ΕΠΑΘΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ: ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    leventes

    Οι εικόνες μας έρχονται από την Κρήτη και συγκεκριμένα από τo Ηράκλειο.

    Μια εικόνα χίλιες λέξεις…

     

    krht

    Ξεκίνησε και εκεί η ισλαμοποίηση του νησιού, δείτε το βίντεο που τα λέει όλα:

    Δείτε στην Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Δευτέρας που κυκλοφορεί στα περίπτερα, λαθρομετανάστης μαχαίρωσε αστυνομικό στη Θράκη:

    1.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. Δεν ντρέπεστε και λίγο…να κοιτάει ο καθένας τα χαλια του και να αφησεται τους Κρητικούς ήσυχους, μακάρι ορισμένοι τη μισή τους ανθρωπιά να είχαν, που το παίζουν κάποιοι, γράφοντας πέντε μαλακίες σε ένα άρθρο…

    2. ΛΟΙΠΟΝ..Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ.ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΦΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΕΞΥΤΑΡΕΙ ΚΑΝΑ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΑΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΧΩΡΑ.ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ Η ΘΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ …ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙ DNA [ΣΑΣ]+[ΤΟΥΣ]ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΣΤΟΝ Κ@ΛΟ ΣΑΣ…ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΝΑ ΨΥΧΗΚΟ ΣΤΗΝ ΑΧΡΗΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΒΑΛΤΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΣΠΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.ΑΥΤΑ… ……….ΠΑΡΗΣ ΑΠΤΑ Σ Β Ο Ρ Ν Α

    3. Δε μασάνε οι κρητίκαροι βρε. Θα τους δώσει το γουρλό ένα σωρό ψευτοεπιδοτήσεις, θα κάθονται να ξύνονται ολημερίς πίνοντας ρακές με τα λίτρα, κι οδηγώντας τα ολοκαίνουρια αυτοκίνητα σα να είναι σε πίστα F1 κι όλα καλά θα πάνε. Να θυμηθούν μόνο να κάνουν τα τσεμπέρια φερετζέδες. (Εξαιρείται ένα ελάχιστο ποσοστό που έχουν μείνει γνήσιοι Έλληνες και πολεμιστές)

    4. αυτοι οι 30 θα γινουν 30.000.000 σε χρονο ντε..τε…

    5. Αμα πιουν μερικες ρακιες κ μερικα γεμιστα οι λαθρο θα προτιμησουν να κανουν χαρακιρι.

    6. Πιο αμμορφωτοι και από τους νεοραγιαδες της λοιπής Ελλάδας οι κρητοτουρκοι. Μιλάνε για τοπικισμό και ψωνίζουν από τα lidl και τα κινέζικα. Στα συνκα λένε για ντόπια προϊόντα και τα περισσότερα είναι εισαγωμενα. Οι χανιολες και όλη η σαπιοκλαμουρια των Χανίων γουστάρει Σμαρτ Γερμανίας, κάμπριο, λεφταδες και όργια με Αλβανούς, Πακιστανούς εκτός από Έλληνες. Στο παλιού λιμάνι θεσπίζουν περήφανα δύο τουρκικοί μιναρέδες, το παίζουν πατριώτες και από πίσω τα παίρνουν χοντρά. Και αν τους θίξεις πολιτικο σκυλιαζουν να σε φάνε. Πιο ανθελληνες και από τους αναρχικούς. Προσκυνημένοι όλοι τούς μηδενός εξαιρουμενου. Οι γνήσιοι Κρήτες ήταν κάποτε…Κρητικαροι πού από τον κάθε φτωχό που εκμεταλλεύονται με ανασφαλιστη εργασία καί νυχτοκαματο των είκοσι ευρο του βγάζουν το λάδι του Έλληνα ενώ τον Αλβανό και τον Βούλγαρο στα όπα όπα με παχυλούς μισθούς. Αν αναρωτιεστε που τα ξέρω αυτά πολύ απλά τούς σιχαμερόυς αυτούς με τα αλατζουρμπαλα κορμιά που βρωμάνε από ένα χιλιόμετρο τους έχω φάει στην μάπα και μόνο κακό προξενούν στους Έλληνες. Δεν θέλουν την γνώση από την άλλη όση κι αν τους δώσεις πάντα γιδοβοσκοι θα παραμένουν. Όσο για τα όπλα για κάνα γάμο, πανηγύρι κι ως εκεί. Όσο για τις βεντέτες για το ταλαρο, ο θάνατος σού η ζωή μου..

    7. Ιντα κανετε μωρε κοπεεεελια…..παρτε λαθρολουκανικα τωρα να κοιμαστε το βρααααδυ

    8. Λυσαξαν τα λαθρομουσουλμανοσκυλα θα μας φανε ζωντανους
      αυτο θελει το πολιτικο προδαταριο.
      Αφου τους ανεχομαστε
      και δεν τους στηνουμε στα πεντε μετρα
      για εσχατη προδοσια.

    9. O ENAS FONAZI STA PAKISTANIKA,DEN KATALABENO PAKISTANIKA…, I IPOLIPI OLI MAZI APANTOUN FONAZONTAS,”MER HABA” MER HABA INE ARABIKES LEKSIS, KE SIMENI, KALOS IRTHATE+KALOS ORISATE, MBORI NA METAHIRISTI KE OS “KALOS ERHOSASTE+KALOS ORISTE” … PREPI NA PERIMENOUN KAPION /KAPIOUS DIKOTOUS/DIKOUSTOUS , SIMANTIKO ANTHROPO/ANTHROPOUS GIA AFTOUS…!!!
      KATI EHOUN PROETIMASI KATI EHOUN APOTELIOSI ……..!!!!!!,GIAFTO BGIKAN STON DROMO ME TON … HERETISMOS… “MER HABA…!!!,TIN LEKSI “MER HABA” OS HERETISMO TIN METAHIRIZONTE OLI I MOUSOULMANI………………

    10. Η συγκεκριμένη περιοχή , η Κρήτη , ψήφισε κομμουνιστές συμμορίτες με τέσσερα χέρια , και έκαψε όλη την Ελλάδα .

      1. Πραγματικά. Ποιά Κρήτη και ποιά λεβεντιά ! Αριστερές ορασπούδες μας προέκυψαν.
        Και καλά να πάθουνε με τους λάθροο. Σ[υριζα ψιφίσανε. Ακολουθήστε τώρα την γραμμή σύριζα και πνιγείτe στο σκατό

    11. ΠΟΛΛΗ ΜΟΥΦΑ ΤΟ ΑΝΤΡΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΝΤΑΗΛΙΚΙ ΤΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ .ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚΟΘΡΕΜΜΕΝΟΙ ΤΟΜΑΡΙΣΤΕΣ, ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ . ΑΥΤΟΙ ΟΙ -ακηδες ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝΕ ΑΦΟΥ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΞΑ΄ΔΕΡΦΑ ΤΟΥΣ . ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΞ ΑΓΑΡΗΝΩΝ , ΠΕΙΡΑΤΩΝ , ΑΡΑΒΩΝ , ΕΒΡΑΙΩΝ ,ΤΟΥΡΚΩΝ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ , ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ , ΠΡΩΤΟΓΟΝΙΣΜΟΣ ( π.χ. πολάτσης , μισσσελοζανάτσησ …) ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΟΙΗΤΟ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

    12. Φωνάζουν αλαχου ακμπαρ στο τέλος του βίντεο . Εδώ δεν είναι ολοκληρο

    13. λαθος να κατηγορειτε μεμονομενα καποια περιοχη της Ελλαδος. ολη η χωρα νοσει βαρεια και οι πολιτικοι ειναι προδοτες. τι κρητη τι αθηνα τι θεσσαλονικη τι λεσβος και σαμος. παντου σαπιλα.

    14. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΗΤΗ ΤΟ 70 ΤΗΣ ΕΚΑΤΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΕΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ ΑΡΑΠΕΔΕΣ ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ ΤΥΝΗΣΙΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΦΙΛΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΜΠΟΝΗΡΟΥΣ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑΔΕΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΗΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΥΤΗΧΙΣΜΕΝΟΙ….. ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΝ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ…………ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ

    15. Η ΚΡΗΤΗ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠ’ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΑΓΙΕΣ ΜΕ ΣΚΥΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑΝ ΕΝΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ. ΑΥΤΑ ΠΡΙΝ 15ΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΦΛΩΡΕΨΕΙ ΚΙ’ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΟΙ ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΥΡΙΩΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΑ ΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΟΥΡΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ? ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΤΕΣ. ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΙ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.

      1. Για πρώην αποτυχημένη πασοκτζού και νυν σφυριζαία σε κόβω…

    16. ενα να ξερετε οτι στην κρητη μπορει να χαθει καποιος απο δαυτους και να μην μπορει να τον βρει κανεις ουτε τα σκυλια δεν τον βρισκουν και στο φιναλε τι εκαναν περπατουσαν και φωναζαν αλλο αν ζητησουν δικαιοματα απο εκει και περα ιντα θα γινει κανεις δεν κατεχει

    17. Τι άντρες είστε εσείς δεν ξέρουμε ρε μάγκες λες και δεν βλέπουμε Ειδήσεις καθε μερα μονο στο ίντερνετ ξέρετε να μιλατε

    18. Πολύ άντρες είστε ρε φίλε εσείς δεν κατέχω ηντα κάνετε εσείς στην πάνω Ελλάδα… λες και δεν θεωρούμε τηλεόραση κάθε μέρα… έλα στα χωριά μα δεις τι παθαίνουν οι ξενοι

    19. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΛΑΚΕΣ, ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΕΚΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΒΕΡΕΣΕ, ΚΑΤΑ Τ΄ ΑΛΛΑ ΄΄ΑΛΛΥΓΕΓΓΥΟΙ΄΄……………..

    20. Ούτε 30 δεν είναι οι ισλαμιστές έποικοι , αλλά οι Κρητικοί έβαλαν τις Φραντσες τα μουστάκια τα στιβαλια και την μαγκιά τους παραμάσχαλα και εξαφανίστηκαν… αντί να παραταχθούν απέναντι στα μουσλιμια , όλοι . Για θεατρικές παραστάσεις και πασαρέλες κάνουν μόνον, οι καρακγιοζηδες….
      Γεια σας ρε λεβέντες ! Άντε βγητε , που κρυφτήκατε κάτω από τα κρεβάτια σας , έφυγαν τα μουσλιμια…

      1. Τους σατηρισε καπποτε ο Λαζοπουλος πολυ ωραια τη φαρα εχουν καταντησει………

    21. ΕΞΩ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

    22. Τι φωναζουν κι΄αυτοι δεν θα περασει ο φασισμος;

    23. πρέπει να έχει το υψηλότερο ποσοστό ομοφυλόφιλων καθώς παλιά λόγω ντροπής κατέφευγαν σε ζώα, πιο κουτσαβάκι και χέστη από τον Κρητικό δεν υπάρχει, μια μπασταρδεμένη τουρκοράτσα.

      1. αχαχαχαχα η κρητη ηταν καμια 100η και κατι χρονια στους τουρκους οι υπολποποι που ησασταν 400 χρονια τουρκοκρατια χωρια το μπασταρδεμα με τους Αλβανους και ολα το Σλαβικα φυλλα τι ειστε ρε φιλε?εσυ τι εισαι το αρχαιο ξεχασμενο σπερμα του Λεωνιαδα αχαχαχαχχα..μαλλον δεν στην ακουμπησε καποιο κουτσαβακι -χεστης Κρητικος και βγαζεις κακια…

      2. τί σχέση έχουν βρε εξυπνάκια οι ομοφυλόφιλοι με τα ζώα, μπορεί και τα δύο να είναι ανώμαλες καταστάσεις, αλλά μήν μας λες οτι στην Κρήτη υπάρχουν περισσότεροι, μήπως τους μέτρησες?!!!!!
        Ανώμαλοι άνθρωποι και ”χέστες” όπως λές υπάρχουν παντού και στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο, είναι το ”προνόμιο” της παγκοσμιοποίησης, του ξεπεσμού των ηθών, όσον αφορά το μπαστάρδεμα είσαι πολύ κρετίνος για να πιστεύεις τέτοια πράγματα και να κατηγορείς τους Κρητικούς, λες και ώς ένα βαθμό δεν υπάρχει και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας!!! Αλλά ήθελα να ήξερα σε τί αποσκοπείτε ωρισμένοι σαν και την αφεντιά σου που κατηγορούν, βρίζουν, διχάζουν τον Ελληνικό κόσμο, με ποιούς είστε τελικά εσείς?!!!!!!!

    Comments are closed.