ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΥΣΤΩ Η ΤΕΛΕΤΗ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΗΦΗ ΒΑΛΥΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΦΝΙΔΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΞΕΝΟ ΣΚΑΦΟΣ. ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΚΑΙ “ΕΠΑΚΟΥΜΒΙΣΗ” ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    kideiavalyraki

    Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορταζ της εφημερίδος μας, για τα όσα συνέβησαν την Κυριακή με τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη. Τους ισχυρισμούς του αυτόπτη μάρτυρα ότι δίπλα στο φουσκωτό του Σήφη Βαλυράκη υπήρχε και δεύτερο σκάφος επιβεβαιώνει βίντεο-ντοκουμέντο.

    Κάτοικος της περιοχής τράβηξε βίντεο με το κινητό της τηλέφωνο από μεγάλη απόσταση. Σε αυτό φαίνεται ένα σκάφος να πραγματοποιεί κυκλικές κινήσεις προκαλώντας μεγάλο κυματισμό. Το σκάφος, πιθανότατα αλιευτικό, εντοπίζεται στο ίδιο σημείο που υπέδειξε ο αυτόπτης μάρτυρας, χωρίς όμως να είναι σαφές αν στο βίντεο διακρίνεται και το φουσκωτό σκάφος του Σήφη Βαλυράκη.

    Πιο συγκεκριμένα, η λήψη έγινε από μεγάλη απόσταση, περίπου 2,5 χλμ., από λόφο στην Ερέτρια. Οι κινήσεις του αλιευτικού -πιθανότατα- σκάφους τράβηξαν το ενδιαφέρον τριών γυναικών. Μία εξ αυτών ασυναίσθητα έβγαλε το κινητό της τηλέφωνο από τη τσέπη και ξεκίνησε να βιντεοσκοπεί γιατί η εικόνα της φάνηκε παράξενη.

    «Από μακριά φαινόταν σαν φάλαινα, να δημιουργεί μεγάλο κυματισμό και να αφρίζει το νερό» είπε στους λιμενικούς. Η εικόνα τους τράβηξε την προσοχή και γι’ αυτό βιντεοσκόπησε.

    Η μαρτυρία της και το βίντεο-ντοκουμέντο που παρέδωσε στις Αρχές και βρίσκεται ήδη στο φάκελο με όλο το υπόλοιπο προανακριτικό υλικό, ουσιαστικά επιβεβαιώνει την μαρτυρία του αρτοποιού, ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή, κοντά στο σκάφος του Σήφη Βαλυράκη, υπήρχε κι ένα άλλο μεγαλύτερο σκάφος, με τον καπετάνιο του οποίου φέρεται να διαπληκτίστηκε ο εκλιπών.

    Στο μεταξύ, η κηδεία του έγινε σήμερα στο κοιμητήριο του Παπάγου, με “μυστικές” διαδικασίες και τα ερωτήματα για τα αίτια του θανάτου του Βαλυράκη να πλανώνονται πάνω από την οικογένεια.

    5231594 5231591

    5231585 5231582 5231580 5231578 5231572

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Ο/Η κυβέρνηση ανθελλήνων γερμανοδουλων πρωκτολάγνων σατανιστών λέει:

      Σειρά της κούλας.
      Με εντούρο ή ποδήλατο σαν το διάκενο (GAP).
      Kakό ψόφo σε όλo to σuvtaγμatikό tόξο που ξεπούλησε και ξεπουλά την Ελλάδα.
      Άντε ρε παιδιά να ξεσηκωθούμε γιατί βαρέθηκα να με δουλεύουν οι τούρκοι απ’ τα κανάλια τους.

    2. ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟς .

    3. Μήπως ο επαγγελματίας ψαράς είδε το φουσκωτό κοντά σε δική του σημαδούρα με δίχτυ η παραγάδι και πλησίασε για να ελέγξει τι έκανε εκεί ο επιβαίνων ; Όσοι έχουν ασχοληθεί με υποβρύχιο ψάρεμα ξέρουν καλά πως το σημείο δεν προσφέρεται γι΄ αυτό το σπορ !

    4. Τόσα λεφτά κέρδισε και συσσώρευσε και η ψυχή έφυγε άδεια για τον ουρανό. Όλα έμειναν σε αυτόν τον κόσμο και τώρα θα πρέπει να δώσει λόγο στο Θεό για αυτά που έκανε και για αυτά που δεν έκανε. Κηφήνας μια ζωή πήγε για παράνομο ψάρεμα. Ίσως τα 5000 ευρώ να μην ήταν ένα σοβαρό ποσό για αυτόν ή να ήξερε ότι το λιμενικό δε θα τολμήσει να τον γράψει. Πάντως κανένας δε στονοχωρήθηκε για ότι έγινε.

    5. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ. Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ. ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟ#ΝΟΠ@Ν@ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ. ΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΡΕ ΚΟΠΡ#ΣΚΥΛΑ? ΞΕΡΕΤΕ?

    6. Ο Θεός να συγχωρέσει τις αμαρτίες του. Δυστυχώς δεν μπορώ να πω ότι λυπάμαι γιατί όλοι αυτοί έσκαβαν το λάκκο του ελληνικού λαού για πολλές δεκαετίες.

    Comments are closed.