ΕΞΑΛΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ! Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΟΥΡΗΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!! ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΕΣ ΟΙ ΑΦΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ – ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΛΑ ΤΑ “ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ” Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ

    Κοινοποίηση:
    migrant-fence-morocco-immigrants

    Εξοργισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κρεμαστής από τις ανενόχλητες αφίξεις παράνομων μεταναστών-προσφύγων στην περιοχή, αφού έφθασαν μέσα στις αυλές των σπιτιών τους, όπως περιέγραψε μιλώντας στον sky ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Κρεμαστής Μιχάλης Δράκος….

    Όπως ανέφερε, βγήκαν στην παραλία της περιοχής περίπου 20 περίπου άτομα, προερχόμενοι από τα απέναντι τουρκικά παράλια με φουσκωτές λέμβους, ενώ άλλοι 40 έφθασαν  στην ίδια παραλία και για την έρευνά τους έκανε συνεχείς περιπολίες στη θαλάσσια περιοχή ελικόπτερο.
    Ο κ. Δράκος είπε ότι ενημερώθηκε από κατοίκους της περιοχής για τους παράνομους μετανάστες που μπήκαν μέχρι και στις αυλές σπιτιών, ενώ άλλοι βρέθηκαν να κοιμούνται στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας και του παλιού δημοτικού σχολείου, ενώ άλλοι είχαν πάρει το δρόμο προς Παστίδα και συνελήφθησαν. Ο κ. Δράκος είπε ότι οι κάτοικοι είναι εξοργισμένοι, φοβούμενοι για τυχόν άτομα που μπορεί να μεταφέρουν τον ιό του κορωνοϊού κι ως εκ τούτου ο ίδιος ζήτησε την απολύμανση των χώρων από την αρμόδια Αντιδήμαρχο κ. Κιαχαγιά.

    Οι κάτοικοι ανησύχησαν γιατί δεν τους μάζεψαν από την πρώτη στιγμή και μας κάλεσαν όταν ήρθαμε στις δουλειές μας, είπε εμφανώς αγανακτισμένος ο Πρόεδρος του Τ.Σ. Κρεμαστής.
    Και πρόσθεσε τα εξής περιγράφοντας την κατάσταση:

    Άλλοι ήταν ξαπλωμένοι στο γρασίδι της εκκλησίας και την αυλή του παλιού δημοτικού σχολείου, όπου τα απογεύματα μαζεύονται και παίζουν μικρά παιδιά, άλλοι περιφέρονταν στα περίπτερα, μιλάμε για μία ανεξέλεγκτη κατάσταση, χωρίς να τους ελέγχει κανένας, χωρίς να ξέρουμε αν είναι γεμάτοι κορωνοϊό. Μπήκαν στους χώρους, άγγιζαν, ξάπλωσαν, ούρησαν, όλα ελεύθερα!!!

    Αυτό το πράγμα πρώτη φορά στη ζωή μου το έχω δει. Ελάτε και στη δική μας θέση όταν βλέπουμε 40 άτομα με βαλίτσες και σακίδια και να διανύουν από την παραλία ένα χιλιόμετρο για να φθάσουν στον κεντρικό δρόμο. Κι εμείς πρέπει να προφυλαχθούμε, αλλά εγώ τι να κάνω;”

    Ο κ. Δράκος επισήμανε ότι από την πρώτη στιγμή ειδοποιήθηκαν Αστυνομία και Λιμεναρχείο, αλλά …”ήρθαν το πρωί να τους μαζέψουν κι αυτοί είχαν βγει από τα μεσάνυχτα κι έκαναν βόλτες, έκαναν παρέλαση από την παραλία μέχρι να βγουν πάνω, ενώ το βράδυ κάποιοι κρύφτηκαν στο σπίτι μίας γυναίκας, η οποία έντρομη κάλεσε για βοήθεια τις αρχές”.

    Οι αρχές πραγματοποίησαν ελέγχους στην ευρύτερη περιοχή για τυχόν άτομα που αποβιβάσθηκαν και δεν συνελήφθησαν.

    Καταλήγοντας ο Πρόεδρος της Κοινότητας σημείωσε ότι καθημερινά δέχεται τηλεφωνήματα από κατοίκους της περιοχής, κυρίως εκείνων που τα σπίτια τους είναι κατά μήκος της παραλιακής ζώνης, εκφράζοντας φόβο και ανησυχία για την κατάσταση.

    Μιλώντας στον Sky ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νότιας Δωδεκανήσου Μανώλης Ανδρουλάκης επισήμανε ότι διερευνάται ο χώρος κράτησής τους, επειδή δεν υπάρχει οργανωμένη δομή φιλοξενίας μεταναστών-προσφύγων στη Ρόδο.

    Την ίδια στιγμή εξακολουθούν να βρίσκονται στην άτυπη δομή φιλοξενίας στο κτίριο των παλιών σφαγείων 180 περίπου άτομα, εκ των οποίων οι 128 είναι Παλαιστίνιοι άνδρες. Σημειώνεται ότι αυτοβούλως πήγαν στο χώρο δύο γυναίκες από το Κονγκό, οι οποίες δήλωσαν πως ήταν με 25 περίπου άτομα στις βάρκες που βγήκαν στην Κρεμαστή και παραμένουν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο καραντίνας, ενώ συνελήφθησαν από την Αστυνομία και κρατούνται εκεί άλλοι τρεις Παλαιστίνιοι.

    ΠΗΓΗ: Sky Rodos

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    40 Σχόλια

    1. νδ 39,85%, συριζα 31,53%, κιναλ 8,1%, κκ 5,3%, βελο 3,7%, μπαρουφ 3,44%

    2. Καλά να πάθουμε. Άντε να εξαφανιστεί η Ελλάδα να σταματήςει η στενοχώρια κάθε μέρα!

    3. Ο Ερντογαν στέλνει στρατό κι εμεις κοιμομαςτε τον υπνο του δικαίου η του ηλιθίου;;; Ποτε θα ξυπνήσουμε;;; Οταν αρχισουν να μας σφάζουν;;; Τοτε θα ειναι πολυ αργα. Καλα να πάθουμε ομως.

    4. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΞΩ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ.

    5. πάντως που παρακολουθούμε το oruç reis… Εδώ δεν βλέπουμε την τύφλα μας, γι’ αυτά που συμβαίνουν στην αυλή μας. Τι επαγρύπνηση, και τι περιφρούρηση, και τι πράσιν’ άλογα έχουμε επιδείξει και εφαρμόσει για στοιχειώδη προφύλαξη στα σύνορα;;;
      ΚΥΡΙΩΣ, τι σκατά επιφυλακή είναι αυτή που επιτρέπει αποβίβαση ανεξέλεγκτων αλλοδαπών στα νησιά των συνόρων;;

    6. Πλησιάζει η ώρα που θα πάρουμε τα @πλα. Πρώτα τους κ@λόμπατσους που δεν κάνουν τίποτα για ότι κάνουν οι χασάν (ενώ αν τολμήσει Έλληνας την έβαψε) ή πρώτα τα λαθροπιθίκια;

      1. Τι όπλα να πάρουμε ούτε σφαίρες δεν θα υπάρχουν ο εχθρός είναι ήδη μέσα οπότε όταν θα ξυπνήσει ο Έλληνας θα είναι αργά Όταν αυτοί υπάρχουν θέσεις νομοθετών δημάρχων και τα λοιπά συν που αν γίνει πόλεμος αυτοί θα χτυπήσουν από πίσω τον στρατό μας και εμάς φυσικά τους απλούς πολίτες

    7. Και μην ξεχάσετε στην κάλπη ε; όπως έχουμε συνεννοηθεί τα τελευταία 46 χρόνια. Μην μου χαλάσετε τώρα.

    8. Δεν το έκρυψε ποτέ ο Κυριάκος και οι συν αυτώ ότι είναι πολυπολιτισμικοί υπέρμαχοι των κελευσμάτων του σόρος. Άλλωστε διαχειρίζονται τις μεγάλες μκο ,αφήνοντας τα ψίχουλα στους αριστερούληδες.
      Μάλιστα πρωτοστατούσαν αφηνιασμένοι οι νεοδημοκράτες στις οικονομικές κυρώσεις εναντίον του Ορμπάν
      και προεκλογικά δεν έχανε ευκαιρία ο Μητσοτάκης να φωτογραφίζεται κ να κάνει δωράκια στον κάθε λογής
      λαθρομετανάστη, κογολέζο-αλγερινό-πακιστανό-σομαλό-τογκολέζο-ζουλού
      Προς τι λοιπόν η έκπληξη των ροδιτών ? αυτό που σπείρανε με τις ψήφους τους θερίζουν…..

    9. Σε ποιά έρευνα, από ποιόν γιά ποιόν, έκανε περιπολία ελικόπτερο;;;

    10. Και μετά μας λένε για ΟΥΚ και για ετοιμοπόλεμες ένοπλες δυνάμεις που δεν περνάει ούτε κουνούπι και άλλα τέτοια πιασάρικα για άσχετους χαχόλους!!!Τα φωνάζουμε χρόνια τώρα δεν υπάρχει λόγος να μας κάνει πόλεμο ο Σουλτάνος με F-16 φρεγάτες Leopard κτλ.Μα κάνει ΗΔΗ ΠΟΛΕΜΟ με το να μας στέλνει δεκάδες χιλιάδες νεαρούς φανατικούς μουσουλμάνους σε ΜΑΧΙΜΗ ηλικία.Και το “αστείο” της υπόθεσης είναι ότι όλοι αυτοί οι νεαροί (κρυφό-Τζιχαντιστές) μουσουλμάνοι που έρχονται ως πρόσφυγες στο Ελλαδιστάν είναι απο χώρες που ΔΕΝ έχουν πόλεμο.Χώρες όπως είναι το Πακιστάν Μπαγκλαντές Μαρόκο Αλγερία κτλ.

    11. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ…

    12. Τα ψέματα τελείωσαν. Αν συνεχίσουν έτσι σε λίγα χρόνια τα νησιά θα έχουν καταληφθεί από λαθροεισβολείς.Ελπίζω οι νησιώτες, ιδικά της παραμεθώριας, να το καταλάβουν αυτό όσο γίνεται νωρίτερα. Το ποιόν ψηφίζουν πλέον είναι θέμα ζωής και θανάτου!
      Πολλοί έχουν ακόμα μείνει στις σοσιαλιστικές μπούρδες του ΠΑΣΟΚ ενώ ο εχθρός είναι μέσα στο σπίτι τους. Ας προσέξουν (ίσως με τοπική εθνοφυλική), αφού πρώτα καταλάβουν ότι αυτό το κράτος πλέον αδυνατεί να τους προστατεύσει.
      Η εποχή της αφασίας τελείωσε για τους ροδίτες.

    13. Θα βγουν καποια στιγμη Τουρκοι καμαντος πανω σε Ελληνικο νησι και δεν θα παρει κανεις χαμπαρι!!!!!! Οταν ερχονται χωρις να γινονται αντιληπτοι λαθροεισβολεις, θα γινουν αντιληπτοι οι κομαντος;;;;;; Ρε καραγκιοζηδες τι χαλια ειναι αυτα;;;;;; Ακομα ερχονται βαρκες απο τον Ερντογαν και καποιοι κοιμουνται ορθιοι!!!!!!!! Ποσους λαθροισλαμιστες ρε θα φορτωθει αυτη η χωρα ξευτιλισμενοι;;;;;;;; Αμεση απελαση σε ολους τους παρεισακτους, να ξερουν αυτοι που ειναι για να ρθουν οτι θα απελαθουν!!!!!!!!

    14. ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΓΟΝΥΠΕΤΗ ΜΕ ΞΥΛΟ ΥΠΟΤΑΓΗ. ΘΑ ΣΦΑΞΟΥΝ, ΘΑ ΒΡΩΜΙΣΟΥΝ, ΘΑ ΒΕΒΥΛΩΣΟΥΝ, ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ. ΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ 1821 Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΥΛΑ. ΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΠΟΙΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΝΤΕΧΩΝΤΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΠΛΗΡΟΝΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΦΤΙΆΧΝΩ ΤΆΣΗ ΝΟΜΙΜΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ, ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΠΑΘΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ….ΚΡΙΜΑ.

    15. Το περίφημο δίχτυ που κόστισε τοοοοσα λεφτά το θυμάται κανένας; δωθηκαν τα χρήματα; αγοράστηκε; τοποθετήθηκε; είναι αποτελεσματικό σύμφωνα με την έρευνα που είχαν κάνει; μπαρμπουτσαλα μλκες της σκ@τοκυβερνησης που μας κυβερνάει. Θα πρεπε να ασκηθεί δίωξη για κατάχρηση, απάτη, χρηματισμο άλλα που…

      1. Έχεις δει τίποτα που να έχουν υποσχεθεί ή προαναγγείλει και να έχει πραγματοποιηθεί; Στη συγκεκριμένη περίπτωση το πολύ που θα έχει γίνει θα είναι η χρηματοδότηση (υποψιαζόμαστε πως). 500 ήταν αυτά…

    16. Γουστάρω λαθροεισβολείς σε Ρόδο Κω Μυτιλήνη Σάμο και αλλάχ θέλοντος σε Σαντορίνη Μύκονο.
      Μητσοτάκη πήξτους στα γκέτο και στον εποικισμό άλλωστε σε ψηφίσανε,τι όχι ???
      ή μήπως οι νησιώτες δεν ξέρανε όταν το κουλό τους ψήφιζε συνταγματικό λαθροτόξο ???

    17. Καταρχήν, ακόμα κι αν δεχτούμε για κάποιους ότι έρχονται εδώ, γιατί και καλά γίνεται πόλεμος στη χώρα τους, δεν την προδίδουν με τη φυγή τους, εφόσον δεν είναι στο πλάι της να πολεμήσουν; Κι αν προδίδουν με τέτοια ευκολία την ίδια τους την πατρίδα, τότε για ποιο ακριβώς επίπεδο ηθικής και συνείδησης μιλάμε; Προφανώς αυτής που τους κάνει να εισέρχονται σε ένα ξένο κράτος ετσιθελικά με παντελή έλλειψη σεβασμού ως τους κατοίκους του, αλλά με απαιτήσεις υπέρμετρες ως προς τη διαβίωσή τους. Λες κι είναι υποχρεωμένος ο Έλληνας να τους συντηρεί. Κι απέναντι σε αυτούς τους κηφήνες, πολλοί δε εκ των οποίων λειτουργούν στη βάση σχεδίου εναντίον της χώρας μου, ζητείται από μένα να επιδείξω ανθρωπιστική διάθεση; Λυπάμαι, κύριοι πολιτικοί ταγοί κ εκάστοτε ιθύνοντες, αλλά ο εγκέφαλος μου ακόμα λειτουργεί.

    18. Δεν πειραζει…πρωτη φορα ειναι…?
      Οι “επενδυτες”, τα κοπροσυλα, τα κομματοσκυλα, οι πουστηδες, οι αθεοι, τα τριτα φυλλα, οι ανωμαλοι, οι απατεωνες….εχουν προτεραιοτητα, δικαιωματα…και…ασυλια…
      Μαζι με τους τουρκαλαδες και τους τζιχαντηστες, Θα τους φατε…ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΠΑ…
      Θα τους υποστειται, θα τους πληρωνετε, θα τους ταιζετε, θα τους σπιτωσετε και, θα τους φοβαστε…
      Ποιος δεν τα ηξερε ολα αυτα….
      Να μην παραπονιετε κανενας…
      Δυστυχως….αυτη ειναι η αληθεια…

    19. Όταν το κράτος αδυνατεί να προστατέψει τους νόμους του Συντάγματος τότε έχουν υποχρέωση οι κάτοικοι να συστήσουν εθνοφυλακή για να επιβάλουν το νόμο. Έχετε βαρυδια αν ναι κάντε το

    20. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

    21. Οι φατσες τους μοιαζουν με φατσες λυσασμενων σκυλιων
      που ορμανε με λυσα και μανια για να θυσουν και να απωλεσουν
      και εμεις τους ταιζουμε και τους περιθαλπτουμε
      για να λυσαξουν ακομη περισσοτερο

    22. Αυτο ειναι που λεμε ΕΙΣΒΟΛΗ.καλα να παθετε να μαθετε να ψηφιζετε παει η ελλαδα που ξερατε

    23. Ηδη η εισβολη της Τουρκιας στην Ελλαδα γινεται
      επι καθημερινης βασεως με τους λαθρομουσουλμανος.
      Επιτελειται μια λαθρομουσουλμανικη καταχη ,γιαυτο εχουμε
      ανεγερση τζαμιων και τεμενους.
      Κανεις δεν τολμα να διωξει τους λαθροεισβολεις
      περιφεροντε ακομη ποιο ανετα απ οτι στην πατριδα τους
      εισβαλουν οπου θελουν ,χεζουν οπου θελουν σαν τα σκυλια.
      Εισβαλουν στα σπιτια μας και κανεις δεν τους σπαζει τα ποδια.
      Ειναι ειρηνικη εισβολη ,που εχει παραλυσει τα χερια του Ελληνικου στρατου
      ειναι η μεγαλιτερη πουστια της Τουρκιας.
      Αν δεν παρουμε τα οπλα και δεν τους πεταξουμε εξω θα ειμαστε ο ποιο ηλιθιος λαος του κοσμου
      και θα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.
      Αν πιστευουμε οτι αυτα τα βρωμοσκυλα χρειζουν βοηθειας και δεν ειναι οι αυριανοι σφαγεις μας
      μαλλον δε επιταλουντε βιαμοι μετα σφαγων.

    24. Ηδη η εισβολη της Τουρκιας στην Ελλαδα γινεται
      επι καθημερινης βασεως με τους λαθρομουσουλμανος.
      Επιτελειται μια λαθρομουσουλμανικη καταχη ,γιαυτο εχουμε
      ανεγερση τζαμιων και τεμςενους.
      Κνεις φδεν τολμα να διωξει τους λαθροεισβολεις
      περιφεροντε ακομη ποιο ανετα απ οτι στην πατριδα τους
      εισβαλουν οπου θελουν ,χεζουν οπου θελουν σαν τα σκυλια.
      Εισβαλουν στα σπιτια μας και κενεις δεν τους σπαζει τα ποδια.
      Ειναι ειρηνικη εισβολη ,που εχει παραλυσει τα χερια του Ελληνικου στρατου
      ειναι η μεγαλιτερη πουστια της Τουρκιας.
      Αν δεν παρουμε τα πλα και δεν τους πεταξουμε εξω θα ειμαστε ο ποιο ηλιθιος λαος του κοσμου
      και θα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.
      Αν πιστευουμε οτι αυτα τα βρωμοσκυλα χρειζουν βοηθειας και δεν ειναι οι αυριανοι σφαγεις μας
      μαλλον δε επιταλουντε βιαμοι μετα σφαγων.

    25. Κυρια Γλυκατζη οβριο Αρβελερ η Αγια Σοφια δεν πεθανε το 1453 αλλα ζει στις καρδιες ολων Ελληνων.
      Η Αγ.Σοφια εχει πεθανει στα ανθελληνικα μυαλα απο της κτισεως της.

    26. Τουριστες με επιδοματα και μεις απο μακρια να κοιταζουμε το 500αρικο

    27. Αν ήθελαν πραγματικά μπορούσαν να μπλοκάρουν τους λαθρομετανάστες. Δεν έχουν τα άντερα να βουλιάξουν μερικές βάρκες αλλά μπορούσε να κόψει όλα τα επιδόματα και κάθε χρηματική βοήθεια. Να αλλάξει η νομοθεσία και να γίνονται μαζικές απελάσεις. Όσο τους χαιδέυει αυτοί θα έρχονται. Τυχοδιώκτες είναι από διάφορες χώρες που τους σπρώχνουν οι πο@t#*ας γιοι από απέναντι. Δεν έχει τη βούληση ο κούλης να θωρακίσει τη χώρα μας και εύχομαι να πληρώσει στις εκλογές βαρύ τίμημα.

      1. Ποιες εκλογες? Οταν η ελλαδα θα ειναι τουρκια δεν χρειαζοντε εκλογες. Καληνυχτα ελλαδα. Οι ελληνες σε κατεστρεψαν. Κανενας αλλος….. φτουυυυ

      2. Mέχρι τις εκλογές ποιός ζει, ποιός πεθαίνει και λέγοντας ποιός εννοούμε από μάς κι από σένα… Αυτοί, διά κάποιας πλαγίας θα διαφύγουν δυστυχώς…

    28. Καμια λυπηση,κανενα ελεος για τους νησιωτες! Να μαθουν να ψηφιζουν…εμεις στη Βικτωρια τι φταιμε να τους δεχομαστε ΟΛΟΥΣ? Μονο Ηλιας!

    29. Από τις μεγαλύτερες εκκλησίες της Ρόδου η Παναγία της κρεμαστης ,πλήθος κόσμου την ημέρα της γιορτής της στις 15 και στα εννιάμερα,και πήγαν αυτοί οι βρωμιάρηδες και μόλυναν τον χωρο;που ήταν η αστυνομια;κεντρικοτστο σημείο που έπρεπε να γίνουν άμεσα αντιληπτοί αφού και το αστυνομικό Τμήμα της Ιαλυσού απέχει τρία λεπτά με το αυτοκίνητο,ντροπή σε όλους οσους κσνουν τα στραβά μάτια ασε που θα μπορούσαν οι ίδιοι οι κάτοικοι να στήσουν με το σώμα τους τοίχο κσι να μην αφήσουν κσνενα εισβολέα να μπει στο κέντρο του χωριου

    30. Ξέρουν ότι θα καλοπεράσουν και θα πάρουν επιδόματα και θα έρχονται συνεχώς μέχρι να φτάσει το πράγμα σε τρελό μαχαίρωμα στο τέλος. Αδυναμία να φυλαχτούν τα σύνορα δυστυχώς. Αφήστε την πατρίδα να καταστραφεί για να μη σας πουν τίποτα ο οργανισμός μετανάστευσης και μήπως και στραβώσει η καρακραγμένη του κερφα. Για τέτοιο απερίγραπτο χάλι μιλάμε.

    31. Εάν δεν μπορούν οι αστυνομικές και λιμενικες δυνάμεις λόγω έλλειψη προσωπικού, ας ενεργοποιηθουν οι εθνοφυλακες για να τους συλλαμβανουν. Αυτό ονομάζεται εισβολή. Την στιγμή που δεν εισέρχονται από νόμιμα σύνορα τότε δεν δικαιούνται κανένα άσυλο.

    32. Αυτο το χαλι ειναι η καθημερινοτητα στα κεντρα των Ελληνικων πολεων μας.
      Και σκεψου ,μπενουν απο σας και ερχοντε σε μας. Να παρεις δρακοντεια μετρα και αντε να τελειωνουμε. Ο ευκουλης που ψηφισες το γιορταζει

    33. αλλά τι @ρχίδι@ περιπολίες γίνονται και τι σκ@τ@ αστακός είναι τα νησιά και γιατί μ@λ@κιζόμαστε να τους ανεχόμαστε;;;

    34. Τα λεσια με την υποστηριξη των αριστεροπουστρων θα εχουν σε λιγα χρονια την εξουσιας της χωρας

    35. Μπουκαρουν μιλιουνια και οι νουδουλοι πανηγυριζουν που επεστρεψαν 10 πακιστανους. Τιποτα δεν μας σωζει με τετοιες ισλαμολαγνες κυβερνησεις. Τα καθεστωτικα ΜΜΕ ΜΟΥΓΓΑ για τα τσουναμια λαθρο που καταφθανουν.

    36. Οι “παλαιστίνιοι” ζητωκραύγαζαν για την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί! Ώρα για να επιστρέψουν στο Ισραήλ, με την ένδειξη “ανεπιθύμητοι τρομοκράτες”….

    Comments are closed.