ΕΜΕΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΟΦΛΗΜΕΝΟ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗΣ: “ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΑΠ’ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ Κ’ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ. ΚΑΙ Ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ, ΤΙ ΘΑΥΜΑΣΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ”. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΒΟΥΤΗΧΤΕΙΤΕ ΑΠ΄ΤΙΣ ΒΕΡΑΝΤΕΣ ΑΗΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠ’ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΕΝΟΣ ΥΠΟΠΤΟΥ ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΗ

    Κοινοποίηση:
    savopoulos-ΣΚΑΙ

    Μια εμετική κυβερνητική ανερυθρίαστη προπαγάνδα μέσα από τον φιλοτουρκικό ΣΚΑΙ, έκανε ο ψευτοαριστερός Σαββόπουλος της ξοφλημένης μεταπολίτευσης. Φυσικά και  με πολλά ερωτήματα εάν η τηλεοπτική του παρουσία έγινε με το αζημίωτο, αφού τον είδαμε να πρωταγωνιστεί και σε διαφημιστικό σποτ της περιώνυμης πια γ.γ του “ταγματάρχη” θεομάχου Χαρδαλιά. Ο κ.Σαββόπουλος, πρέπει δημόσια να ξεκαθαρίσει εάν πληρώθηκε ή εάν υπάρχουν έμμεσες απολαβές γι’ αυτή του την “καλλιτεχνική γεναιοδωρία” υπερ του κοινού καλού ή λειτούργησε αφιλοκερδώς, στο γενικότερο κλίμα διασπάθισης δημοσίου χρήματος για τις ανάγκες του κυβερνητικού παπαγαλισμού.

    Ο Σαββόπουλος εξήρε την ευτυχία και απόλαυση να παραμείνουμε έγκλειστοι αλλά και τον “δυτικό Τσιόδρα, αυτό τον υπέροχο άνθρωπο”.

    Πριν δείτε το βίντεο του εμετού, πάρτε μια γεύση από το τι είχε γράψει για δαύτον, η Μίκα Αγραφιώτου.

    “…Ο Σαββόπουλος παρασιτεί κανονικά πάνω στην Αριστερά. Για την ακρίβεια κολλάει πάνω της σαν βδέλλα και καρπώνεται αγώνες που όχι μόνο δεν ήταν ποτέ δικοί του, αλλά τους παρακολουθούσε από το Παρίσι με τη σύζυγό του ή από το διαμέρισμά του στην Αθήνα ή από αφηγήσεις άλλων.

    …Με παρανοϊκό τρόπο ξεκίνησε ήδη από τα τέλη του 1970 μια συγκαλυμμένη επίθεση αρχικά προς τη συνδικαλιστική αριστερά, έπειτα στην αριστερή ιδεολογία εν γένει, για να γυρίσει ευθαρσώς και ανερυθρίαστα να την αφοδεύσει και πατώκορφα μετά το ‘’Βρώμικο ‘89’’, την πολιτική και ιστορική συγκυρία που ο ίδιος και το συνάφι του δούλευαν συστηματικά από τη Μεταπολίτευση. Είχε μυριστεί ο Νιόνιος ότι η κατάσταση με τα κομμουνιστικά καθεστώτα, αλλά και τον Ευρωκομμουνισμό του Μπερλινγκουέρ, πάει για μεγαλοπρεπή φούντο, οπότε προετοίμαζε το έδαφος μην τυχόν και βρεθεί εξ’ απρόοπτου και χάσει τη καβάντζα. Εν κατακλείδι, ο Νιόνιος, όπως και όλοι μας, γοητεύτηκε από το ΕΑΜίτικο ιστορικό φορτίο, αλλά αυτό δεν είναι πουκάμισο που φοριέται κατά βούληση και ανά περίσταση. Δεν μπορείς να γράφεις στιχάρες για τη Μακρόνησο και μετά να δίνεις τραγούδια για τηλεοπτικές διαφημίσεις ή να βγάζεις Καλομοίρες από τούρτες. Θα σε ξεράσει τόσο ο λαός όσο και το σύστημα που υπηρετείς, ή ακόμα χειρότερα θα σε παρουσιάζει σαν τον τρελό του χωριού. Και όπως αρχικά κόλλησε σαν τη βδέλλα στην αριστερά, τώρα κολλάει στο νεοφιλελευθερισμό, ιδεολογία που ex principe δεν ζητάει καμιά ιδιαίτερη καλλιτεχνική έμπνευση, οπότε πλέον απλά κλωσάει τα προηγούμενα κεκτημένα του και περιμένει το τέλος. Όχι σαν τον Καραγκιόζη, παρά σαν μια ακόμα θλιβερή παρουσία μιας γενιάς που καταδίκασε τον εαυτό της χωρίς όραμα.

    Το βίντεο στον ΣΚΑΙ

    Ο Διονύσης Σαββόπουλος για το φετινό Πάσχα from Makeleio WebTV on Vimeo.

    Και το βίντεο από την γ.γ πολιτικής προστασίας

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. ΕΜΕΤΙΚΟΙ,ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.
      ΨΕΥΤΙΚΟΙ,ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ,ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟΙ.
      ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ !! ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΊΚΟ
      ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΔΡΟΜΟ,ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΥΜΕ !!

    2. Δηλαδή όταν αποκαλείς κάποιον δυτικό, αυτό θεωρείται κάτι το θετικό?? Τι άλλο θα ακούσουμε.

    3. Νεοταξικη προπαγάνδα του γκεμπελικου Σκαι. Βρισκουν πιονια σαν τον Σαββόπουλο για να κοιμίζουν το λαό οτι ολα είναι ωραία..
      Ο Σαββόπουλος έγραψε 3 γνωστά τραγούδια τα τελευταία 50 χρόνια και τον χρηματοδοτεί το κράτος καθε τρεις και λίγο να τραγουδάει για τις πανάκριβες γιορτουλες της Γιάννας και της κάθε διαπλεκομενης ελίτ.

      Κάτω η Χούντα του ΣΚΑΪ. Μποϊκοτάζ στο βοθροκαναλο της νέας τάξης πραγμάτων.

    4. Η ΤΡΟΙΚΑ ΤΟΥ ΧΑΡΒΑΡΝΤ (ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΤΣΙΟΔΡΑΣ, ΚΕΡΑΜΕΩΣ) ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ! ΤΥΧΑΙΟ;

    5. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ, Ο ΜΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΣΑ ΤΙ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ; ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ (ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ.

    6. πράγματι πολύ προπαγάνδα μας παρουσιάζουν όλη αυτήν την κατάσταση ότι είναι ωραία και φυσιολογική και ότι περνάει ο έλληνας κλεισμένος σπίτι μια χαρά χωρίς λεφτά σε λίγο καιρό χωρίς δουλειά. όλοι δεν έχουν τα εκατομύρια του γεροξεκούτη και του αλουνου του μασόνου προπαγαντιστή δημοσιογράφου .. λίγο είδαμε και όλοι η οικογένεια μείναμε και κοιτούσαμε και δεν πιστευαμε στα αυτιά μας μέρα που είναι.. και είπαμε να πως γίνεται η αλητική προπαγάνδα και αλάξαμε κανάλι μας ήρθε για εμετό

    7. Aυτο το αρχ@δι δεν ειχα αναγκη να το διαβασω τον ξερω ποσο μεγαλος μαλακας ειναι φτυστετον μονο αυτο του αξιζει.

    8. ουτε η μανα μου ενδιαφερετε τοσο πολλυ οσο το κρατος για εμενα .

    9. Κακό πράγμα το γλείψιμο. Ξεφτυλίζεσαι κανονικά. Ειδικά άμα είσαι πολύ ηλικιωμένος κι είναι έργο δικό σου οι στίχοι, μουσική και εκτέλεση το ” Η πλατεία ήταν γεμάτη, με το νόημα που `χει κάτι απ’ τις φωτιές.
      Στις γωνίες και τους δρόμους από συντρόφους οικοδόμους, φοιτητές”. Το τραγούδησα στα νιάτα μου, με ενέπνευσε. Κρίμα.

    10. Άλλος ένας υπερτιμημένος “καλλιτεχνης ” που βαρεθήκαμε να βλέπουμε από όλους τους θολοκουλτουριάριδες και τις βρωμοεκπομπές τους. Και φυσικά όταν τα τινάξει θα πει η οικογένεια του : αντί στεφάνων δώστε λεφτά στους λαθρο ή στους Κουφοντίνες ή στα ασυνόδευτα νταγλαρο-δήθεν προσφυγόπουλα και σε όλες αυτές τις παπαρολογίες της πόιτσας, τι δεν καταλαβαίνεις ???

    11. Βγάλτε το κανάλι από το τηλεχειριστήριο σας….

      Το έχω κάνει 12 χρόνια τώρα.

    12. Και η μαμά μου μιλούσε αλλά είχε Αλτσχαιμερ
      Ρε ουστ ρεμάλια του ΚΈΡΑΤΑ το Χαρχαλια

    13. Xekoutiase o firoulis Nionios.Oso o allos ene ilithio ferefono anthropaki pou kani otidipote gia to hrima.

    14. Καλώς τα αρ@@@δια μας.Αλλος ένας σύντροφος αγωνιστής ο νιονιος πλάι στον λαό,από την Φιλοθέη βέβαια που να τρέχεις τώρα στη Κυψέλη στην πλεμπα μέσα.

    15. Στραβελάκης, Σαββόπουλος, και ΣΚΑΙ…. Αν ποτέ απελευθερωθεί αυτή η χώρα από τη μούργα των εωσφοριστών που κυβερνάει, πρέπει να μπουν φυλακή και το κανάλι να κλείσει….

      1. Μπα, μια επαναφορά της θανατικής καταδίκης για πολλαπλή εσχάτη προδοσία είναι επιβεβλημένη.
        Και για όλα τα φίδια.

    Comments are closed.