“ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ” ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” – ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ MAΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤ’ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΖΗΤΑ ΣΑΝ ΛΑΓΟΣ ΤΗΣ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ – ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ “ΑΥΤΙΑ” – ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΣΤΙΣ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ

    Κοινοποίηση:
    teaser12-1

    Μέχρι τώρα υπήρχαν οι πληροφορίες, υπήρχαν οι υποψίες, υπήρχαν και οι… προαναγγελίες για το λεγόμενο «Διαβατήριο»του εμβολιασμού. 

    Να σας ενημερώσουμε ότι στη γειτονική μας Ιταλία ξεκινά ήδη αυτή η εφαρμογή που με πολύ απλά λόγια συνίσταται στην καθιέρωση ενός εγγράφου με το οποίο δεν θα βεβαιώνεται απλώς ότι ο κάθε πολίτης έχει κάνει το εμβόλιο αλλά αυτό θα του δίνει συγκεκριμένα προνόμια έναντι των υπολοίπων..ανεμβολίαστων πολιτών. Στην πραγματικότητα, οι… ανεμβολίαστοι πολίτες είναι αυτοί που καταδικάζονται σε διαρκείς περιορισμούς, απαγορεύσεις και εγκλεισμούς. καταδικάζονται και σε κάτι χειρότερο: Στον κοινωνικό στιγματισμό!
    Έτσι μία είδηση γεμάτη εφιάλτες ήρθε δια στόματος Κούλη και στην σημερινή συνέντευξη στον Ν.Χατζηνικολάου ο οποίος παραδέχθηκε πως η απόφαση για παράταση του lockdown ήταν δική του απόφαση και πως δεν υπάρχει τέτοια σύσταση από την επιτροπή λοιμωξιολόγων. Δηλαδή ο κ.Μητσοτάκης πήρε από μόνος του μία απόφαση η οποία «βυθίζει» ακόμα περισσότερο ελληνική οικονομία στην ύφεση. 

    Κατ’ εντολή της Μέρκελ λοιπόν ζητάει σαν λαγός της το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

    Σγκεκριμένα άφησε να εννοηθεί στην συνέντευξη πως το πιστοποιητικό εμβολιασμού, το οποίο η Αθήνα ζήτησε για την «διευκόλυνση της ελεύθερης κυκλοφορίας των ατόμων που έχουν εμβολιαστεί κατά της Covid-19»,στην Ευρωπαϊκή Ένωση, θα καθιστά κατά κάποιον τρόπο τον εμβολιασμό υποχρεωτικό.

     Συγκεκριμένα κ. Μητσοτάκης επεσήμανε ότι έστειλα επιστολή στην πρόεδρο της Κομισιόν Ούρσουλα φον Ντερ Λάιεν και τους Ευρωπαίους ηγέτες για το πιστοποιητικό εμβολιασμού. Σε ερώτηση αν αυτό συνιστά κατά κάποιον τρόπο υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για ταξίδια, απάντησε: «Μην έχουμε αμφιβολία ότι κάποιες χώρες μπορεί να ζητούν κάποιου είδους βεβαίωση».
    Το αναλυτικό ρεπορτάζ για το θέμα όπως και για το πώς θα είναι αυτά τα πιστοποιητικά εμβολιασμού θα τα δείτε στην σημερινή εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ
    exofillo12-1

    Αυτό όμως που έχουμε να πόυμε στο ΜΑΞΊΜΟΥ είναι ότι κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ έχει αυτιά παντού και ακούει τα πάντα!

    Ακόμη και μέσα στο Μαξίμου και αυτό πρέπει να προβληματίσει ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΗN ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΣΤΙΣ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ. ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ
    Περισσότερα στα επόμενα ρεπορτάζ μας…..

     

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Στέφανε αυτός είναι χειρότερος απ’ τον πατέρα του θα καταστρέψει την Ελλάδα ο μασώνος θα το δεις…θα βουλιάξει τη χώρα στην ανεργία.

    2. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ,Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΙΣΧΥΡΕΣ ΠΛΑΤΕΣ Κ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΞΩΘΕΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ Κ ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Κ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΕΧΕΙ ΞΟΔΕΨΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 76 ΔΙΣ ΕΝΩ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΕΥΡΟΥΛΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΥΑΛΟ ,ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΦΟΥ ΑΥΞΗΣΑΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΙΩΣΑΜΕ ΑΡΑ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 4 ΤΟΙΧΟΥΣ ΑΚΟΜΗ Κ Η ΜΑΓΚΙΑ ΜΑΣ Κ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟ ΘΑΝΑΤΟ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ,ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ

    3. σωστα το ζηταει, θελουμε ασφαλεις τουριστες, οχι αρρωστους

    4. σωτα το ζηταει, θελουμ εασφαλεις τουριστες, οχι αρρωστους

    5. Πότε θα ξυπνήσουμε και θα αντιδράσουμε; Οταν θα καταφθάνουν στην ηπειρωτική Ελλάδα χιλιάδες Μυτιληνιοί, Χιώτες, Ροδίτες, Καστελλορίζιοι και από άλλα νησια. Τα καμώματα της Κύπρου θέλετε να πάθουμε; Ξυπνήστε Έλληνες το πρόβλημα είναι αλλου, όχι στο εμβόλιο.

    6. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΠΡΩΞΟΥΝ ΤΗΝ……….

    7. Αυτο το ανακαλυψαν πρωτοι η αμερικανοι πριν ενα μηνα ειναι μια καρτα μικρη και γραφει vaccinate record card με ονομα,και το κωδικο του εμβολιου και εχει σφραγιδα απο το cdc…προκειτε περι ηλιθιοτητας ειναι καποια πραγματα που η ιδια η ζωη τα κανει κωλοχαρτα δεν χρειαζεται καν να παει στο δικαστηριο.
      Υπαρχουν ανθρωποι που δεν μπορουν οχι εμβολιο!ενα απλο φαρμακο τους κανει αλλεργια αυτοι τη θα κανουν??.

    8. Ο εμβολιαστής άβουλος πρωθυπουργός γνωρίζει πολύ καλά ότι λόγο πλήρους ανικανότητας θα μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει στην πολιτική μόνο αν εκτελεί τις εντολές που λαμβάνει.

      Τώρα λειτουργεί σαν λαγός επιβάλλοντας μέτρα για την διευκόλυνση των μαζικών δολοφονιών που ετοιμάζουν.

    9. Θέλουν να μπολιάσουν τον κόσμο με αυτά τα νανομπότ. Εκεί είναι όλη η δουλειά. Και μετά με το 5G να δούνε κατα πόσο μπορούν να τα ελέγχουν και να τους περάσουν εντολές κι αυτά να ανταποκριθούν. Πειράματα δηλαδή τα οποία έχουν δοκιμαστεί και έχουν πετύχει. Τώρα απλώς θέλουν να ανοίξουν το διακόπτη να δούνε αν όλα όσα ετοίμασαν λειτουργούνε πλήρως.

    10. Δε μπορείτε να λοιδορειτε έναν τέτοιο πρωθυπουργό ένα πολιτικό κρατούμενο της χούντας ήταν ήδη 6 μηνών κ βίωσε πόνο το αγορι

    11. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΙ……
      Οι Μητροπολίτες του Ν.Έβρου κατά της νέας δομής για τους αλλοδαπούς: «Να καταλάβετε είναι ευαίσθητη περιοχή εδώ»
      Πρόκειται για τους Μητροπολίτες Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου Δαμασκηνὸ , Ξάνθης και Περιθεωρίου Παντελεήμονα, Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμο, Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμονα.
      Ο ΑΝΘΙΜΟΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞ/ΛΗΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΓΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΜΑΣ;
      Ε ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΣΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΖΙΧΑΝΤ ΝΑ ΣΕ ΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ.

    12. Εγώ δε θα το κάνω..Θα μου στερήσει να μπαίνω στο mall και στα village cinemas;;ή δεν θα μπορώ να ταξιδέψω;Στα π@π@ρια μου κόλη μητσοτό..

      1. Ούτε και εμένα με αγγίζουν οι περιορισμοί σε ταξίδια, εστιατόρια, εργασία κτλ που μπορεί αυτά τα άρρωστα μυαλά να βάλουν. Δεν το κάνω εκτός αν με σημαδέψουν με ένα όπλο τότε μπορεί και να το έκανα.

      2. Ναι βρε τρομπέτες , αυτή η στάση είναι που μας οδήγησε ως εδώ . Επειδή εσένα δε σε αγγίζουν ακόμα , κάτσε στον καναπέ και μην αγωνίζεσαι για τον συνάνθρωπο σου που του λένε
        πως αν δε το κάνει θα χάσει τη δουλειά του . Όταν το κάνει η πλειοψηφία εσείς που θα μείνετε θα σας αναγκασουν βίαια να το κάνετε η να ζήσετε σαν Μάο Μάο στο βουνό.

    13. ΤΟΝ ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΥΔΟΥΛΗΔΕΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΝΔ ΑΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΗΛΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΙΝ ΣΥΜΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΗΛΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΤΠ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΗΛΩΣΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΤΠ!!!

    14. καλα αυτο ηταν γνωστο και αναμενομενο οτι με καποιο τροπο θα ηταν υποχρεωτικο το φαρμακι αν δεν μπορεις ουτε να κλασεις ουτε να πας βολτα τι ειναι τοτε εκβιασμος καντο για να εχεις προσβαση παντου δεν το κανεις δεν θα εχει προσβαση πουθενα να χεσω και εσας και την κωλοδημοκρατια σας της π……….ς μιλαγατε ολοι σας για την επταετια που ηταν φασισταρια καμαρωστε ποιοι ειναι τα καραφασισταρια

    15. Απο τη μία λεγανε ότι το πιστοποιητικό είναι για ιδία χρήση και απο την άλλη ο Μητσοτάκης πιέζει καταστάσεις ώστε να μας αναγκάσει να το κάνουμε για να πηγαίνουμε παντού;Ετσι ορίζει το σύνταγμα τα δικαιώματά μας;εκβιάζοντάς μας;

    16. Τίποτα δε μπορείτε να του κάνετε ούτε εσείς ούτε εμείς. Ούτε όλοι μαζί. Μόνο να του κλάσουμε τ’ αρχίδια μπορούμε και να κοροϊδευόμαστε. Είναι ο επίσημος εντεταλμένος της παγκόσμιας κυβέρνησης στην Ελλάδα.

      1. Πολύ σωστός ο Τέρμα.
        Παραδέχομαι το μακελειό που είναι πρώτο στη πληροφόρηση αντιστέκεται δυναμικά στο σύστημα το παρακολουθώ νύχτα μέρα,μπράβο Στέφανε η ομάδα σου πετάει να είστε καλά.

    Comments are closed.