ΕΣΚΑΣΕ “ΒΟΜΒΑ”: AYTO ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑΙΟ – ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΟΣ, ΕΙΝΑΙ..! (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    ios kina

    Ο κορονοϊός μπορεί να «επιζήσει» στο περιβάλλον έως και 28 ημέρες ανάλογα με τις θερμοκρασιακές συνθήκες και την περιβάλλουσα σχετική υγρασία.

    Στοιχεία που παραπέμπουν όχι σε ιό αλλά σε βιολογικό όπλο.

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ! Χάος με τον κοροναϊό: Κάτοικοι της «καταραμένης» Ουχάν προσπαθούν να δραπετεύσουν!

    Αυτό το εφιαλτικό στοιχείο αναφέρεται σε μελέτη του 2010 γύρω από το αναπνευστικό σύνδρομο SARS και το κορονοϊό  (SARS-CoV).

    Όπως αναφέρεται στη μελέτη (δείτε εδώ) η θερμοκρασία περιβάλλοντος (ΘΠ)  και η σχετική υγρασία (ΣΥ) αποτελούν παράγοντες που επηρεάζουν την βιωσιμότητα του ιού εκτός ανθρωπίνου σώματος

    Σε ΘΠ 4 βαθμών C ο ιός φαίνεται να επιβίωνε σε επιφάνειες μέχρι και 28 ημέρες για όλα τα επίπεδα ΣΥ.

    Η αδρανοποίηση του ιού έρχεται πιο σύντομα όταν η ΘΠ ανέρχεται στους 20C για όλα τα επίπεδα ΣΥ και η διάρκεια ζωής του μεταξύ 5 και 28 ημερών, και η χαμηλότερη επίδοση αδρανοποίησης σε χαμηλά επίπεδα ΣΥ.

    Και οι δύο ιοί SARS και SARS-CoV αδρανοποιούνται ταχύτερα στους 40C ΘΠ.

    Πατήστε το [Μου αρέσει η σελίδα!] και ακολουθήστε την σελίδα makeleio.gr στο Facebook για να ενημερώνεστε αυτόματα για όλα τα τελευταία νέα!

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Όποιος κινέζος έχει διαβατήριο Αυστραλίας, πρέπει να πληρώσει $1000 το άτομο για να τους φέρει πίσω η κυβέρνηση. Πρώτα θα τους πάει 2 με 3 εβδομάδες σε ένα νησί που μαζεύουν όλους τους λαθρομετανάστες και αν δεν είναι μολυσμένοι με τον κορονοϊό, τότε θα τους αφήσουν να γυρίσουν πίσω στην Αυστραλία. Μπίζνες.

    2. Με 41 θα σκοτωνόταν και αυτός και άλλα κύτταρα που χρειάζεσαι και θα ειχες βλάβες στα οργανα και θα σκοτωνόσουν κι εσύ.
      Πιες το καφεδάκι σου και πήγαινε να ηρεμήσεις γιατι θα τρελαθείς που σκέφτεσαι όλο συνωμοσίες και συγκαλύψεις ενώ τα πράγματα είναι απλά.
      Να απολύσουμε 200.000 που κάθονται στο δημόσιο και παίρνουν συνταξάρες και εφάπαξ και να κάνουμε κάτι παραγωγικό και όχι κομματικοεξαρτώμενο και μετά θα γίνεις καλά κι εσύ και το 80% του λαου που βλεπουν συνωμοσίες και πως φταίνε για όλα οι ξένοι.

    3. Αν ηταν ετσι με τον πυρετό θα σκοτωνόταν. Απλή λογική. Και θα ηταν ανοητο να ηταν φτιαχτος ο ιος την στιγμη που στην κινα μπαινοβγαινουν τοσοι ανθρωποι απ ολο τον κοσμο και αυτος που τον εφτιαξε θα διακυνδυνευε να μεταφερθει και στην δικη του χωρα. Απλη λογικη. Ο.. ιος ειναι εξωγηινος και.. πανισχυρος. Καπου ειχα διαβασει πριν πολλα χρονια μια μελετη ενος επιστημονα που ελεγε πως ο μετεωρητης που εξαφανισε τους δεινοσαυρους δεν ηταν επειδη επεσε στην γη και κατεστρεψε το εδαφος αλλά επειδη μετεφερε ιο νοσησαν και πεθαναν και μετα άλλαξε η χημικη τους συσταση και… (πολλά ωραια ακόμη, ομως δεν τον πηραν στα σοβαρά οι ..άλλοι έγκριτοι μορφομενοι τής επιστημονικης κυνοτητας).

    Comments are closed.