέρνηση ήταν ελληνική, θα έκανε το πολύ απλό. Θα έστελνε χιλιάδες νέους Ελληνες για τζάμπα τουρισμό στο Καστελλόριζο και την Μέγιστη. Το πιο απλό η μάλλον ένα από τα πιο απλά. Υπάρχουν τοοοσα πράγματα που θα μπορούσαν να κάνουν, αν ήθελαν και αν ήταν Ελληνική κυβέρνηση. Ας έστελναν τουλάχιστον εκεί τους τόσους άστεγους που εχουμε. Σιγά τα έξοδα, να φτιάξουν μερικά μικρά σπίτια. Και όσο για επιβίωση, μια χαρά θα επιβίωναν εκεί, με λίγη βοήθεια από το κράτος. Αλλά…..είπαμε…

    7. Πιο συχαμενη φαρα απο την ελληνικη δεν υπαρχει…υποκρισια, αδιαφορια, κουτοπονηρια, απατεωνια σε ολα τα επιπεδα……και κατοπιν εορτης……. ««…το φωναζαμε»» αι σιχτιρ ζωα

      1. Έχετε δίκιο. Δεν υπάρχει χειρότερος ανθέλληνας, από τον ίδιο τον ελληνόφωνο ραγιά. Και στο εξωτερικό, η πλειοψηφία που κατέχει πόστα τα ίδια και χειρότερα. Αγκαλιά με όσους στηρίζουν την οποιαδήποτε ανθελληνικη προπαγάνδα. Έχουμε σιχαθεί εντελώς αυτήν την κατάσταση.

    8. Θα πονέσει πάρα πολύ να βιώσουμε την συνεκμετάλευση του Αιγαίου.

    Comments are closed.