ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΤΑ… ΣΤΡΙΝΓΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ: ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΡΩΜΕΝΗΣ ΤΟΥ ΤΟΜΣΕΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΡΑΦΗ ΦΥΤΕΥΤΟ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΜΕ ΤΑ 12ΠΟΝΤΑ – ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

    Κοινοποίηση:
    kasselakis-ahtsioglou-eurokinissi

    Μάχη μέχρις εσχάτων δίνεται ανάμεσα στα επιτελεία των δυο υποψηφίων προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ – της Έφης Αχτσιόγλου και του Στέφανου Κασσελάκη – λίγα μόνο εικοσιτετράωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες.

    Η Έφη Αχτσιόγλου τις δύο τελευταίες ημέρες εμφανίζεται να έχει αλλάξει τακτική. Εμφανίζεται πλέον πιο επιθετική, πιο διεκδικητική και πιο αποφασισμένη αφού, όπως φαίνεται, τα δίνει όλα για να καλύψει τις εννέα μονάδες διαφορά που την χωρίζουν με τον Στέφανο Κασσελάκη κάνοντας μπουρδ@λο το κόμμα. .

    Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά το βίντεο που έκανε προκειμένου να εξηγήσει στους Έλληνες ψηφοφόρους ότι δεν υπονόμευσε τον Αλέξη Τσίπρα την Τετάρτη έστειλε και εξώδικα σε όσους έχουν κάνει αναρτήσεις, ενώ εμφανίστηκε να προκαλεί τον Παύλο Πολάκη λέγοντας:

    «Ο Παύλος Πολάκης εξαπολύει συστηματικά υβριστικές επιθέσεις. Το ερώτημα της ενότητας δεν βαραίνει την από εδώ πλευρά, αλλά την από εκεί πλευρά. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να μη λέει ότι καταδικάζει αυτού του είδους τις επιθέσεις. Δεν μπορεί ο κ. Πολάκης να καθυβρίζει όποιον μιλάει ελληνικά και να μην τον αποδοκιμάζει» ανέφερε σε συνέντευξη της.

    Προφανώς, το επιτελείο της Έφης Αχτσιόγλου θεώρησε ότι ο Παύλος Πολάκης είναι εύκολος στόχος και ότι θα αντιδρούσε στις δηλώσεις της υποψηφίας προέδρου.

    Αντίθετα, ωστόσο, ο στενός συνεργάτης του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος κατάλαβε την παγίδα της άλλης πλευράς εμφανίστηκε με ανάρτηση του η οποία συνοδευόταν με φωτογραφία του μαζί με την κόρη του απάντησε : “Δεν τσιμπάω“.

    Όλα δείχνουν πάντως ότι η Έφη Αχτσιόγλου έχει αποφασίσει να δώσει την μάχη μέχρι τέλους επιχειρώντας, κυρίως με τις κινήσεις της, να αποδομήσει το βασικό αφήγημα του Στέφανου Κασσελάκη ότι αυτός είναι η συνέχεια του Αλέξη Τσίπρα και ότι αυτός μπορεί να κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

    «Εγώ μπορώ να κερδίσω τον Μητσοτάκη γιατί έχουμε πολιτικό σχέδιο που μπορεί να διαμορφώσει πλειοψηφική δυναμική στην κοινωνία. Ο Στεφανος Κασσελακης δεν μπορεί να νικήσει τον Μητσοτάκη γιατί δεν έχει πολιτικό σχέδιο. Χρειάζεται μια στοιχειώδης πολιτική εμπειρία. Με συνθήματα δεν κερδίζεται ο Μητσοτάκης».

    Μάλιστα, κάλεσε τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ να μην αρκεστούν στις διαβεβαιώσεις του συνυποψηφίου της «αφήστε το πάνω μου, το έχω», γιατί όπως είπε «η αριστερά δεν ήταν ποτέ με τέτοιου είδους αναθέσεις» ανέφερε η Έφη Αχτσιόγλου .

    Όμως και η πλευρά της Ομπρέλας εμφανίζεται να παίρνει ενεργά μέρος σε αυτή την αντιπαράθεση, ζητώντας από τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση δημοσίως για το θέμα των εκλογών.

    Ο Πάνος Σκουρλέτης σε συνέντευξη του ανέφερε ότι ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ: «Έχει ηθική και πολιτική υποχρέωση ο Αλέξης Τσίπρας να βγει και να μέχρι την Κυριακή και να κάνει μια δήλωση, και όχι μέσω άλλων. Δεν μπορεί να βγαίνει ο κ. Κασσελάκης στο συνέδριο και να εργαλειοποιεί τον Τσίπρα και με έναν διχαστικό λόγο να λέει “κάποιοι δεν θέλαν να κυβερνήσουν, κάποιοι ήθελαν να χάσουν”. Και να βγαίνει χθες διά του Καρτερού ο Τσίπρας και λέει “σιγά εγώ μην ασχολιόμουν με την αναζήτηση εσωτερικών εχθρών. Ας αναμετρηθεί κανείς με το μπόι του και το έχει του”».

    Ο Στέφανος Κασσελάκης εμφανίζεται πάντως να μην απαντά στις προκλήσεις της Έφης Αχτσιόγλου αν και, όπως λέγεται, δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να υπάρξει βίντεο για τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

    Το επιτελείο του πάντως στο οποίο έχει προστεθεί και η πλευρά Παππα όχι μόνο δεν εφησυχάζει, αλλά εμφανίζεται να επικοινωνεί με όλες τις οργανώσεις, και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να διασφαλιστεί ότι όλοι θα πάνε ξανά στις κάλπες την Κυριακή.

    Χθες πάντως στην Εφορευτική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε μεγάλη συζήτηση για τα τάμπλετ που έπρεπε να δοθούν στα εκλογικά κέντρα, προκειμένου να μην υπάρξει η ανοργανωσία της προηγούμενης Κυριακής αλλά και για τα δύο ευρώ που καλούνται να πληρώσουν εκ νέου όσοι πάνε να ψηφίσουν.

    Τελικά, δόθηκαν 29 τάμπλετ, αν και είχαν ζητηθεί τα διπλάσια, ενώ ακόμα δεν έχει διευθετηθεί το θέμα των 2 ευρώ, για το οποίο η πλευρά η Κασσελάκη διαφωνεί. Χθες πάντως έκλεισε και το θέμα των παλαιών μελών όπου μέχρι τις 6 το απόγευμα είχαν γραφτεί γύρω στα 7.500 μέλη.

    Ποιοι έχουν «αλλάξει» στρατόπεδο

    Οι μετακινήσεις στελεχών και βουλευτών από το στρατόπεδο της Έφης Αχτσιόγλου προς την πλευρά Κασσελάκη συνεχίστηκαν και χθες. Πέρα από την Έλενα Ακρίτα και ο Γιώργος Καραμέρος, εγκατέλειψε την πλευρά Αχτσιόγλου, ενώ και ο βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, που είχε στηρίξει τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να συνταχθεί με την Έφη Αχτσιόγου, χθες δήλωσε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ότι θα στηρίξει την υποψηφιότητα Κασσελάκη, εκτιμώντας πως το επόμενο διάστημα ο κ. Κασσελάκης θα αναπτύξει τους βασικούς πυλώνες, με τους οποίους θα προχωρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

    «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα πλοίο που ναυπηγείται εν πλω», είπε ο Χάρης Μαμουλάκης σημειώνοντας πως την πρώτη Κυριακή των εσωκομματικών εκλογών, στη μεγάλη συμμετοχή συνετέλεσε και η παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στη διαδικασία εκλογής νέας ηγεσίας του κόμματος. Ακόμα, όπως σημείωσε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, επικοινωνία χωρίς πολιτική και το αντίστροφο δεν υπάρχει.

    Όπως υπογράμμισε, ο κ. Κασσελάκης διαθέτει ένα εξαιρετικό χάρισμα που ήταν δομικό έλλειμμα για τον ΣΥΡΙΖΑ τα προηγούμενα χρόνια και έρχεται να υπερκαλύψει μια πολύ μεγάλη ανάγκη του κόμματος. Μάλιστα, εκτίμησε πως το επόμενο διάστημα ο κ. Κασσελάκης θα αναπτύξει τους βασικούς πυλώνες, με βάση τους οποίους θα προχωρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

    Στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ όμως τα λέμε αφιλτράριστα όπως πάντα. Τόσο για την πρώην ερωμένη του Τόμσεν που κατέστρεψε τον τόπο όσο και για τον gay αμερικανοτραφή φυτευτό της πρεσβείας που φιλοδοξεί να γίνει ο πρώτος ομορφυλόφιλος Πρωθυπουργός αυτής της δύσμοιρης χώρας. Διαβάστε τι αποκαλύπτει το σημερινό φύλο της εφημερίδας:

    exofyllo21-9

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Σεξιστικός και όμοφοβικος τίτλος
      Μαζευτείτε.

    2. Εμ δε θα νευριασει η Κυρια αχτσιογλου που μπηκε φυτευτος και της πηρε τα πρωτεια? Εγω δε θα την ψηφηζα παντως. Δεν κανει για προωθηπουργος. Για ιδιαιτερα ειναι και θα μεινει. Λεφτα βγαζει οπου και να παει? ααυτοοο εχει σημασια.

    3. Στην χρεοκοπημένη χώρα των αδελφοκλαρινογαμπρών των δανείων της ψευτογκλαμουριάς της μπουρδελότσαρκας των εξόδων του Σαββατοκύριακου των επιφανών νεοηρώων Φυσσογρηγοροπουλάκιδων και των βουλεφτάκηδων αυτοί οι ηγετίσκοι ταιριάζουν….Και που σε… Μακελειό να κιαν το δημοσιεύσεις να και αν δεν το δημοσιεύσεις…

    4. κασιδιαρησ -στιγκασ- κασελακισ,,,
      δεν βλεπουν οτι ο κοσμοσ εχει σιχαθει τουσ πολιτικαντηδεσ και τουσ κανει πλακα?
      και τον αλεξη το ιδιο ρευμα τον εκανε πρωθυπουργο!
      οι νεοι φωναζουν οτι ο βασηλιασ ειναι γυμνοσ,και τα λαμογια κανουν πολιτικη αναλυση
      για να μην φανει ποσο χαλια ειναι τα κομματα τουσ,,,

    5. Θα πέσει μαλλιοτράβηγμα ανάμεσα στα κορίτσια. Τελικά ο Λεβέντης που τον δούλευαν όλοι, αποδείχθηκε ο καλύτερος όλων, μνημόνια δεν ψήφισε, συνταξιοδοτικό δεν ψήφισε, το βάπτισμα των Σκοπίων δεν το ψηφισε.

    6. Αναρωτιόμαστε, προς ποιον υποψήφιο μετακινήθηκαν οι ΛΟΑΤ. Όχι τόσο επειδη έχει σημασία η απόλυτη αριθμητική διάσταση τους, όσο το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι, παρασύρονται και εισάγουν στην καθημερινότητα τους, όλο το πακέτο της woke ατζέντας και θα τους τρώει η επιθυμία, να αναδείξουν τον επίσημο εκπρόσωπο της κιναιδης ελίτ που μας κυβερνά. Είχαμε έως τώρα τους μπινεδες Καραμανλήδες, Κυριάκους, Αλέξηδες κ.ο.κ. μας έλειπε η τρελοκοτσιδου. Την αποκτήσαμε.

    7. Εφόσον ψήφισαν 45% Κασελακη
      φανταστείτε πόσες λουγκρες κυκλοφορούν
      στην Ελλαδα.
      Εαν κατεβουν μονοι τους θα βγουν δευτερο
      κομμα.
      Θα μου πεις οι μισοι στην βουλη πισωγλεντιδες
      ειναι.

    8. Φανταστείτε @ούτσες που έχει φάει από μικρός από συστημικούς ο συγκεκριμένος για να τον προωθούν έτσι…

    9. Πάλι καλά που η διαμάχη στον λουγκροτσύριζα δεν είναι ανάμεσα στον Κατμαν και στον Παρασκευάς βας βας.Παρατράγουδο κατήντησε και κωλοχανείο

    10. ….τι την κουνας την αχλαδια δεν εχει αλλα αχλαδια δεν εχει μηλα στη μηλια μα ουτε πορτοκαλια…..τι την κουνας την αχλαδια κι ανταμα βανεις κολο που τον κουνας ασυστολα και φτανει ως το βολο δεν εχει πια βερυκοκα ουτε ο κολος πατο τον ξεσκυσες τον ξεκανες με πουτσο τον βαρβατο κι απο ολα αυτα που εκανες με στη βουλη βουλιαζεις γιατι απο ρον πατο σου στο στομα τα στιβαζεις και αφου εφαγες ορφανα γυναικες μα και μανες θελεις να δεις στο κολο σου και του θεου καμπανες κι οπως κι αν το παρουμε με τετοια φατσα τωρα εγω θα παρω τα βουνά και συ την κατηφορα ….μα αργουσε ναρθει ο γαιδαροςπεσμένος στα ποδαρια εφυλαγε τον κολο του απ ολα τα τομαρια!!!!!……

    11. Λείπει ο μπηχτης στην παρεα……φαντασιωνομαι Πολακη….

    12. Κάτι ήξεραν οι αγανακτισμένοι το 11 που φώναζαν να καεί το μ@@@@ο η Βουλή. Οίκος ανοχής είναι πλέον. Ε μην ξεχάσετε εσείς οι βολευτες να πάρετε τους μπεκρήδες ψηφοφόρους σας και να κάνετε αλ@@@@λιες, μέσα στον οίκο ανοχής του δημοκρατικού τόξου.

      1. Ε όχι πλέον! Τριμπούρδελλο, όπως και τώρα, ήταν πάντα, μην κυττάς που οι άλλοτε “πρωταγωνιστές” έχουν περάσει δια της σφαίρας του μύθου στο σχεδόν απυρόβλητο και έχουν τιμηθεί κιόλας οι αλήτες/τσογλάνια.

    13. Τότε γλείφατε όλοι Καραμανλή τώρα έγινε δοσίλογος.
      Τώρα βρήκατε άλλο προδότη, καλό γλύψιμο και σε αυτόν αλλά κάτι μου λέει ότι αυτή τη φορά θα βρείτε το δάσκαλό σας.

    14. ΣΥΡΙΖΑ : ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ, ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ, ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΤΩΝ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ

    15. Ψαροκασσελοστριγκάκης….
      και οι πίτσες πάντα μπλέ…..

    16. Πουστης τον πούστη συναντά
      Πουτανα την πουτανα
      Ο κερατάς τον κερατά
      Και όλοι μαζί αντάμα .
      Αυτή είναι η πολιτική κατάσταση στο Ελλαδιστάν των γραικύλων .

    17. Η Ελλάδα πρωτοπορεί σε όλα στην Ευρώπη κλπ ακόμη και στα αυτοκίνητα ενώ η αριστοκρατία Ευρώπης κρατάει διατηρημένα του 1950 και κυκλοφορεί και της κάνουν τεμεναδες παντού Γαλλία Ισπανία Πορτογαλία Βέλγιο κλπ ακόμη και Ιταλία ενώ εδώ μας αναλώνουν συνέχεια

    18. Η μια υποψηφια το χε κανει λαστιχο, η αλλη η….γυμνασμενη επεσε σαν κομητης της Αμερικλανιας…στο δια ταυτα “μπραβο” Κουλα τους διελυσες !
      Καλικουλα γερα και δυνατα! Μπορεις να πνιξεις και την Αττικη? Σαφεστατα αφου πρωτα την κατεκσψες για κωλογεννητριες!

    Comments are closed.