ΕΚΤΑΚΤΟ! ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ! ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΜΕ 7 ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΟΙΝΟΥΣΣΕΣ – ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

    Κοινοποίηση:
    1

    Νέα δραματικά στοιχεία για το πολύνεκρο ναυάγιο στις Οινούσσες. Ανάμεσα στους νεκρούς ένα βρέφος, 4 μικρά παιδιά και δυο γυναίκες. 18 άνθρωποι βρέθηκαν στη θάλασσα μετά την ανατροπή της βάρκας. Πλοίο που περνούσε τυχαία από την περιοχή είδε τη μοιραία βάρκα και σήμανε συναγερμός


    Απίστευτες διαστάσεις προσλαμβάνει η τραγωδία με το πολύνεκρο ναυάγιο στις Οινούσσες. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην λέμβο που ανατράπηκε το πρωί στις Οινούσσες με 18 άτομα επέβαιναν Τούρκοι καθηγητές πανεπιστημίου με τις οικογένειές τους, όλοι αντιφρονούντες που εγκατέλειπαν την χώρα τους για να γλιτώσουν από τον Ερντογάν!

    Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, στο ναυάγιο έχασαν την ζωή τους πέντε παιδιά και δυο ενήλικες γυναίκες. 11 άτομα που διασώθηκαν έχουν μεταφερθεί με τραύματα στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου. Στους νεκρούς συγκαταλέγονται ένα βρέφος, 4 μικρά παιδιά και δυο γυναίκες.

    Στο σημείο του συμβάντος έσπευσαν από την πρώτη στιγμή σκάφη του Λιμενικού Σώματος και της Frontex, ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας και αεροσκάφος της Frontex, τα οποία συμμετείχαν στις έρευνες διάσωσης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Ήταν Έλληνες; Όχι.
      Ε δε γα…..

      1. Να υποθεσω οτι κανεις μπανιο δυο φορες την ημερα;;;

    2. Ασφαλως και ειναι τραγωδια να πνιγονται καθε τοσο ανθρωποι στην θαλασσα, αλλα αυτο συμβαινει διοτι ο μεν Τουρκος κανει οτι δεν βλεπει τις βαρκες που φευγουν απο τα παραλια της, αφ’ ετερου στα νησια οι βαρκες γινονται δεκτες και το βιολι της λαθροεισβολης συνεχιζεται!!!!!!!! Και θα συνεχιζεται εφ’ οσον οι πολιτικαντηδες δεν κλεινουν τα συνορα!!!!!!! Τι εννοει ο Μητσοτακης οταν ελεγε προεκλογικα και λεει τωρα απο την Νεα Υορκη, οτι θα προστατεψουμε τα συνορα μας;;;;;;; Με ποιον τροπο να μας πει, με το να συνεχιζει η χωρα να ειναι ξεφραγο αμπελι;;;;;;;;; Να μην τρελαθουμε δηλαδη!!!!!!!! Αν συνεχισθει αυτη η πολιτικη η τραγωδια θα ειναι διπλη!!!!!!! Μια γι’ αυτους που πνιγονται και μια για την Ελλαδα που εχει πλημμυρισει απο λαθρο!!!!!!!!

    3. Ναι ναι να μας έρχονται πρόσφυγες, μετανάστες, λαθρομετανάστες, αντιφρονούντες, λούγκρες, όλοι στην Ελλάδα. Τους περιμένουμε όλους με ανοικτές αγκάλες γιατί πιο ηλίθιος λαός από το δικό μας δεν υπάρχει στο σύμπαν.,

    4. Παιδια,αν πραγματι ηταν αντιφρονουντες τοτε για τον Ερντογαν θα αρχισει η αντιστροφη μετρηση.Γιατι?Γιατι δεν ηταν στρατιωτικοι,ηταν καθηγητες πανεπιστημιου,η αφροκρεμα της γνωσης!

    5. Αντι να πανε σε αλλο μουσουλμανικο κρατος ηθελαν μας μπαστακωθουν και αυτοι για να τους ταιζουμε.

    6. βλέπω ότι κάποιοι εδώ μέσα είναι υπέρ της αποσταθεροποιήσεως κρατών από τους Αμερικάνους…….πράκτορες παντού….

    7. Είναι πραγματικά τραγικό πόσα θύματα έχει πάρει στον λαιμό του αυτός ο άνθρωπος και αντί να τον βγάλουν από τη μέση όπως έκαναν με τον Σαντάμ, κάθονται και τον προσκυνούν.

    8. Τώρα στέλνω ξανθό γένος. Μισό λεπτάκι

    Comments are closed.