ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ – ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΑΠΟ ΦΩΤΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΨΑΝ ΟΙ Γ#ΦΤΟΙ ΣΕ ΚΑΔΟΥΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    5749348

    Συγκέντρωση στη Λεωφόρο Μεσογείων, η οποία είναι κλειστή στο ύψος του Νομισματοκοπείου πραγματοποιούν τη στιγμή γ#φτοι σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον πυροβολισμό 16χρονου από αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη.

    Οι συγκεντρωμένοι πέταξαν ξύλα και αντικείμενα, προς τις αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ, έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων και σήκωσαν πανό, φωνάζοντας συνθήματα, ενώ έγινε και χρήση χημικών απο την αστυνομία.

    Οι Ρομά άναψαν τις φωτιές στο πλαίσιο των διαμαρτυριών για τον σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι ενός 16χρονου Ρομά από σφαίρα όπλου αστυνομικού κατά τη διάρκεια καταδίωξής του αφού δεν είχε πληρώσει 20 ευρώ σε βενζινάδικο και αφού επιχείρησε να εμβολίσει μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ.

     

    Το κλίμα είναι τεταμένο μετά τον πυρβολισμό του 16χρονου ενώ σήμερα πήρε προθεσμία ώστε να απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής ενώπιον του α’ τακτικού ανακριτή Θεσσαλονίκης ο 32χρονος αστυνομικός ο οποίος κατηγορείται ότι πυροβόλησε τον 16χρονο.

    Εις βάρος του αστυνομικού ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο και εκτέλεση παράνομου πυροβολισμού ακινητοποίησης ή εξουδετέρωσης (η πρώτη πράξη σε βαθμό κακουργήματος και η δεύτερη πλημμεληματικού χαρακτήρα).

    Επεισόδια σημειώθηκαν και χθες έξω από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή τον πυροβολισμό του 16χρονου από αστυνομικό της ΔΙΑΣ.

    Έξω από το νοσοκομείο είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες εξαγριωμένοι συγγενείς και φίλοι του 16χρονου Ρομά, σε ένδειξη συμπαράστασης στον νεαρό που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, έπειτα από πολύωρο χειρουργείο. Υπενθυμίζεται ότι η σφαίρα τον τραυμάτισε στο κεφάλι.

    Αρχικά, οι συγκεντρωμένοι άρχισαν να φωνάζουν εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων, που βρίσκονται στο σημείο, για τα όσα συνέβησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας.

    Ο 34χρονος έφτασε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης νωρίς το πρωί και εισήλθε από την εναλλακτική είσοδο. Πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα και παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή.

    20221206_094928
    roma_7
    roma_6
    roma_5
    roma_4
    roma_3
    roma_2
    roma_1
    roma-9
    roma-8
    roma-7
    roma-6
    roma-5
    roma-4
    roma-3
    roma-2
    roma-1
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    47 Σχόλια

    1. Βρωμεροί και αηδιαστικοί νεέλληνες,πουτ@νίτσες του Μητσοτάκη,που σας κατέκλεψε τους μισθούς και τις συντάξεις σας και δεν βγάλατε κιχ,σας φταίνε οι Γύφτοι που διαμαρτύρονται που οι Ναζί φίλοι σας σκότωσαν έναν 16χρονο επειδή έκλεψε 20 ευρώ.

      Αλλά γιατί αναρωτιέμαι.Πάντοτε οι άπλητοι νεοέλληνες τα είχανε καλά με τους ναζί,βλέπε γερμανοτσολιάδες και χρυσή αυγή

      φτου σας ξεφτύλες

      1. ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΕΝΑΝ ΓΥΦΤΟ,,,ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ…
        ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑ, , ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ 16ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ….

        ΑΡΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΛΕς “σκότωσαν έναν 16χρονο επειδή έκλεψε 20 ευρώ” ΝΑ ΛΕΣ “σκότωσαν έναν 16χρονο ΓΥΦΤΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ επειδή έκλεψε 20 ευρώ..

      2. Ό,τι να ‘ναι… δεν σας πιάνει καμιά ημικρανία με τόσο αρνητικό iq;

    2. Εφοσον αυτος ετρεχε και οι αστυνομοι το κυνηγαγανε πως γινεται να τους εμβολισει και να φαει τη σφαιρα απο πισω;

    3. Δεν έχουν καμμιά δουλειά τα ΜΑΤ και η αστυνομία να ασχολούνται με τους κ@λόγυφτους

      Αναλαμβάνει ο στρατός, κατεβαίνουν οι ειδικές δυνάμεις και εξολοθρεύουν όλα τα γύφτικα παράσιτα…

      1. ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΜΑΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.

    4. Δεν πλήρωσε, την κοπάνησε, άρα είναι σαν να έκλεψε. Προφανώς δεν σταμάτησε, όταν η αστυνομία του έκανε σήμα να σταματήσει, προφανώς αντιστάθηκε κιόλας κάνοντας ελιγμούς και απειλώντας τους με το αυτοκίνητο και τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Δυστυχώς. Δυστυχέστατα. Αλλά, μήπως έπρεπε να τον παρακαλέσουν κιόλας;
      Μη πληρώνοντας κάποιος και απομακρυνόμενος και μη σταματώντας στα σήματα είναι κατ’ εξοχήν υπεύθυνος των συνεπειών της καταδιώξεως, διότι οι αστυνομικοί υποψιάζονται ότι κάτι χειρότερο έχει προηγηθεί από αυτό που έγινε. Σιγά μη σκεφθούν τα 20 ευρώ της βενζίνης. Έπαιξε με την φωτιά και κάηκε.
      Πάντως οι γύφτοι βρίσκουν και τα κάνουν. Τους επιτρέπουν να μην μορφώνουν τα παιδιά τους (για την συντριπτική πλειονότητά τους ομιλώ) και να παίρνουν επιδόματα – άκουσον, άκουσον – στην αρχή της χρονιάς αντί για το τέλος. Εφαρμόστηκε ποτέ η υποχρεωτική παιδεία και ποια είναι η ποινή για την μη τήρηση της υποχρεωτικής παιδείας; Ελέγχονται οι γονείς τους; Απάντηση υπάρχει από το υπουργείο;
      Οι γύφτοι δεν κάνουν εξαρτημένη εργασία. Δεν γίνονται υπάλληλοι, εργάτες. Εμπορεύονται την κακομοιριά τους. Έχετε δει ποτέ γύφτο μάστορα; Κάποιον που να εργάζεται σε οικοδομή ή δίπλα σε κάποιον τεχνίτη για να μάθει την τέχνη; Πάνε σε επαγγελματικό λύκειο; Αντιθέτως, οι Αλβανοί πρόκοψαν, είναι καλοί μάστορες και είναι και εργατικοί. Μεταξύ τους υπάρχουν και κατακάθια και είναι αναμενόμενο. Αλλά πολλά παιδιά τους σπούδασαν και πρόκοψαν. Πόσων γύφτων το παιδί πρόκοψε και σπούδασε; Δεν πρόκειται για φτωχούς ανθρώπους. Φτωχοί ήσαν οι Μικρασιάτες πρόσφυγες, που ήλθαν στην Ελλάδα με ένα βρακί στον κώλο και σε 5 – 10 χρόνια αναστήθηκαν, διότι ήσαν προκομένοι. Οι γύφτοι είναι 1000 χρόνια στην Ελλάδα και είναι ….γύφτοι. Πρόκειται για στενόμυαλους, οκνηρούς και ρατσιστές. Δεν υπάρχουν πιο ρατσιστές από αυτούς. Ξεπερνούν και τους μουσουλμάνους. Δεν θέλουν γάμους με τους Έλληνες. Θα μου πεις, ίσως, δεν είναι αυτοί Έλληνες; Ακόμη δεν ξέρω, διότι δεν νομίζω ότι έχουν εθνική συνείδηση μέσα τους. Δεν έχουν πάει σχολείο, δεν έχουν διδαχθεί ιστορία, γλώσσα, πώς να αγαπήσουν την Ελλάδα;
      Ερωτήματα:
      Γιατί έμεινε αμόρφωτο το γυφτάκι;
      Ποιος του επέτρεψε να κάνει γάμο σε τόσο μικρή ηλικία;
      Γιατί οι μεγαλύτεροί του γύφτοι δεν το ώθησαν να μάθει γράμματα; (Οι γονείς μου, παππούδες και φίλοι της οικογένειας μας – που ήσαν αγράμματοι ή είχαν πάει μόνο στο Δημοτικό – έλεγαν: μάθετε γράμματα, μην μείνετε κούτσουρα σαν και μας)
      Ποιος του έδωσε τα κλειδιά του αυτοκινήτου του, για να το οδηγεί, ενώ είναι ανήλικο;
      Οι δικοί του που έχουν …άδεια οδηγήσεως, πώς την απέκτησαν, αφού είναι αγράμματοι και δεν ξέρουν να διαβάσουν τα κείμενα των εντύπων;
      Γιατί κυκλοφορούσε μέσα στην νύχτα, ανήλικος ων και ασυνόδευτος;
      Μήπως πρέπει να λογοδοτήσουν οι γονείς του για παραμέληση ανηλίκου;
      Γιατί να λαμβάνουν επιδόματα για να πάνε σχολείο; Τι αντίληψη είναι αυτή; Τι πολιτικό παιχνίδι παίζεται με τους γύφτους;
      Στους καταυλισμούς τους εξαντλείται σχεδόν το ποινικό μητρώο.
      Θεωρώ ότι μόνο η υποχρεωτική παιδεία θα τους κάνει καλύτερους ανθρώπους και θα σπάσει το απόστημα των ανωτέρω χαρακτηριστικών τους. Αρκεί να το αποφασίσει η Πολιτεία και προπαντός να το εφαρμόσει. Θέλουμε ειρήνη στις γειτονιές και όχι κακοποιούς.
      Όσο για τα επεισόδια που κάνουν, θα έπρεπε να συλλαμβάνονται πάραυτα και να λογοδοτούν, όπως το ίδιο θα έπρεπε να κάνουν και οι αναρχοτέτοιοι, που τους αφήνουν και ρημάζουν τις πόλεις. Εάν εγώ έκαιγα έναν κάδο και προκαλούσα προβλήματα, δεν θα με κυνηγούσαν; Όταν κάνει την παράβαση ένας, είναι παράβαση, ενώ όταν την κάνουν πολλοί δεν είναι; Ωραίο Δίκαιο.

    5. Ωραίοι ζωντανοί στόχοι οι γυφτοκατσαριδας .. μία εντολή είναι μόνο πυρ κατά βούληση στις γύφτο κατσαρίδες… Μία φορά θα γίνει και τα λουλουδάκια σου είναι και αυτό κατσαρίδες για τα επόμενα 100 χρόνια άμα ξέρουν ότι αυτό θα γίνεται συνέχεια… Έτσι κι αλλιώς καρκινώματα είναι που ζουν παρασιτικά

    6. Αυτοί αντιδρούν ενώ εσείς είσαστε οι π@@@νες που τους πηδαει ο Μητσοτάκης οι τραπεζίτες και οι πολιτικοί. 500 ευρώ την mwh να κάνει ρε κ@@@@λες το ψωμί 5 ευρώ και τα καύσιμα 4 ευρώ το λίτρο, αυτό σας αξίζει. Παλιομ@λακες όλοι σας, ε μ@λακες. Επειδή είσαστε εκ γενετής π@@@@@ες που ότι και να σας κάνουν δεν αντιδράτε, σας φταίνε οι γ@φτοι που σηκώνουν κεφάλι.

    7. Ο/Η Δεν είναι όλοι οι γύφτοι εγκληματίες, ούτε όλοι οι διας πιστολέρο λέει:

      Έχουν ρίξει όλη τους τη χολή απάνω στους γύφτους, οι φίλοι μας οι ναζί. Δεν τους βλέπω ποτέ τόσο δραστήριους όταν πρόκειται για χειρότερα εγκλήματα. Μάλλον οι φίλοι μας οι ναζί είναι κυβερνητικοί που παριστάνουν τους μπατριώτες. Μάλλον τους μοιράζουν σουβλάκια. Μήπως Άδωνηδες κ βορίδηδες από τον ψευτοσυντηριτικό βόθρο δεν προέρχονται; Σας παρακαλώ πολύ φίλοι ναζί. Μήν πιάνετε στο στόμα σας τον Παπαδόπουλο. Εκείνος ήταν το αντίθετο απ ότι είστε εσείς.

    8. ΟΙ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΞΥΛΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ…..ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ…ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

      1. Ενώ οι πολιτικοι που μας γ@μανε την ζωή να τους ρενουμε με τριαντάφυλλα. Πόσο π@π@ρες είσαστε, σας αξίζουν τα χειρότερα ξεφτίλες σαπιοκοιλιαδες.

      2. ΕΣΥ ΑΡΓΟΣΧΟΛΕ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΡΤΙΑ Ε;

    9. Ποιό είναι το μήνυμα που δίνει ο εισαγγελέας με την προσαγωγή του αστυνομικού που πυροβόλησε, γιατί σε λίγο κανείς αστυνομικός δεν θα ενεργεί καταδίωξη με το φόβο των κυρώσεων. Τέλος όλοι γνωρίζουμε ότι οι ρομά, οι γνωστοί από ταινία του Βέγγου και ως τουρκόγυφτοι, είναι στην πλειοψηφία τους “παραβατικοί” που ασχολούνται με εμπόριο ναρκωτικών, κλοπιμαίων, αφορολόγητων και με κλοπές και απάτες. Άμεση απέλαση από τις χώρες καταγωγής του δηλ. Ρουμανία, Βουλγαρία, Ουγγαρία και παραδειγματική τιμωρία τους με έκτιση ποινής σε φυλακές εργασίας.

    10. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΡΕΜΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ
      ΗΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΤΟΧΗ.
      Κ ΟΧΙ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΝ……
      ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ Ο ‘ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ’ ΣΤΡΑΤΟΣ. ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡα.
      πρεπει να ξαναγεννηθει η ελλαδα.
      τα Ραφαλ επρεπε να ειναι.αλλου στραμμενα.
      ολα ειναι θεμα συνειδησης….. δεν υπαρχουν ελληνες κ καθυστερουμε ακομα.

    11. Δεν λένε κάποιοι να εννοήσουν οτι, ο ανήλικος τσιγγάνος πρίν το πυροβολήσει η αστυνομία 1) Έκλεψε βενζίνη, γιατί κλοπή είναι οταν πέρνεις κάτι χωρίς να πληρώσεις. 2) Οδηγούσε παράνομα), 3) Προσπάθησε να σκοτώσει αστυνομικό με το να τον εμβολίσει. Τι έπρεπε να γίνει δηλαδή; Να σκότωνε αυτός αστυνομικό για να ήταν όλα καλά; ΟΧΙ ρε αδερφέ. Καμία ανοχή σε αυτή την εγκληματική φάρα. Ας το πάρουν απόφαση οτι η παρανομίες τους θα τιμωρούνται.

      1. Ναι οι αριστεροί προδότες εισαγγελείς το μήνυμα που δίνουν είναι να είσαι παραβατικός, ανθέλληνας, αναρχικός, κουμμούνι, κλεπταποδόχος. Καμμία ανοχή σε κάθε παραβατική συμπεριφορά. Καμία ανοχή στη διεφθαρμένη τρίτη εξουσία. Ισονομία, σεβασμός στη δημόσια και ιδιωτική περιουσία. Απομάκρυνση των Ρομά από κομβικά σημεία. Checkpoint στα σημεία που καταυλίζουν. Παράσιτικη διαβίωση στην πλάτη των φορολογουμένων τέλος

    12. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ 2 ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ή ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
      ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΟΠΩΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ 16 ΧΡΟΝΟΥ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΓΥΦ@@@, ΦΥΛΑΚΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΟΡΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΑ + ΞΥΛΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΦΡΟΝΙΜΑ. ΠΟΙΟΣ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ??? ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

    13. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΓΡΙΟΥΛΕΣ Κ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΔΕΣΠΟΤΕΣ ..ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΤΑΞΗ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

      1. ΓΙΑΥΤΟ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ ΤΩΡΑ

    14. Τα πολλά λόγια είναι για τον π#ύτσο. Το συμπέρασμα είναι ένα βλέποντας τι γίνεται στην πράξη τόσα χρόνια πέρα από τα φρου φρου και αρώματα. Μην τους ξαναψηφίζετε και τους τρεις τους κ@ργιόληδες. Φάγατε στη μάπα τα έργα και τις μέρες τους. Αυτοί είναι και αυτά κάνουν.

    15. άμα είναι να βγαίνει ο λαός στους δρόμους για δικαιώματα τα ματ είναι πρώτα στο ξύλο, εδώ βλέπω ενώ είναι παραβάτες και μερικοί εγκληματίες τους αντιμετωπίζουν με το γάντι. Γιατί αυτός ο ρατσισμός βρε καθίκια; γιατί βρε ανώμαλοι μισείτε τον πατριώτη γιατί; Δημοκρατία θα πει να εφαρμοστεί ο νόμος όπως σε άλλες χώρες, δηλαδή ο κλέφτης αν δεν σκοτώσει η βγάλει όπλο να πυροβολεί τον αφήνουμε να πάει να ξανά κλέψει; και βέβαια κάποια στιγμή θα σκοτώσει… όχι σωστά έπραξε ο αστυνομικός, αυτός που είναι εντάξει δεν χρειάζεται ούτε να τρέχει ούτε να φοβάται

    16. Ρε φτιαξτε καινούργιες φύλακες αλλάξτε το νόμο για τις άδειες και χώστε τους μέσα να μην ξανά βλέπουν φως και για εργασία να σπάνε πέτρες και να ισιώνουν δρόμους.ΝΕΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ

    17. Ρε από της φάτσες που έχουν όλοι αυτοί είναι μουσουλμανογιφτοι μπασταρδεμενοι τρώνε από πολλές πλευρές από βαλκανική από ελληνική και από τουρκική πλευρά εγώ πρώτη φορά βλέπω γύφτους με γενειάδα μάκρος από που ήρθαν όλοι αυτοί με λίγα λόγια της ηρωινης και του ναργιλέ είναι

    18. O Δήμαρχος Χαλανδρίου να τους διώξει απο το Νομισματοκοπείο…Αυτοί ευθύνονται για ολη την εγκληματικότητα στην περιοχή!!! ΔΡΟΜΟ…ΣΚΟΥΠΑ…

      1. Να διώξετε και από το “Δήμο Χαλανδρίου” όλα τα τσογλάνια κωλόπαιδα σας που πάνε και αγοράζουνε πρέζα και όλους τους βρωμιάρηδες δημάρχους και δημοτικά συμβούλια που τους βάζουν να κάνουνε τις βρωμοδουλειές και το παραεμπόριο. Να μάθετε να λέτε την αλήθεια σε αυτή τη χώρα.

    19. καταδικάζει τα επεισόδια. Αυτό σημαίνει ότι οι ρομάδες, άγονται και φέρονται από το “λάδωμα” ΟΛΩΝ των κομμάτων. Η λύση λοιπόν, είναι απλή : αφαίρεση της ιθαγένειας, επομένως αφαίρεση των πολιτικών δικαιωμάτων τους, άρα και μη πληρωμή επιδομάτων. Δώρο στον καθένα, ένα εισιτήριο για χώρα της αφρικής ή της ασίας, με ελεύθερη επιλογή τους. Δε θα λείψουν από κανένα.

      Σε περίπτωση επιτυχίας, το αυτό (κόπι – πάστε, που θα έλεγε και ο κοτο-πουλάκης) σε κάθε κατσαριδόχρωμο, σκουρόχρωμο, κιτρινόχρωμο, με μούσι, καλπάκι, παντόφλες, σωβρακοφανέλα και διαφορετική ομιλία από εμάς. Ακολουθούν με χαρά μκο, metooδες και κουνιστοί πισωκίνητοι. Άιντε πια με το κάθε φρούτο ….

      1. Λες και τους ενδιαφέρει τους γύφτους για την ιθαγένεια. Κάθε άλλο τους συμφέρει να είναι άπατρις, γιατί ετσι πάνε όπου γουστάρουν, οπότε γουστάρουν συν οτι ως άπατρις έχουν προνόμια σε επιδόματα οπου και να πάνε

    20. Εσείς που βρίζετε και κατηγορείτε οποία κοινωνική ομάδα αντιδρά δυναμικά, καθηστε να σας γ@@@ει ο Μητσοτάκης. Καραγκιόζηδες γ@@@ τον καναπέ σας και το ίντερνετ σας.

      1. Μήπως η μάνα σου κανει κέφι να την σπρώχνουν ασυστολα οι μπαλαμο

      2. ομάδα υπάγεται σε νόμους. Καταστατικό, απόφαση – έγκριση Πρωτοδικείου, αρχαιρεσιες, πρόεδρος, ταμίας, μέλη, στέγη, συνδρομή, εκπροσώπηση. Για πες μας λοιπόν – επειδή όλα τα εξισώνεις σαν ζαίος – που βλέπεις την ταύτιση μιας χούφτας αλητήριων, που καίει και σπάει δημόσια και ιδιωτική παρουσία με την – κατ´ εσένα «οργανωμένη ομάδα»; Δε σας τα λένε καλά στην κουμουνδούρου σύντροφε και τζάμπα παίρνεις τα 0,60)€ ανά σχόλιο. Θέλεις διυλίσαν ακόμα σύντροφε. Παίξε με κάνα ντοκουμέντο, καμιά αυγούλα, τίποτα εφ.συν., ε, να, εκεί περνάνε τα κουφά σου. Όταν καταλάβεις με ενσυναίσθηση το τι γράφεις,, έλα ξανά εδώ και αποτύπωσε την όποια τεκμηριωμένη άποψη έχεις …

    21. ΚΑΜΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟΥΣ. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΓΡΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΜΩΡΙΑ. ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΠΟΥ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ.

    22. να μπορούσαν οι Γραικοί Ραγιάδες να κάνουν τον ίδιο σαματά όταν γίνονται προδοσίες, λαθροεποικισμός και τους γενοκτονούν με εμβόλια και μνημόνια…..μπράβο στους υπερήφανους Ρομά που υπερασπίζονται το γένος τους, την παράδοσή τους, τα ήθη και τα έθιμά τους και πάνω απ’όλα την ΤΙΜΗ τους!!!! ΑΤΙΜΟΣ είναι μόνο ο Γραικός Ραγιάς που σκύβει το κεφάλι στον ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΝΕΟΜΑΡΞΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ!!!!

    23. Η Ελληνικη αστυνομια σεβεται τα δικαιωματα ποιων???? Αυτων που δεν εκπληρωνουν ουτε μια υποχρεωση προς το κρατος κι καταπατουν όλους τους νόμους εκτος απο αυτους βεβαια που αναφερονται σε επιδόματα?

    24. Κάποιος με ρώτησε αφελεστατα σήμερα τη δουλειά έχουν η γύφτοι με την Αθήνα το επεισόδιο έγινε βόρεια Ελλάδα καμμια σχέση με Αθήνα τελικά είναι γύφτοι η είναι τουμανογιφτοιαλβανογιφτοιμσερβογιπτοι συνεργείων της ηρωινης και των 15 ευρώ αυτό αναρωτήθηκαν πολλή οκ έγινε ένα σιμβαν δεν βλέπουν την δικιά τους παρανομία δηλαδή τη θέλουν να ξεσηκωθεί ο κόσμος και να τους πάρει στο κίνιγη,και γιατί δεν μιλάνε τα αριστερά κόμματα εδώ είπε τη ρόλο πεζουν αυτοί

    25. οι βρωμιαρηδες μόνον επιδόματα, κλοπές, παραβάσεις, παράνομη οπλοχρησια , κ. μαχαίρια, βιασμοι, εγκληματα,Πυροβολισμοί, κλοπή ΧΑΛΚΟΎ ΑΠΌ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Κ. ΙΔΙΩΤΕΣ, ΚΛΟΠΕΣ ΕΡΓΑΛΕΊΩΝ ΑΠΌ ΑΓΡΟΙΚΙΕΣ.
      ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΎΝ ΩΣ 5η ΦΆΛΑΓΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΆΘΕ ΚΩΛΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΪΔΕΎΕΙ. ΕΊΔΑΤΕ ΠΌΤΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ – ΠΑΛΙΑ- ΑΥΤΆ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ;;;; ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΑ, ΟΠΟΥ ΚΆΝΟΥΝ Κ. ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Κ. ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΊΑ ΝΑ ΠΆΡΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΔΌΜΑΤΑ. Α, κ. σε δκαστηρια. Ο ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΜΞΜΟΥ, ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΒΓΆΖΕΙ ΤΑ ΜΑΤ.;;;;
      ας ξαπλωσουν μερικούς τότε θα βγάλουν σκασμό, γιατί θα

    26. Δεν είναι ότι ασχολούνται με αυτά τα κατακάθια που ξεζουμιζουν την ελληνική οικονομία με τα επιδόματα, τώρα θα πληρώσουμε και για αυτά που καταστρέφουν βάζοντας φωτιές στους κάδους απορριμάτων,μόνο και μόνο επειδή ένας αστυνομικός έκανε το αυτονόητο. Δηλαδή μας σκοτώνουν με το εμπόριο ναρκωτικών, κλοπών, κ.τ.λ.π.,και ζητάνε και τα ρέστα! Εάν έκανα εγώ την δήλωση που έκανε εκείνο το γύφτικο κατακάθι (προτροπή σε όλους τους γύφτους να πάρουν τα όπλα και να σκοτώνουν) δεν θα είχα προλάβει να τελειώσω την δήλωση θα με είχανε συλλάβει και όλα τα τσοντοκαναλα θα είχανε βγάλει και την δικαστική απόφαση ? Απέλαση εδώ και τώρα σε όλα τα αποβρασματα που έχουν κουβαλήσει όλα τα πολιτικά κοπρόσκυλα από το 74 και μετά?

    27. Κάνατε μάγκες τους γυφτους! Κλωτσιές και είσοδο των ΕΚΑΜ στους καταυλισμούς για να μαζέψουν τους κλέφτες και τους διακινητές των ναρκωτικών! Και μην ψηφίζετε κανέναν που τους υποστηρίζει.

    28. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΓΙΑ STAGE NKVD KGB ?? ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΩ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ , ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΙΑ!

    29. ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ..ΒΡΙΣΚΟΥΝ Κ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΜΟΡΦΩΤΑ

    30. Γύφτοι ένα πράγμα καταλαβαίνουν , ΞΥΛΟ όλα τα αλλά είναι ιστορίες για αγρίους

    31. ΦΕΡΤΕ ΜΙΑ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ (ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ)..
      ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΡΙΠΕΣ ΣΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΑΥΤΑ, ΝΑ ΤΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΓΙΤΣΕΣ ΤΑ ΥΘΠΟΛΟΙΠΑ ΓΥΦΤΟΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ

    32. Τι θα γινει με αυτους θα ασχολουμαστε 2 μερες βαλτε μεσα τα ματ και ξυλο μεχρι λιποθυμιας ακου εκει κοψαν την κυκλοφορια τα απλυταρια

      1. ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΓΡΙΟΥΛΕΣ Κ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΔΕΣΠΟΤΕΣ ..ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ..GLM..AΡΑΓΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΙΜΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΗ…ωχ ρε τι γινεται για τα ψηφαλακια των κομματων,, τους εχουν αφησει αλεγρα κανουν οτι θελουν εδω.. ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΣΤΑΝ

    Comments are closed.