Η “ΑΤΖΕΝΤΑ” ΦΟΥΡ-ΦΟΥΡ, ΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ 150.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΝΟΥΝ ΔΥΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ Η ΕΛ.ΑΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ;

    Κοινοποίηση:
    μενιος

    Tην ώρα που η «ατζέντα» Μένιου Φουρθιώτης η οποία ερευνάται από την ΕΛ.ΑΣ φέρεται να «καίει» μέχρι και κυβερνητικά στελέχη, προκύπτει ένα ακόμη σοβαρό θέμα.
    Όπως προκύπτει η Αστυνομία και συγκεκριμένα η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών (ΔΕΕ) εξέτασε τους κάλυκες από τους πυροβολισμούς εναντίον της ομάδας ΔΙ.ΑΣ (ξημερώματα 16ης Απριλίου) με τους κάλυκες από τους πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του Φουρθιώτη (βράδυ της 16ης Απριλίου) βγάζοντας το συμπέρασμα πως πρόκειται για το ίδιο όπλο.

    Η εξέταση των καλύκων είναι μια απλή για την τεχνολογία που διαθέτει η ΔΕΕ, διαδικασία που συνίσταται στο να διαπιστωθεί με ποιον τρόπο ο επικρουστήρας έχει χτυπήσει πάνω στο καψύλλιο της σφαίρας. Πρόκειται για μοναδικό για κάθε όπλο αποτύπωμα, είναι δηλαδή κάτι σαν δακτυλικό αποτύπωμα του όπλου.
    Η εξέταση αυτή είναι υπόθεση ρουτίνας για τα εγκληματολογικά εργαστήρια και χρειάζεται μόλις μερικά λεπτά. Συνήθως προκύπτει από την εναπόθεση δύο φωτογραφιών από δύο διαφορετικούς κάλυκες ώστε να δουν αν τα «χτυπήματα» στον κάλυκα ταυτίζονται. Η εξέταση γίνεται από ηλεκτρονικό μικροσκόπιο.

    Είναι λοιπόν βέβαιο ότι τουλάχιστον από τις 17 Απριλίου 2021 η Αστυνομία γνωρίζει ότι τα δύο περιστατικά με τη χρήση Καλάσνικοφ αφορούσαν το ίδιο όπλο. Όπως προκύπτει όμως από τα έγγραφα της δικογραφίας που διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία, η ενημέρωση από τη ΔΕΕ ότι πρόκειται για το ίδιο όπλο έγινε με δέκα μέρες καθυστέρηση, δηλαδή στις 27 Απριλίου 2021. Δηλαδή αφού είχαν γίνει οι δημόσιες καταγγελίες του Βαξεβάνη και αφού είχε καταθέσει στην Ασφάλεια στις 26 Απριλίου 2021.

    Στις 27 Απριλίου στέλνεται παράλληλα και το αποτέλεσμα από τον έλεγχο του βιολογικού υλικού που πραγματοποίησε το τμήμα βιολογικού ελέγχου της ΔΕΕ, ενώ η ανάλυση αυτή, ειδικά για τέτοιες κρίσιμες υποθέσεις που αφορούν πυροβολισμούς, θέλει λιγότερο από 48 ώρες. Φαίνεται λοιπόν ξεκάθαρα ότι όλες οι ενέργειες γίνονται από την πλευρά της Αστυνομίας, μετά τη δημόσια καταγγελία του Βαξεβάνη και μετά την κατάθεσή του.
    Το ερώτημα είναι τι οδήγησε στην καθυστέρηση η οποία ήταν καθοριστική για να ξεκινήσουν έρευνες προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Ποιος δηλαδή στερούσε και γιατί την πληροφορία ότι πρόκειται για το ίδιο όπλο, που χτύπησε τόσο το φυλάκιο έξω από το σπίτι του Φουρθιώτη, όσο και τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

    Πηγές της Αστυνομίας πάντως, σχολιάζοντας την καθυστέρηση των δέκα και πλέων ημερών με την οποία εμφανίζονται να έγιναν οι σχετικές με τα συμβάντα εκθέσεις, δήλωσαν πως ουσιαστικά τα αποτελέσματα από τις έρευνες, υπήρχαν έγκαιρα αλλά εστάλησαν επισήμως την τελευταία στιγμή για να μην υπάρξουν διαρροές.

    Είτε πρόκειται για πραγματική καθυστέρηση, είτε για τεχνητή καθυστέρηση προκειμένου πράγματι να μην υπάρξουν διαρροές, και τα δύο δημιουργούν πολλά ερωτήματα για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν την υπόθεση οι αρχές.
    Ποιους κυβερνητικούς «καίει» η ατζέντα Φουρθιώτη;

    Η κυβέρνηση «τρέμει» τις αποκαλύψεις της «ατζέντας Φουρθιώτη», η οποία ερευνάται αυτή τη στιγμή από την ΕΛ.ΑΣ., καθώς στο ιστορικό τηλεφωνημάτων, mail, ηλεκτρονικών μηνυμάτων και SMS του παρουσιαστή βρίσκονται πολλά ονόματα εκδοτών, μεγαλοδημοσιογράφων, υπουργών, κυβερνητικών στελεχών και Διοικητών ΔΕΚΟ.
    Άλλωστε είναι απίθανο ο Φουρθιώτης να είχε αποκτήσει τόσο χρήμα κι εξουσία ξαφνικά μόνος του και μόνο για τον… εαυτό του. Δεν μπορεί κάποιος σαν τον Φουρθιώτη να μπαινοβγαίνει στα υπουργεία και να απειλεί πρωτοκλασάτους υπουργούς εκτός κι αν έχει πολύ «ψηλές» πλάτες.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο παρουσιαστής φέρεται να ήταν διατεθειμένος να δώσει έως και 150.000 ευρώ για το συμβόλαιο θανάτου εναντίον του Κώστα Βαξεβάνη και ενός άλλου πολύ γνωστού δημοσιογράφου ο οποίος έχει δεχθεί πρόσφατα δολοφονική επίθεση.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. Λιγνάδης και Φουρθιώτης , ολοι οι ανώμαλοι εκβίαζαν την κυβέρνηση των αρίστων.

    2. Προφανως εκβιαζει Χρυσοχοιδη…..καπου τον κραταει…..βεβαια η εξουσιομανια του Χρυσοχοιδη θα καταστρεψει τον Κουλη

    3. Χίο και Βαξεβάνη ενωθείτε στο αγώνα και σώστε την Ελλάδα και τους Έλληνες.
      Μόνο εσείς μπορείτε.
      Οι άλλοι δημοσιογράφοι είναι απλός φιλιπινέζες του συστήματος.

    4. Ο Φουρθιώτης δεν είναι μόνος ,στη συμμορία είναι η ΝΔ ο Βρούτσης ο ΧΡΥΣΟΧΟΥΝΤΙΔΗΣ μπάτσοι επιχειρηματίες κανάλια δικαστές …..ξυπνηστε

    5. Μα και πολλοί πουλημένοι κωλόμπατσοι του παρακράτους ήταν στο κόλπο.
      Δείτε πως χρησιμοποιούν και τους μπαχαλάκηδες για να διαλύουν διαδηλώσεις.
      Το αριστερόστροφο γκούβερνο της νεοταξικής νεοφιλελεύθερης χουντικής ΝΔ είναι χειρότερο στο ξεπούλημα στις εντολές των τελειωμένων γερμανομασόνων ακόμη και από τον ψυχοπαθή με τον έρπη του συριζα.
      Έλεος μία κυβέρνηση Ελλήνων δεν υπάρχει;;;;;;;;;;
      Ένας Έλληνας αστυνομικός δεν υπάρχει;;;;;;;; όλα και όλοι για το μισθό;;;;;

    6. Η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως.Ενας σιχαμενιος είναι δυνατόν να έχει τόση δύναμη;;;;; Που ζούμε;;; Το σκυλάκι της Τζούλιας που έτρεχε από πίσω της ,έφτασε στο σημείο να θέλει να σκοτώσει ανθρώπους.Δεν το χωράει ο νους.

    7. Διαβάσατε στον παρακάτω σύνδεσμο ποιο δικαιούνται προστασία από την αστυνομία με Προεδρικό Διάταγμα … και αν μου βρείτε πως πηρε φρουρά ο Φουρθιωτης κερνάω 1 εβδομάδα διακοπές στην Κέρκυρα !! Κλάψτε ή γελάστε ελεύθερα …
      https://www.policenews.eu/20961/pii-dikeounte-astynomiki-froura-pos-epilegonte-ta-prosopa-pou-dikeounte-synodia-astynomikon/

    8. Δολοφονια Καραιβαζ 9/4
      Νανα στο νοσοκομειο (μολις εμαθε πιος τον εφαγε ) 9/4
      Ψαξτε το ξερει …..

    9. Εντελώς συμπτωματικά οι στόχοι δολοφονίας ήταν ο Χίος και ο Βαξεβάνης.
      Οι μόνοι δημισιογράφοι που κάνουν ερευνητική δημοσιογραφία και που βγάζουν στη φόρα τα σκάνδαλα της κυβέρνησης συμμορία.
      Όλοι οι άλλοι δημοσιογράφοι απλά υπάλληλοι και εξαγορασμένοι που απλός διαβάζουν δελτία τύπου της κυβέρνησης.
      Ποιος είχε συμφέρον να κλείσει τα στόματα του Χίου και του Βαξεβάνη;
      Ο ανώμαλος και διεφθαρμένος Μητσοτάκης.
      Ο Φουρθιώτης ήταν ο μπροστινός τους.
      Στο τέλος ο Μένιος θα βγει αθώος από τη διεφθαρμένη δικαιοσύνη.
      Και οι κυβερνητικοί που εμπλέκονται θα καλυφθούν όπως πάντα.
      Στην Ελλάδα κουμάντο κάνει το παρακράτος.

    10. Στην κάλπη οι νεοέλληνες ψηφίζουν συμμορίες που λυμαίνονται τη χώρα και μετά παριστάνουν και τους πατριώτες.
      Λαός για τα σκουπίδια.

    11. Μπροστινός του βρωμιάρη και ανώμαλου Κούλη.
      Η ΝΔ είναι συμμορία που ψηφίζουν οι νεοέλληνες για το ρουσφέτι και μετά υποκρίνονται και τους πατριώτες τα ερπετά.

    12. Μα πόσο ξεφτίλες..να τους δίνει διαταγές αυτή η πουστρα..καμια αξιοπρέπεια..τωρα όμως αυτός ο τζιτζιφιογκος ελπίζω να βλαστημησει την ώρα κ τη στιγμή που γεννήθηκε….πεθαινοντας!!!

    13. Ενα τέτοιο απολιφάδι αποκλείεται να ενεργούσε από μόνο του. Έχει πλάτες και σίγουρα από ανθρώπους (αν λέγονται άνθρωποι) με θέσεις ισχύος και ενεργούσε για λογαριασμό τους. Αν ο Βαξεβάνης δεν είχε κάνει την καταγγελία θα έκανε το επόμενο βήμα το απολιφάδι και πάλι στο σκοτάδι η υπόθεση όπως του Καραιβάζ. Έχουμε μπλέξει με μαφία και να δούμε πως θα ξεμπλέξουμε.

    14. Στα ΤΣΑΚΙΔΙΑ ο κόπρος του Μαξίμου

    15. Αυτό το σίχαμα είχε μετατρέψει σε σφουγγοκωλαριους του αστυνομικούς και οι ανώτεροι το επετρεπαν;να φτύσω τα γαλόνια τους

    16. Θα παθει καρδιά αυτός. Θα το παίξει ψόφιος κοριός.
      Το παρακράτος της ΝΔ σε όλο της το μεγαλείο. Μην σας κάνει εντύπωση αν πει ότι έπαιρνε εντολές από τον ΣΎΡΙΖΑ

    17. Ένας ανισόροπος πισωγλέντης γλένταγε τόσο καιρό ολόκληρη της ΝΔ και ακόμα εμείς οι μαλάκες στις δημοσκοπήσεις την βγάζουμε ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ !!!!!!

      Τρέεεεεεεεεεεεεελα και νεοεελληνισμός !

    18. Αυτός έχει φάει τον καραιβαζ..ξυπνατε μπατσοιιιιι!!! Σιχαμα της κοινωνίας θα έρθει η ώρα σου όμως..πουστρα!!!

      1. Ο Καραϊβαζ ειχε νταλαβερια με αλλες “παρεουλες”..

    19. ηταν αναγκη να τις εξετασουν στο σπιτι καλυκες απο καλασνικοφ λιγο πιο κατω πυροβολισμοί σε μπατσους απο καλασνικοφ τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια μας δουλεύουν

    20. Δηλαδή θα τρελαθούμε τελείως σε αυτή τη χώρα.Τί δύναμη έχει πιά αυτός ο Φουρθιώτης που εγώ προσωπικά τον θυμάμαι μόνο σαν “νταβατζή” της Αλεξανδράτου,(που και αυτήν μάλλον αυτός την κατέστρεψε)…..και ούτε καν σαν δημοσιογράφο!!! Θυμάμαι επίσης που η εμφάνιση του ήταν από μερικά εώς πολλά κιλά παραπάνω( άσχετο θα μου πείτε) και γενικά εναν αδιάφορο τύπο που τελικά έχει εξελιχθεί απο ότι φαίνεται σε ένα εγκληματικό στοιχείο και η Ελληνική αστυνομία……. (Ήμαρτον) να φυλάει το σπίτι του???????

    21. Οποιος νομίζει πως πίσω από αυτον τον βλακα δεν κρυβονται πολιτικοι είναι μ@λακας.

    22. αν δεν εκανε ενορκη κατθεση ο μπαξεβανης η υποθεση δεν θα ανακοίνωναν τιποτα…. θα την αποσιωπουσαν για να μην ανοιξει το στομα του ο “περουκακιας”…. σε δεκα μερες ο φρου φρου θα εχει “αυτοκτονησει”…….

    23. Στις 9 Απριλίου 2021 δολοφονήθηκε από αγνώστους ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραιβάζ. Ήταν λογικό η εξέλιξη αυτή να με θορυβήσει γιατί μου είχε αφαιρεθεί τμήμα της αστυνομικής μου φρουράς από τον Ιούλιο του 2019. Παρότι είχαμε να κάνουμε με μία περίπτωση δολοφονίας δημοσιογράφου, δεν συνέδεσα την δολοφονία αυτή με όσα είχε εξιστόρηση ο άνθρωπος τον οποίο είχε συνάντηση 6 Απριλίου 2021 και μου είχε αναφέρει πως πρόκειται να εκτελεστεί συμβόλαιο εναντίον μου και σε βάρος ενός ακόμη δημοσιογράφου με περίεργο όνομα.”

      Αυτά λέει ο Βαξεβάνης στην κατάθεσή του, υπήρχε επίσης συμβόλαιο για ένα δημοσιογράφο με περίεργο όνομα! Το Καραιβάζ δεν είναι αρκετά περίεργο για σας κύριοι που ερευνάτε την υπόθεση;

    24. Στέφανε ΜΟΝΟ εσύ μπορείς να βγάλεις στο φως την ατζέντα…. Περιμένουμε με αγωνία… Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!!!

    25. Το κάγκελο της μαρίκας από ερασιτέχνες της πλάκας.

    26. Από ποιον έπαιρνε τις εντολές και τα χρήματα;;;…. Δεν ενεργούσε μόνος του…. Έχει πολύ βάθος η υπόθεση… Καλύτερα να κάτσει φυλακή… Γιατί έξω θα τον ψάχνουν πολύ να τον γλεντησουν..

    Comments are closed.