ΕΚΤΑΚΤΟ – ΕΣΚΑΣΕ ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΓΙΑ ΣΤΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ! ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕΣΩ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ! ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΒΑΘΙΑ ΑΝΑΣΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ! (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΙΑ)

    Κοινοποίηση:
    arpagi

    Χιονοστιβάδα σκανδάλων, πολιτικών εγκλημάτων, συμπαρασύρουν στον όλεθρο τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνησή του! Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα καζάνι που βράζει.

    Κι ενώ το πολιτικοκοινωνικό σκάνδαλο “Πάτση” βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, σκάει άλλο πολιτικοκοινωνικό σκάνδαλο μεγατόνων με την …”εμπλοκή γαλάζιου” Βουλευτή.  Αυτή τη φορά του νομού Καστοριάς! Μονοεδρική η Καστοριά!

    ΔΕΙΤΕ τα ΒΙΝΤΕΟ με την καταγγελία – φωτιά του Σπύρου Παγιάτη:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Όπως είναι γνωστό και όλοι το νοιώθουμε στο πετσί μας η δικαιοσύνη στη χώρα μας εκτός από τυφλή είναι και κουφή.Αυτό το καθεστώς της Κούλας έχει όλα τα χαρακτηριστικά της εγκληματικής συμμορίας από την κορυφή μέχρι τα κομματικά τσιράκια τους.Το ζήτημα είναι γιατί έχουν ατιμωρησία οι πάντες.Ο λόγος είναι ότι οι δικαστές ή τα παίρνουν ή τον παίρνουν.

    2. Το έχουν οι μουνοεδρικές, κρεμάλες για τα καθάρματα τους πολιτικούς, μλκ Παπαδόπουλε δεν τους έβαλες σε 1 καράβι χωρίς καπετάνιο και πλήρωμα.

    3. Πολυ σκανδαλο πεφτει, η Κουλαρα ομως αμετακινητη! Πρεπει να εξαντλησει τη τετραετια εν ονοματι των μεταρρυθμισεων Μπαιντενοπουλου και Σολτς!

    4. Και στο μεταξυ, τα δανεια των Πολιτων, εχουν εξοφληθει μεσω των ανακεφαλαιοποιησεων των Τραπεζων! Κατι που εμφανιζεται στον Ισολογισμο του 2014! Τον οποιον και ζητησα με αιτημα μου, απο την Τραπεζα Πειραιως κι’ εκεινη δεν απαντησε καν! Αγνοηθηκα εντελως και παντελως!

    5. Μπάτσοι = Τούρκο Γενίτσαροι .
      Καλά λέει ο δικηγόρος!

    6. Ζήτω η Ελλάδα Ζήτω η Θρησκεία Ζήτω η Νέα Δημοκρατία…..

      1. … Παιδεραστία ήθελες να πεις!
        Η Αξιες κάθε ΟΝΝΕΔυτη … Παιδεραστία,τοκογλυφία ,μαφία!
        ΟΝΝΕΔ= ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ,ΜΑΦΙΟΖΟΙ,ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ
        ΖΗΤΩ Η ΜΑΦΙΑ, ΖΗΤΩ Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ ,ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ!

    7. νεα λαμογιοκρατια σας αρμοζει κλεφταραδες στην ταχα νεα δημοκρατια

    8. Οι παρανομες ελληνοποιησεις εχουν ξεπερασει αυτες του εμποριου ναρκωτικων. Συνηθως πισω απο αυτες τις μεσιτειες κρυβονται αποστρατες σκουριασμενες καραβανες, δικηγορακια, εισαγγελεις, παπαδες, δημαρχοι, εργολαβοι, μπατσο,ι κυπατζηδες, που δεν τους φτανουν τα λεφτα και μαζευουν εξτραδακια γιατι ο σκατοραγιας ετσι τους εμαθε με φακελακια. Μας βαζουν να σκωτονομαστε για να δουλευουν τα γραφεια τους και το κυκλωμα τους. Γενικα η κολοφαρα του σκατοραγια ειναι γυφτικια και ανηκει στο ινδοευρωπαικο φυλο.

    9. σιχαματα που χαιρονται με την δυστοιχια του αλλου

    10. Ο δικηγόρος έχει δίκαιο πρέπει να επέμβει ο εισαγγελέας…Η αστυνομία παρακολουθούν ανθρώπους ( για λογαριασμό πολιτικών) που έχουν ακίνητη περιουσία και προσπαθούν με διάφορα μέσα παράνομα να τους πάρουν την ακίνητη περιουσία τους!
      ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ !ΙΔΙΩΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !

    11. γαλάζιες ακρίδες μας πίνουν το αίμα και θέλουν να μας πάρουν και τα σπίτια ! τι ψηφίσατε ρε ;

    12. Λαμόγια ξεφτυλισμενα Μαυραγορίτες Κοράκια ΞΕΦΤΙΛΕΣ….
      Πάρτε τα όπλα και στο κεφάλι!
      Μετάλλιο θα σας δώσουμε!

    13. Οι σύγχρονοι Σαυλωκ…
      Το διεφθαρμένο καθεστώς αφού επτωχευσε τους Έλληνες, αρπάζει το βιος τους σύμφωνα με τις εντολές της Ε.Ε των Ρότσιλντ.

    Comments are closed.