ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ!!! ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΡΩΣΙΚΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: ΚΑΤ’ ΑΡΧΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ 27 ΤΗΣ ΕΕ

Κοινοποίηση:
images

Όπως ανακοίνωσε η βελγική προεδρία του Συμβουλίοιυ της ΕΕ στο «Χ», «οι πρεσβευτές της ΕΕ συμφώνησαν κατ’ αρχήν σε μέτρα που αφορούν τα έκτακτα έσοδα που προέρχονται από τα “παγωμένα” περιουσιακά στοιχεία της Ρωσίας.

  • Τα χρήματα θα χρησιμεύσουν για την υποστήριξη της ανάκαμψης και της στρατιωτικής άμυνας της Ουκρανίας στο πλαίσιο της ρωσικής επιθετικότητας».

Η πρόεδρος της Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν χαιρέτησε την επίτευξη της καταρχήν συμφωνίας.

Μέσω του «Χ», η πρόεδρος της Επιτροπής δήλωσε: «Χαιρετίζω τη σημερινή πολιτική συμφωνία σχετικά με την πρότασή μας να χρησιμοποιήσουμε τα έσοδα από τα ακινητοποιημένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για την Ουκρανία. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει ισχυρότερο σύμβολο και μεγαλύτερη χρήση αυτών των χρημάτων από το να γίνει η Ουκρανία και όλη η Ευρώπη ένα ασφαλέστερο μέρος για να ζεις».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Ετοιμαστείτε για πρωτοφανή πτώση του ευρώ, αφού τέτοιες κινήσεις θα προκαλέσουν δυσπιστία στις Τρίτες Χώρες που έχουν επενδύσεις σε ευρωπαικές τράπεζες και οι οποίες θα μεταφέρουν τα χρήματά τους σε εναλλακτικούς προορισμούς όπως ΗΠΑ, Σιγκαπούρη, Χονγκ-Κονγκ κ.α.
    Η ΕΕ απλά ζεί τις τελευταίες “ώρες” της, αυτοκτονώντας.

  2. φιρί φιρί το πάτε κουνιστοί ευρωπαίοι πισωγλέντηδες ,θα το φάτε το κεφάλη σας!!!

  3. ΑΝΔΡΙΚΕΛΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΩΝ.
    ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ Ε? ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ.
    ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ.
    ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.
    ΚΑΙ ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΡΕ ΟΙ ΛΑΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ??

  4. Λογικά θα απαντήσει με κάποιο τρόπο….αλλά δεν ξέρω.με ποιον…..Ίσως με την βοήθεια της Κίνας …προκαλέσουν ένα παγκόσμιο κραχ κλπ…….Να ριξει από τώρα πυρηνικά δεν νομίζω. Βέβαια δεν θέλει και πολύ ….πχ κάλεσαν τον Άγγλο πρέσβη στην Μόσχα και τον είπαν ,εάν μας χτυπήσουν με αγγλικά όπλα οι Ουκρανοί θα χτυπήσουμε την Αγγλία κλπ. Δεν θέλει πολύ για να ξεφύγει δηλαδή…….Εμείς εδώ βέβαια είμαστε σε άλλους ρυθμούς…..κατσικάκι…μπάσκετ ποδόσφαιρο κασελακης..κλπ….μέχρι να γίνει το μπαμ….και ξαφνικά θα αγχωθουμε….

  5. ΠΟΥΤΙΝ ΡΙΞΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟ ΣΟΥ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ

  6. Λογικο ητανε στο αδιεξοδο!! απαντανε με αυτο τον τροπο αλλα δεν βγαζει πουθενα.
    Και κατι για την επισκεψη ραμα στην ελλαδα στην προεκλογικη περιοδο του ερντογαν ητανε να παει στην γερμανια και να κανει φιεστα του απαγορεψαν η γερμανοι ανοιχτες συγκεντρωσεις το μονο που επετρεψαν ηταν συγκεντρωσει σε κλειστο μερος που να χωραει εως 300 ατομα και απαγορευσει να σηκωθει τουρκικη σημαια σε ανοιχτο μερος….εκει στο υπουργειο εξωτερικων στειλτε μηνυμα στην αντιπροσωπεια του ραμα εαν δεχονται αυτα ας ερθουνε αλλιως ας κατσουνε στα αυγα τους εδω ειναι ελλαδα και δεν ειναι αλβανια οτι θελουμε κανουμε.

  7. Όσοι έχετε λεφτά στις τράπεζες πάρτε τα να φαληρησουν ανά πάσα στιγμή κυνδηνευετε να σας τα μπλοκάρουν εμένα πριν ένα μήνα έβαλα 50 ευρώ να πληρωσο το ρεύμα και με τα κατάσχεσαν οι κλέφτες οι κολοτραπεζιτες για λογαριασμό της ααδε…πάρτε τα πριν σας τα πάρουν ..

  8. κλέφτες και εγκληματίες και σίγουρα θα χαθούν και μερικά μύρια στο δρόμο από αυτά που θα χαρίσουν στους ναζί του ζελέ, που θα τα φάει η Ούρσουλα και οι κολλητοί

  9. Μουνόπανα πισωγλεντηδες Ευρωπέ(αι)οι πολεμάτε το Βλαδίμηρο με λύσσα. Που να γεμίσετε καρκίνο μέχρι και στα νύχια.

  10. Κλεφτρονια! Καταδυναστευουνε οι λησταρχοι ναζι φριτς την Ευρωπη και ιδιως το νοτο με κατι πιονακια αλα Κουλαρα, Μανολο και καραμελονι! Λες και θα ταφχαριστηθει η ζελεγοβα στο φιναλε! Αλα Σανταμ και Κανταφι θα…φυγει τρομαρα του!

  11. Τα ανδρεικελα της Ευρωπης εκτος απο ελεεινοι υποκριτες , τωρα βλεπουμε οτι ειναι και κλεφτες!!

  12. Θα τους γυρισει Μπουμερανγκ ειναι Ηλιθιοι . Θα τραβηξουν ολες οι Χωρες τα χρηματα τους απο ΕΕ κ ΗΠΑ . Ειναι κανονικη Αρπαγη – Κλεψιμο κ δεν προκειται να τους ξαναεμπιστευτει κανεις . Οι Φιλελοναζι ζουν τις τελευταιες τους στιγμες . Παμε για Φουντο με τους Απατεωνες της Δυσης . Περιμενετε να δειτε στην Ελβετια τι εχει να γινει . Τελος η Ρωσια θα παρει ολη την Ουκρανια με τελειωτικο Πολεμο . Δεν προκειται να αφησει Δυτικο να ξαναπερπατησει στην Ακρη της Ρωσιας δλδ την Ουκρανια ( δεν ειναι Χωρα ) . Η Φον Ντεν Πουτσα Ορθια θελει εκτελεση στα 2 μετρα με μια σφαιρα .

Leave a Response