ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ – “ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ” ΔΗΛΩΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis-maska

    Ο πρόεδρος της Ρουμανίας Κλάους Ιωάννης επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την πρόταση του για χρήση πιστοποιητικού εμβολιασμού από τους πολίτες της ΕΕ για την επιβίβαση στα αεροπλάνα!

    «Δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα. Πρέπει να υπάρχει πιστοποιητικό εμβολιασμού, αλλά πρέπει να χρησιμοποιείται για ιατρικούς λόγους, όχι για ταξίδια », δήλωσε ο Ιωάννης, ο οποίος θεωρείται στενός σύμμαχος της Γερμανίδας καγκελάριου Άνγκελα Μέρκελ, άλλωστε έχει καταγωγή από τη γερμανική μειονότητα της Ρουμανίας.

    «Αυτά είναι σημαντικά δεδομένα για τον οικογενειακό γιατρό ή όποιον ασχολείται με κάποιον σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Ωστόσο, η χρήση αυτών των πιστοποιητικών για να χωρίσουμε τον πληθυσμό της Ευρώπης σε δύο δεν μου φαίνεται καλό», πρόσθεσε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    43 Σχόλια

    1. Kούλη χουντικέ φασίστα βάλε την Κάρτα, το Διαβατήριο, Πιστοποιητικό των εμβολιασμό θανάτου στον πάτο σου. Όσο για τα αφεντικά σου της ΝΤΠ γαμιούνται και να πάνε Αγύριστο, Άδη, Κόλαση, Τάρταρα!!!
      Κούλη χουντικέ φασίστα παρατήσουν και άντε θυμήσου προδότη, πούστρα, εθνομηδενιστή, αληταρά, τρόμπα, νεοταξικέ κωλοτρυπίδη!!!

    2. Συνεχίζουμε τις επιθέσεις διαρκείας κατά του χουντοκούλη και κατά των χουντικών νουδούληδων μέχρι να πέσει η νεοταξική κυβερνητική χούντα ΝΔ ΑΕ.
      Συνεχίζουμε τις επιθέσεις διαρκείας κατά των εθνομηδενιστών κα κατά των λαθρομεταναστών μέχρι να απελαθούν!!!!
      Όσοι γραικύλοι δεν διαβάζουν Μακελειό και εξακολουθούν να ψηφίζουν και να ψηφίζουν κόμματα εθνομηδενισμού της ΝΤΠ ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΚΙΝΑΛ, ΜέΡΑ και λοιπά κόμματα της Αριστεράς, της θολοκουλτούρας και της μαλακίας είναι εχθροί της Ελλάδος και του ελληνικού λαού και δεν θα γίνουν Έλληνες ποτέ, είναι Βάρβαροι της ΝΤΠ!!!

    3. Θυμάμαι κάποτε που έλεγαν ότι μας πολεμάνε όλοι επειδή οι Έλληνες είναι αντιδραστικοί και καλά . Σκατα είμαστε. Άμα τάξει ο Κούλης κάνα επίδομα για αυτούς που θα εμβολιαστούν, ουρές θα κάνουμε να μας το καρφώσουν. Ευτυχώς οι Ευρωπαίοι δεν είναι τόσο ζώα και από τώρα βρήκαν τους νόμους και τα νομικά μέσα να πολεμήσουν τον έμμεσο ή άμεσο εξαναγκασμό , αντί να μυξοκλαιγονται στο ίντερνετ η να παρακαλάνε την Παναγία να τους βοηθήσει.

    4. Η απάντηση είναι απλή! … Έλληνες για την πατρίδα!

    5. Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός λοιπόν θα προστατεύσει το 5% αυτών που θα το κάνουν (αφού λένε ότι είναι 95% αποτελεσματικο)
      Όμως αυτό, είναι το 5% του 0.2% του πληθυσμού που κινδυνεύει να πεθάνει από Covid!!!
      Πόσοι είναι Κούλη το 5% του 0.2%?? Μια που είσαι απόφοιτος του Harvard πρέπει να το βρείς…..ΑΛΗΤΑΡΑ

    6. Κουλα άντε ψοφα μωρή αρρωστημένη γίδα εμβόλιο στην κωλ…δ@ σου κάνε σίχαμα της κοινωνίας εμετός έχεις καταντήσει άντε χάσου να μην σ βλέπω

    7. Εγώ δεν πίνω,δεν καπνιζω,δεν έχω πάρει ναρκωτικά , δεν έχω κάνει τατουάζ στο σώμα μου,δεν παίρνω αντιβιωσεις, ένα παναντολ παίρνω και αυτό άμα σπάει το κεφάλι μου από πόνο και εσύ μας λες να βάλω ένα φαρμακι μέσα στο κορμί μου που δεν ξέρει ούτε και αυτος που το εβγαλε τι παρενέργειες έχει… Είσαι με τα καλά σου ρε;

    8. Ντροπή για την Ελλάδα ένας τέτοιος πολιτικός, ένα γλυφτης που για να γίνει αρεστός πουλά κάθε ιερό κ όσιο, υπηρέτης της Μερκελ μια ζωή. Διχάζει τους Έλληνες σπείρει τη διχόνοια κ το μίσος δε θα χει καλό τέλος και του το εύχομαι ολόψυχα.

    9. Το ότι τέτοια πιστοποιητικά δεν προκειται να εγκριθούν από την ΕΕ να το θεωρείτε δεδομένο. Εκείνο όμως που θα ήθελα να τονίσω στην κίνηση που έκανε ο Πρωθυπουργός, είναι το εξής: Ας υποθέσουμε ότι ο εμβολιασμός είναι απαραίτητος. Γιατί πρέπει να γίνει αποκλειστικά με το Τζόμπυ “εμβόλιο” της Pfizer και όχι με ένα εμβόλιο από κάποια άλλη εταιρεία; Γιατί η αποκλειστικότητα; Από πότε ο Πρωθυπουργός μίας χώρας μετατρέπεται σε κοινό διαφημιστή μίας φαρμακευτικής εταιρείας; Γιατί αποκλείει το εμβόλιο που παράγουν μαζί Ρωσία και Αγγλία, ή μόνο της Ρωσίας ή αυτό που αποφάσισαν Μερκελ και Πούτιν να συμπαράξουν, ή μόνον της Κίνας; Όλα αυτά είναι κανονικά κλασσικού τύπου εμβόλια, τα οποία βασίζονται στην χορήγηση ενός αντιγονικού τμήματος του ιού, με σκοπό την ανταπόκριση του οργανισμού και την δημιουργία αντισωμάτων. Από πότε ο Πρωθυπουργός μιάς χώρας αποφασίζει για το ποιά εταιρεία θα πουλήσει το εμβόλιό της και ποιά όχι; Μήπως πέραν των άλλων είναι και λίγο ξεπεσμός αυτό, τόσο για τον ίδιο, όσο και για αυτούς που τον ψηφίσαν και μας τον φορτώσανε για 4 χρόνια;

      Και κάτι άλλο ποιό ουσιώδες: Προσωπικά ΝΟΣΗΣΑ από κορονοιό και έχω αντισώματα έναντι του κορονοιού, όπως και ¨ΟΛΟΙ όσοι νόσησαν μέχρι σήμερα. Τα αντισώματα αυτά μπορούν να διαπιστωθούν εργαστηριακά, να μετρηθούν και να βεβαιωθούν. Συνεπώς ΔΕΝ μπορώ να μολυνθώ ΟΥΤΕ να μολύνω κάποιον άλλο. Από πότε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος δικαιούται να μας πει ότι εμείς για να έρθουμε στην Πατρίδα μας πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο της Pfizer; Όσοι μας τους φόρτωσαν ας ξανασκεφθούν καλά την επόμενη φορά ποιόν θα μας φορτώσουν αυτήν την φορά……..

    10. Το πιστοποιητικό δεν είναι πρόταση του Κούλη. Προέρχεται βαθιά μέσα από τη Νεοταξική διοίκηση,είναι είδος σφραγίσματος της «αγέλης». Και βέβαια θα εκβιάσουν στο έπακρο όσους ηγέτες τολμήσουν να αρνηθούν.

    11. 😂 χαχαχαρβαρντ…. Είναι κόκκινος και πορφυρος σαν το αίμα και ανθιζει τον χειμώνα τι είναι ?

    12. ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΣ, ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ, Ο ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΚΟΜΜΟΥΝΑΣ!!!

    13. Στα τσακιδια. Είναι ντροπή μας σαν ΕΛΛΆΔΑ να έχουμε τέτοιο ελεεινό για πρωθυπουργό. Ξουτ!

    14. για να μην έχουν αντιδράσεις στα δικά τους κράτη και να δουν πως θα αντιδράσει ο κόσμος βάζουν και διατάζουν κάτι τέτοια μάλα@@@μένα που δεν έχουν ίχνος πολιτικό ανάστημα ούτε ανθρωπιά

    15. Η μαύρη πουτάνα του είναι από την Πολωνία ή τη Ρουμανία; Έχετε δίκιο κύριε Χίο που χθες στην εκπομπή είπατε ότι η αδερφή-μάνα του τον κάρφωσε λέγοντας ότι ο κόσμος είναι έξω φρενών. Την πιέζει το πουστάκι, ό άλλος της γιος, να γίνει πρωθυπουργός.. Τώρα είναι ένα αρχιδάκι που κάνει ό,τι τού λένε αυτοί. Γι’ αυτό θέλει να γίνει πρωθυπουργός, για να τους γαμήσει. Καταπίνεις, καταπίνεις, βγάζεις το σκασμό, το παίζει καλό παιδί και όταν βρεθείς εκεί που θέλεις εκδικείσαι. Αυτό ισχύει για όλα τα επαγγέλματα καριέρας. Θα σκοτωθούνε μεταξύ τους για την εξουσία.

    16. Που φτάσαμε, μαθήματα δημοκρατίας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων απο τους Ρουμάνους και το χειρότερο έχουν απόλυτο δίκιο.
      Κ. Μητσοτάκη εάν είχες ποτέ και σου έχει μείνει αξιοπρέπεια επιτέλους παραιτήσου.

    17. Θα πρέπει να μην πατήσει κανένας Βαλκάνιος στη βόρεια Ελλάδα για να βάλουν μυαλό οι κυβερνώντες με τις ιδέες τους.Ηδη τα μικρά καταλύματα κ τα ενοικιαζόμενα δωμάτια έχουν πάρει προκαταβολες για την σεζόν 2020 καλοκαίρι χωρίς να εξυπηρετήσουν τουρίστες.Τα λεφτά αυτά τα χρωστάνε στα ξένα πρακτορεία.Αν η φετινή σεζόν είναι ίδια ούτε κι αλίμονο.Απο ότι γνωρίζω μόνο οι μεγάλες μονάδες στηρίχτηκαν.

    18. Μου τον βαζεις και φωτο καθε φορα τον παλιοπουστα

    19. ξεχάστηκαν και τον άφησαν οι επικοινωνιολόγοι να μιλάει το ζαβό

    20. ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ….ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ (ΠΟΥ ΤΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕΣ), ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΚΑΡΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ.

    21. οχι μονο ειναι γκαντεμαρος, αλλα και παρανοικός Μας κυβερναει ενας διεφθαρμένος παράφρων. Κσι αυτος τωρα θελει να παει να δισπραγματευτεί με τους τούρκους για το αιγαιο….οι νησιωτες καλου κακου ας ετοιμαζουν τις βαλιτσες τους για αλλού, τετελεσται

    22. Ο πρόεδρος της Ρουμανίας λέγεται Γιοχάνις και η στάση του απέναντι στην παράνοια του απέναντι στον SARS 2 COV.19 είναι απόλυτα σωστή.Οι ρουμάνοι δουλεύουν κανονικά κρατώντας του προβλεπόμενους κανόνες υγειινής ενώ το εμβόλιο ναι μεν προτείνεται ως μέσον ανοσοποίησης του ευάλωτου πληθυσμού χωρίς όμως καμία υποχρεωτικότητα ή εξαναγκασμό.Ο Κούλης είναι μια θλιβερή καρικατούρα και ντροπή για όλο τον ελληνισμό η θεσμική θέση που κατέχει..

    23. ΕΚΑΝΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΤΩΡΑ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ..? ΣΑΝ ΑΥΓΟ ΘΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ..ΚΟΥΛΗΗΗΗΗ !!!! ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΜΑΔΗΜΕΝΗ ΚΟΤΑ..? ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ…ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΤΡΟ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ… ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΚΟΜΜΕΝΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ !! ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ… ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ !! ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ !!!

    24. Όλοι μας να συνεχίσουμε την επίθεση κατά του χουντικού Κούλη μεχρι να ξεκουμπιστεί από κυβέρνηση.
      Πρέπει να διώξουμε όλους τους χουντικούς νουδούληδες από κυβέρνηση, να διώξουμε όλους τους εθνομηδενιστές, να διώξουμε όλους τους λαθρομετανάστες.
      Συνεχίζουμε την επίθεση διαρκείας εναντίον των νεοταξιτών!!!

    25. Μπορούμε να είμαστε περήφανοι για τον Πρωθυπουργό μας. Από 27 ηγέτες των χωρών της ΕΕ αυτός σκέφτηκε το ύπουλο χαρτί για να εκβιάσει τους πολίτες να κάνουν ένα, κατά τα άλλα, μη-υποχρεωτικό εμβόλιο. Μπράβο μας! Χίλια μπράβο στους Έλληνες. Ξέρουμε να ψηφίζουμε τον καλύτερο.

    26. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΡΤΑΛΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΤΥΧΟΔΙΟΧΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΕΣΥ ΑΝΤΙ ΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΒΩ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΜΕ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑ – ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ ΔΗΛΗΤΉΡΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΩΛΗΤΩΣ ΛΌΓΟ.
      ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΚΕΣΤΑΜΠΙΤΗ.

    27. τρωει τρωει τρωει τρωει απο ολες τις παντες ο μεγαλος γυπας της πολιτικης

    28. Iwannaki Iwannaualt · Εμείς ξυπνήσαμε και όχι τώρα εδώ και χρόνια απλός τώρα ήρθε αυτή η στιγμή αλλά όχι για δικά μας μόνο συμφέροντα αλλά για όλων σας!!! Δν είμαστε ούτε γιατροί ούτε αγρότες ούτε αλλά επαγγέλματα που όταν βγαίναν όλοι αυτοί βγαίναν πάντα για τα συμφέροντα τους έλεος…. Τώρα εμείς που θέλουμε να ξυπνήσουν μερικοί και να δουν ότι όλα αυτά είναι ένα σχέδιο για έναν μόνο λόγο και ότι μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας που μας λένε ότι ναι θέλουμε να μειωθεί ο μισος πληθυσμός και μας έχουν κλίσει μέσα στα κλουβιά μας και γενικά πολλά άλλα που έχουν βάλει οι ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ τα τσιράκια του διαβόλου στο μάτι τα παιδιά του κόσμου οι ανώμαλοι που κάθε μέρα χάνονται 2 3 4 παιδιά τν μέρα τι έχετε να πείτε? Τι έχετε να πείτε που άνοιξαν μόνο τα δημοτικά και όχι τα γυμνάσια? Ε ναι σ λέει μικρά είναι ας τα κάνουμε στρατιωτάκια μας εμείς τα αγαπάμε και τα προσταυοθμε ποιο πολύ από τους γονοις και τρώνε το σανο και τα στέλνουν τς ψυχουλες αυτές π δν φταίτε σε τίποτα θα κάνουν και έλεγχο από το ΕΟΔΥ και π ξέρουν οι γονοις τι θα τα κάνουν τεσπα… Πρέπει να ξυπνήσουμε γιατί γίνεται πόλεμος… Και θα γίνει πόλεμος θα γίνουν πολλά… Ο διάβολος πολεμάει τους χριστιανούς τν Χριστό μας γιατί είναι η εποχή του… Ζούμε σε αυτήν δυστυχώς σε αυτήν τν εποχή που η παπάδες έκλεισαν τς εκκλησίες τν ναό του Χριστού και συμφώνησαν με τους μασόνους τους γιατί είναι και αυτοί πάμε προς το χάραγμα προσέξτε μην χάσετε το μεγαλύτερο δώρο που μας έδωσε ο Χριστός μας τν ψυχή γιατί η ψυχή είναι αιώνια… Προσευχή και μετάνια.. Όλα έρχονται αυτά δν είναι παραμύθια αυτά ξέραμε ότι θα γίνουν κοιτάτε τα σημάδια… Εδώ δν άφησαν να γίνουν τα Θεοφάνια γιατί θα κολλήσουν τν ιό αχαχαχαχα… Καλά είμαστε για πολλά γέλια… Βάλτε κάτω μερικοί και ενώστε τα παζλ για να καταλάβατε και επειδή είναι λίγο νωρίς ψαχτεί τε… Είναι πολλά απλός προσέχετε γύρο σας γιατί είμαστε προς τέλος έχουν να γίνουν πολλά… Και όχι μόνο με τν τραμπ πως λέγεται γιατί ούτε κ αυτών εμπιστεύομαι κανέναν γιατί δν είμαι κανένα κόμμα ποτέ στην ζωή μου όσο ζω και υπάρχω για μένα οδηγός είναι ο Θεός….!!! Καλησπέρα σας

    29. τώρα είναι καλή ευκαιρία να μιλάμε για “διχασμό” όπως κάνει το σύστημα όταν εμφανίζονται αντισυστημικές φωνές

    30. Δίκιο έχει ο άνθρωπος, τον στοιχειώνει το φάντασμα του Τσαουσέσκου.

    31. Η πρόταση Μητσοτάκη για Πιστοποιητικο Εμβολιασμού στηρίζεται σέ απόφαση που έχει ήδη πάρει η αρμοδια ευρωπαϊκή Επιτροπή μέ τήν εμφάνιση της πανδημίας, να περιληφθεί η έκδοση Πιστοποιητικου στα θέματα υπό συζήτηση. O Ελλην Πρωθυπουργός ζητάει ενεργοποίηση της συγκεκριμένης πρόθεσης.

    32. Νίκησε με αν μπορείς σαν άντρας ρε ΧαχαΧαρβαντ! 😂 😂

    33. Το σκουπιδάκι, σώζει τους 91 χρόνους δήθεν από τον ιό και μετά τους σφάζουν για 20€ Ρομά και Πάκι. Γιατί αυτή την Ελλάδα προσπαθεί να μας επιβάλει

    34. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΛΗΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ-
      ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΣ

    35. Είναι ο μόνος ηγέτης χώρας που συναντήθηκε με τον Μπουρλά. Σαν πλασιέ της Pfizer λειτουργεί. Υπάρχει άλλος;

    Comments are closed.