Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ Η ΝΔ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΑΝΟ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ!!! ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ – ΒΛΕΠΟΥΝ ΩΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΙΛΙΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΗ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ – ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΨΙΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ… ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟ…

    Κοινοποίηση:
    εςςεφςε

    Ισως να μην έγινε αντιληπτό σε όσους έμειναν στην Ελλάδα και δεν πήγαν στην Ουάσιγκτον, αλλά από την Τρίτη το βράδυ, που ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ουάσιγκτον (για τη συνάντηση με τον Τζο Μπάιντεν και την ομιλία του στο Κογκρέσο), η χώρα μας «επέστρεψε δυναμικά στο παγκόσμιο και περιφερειακό γίγνεσθαι, ως ηγέτιδα δύναμη στα Βαλκάνια και στη νοτιοανατολική Ευρώπη». Αυτά διατυμπανίζουν στην οδό Πειραιώς και γελάει και το παρδαλό κατσίκι.

    Τι κι αν το όνομα της Τουρκίας δεν ακούστηκε στις ομιλίες του πρωθυπουργού. Τι κι αν δεν ακούσαμε ούτε λέξη από τον Αμερικανό πρόεδρο για τα εθνικά μας θέματα και το πώς τα βλέπει στην τρέχουσα συγκυρία. Μπορεί να μη μάθαμε έστω ποια γνώμη έχει για την Τουρκία και τις απαιτήσεις του Ερντογάν, αφού δεν επέτρεψε να υποβληθούν ερωτήσεις (οι Ομπάμα και Τραμπ στις συναντήσεις που είχαν με Σαμαρά, Τσίπρα και Κυριάκο Μητσοτάκη είχαν δεχτεί ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους), μπορεί ακόμα να μην ξέρουμε αν το Κογκρέσο θα εγκρίνει ή όχι την πώληση των F-16 στην Τουρκία, όμως οι κυβερνητικοί επιτελείς μιλούν ήδη για απόλυτα επιτυχημένη επίσκεψη. Προφανώς κρίνουν από το θερμό χειροκρότημα που έλαβε ο πρωθυπουργός στο Κογκρέσο, από τα καλά λόγια του Τζο Μπάιντεν(όπουλου), τα αστεία του και το θερμό καλωσόρισμα, όμως το ταμείο της επίσκεψης δεν έχει γίνει ακόμα.

    Στην κυβέρνηση θριαμβολογούν, κι αυτά που λένε κυβερνητικές πηγές ξεπερνούν κάθε μέτρο αισχρής προπαγάνδας. «Η Ελλάδα είναι μια χώρα-πόλος σταθερότητας, δικαίου, ασφάλειας και ανάπτυξης. Μια χώρα που κρατάει τα κλειδιά της ειρήνης και της ενεργειακής σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή» ανέφεραν χθες και τόνισαν: «Η Ελλάδα τα τελευταία τρία χρόνια δυναμώνει με την πρόοδο που εξασφαλίζει η αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της και του ανθρώπινου δυναμικού της, χάρη στο σχέδιο της κυβέρνησης. Είμαστε πια στο επίπεδο που μας αξίζει, και αυτό είναι αφετηρία για να πάμε ακόμα καλύτερα. Η Ελλάδα είναι ο ηθικός θεματοφύλακας της ελευθερίας και της δημοκρατίας, ενώ η Ελλάδα και οι ΗΠΑ, πέρα από ιστορική φιλία, σήμερα έχουν αμοιβαία συμφέροντα και κοινές καταστατικές αρχές».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Μακελειό, ένα έχω να σου πω: οι τίτλοι σου δεν παίζονται! Οι καλύτεροι ever!!!

    2. η ομοκλινη του μρ μπιν είναι μετοχος στο Οruc reis. να υποθέσω κ. ο ίδιος όπως είναι μετοχος στη φαιζερ ;;. φαμιλι για μπιζνες

    3. Είναι πάρα πολύ χαμηλό το επίπεδο των τριών τελευταίων Πρωθυπουργών της Ελλάδας: ΓΑΠ, Τσίπρα και Κ. Μητσοτάκη. Ουδεμία ικανότητα διαχείρισης και προάσπισης των Εθνικών συμφερόντων και απουσία Πατριωτισμού. Αποτελούν την ντροπή του Έθνους, μας κάνουν να ντρεπόμαστε διεθνώς.

    4. Τουλάχιστον βρήκε κανένα γαμβρό για τις κόρες του.Η Τζάμπα τα προξενιά κ η πασαρέλα στην Γερουσία.

    5. Συμπεράσματα από το όλο νταβαντούρι. Πρώτον έρχονται τα γλυπτά του Παρθενώνα. Δέστε και την αντίδραση της αντιπροέδρου που υποδέχθηκε τις δυο μπηχτές με γελάκια γιατί πρέπει να δώσουν και κάτι στο ζαβό. Δεύτερον η αναβάθμιση των Φ-16 θα ψηφισθεί και η γαρνιτούρα θα σερβιριστεί ότι τάχα μου πρόκειται για αναβάθμιση των συστημάτων επικοινωνίας. Μετά τον Νοέμβριο με τη νέα σύνθεση του κονγκρέσου θα πάρουν και τα καινούργια σαράντα. Θα μας πουλήσουν το φούμαρο ότι ακόμα και έτσι έχουμε πιο καινούργια αερόπλανα. Σε βάθος χρόνου θα πάρουν και τα Φ-35. Στο μεταξύ παραβάσεις και υπερπτήσεις αμετάβλητες και ασταμάτητες. Πίσω από τις κλειστές πόρτες και όχι γραπτά τους λένε ότι οι πολιτείες δεν θα επιτρέψουν στα μόγγολα να μας ξεκολιάσουν και εκεί κλίνει το όλο θέμα.

    6. Συνεχισε αρχοντα Κυριακο και ασε τα ψεκια να φωναζουν…ο μεγαλυτερος πρωθυπουργος της μεταπολιτευσης με διαφορα…οι υπολοιποι βολευτειτε με πολακηδες,πουτιν,χερουβειμ,,ρωσιες,κλασιδιαρηδες και…..σουβλακια..ουγκ ουγκ

    7. Ρε παιδιά αφού το Ελλαδιστάν το έχουν ξεπουλήσει στα ξένα συμφέροντα απο το 2010 επι Γ.Α.Π. και μετά τι εθνικά συμφέροντα αναφέρεστε , ο Κούλης απλά πήγε να κάνει το ταξιδάκι του , αλλά εσυ Ελληνα θα πληρώσεις ξανά τη νύφη όπως κάθε φορά και βέβαια εσυ θα τούς ξαναψηφήσεις πάλι όπως συνήθως

    8. από την στιγμή που έχουμε ανθελληνικό κατοχικό καθεστώς είναι ευχάριστη κάθε είδηση ήττας και εξευτελισμού του, το ότι το καθεστώς χρησιμοποιεί την ελληνική γλώσσα, σταυρούς και γαλανόλευκα χρώματα δεν έχει καμία απολύτως σημασία, όταν χρειαστεί θα τα αλλάξει και αυτά όπως αλλάζει διάφορα πράγματα σιγά-σιγά για να μην ενοχλούνται οι εισβολείς….

    9. ΘΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ…..ΣΑΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ….

    10. ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΗ GOLMAN SACHS….ΟΠΩΣ ΒΟΛΕΥΠΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΟΥΛΗ ΜΠΟΥΛΗ ΜΟΥΛΗ ΚΑΙ ΒΑΛΕ…ΟΛΟΙ ΚΟΝΟΜΙΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΜΕ…ΕΝΤΟΛΕΣ !!!!ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ …..

    11. Γιατι τον χειροκροτουσαν?Επειδη ειναι καλος δουλος?Σκετη ντροπη.

    12. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ

      1. Φα(ύ)λος Κρανιδιώτης
        Γλωττα λανθάνουσα τ’ αληθή λεγει

    13. πουλαει μοστρα, ποζα, μοντελινγκ, θεοτητα απο το -σταν, ο μεγας διαχειριστης για την αναδειξη του -σταν και ως συνηθως τα ελληναρια slicked and groomed, geschniegelt und gestriegelt [δεν το ξερω στα ελληνικα] οπως τα μουλαρια της εθνικης φρουρας μοστραρουν και καμαρωνουν…….. φτουυυυυυ και παλι φτουυυυυυυυυυυ

      1. Εσύ κυρά μου αφού δε το ξέρεις στα Ελληνικά να πας εκεί που μιλάνε τη γλώσσα σου να τα πεις

    14. Ας τον βοηθήσει να βγάλει τα πετρέλαια τότε…

    15. Πρέπει να το παραδεχτούμε, η επίσκεψη του Μητσοτάκη στις ΗΠΑ αποτέλεσε θρίαμβο για την Ελληνική εξωτερική πολιτική. Η ομιλία του στο Κογκρέσο καταχειροκροτήθηκε και από τους Δημοκρατικούς και από τους Ρεπουμπλικάνους.

    16. Ημέρα Μνήμης Γενοκτονίας των Ποντίων και η Τουρκία υποδέχεται το νέο της γεωτρύπανο
      Μία ημέρα τον χρόνο θυμόμαστε την Ημέρα της Γενοκτονίας των Ποντίων. Στη χώρα που έχει φθάσει να βλέπει στις τηλεοπτικές της οθόνες 365 ημέρες το χρόνο τουρκικά σήριαλ, όσο κι αν κάποιοι θα ήθελαν να ξεχάσουμε αυτό το έγκλημα, όπως και αυτά της Σμύρνης, της Κύπρου, η μνήμη δεν μπορεί να σβήσει.
      19 Μαΐου ( συμβολική ημερομηνία) αναμένεται να φτάσει στην περιοχή του Taşucu ( Σελεύκεια Ισαυρίας ) Μερσίνας, απέναντι από την Κύπρο, το νέο πλωτό γεωτρύπανο ( drill) 7ης γενιάς της Τουρκίας, που αγόρασε από Κορεατικά ναυπηγεία , με τ’ όνομα Cobalt Explorer και σημαία Bahamas.

    17. Σου είπα να βάλεις βαζελίνη για τον πόνο. Δε με άκουσες.

    Comments are closed.