ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! ΑΥΤΟΦΟΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΡΕ ΠΟΛΙΤΗ – ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ

    Κοινοποίηση:
    αστυνομιαα

    Ποινική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος Αρχιφύλακα, ο οποίος υπηρετεί σε υπηρεσία της Αττικής, σχηματίστηκε από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.

    Η υπόθεση διερευνήθηκε στο πλαίσιο καταγγελίας ιδιώτη, σύμφωνα με την οποία ο αστυνομικός, την Τρίτη, του επιτέθηκε σε περιοχή της Αττικής και του προκάλεσε σωματικές βλάβες, ενώ επιπλέον του απέσπασε το κινητό τηλέφωνο για να μην ειδοποιήσει την Αστυνομία για το περιστατικό.

    Ο αστυνομικός οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. Βαρύνεται με τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της παράνομης βίας ενώ από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας κινούνται ήδη οι διαδικασίες για την πειθαρχική διερεύνηση της υπόθεσης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Μια ερωτηση σε ολους που σχολιαζουν.
      Γνωριζεται ακριβως τι εγινε; Η απλως πετατε τις μπαρουφες σας;

    2. Υποστηρίζουν μερικοί την αστυνομία ακόμη κλαίω. Να ΣΑΣ δω όταν μπουκάρουν οι τουρκοι και ταυτόχρονα οι λαθρο θα σας περνούν τα κεφάλια τι θα κάνετε. Η κυβέρνηση θα δώσει εντολή να πάρει τα όπλα από τους Έλληνες τότε και αστυνομικοί με μεγάλη χαρα θα σας τα περνούν για να κόβουν λαιμό καλύτερα οι επενδυτές.

    3. ΜΗΠΩΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ , ΔΕΝ ΕΞΗΓΙΤΕ ΑΛΙΩΣ , ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝΕ , ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ , ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΥΡΙΖΟΥΝΕ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ !!!

    4. Ασε ρε που θελεις και φωτο στη δημοσιοτητα.Κατσε στην ουρα της τραπεζας, ναφορας την μασκα κανεις μπεεεε.
      Που το πληκτρολογιο εχει γινει ενα με την χουφτα σου.
      Επαναστατη του enter

    5. EΔΩ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ 18:05 ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΒΑΡΝΑ ΝΑ ΜΙΚΡΑ ΣΤΕΝΑ ,ΟΧΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ .
      ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΑΓΑΝΙΑ…..
      ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΤΡΥΡΙΑ…..
      .

    6. τετοια αποβρασματα δεν χωρανε στο σωμα τις αστυνομιας Απο την στιγμη που δεν υπαρχει αξιολογηση λογικο ακουγετε να πληρωνουμε κιφινες και νταβαντζηδες Το καλυτερο ειναι ο τραμπουκος αυτος να ξηλωθει και να διωχθει απο το σωμα Ελεος πια πρεπει καποιοι να καταλαβουν οτι η στολη δεν κανει τον αντρα

    7. ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ΤΟΝ ΕΔΕΙΡΕ ???? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ……
      ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΥΣ.. ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ 800 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ. ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟ ΕΒΡΟ ΤΙ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΕΚΕΙ. ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΕΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.

      1. Τα ξέρουμε αυτά ρε φίλε, γουστάρουμε και τιμάμε την Ελληνική.. Την μαλακία δεν ανεχόμαστε.Άμα είχε δίκιο ο Αστυνόμος καλά τούκανε. Απλά λέμε μπας και ήτανε κανάς μπάτσος ακουσμένος με νταβατζέ υφάκι.

    8. Όταν ακουμπάς κομουνιστή αυτά τα αποτελέσματα έχεις.

    9. τϊποτα ονομα φωτογραφϊες υπ¨αρχουν?

    10. Ο πολίτης ήταν ΚΚΕς.
      Για αυτό και το παλικάρι αστυνομικος, βρέθηκε κατηγορούμε νέος.

    11. Σπάνιο προσόν τη σήμερον για αστυνομικό,να μετατεθεί σε τμήμα ασφαλείας,είναι πολλά υποσχόμενο πρόσωπο.

    12. Όπως καταλαβαίνετε σε λίγο … “Θα τρώει ο αδελφός τον αδελφό κ΄ η μάνα το παιδί της ” ! Ποιος τα θυμάτε πια …

    13. εκδίκηση για χθες που ενας ξύλισε μπάτσο ??? θα φαγωνοντε οι Έλληνες μεταξύ τους και τα λαθρο θα κανουν πάρτι

    14. Που σημαινει οτι ο πολιτης ηταν καποιο βρωμερο κουμουνι αλλιως θα επαιρνε παρασημο ο αστυνομικος

    15. Να δώσετε στη δημοσιότητα την φωτογραφία του, για διερεύνηση περαιτέρω αξιόποινων πράξεων σε συμπολίτες μας. Άτομα με βίαιη συμπεριφορά ενδέχεται να έχουν ενεργήσει και σε άλλα άτομα τοιουτοτρόπως.

    Comments are closed.