ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ! ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΟΥΝ: ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ – ΠΑΡΘΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ!

    Κοινοποίηση:
    ΑΦΟΡ-1

    Ο Αλέξης Τσίπρας θα ήθελε να πάει σε εκλογές το φθινόπωρο, το διαμηνύει σε όλους τους τόνους, όμως, το στοιχείο του αιφνιδιασμού είναι πάντα στα χέρια του.

    Ήδη ακούγονται όλο και πιο έντονα φωνές ότι ο αιφνιδιασμός αυτός μπορεί να γίνει προς τα τέλη Ιουνίου, προτού οι Έλληνες ξεκινήσουν τις διακοπές τους και μετά τις Πανελλαδικές εξετάσεις οι οποίες ασφαλώς και δεν επιτρέπουν κάλπες, αλλά μπορούν να «αντέξουν» μια προεκλογική περίοδο.

    Προς αυτή την κατεύθυνση οδηγεί και το κλίμα που έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες ημέρες, το οποίο είναι ιδιαίτερα βαρύ για την κυβέρνηση, κυρίως μετά την επίθεση του Παύλου Πολάκη στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιο Κυμπουρόπουλο, όπως υπογραμμίζεται σε ρεπορτάζ των «Νέων».

    Δεν είναι τυχαία εξάλλου, και η εσπευσμένη προχθεσινή σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου μεταξύ του Πρωθυπουργού, στενών συνεργατών του και του υπουργού Οικονομίας Ευκλείδη Τσακαλώτου και του αναπληρωτή του Γιώργου Χουλιαράκη. Εκεί εξετάστηκε ο νέος κύκλος παροχών και ουσιαστικά η απόφαση είναι να ανοίξει αμέσως μετά το Πάσχα το… ταμείο του κράτους με φόντο και τις ευρωεκλογές.

    Η λογική ότι «δεν χρειάζεται να περιμένουμε μέχρι τον Οκτώβριο για τη διανομή του υπερπλεονάσματος», που μεταδίδεται από κυβερνητικούς παράγοντες, ενισχύει το σενάριο περί πρόωρης προσφυγής σε κάλπες τον Ιούνιο.

    Κάτι βεβαίως που θα κριθεί και από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

    Μια διαχειρίσιμη ήττα, δηλαδή μικρό ποσοστό διαφοράς θα άνοιγε το δρόμο για προκήρυξη εκλογών ακόμη και από την επόμενη ημέρα, δηλαδή στις 27 Μαίου.
    Εδώ και καιρό στο Μαξίμου σχεδιάζουν στρατηγικές με βάση τo σενάριο της ήττας με διαφορά 3%-5% και άμεσης προκήρυξης εκλογών με «αέρα» νίκης.

    Από την άλλη, μια μεγάλη διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ στις ευρωεκλογές, με ταυτόχρονο καταποντισμό των κυβερνητικών «εκλεκτών» σε δήμους και περιφέρειες (ειδικά αν Δούρου, Ηλιόπουλος, Νοτοπούλου δεν περάσουν καν στο δεύτερο γύρο) θα μπορούσε να επισπεύσει τις εξελίξεις.
    Αλλωστε, πώς θα μπορούσε να σταθεί μια κυβέρνηση αν έχει χάσει με 8 – 10 μονάδες διαφορά και με συνεχές σφυροκόπημα από την αντιπολίτευση;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Στις μεθεπομενες εκλογες οι αλλοφυλοι θα ειναι περισσοτεροι απο εμας . Ειναι η τελευταια φορα στην ιστορια που ειμαστε ακομα πλειοψηφια . Αρα , η’ ψηφιζουμε ΧΑ , η ‘ χανεται η τελευταια μας ευκαιρια , την μεθεπομενη φορα δεν θα εχει πλεον νοημα να παμε να ψηφισουμε , οι πιθηκοι ειναι ηδη 2 εκατομμυρια ερχονται καθε μερα αλλοι 50 , 60 , και πολαπλασιαζονται ταχυτατα γεννοβολωντας σαν τις κατσαριδες
      Η’ τωρα η’ ποτε . Τελος.

    2. Ξανά ψηφίστε τους, Έλληναράδες ξανά ψηφίστε τους, λέω για σας, που βάλατε το σταυρούδάκι σας που στοίχισε, 100δις……!!!!!!

    3. το 4% που εχει το παιδι το αθεο ,,εγινε 30% με τα ψεμματα go back Μερκελ κορη του χιτλερ ,,,το εμφια θα κοπει ,τα δωρα θα δωθουν … Τωρα που ολα τα ειδε ο κοσμος οτι ηταν παραμυθι του Πινοκιο θα την παθει σαν το παραμυθι με τον ψευτη βοσκο …

    4. Παίδες τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα και ήδη πριν βγάλουν τον Τσίπρα ετοιμαζανε την επόμενη κίνηση ,πρέπει να καταλάβουμε ότι όποιον βλέπετε στα κανάλια και σε διαφημίσεις την προεκλογική περίοδο είναι το ίδιο έκτρωμα με αυτούς που έχουμε ήδη,ξεχαστε ΝΔ,ΠΑΣΟΚ και όλα τα συναφή,ο Τσίπρας πριν βγει ήταν στο 3% και ξαφνικά η διαφήμιση του συζιρα το 2011 είχε 5 φορές περισσότερο τηλεοπτικό χρόνο από κόμματα που κυβέρνησαν 30 χρόνια ,κάνεις δεν κατάλαβε ότι για να τον παίζουν οι Εβραίοι είναι δικός τους;και πάλι θα μας την φέρουν πισώπλατα όπως κάνουν χιλιάδες χρόνια και εμείς θα μείνουμε “άρχοντες του εαυτού”μας αλλά όχι της πατρίδας μας γιατί ήδη ότι και να ψηφίσουμε πιστεύω έχουν τόσα “όπλα “μέσα στην Ελλάδα που μόνο αν μας λυπηθεί ο Θεός δεν θα αφανιστουμε, ευχαριστώ καλό Πάσχα

    5. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΒΓΕΙ Η ΝΔ ΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ?ΘΑ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΚΟΨΕ,ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΘΑ ;ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ,ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΕΓΕΡΣΕΙΣ ΤΖΑΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ,ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΟΥΣ,ΘΑ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ?ΤΙ ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ?ΚΑΚΟΣ ΚΑΚΙΣΤΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΚΗ Η ΠΑΣΟΚΟΝΕΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΟΝΕΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…………………

    6. Οποιος μιλαει ΕΛΛΗΝΙΚΑ θα πρεπει με δυναμη να κλεισει την πορτα στα μουτρα του ψευτοπινοκιου .,.,.,

      Οι λαθροχιμπατζηδες θα μειωσουν την διαφορα στο τελιο αποτελεσμα .,.,.,

      Ας καλοσορισουμε τον αχμετ ,τον ελμιρ , τον ασιμ , την λειλα και τους λοιπους νεοβαπτισθεντες ΕΛΛΗΝΕΣ ….

    7. Κυμποροπουλος. Ειναι κι` αυτος, στο κοτερο, των Ροταρυ! Χα!Χα!Χα!Χα!

    8. Οποτε κι αν τις κανει τις εκλογές το σίγουρο ειναι πως θα φάει τα μούτρα του. Υοαρχουν καποιοι ηλίθιοι, καποιοι που τρώνε αλλα και οι αλλοδαποί που θα τον στηρίξουν, αλλα και παλι, θα πατώσει μετα απο οσα εχει κανει σε αυτο το εθνος κι αυτην την πατριδα. Κι οσο μ αφορά εμενα, στα τσακιδια και πιο πέρα. Αλλα ελπιζω να μην βγει και ο Κουλης. Απο το ενα ζαβό στο αλλο θα πάμε;;; Καήκαμε.

    9. Alleluia ! Μακάρι τα κομούνια να ξεκουμπιστούν μια ώρα γρηγορότερα. Τους πληρώσαμε ΠΟΛΥ ακριβά .
      (100 δις €) Και δεν είναι μόνο η διαφορά των 10 μονάδων με την ΝΔ. Τα κομούνια θα πρέπει να προκηρύξουν εκλογές πριν ο κόσμος αρχίσει να πληρώνει τον φόρο εισοδήματος τον Ιούλιο και τον ΕΝΦΙΑ τον Αύγουστο .

    Comments are closed.