ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!

    Κοινοποίηση:
    κουλης

    Απορρίφθηκε από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο το αίτημα Κ.Μητσοτάκη για κυρώσεις και εμπάργκο όπλων στη Τουρκία.

    To προσχέδιο συμπερασμάτων αποτελεί ένα σοκ για την ελληνική κυβέρνηση η οποία πίστευε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση και ειδικά το Βερολίνο θα στεκόταν στο πλευρό της Ελλάδας και θα τη στήριζε στην προσπάθεια της να αμυνθεί στις τουρκικές επιδιώξεις αρπαγής της ελληνικής υφαλοκρηπίδας και των πλούσιων κοιτασμάτων που περιέχονται σε αυτή, αλλά και αναχαίτησης των τουρκικών διεκδικήσεων σε ότι αφορά το αφοπλισμό των νησιών του αν Αιγαίου κλπ.

    Σύμφωνα με το προσχέδιο «το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο καταδικάζει απερίφραστα τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη. Εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά του στις οικογένειες και τους φίλους των θυμάτων και αλληλεγγύη προς τους κατοίκους της Αυστρίας, της Γερμανίας και της Γαλλίας».

    Οι 27 δηλώνουν στο προσχέδιο ότι είναι «ενωμένοι στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας και του βίαιου εξτρεμισμού» και τονίζουν ότι «λόγω αυτών των επιθέσεων κατά των θεμελιωδών δικαιωμάτων και ελευθεριών, η ΕΕ θα υποστηρίξει τις κοινές αξίες που υποστηρίζουν τις πλουραλιστικές μας κοινωνίες και θα συνεχίσει να επιδιώκει με αποφασιστικότητα τις κοινές προσπάθειές της για την υπεράσπισή τους».

    «Σε αυτό το πλαίσιο, είναι σημαντικό να εφαρμοστούν πλήρως οι υπάρχουσες αποφάσεις. Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο χαιρετίζει επίσης την παρουσίαση της Κομισιόν για μια νέα ατζέντα της ΕΕ για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας και ζητεί να προωθηθούν οι σχετικές εργασίες.

    Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο καταδικάζει όλες τις μορφές επιθέσεων κατά των ελευθεριών έκφρασης και θρησκείας ή πεποιθήσεων, συμπεριλαμβανομένου του αντισημιτισμού, του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, και υπογραμμίζει τη σημασία της καταπολέμησης της υποκίνησης στο μίσος και τη βία καθώς και στη μισαλλοδοξία. Χαιρετίζει την έγκριση της δήλωσης του Συμβουλίου για την καταπολέμηση του αντισημιτισμο».
    Σημειώνει ακόμα ότι “είναι σημαντικό να αποφευχθεί η ριζοσπαστικοποίηση και να αντιμετωπιστούν οι ιδεολογίες πίσω από την τρομοκρατία και τον βίαιο εξτρεμισμό, συμπεριλαμβανομένου του διαδικτύου”.

    Ως εκ τούτου το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ζητεί τα εξής:

    – εντατικοποίηση της καταπολέμησης του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο. Εν προκειμένω, προσβλέπει σε μια φιλόδοξη πρόταση της Κομισιόν για ενίσχυση των ευθυνών των διαδικτυακών πλατφορμών βάσει του νόμου για τις ψηφιακές υπηρεσίες

    – έγκριση ταχέως της πρότασης για την αντιμετώπιση της διαδικτυακής διάδοσης τρομοκρατικού περιεχομένου

    – διασφάλιση ότι η θρησκευτική εκπαίδευση και κατάρτιση συνάδουν με τα ευρωπαϊκά θεμελιώδη δικαιώματα και αξίες και την αντιμετώπιση της ξένης επιρροής των εθνικών αστικών και θρησκευτικών οργανώσεων μέσω μη διαφανών χρηματοδοτήσεων

    – υποστήριξη πρωτοβουλιών για καλύτερη κατανόηση της εξάπλωσης εξτρεμιστικών ιδεολογιών. Πρέπει να ενισχυθούν οι πανευρωπαϊκές ολοκληρωμένες ανταλλαγές επιστημονικών γνώσεων, έρευνας και εμπειρογνωμοσύνης.

    «Είναι σημαντικό οι αρχές επιβολής του νόμου και οι δικαστικές αρχές να μπορούν να ασκούν τις νόμιμες εξουσίες τους για την καταπολέμηση του σοβαρού εγκλήματος τόσο στο διαδίκτυο όσο και εκτός σύνδεσης. Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τονίζει την ανάγκη να προωθηθούν οι εργασίες για τη διατήρηση δεδομένων για την καταπολέμηση του σοβαρού εγκλήματος, υπό το φως της τελευταίας νομολογίας του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου και με πλήρη σεβασμό των θεμελιωδών δικαιωμάτων και ελευθεριών», αναφέρει το ΔΕΕ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    58 Σχόλια

    1. εντω μεταξυ τα εξαγορασμενα mainstream media οπως το Πρωτο Ψεμμα δεν γραφουν τιποτα , γαργαρα το θεμα

    2. Μητσοτακης και Δενδιας ειναι τελειως ακαταλληλοι για την εξωτερικη πολιτικη της Ελλαδας. Αυτο θα το πληρωσουμε πολυ ακριβα πολυ συντομα.

    3. Ρε, άντε μου στο διάολο άχρηστοι!!! ΒΕΤΟ ΒΟΥΡΛΑ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!

    4. ΒΡΕ ΕΝΑ ΚΟΜΠΟΣΧΟΙΝΑΚΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ, 20.000.000 ΚΟΜΠΟΣΧΟΙΝΑΚΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΠΙ 33 ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ 660.000.000 ΠΥΡΙΝΕΣ ΦΛΟΓΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΩΝ ΔΥΜΑΜΕΩΝ ΕΠΙ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΗΘΙΚΗ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΛΑΣΗ!!!
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ. 2 ΛΕΠΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟ;
      ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΑΝΑΞΙΟΙ ΠΙΑ;
      ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΣ, ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΔΩΣΤΕ ΚΑΤΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ!!!!!!

    5. Σκατά στην Ευρωπαϊκη “ενωση”! Βάρβαροι αλήτες μια ζωή. Δεν διστασαν να βομβαρδισουν την Ευρωπη τον 20ο Αιώνα!
      Τούς γράφουμε στα αρχίδια μας και φεύγουμε απο αυτη την διεστραμμένη χαβούζα. Αλλιώς θα καταστραφουμε ως Έθνος.
      Διαβάστε πιο προσεκτικα την θέση της ΕΕ.. Εναντιον όλων τών ιδανικών για τα οποια αγωνίστηκαν και θυσιαστηκαν οι πατεράδες μας!
      ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΒΑΒΕΛ. ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΕΚΕΙ. ΦΩΛΙΑ ΕΧΙΔΝΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΩΝ.
      Και να φανταστει κανείς οτι ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ οι κυβερνησαντες την Ελλαδα,απο το 1950 κι εδώ, ηθελαν να μπουμε στην ΕΕ.
      Διαβασα την ανακοινωση κι έφριξα! Δεν εχει να κανει με τον Μητσοτακη η ανακοινωση. Διαβαστε την προσεκτικα.Προπαγανδα κατά των Ελληνικών αξιών. Υπέρ του κώλου!!!
      ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ!

      1. ρε κοπριτη , με δανεικα των ναζιστων Μερκελ και Σοιμπλε ζεις , το εχεις καταλαβει ? αν θες μια ελευθερη Ελλαδα σταματα να κοπροσκυλιζεις φραπεδιαρη και φτιαξε μια χωρα παραγωγικη και οικονομικα αυτονομη

    6. Διαβαζω ολες τις αποψεις με προσοχη…Συγγνωμη παιδια αλλα νομιζε κανεις οτι θα επερναν διαφορετικη αποφαση, υπερ της Ελλαδας ???? Δεν ξεραμε οτι οι ευρωπαιοι γενικα μας εχουν γραμμενους και υποστηριζουν τους τουρκους ενεκα τα συμφεροντα ???? Ποσες επιχειρησεις γερμανικες, ισπανικες, ιταλικες, βρετανικες, κλπ δραστηριοποιουνται στην τουρκια και ποσες στην Ελλαδα???? Ποσα οπλα δισεκατομμυριων πουλανε ολοι αυτοι στους μογγολους ???? Ποσοι τουρκοι ζουν, εχουν επιχειρησεις και ψηφιζουν στην Γερμανια ???? Στις τελευταιες εκλογες- εχω συγγενεις πανω – επεσε συρμα απο ”ερντο” , ψηφισαν σχεδον ολοι οι τουρκοι της χωρας AfD και τραβαγε τα μαλλια της η γρια….Οι Γαλλοι και οι Αυστριακοι κανουν λιγο τον φιλο μονο για συμφερον, μολις ομως τους ”χαμογελασει” λιγο ο τουρκος θα μας ξεχασουν παλι….Θα μας πουλησουν καμια φραγατα και κανενα παλιο αρμα μαχης και τελος….Αφου δεν περνουμε εμεις οι Ελληνες στα σοβαρα τους ”ηγετες” μας, θα τους παρουν στα σοβαρα οι ξενοι ?????…… Αληθεια Κουλη το Σαββατοκυριακο θα εχει καλο καιρο για ποδηλαταδα και σουζες στην Παρνηθα ή ….?????????

    7. Κούλη εεε Κούλη; Στις στοές που πας δίνεις κ κ@λο ή μόνο φίφες κάνεις; Εεε; Γλυκούλη….γούτσου γούτσου

    8. Το να ζητιανευεις και να παιρνεις κατι…αντε ας στο διαολο αλλα…να ζητιανευεις και να μη παιρνεις ουτε δραχμη…ουτε για ζητιανος κανεις.

    9. Αποδεικνύεται Περίτρανα πως ο Ιωάννης Λαγός ως Ευρωβουλευτής και ΕΠΙΚΕΦΑΛΉΣ της ΕΛΑΣΥΝ (Εθνική Λαϊκή Συνείδηση) καλώς έκανε και κάνει Αγώνα για κυρώσεις στην Τουρκία και άρση της Χρηματοδότησης της, όταν κάποιοι άλλοι δήθεν Έλληνες Πατριώτες Ευρωβουλεύτες της Νέας Δημοκρατίας και όλων των άλλων ανθελληνικών κομμάτων ψήφισαν υπέρ της χρηματοδότησης της Τουρκίας και υπέρ της Ενταξης της και μετα προσπάθησαν να παραπλανήσουν με διαβήματα! Τώρα που έφαγαν πόρτα φαίνεται ποιοι είναι οι Έλληνες και ποιοι οι Ελληνόφωνοι Γκραικύλοι! Μπράβο στην Εθνική Λαϊκή Συνείδηση και στον Ιωάννη Λαγό για τον Διαρκή Εθνικό Αγώνα τους!

    10. ΜΑΓΚΕΣ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ. ΟΣΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ. ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΠΡΟΤΑΙΡΕΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ. ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΚΟΥΝΗΣΕΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ. ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΗΛΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ. ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ EMAIL ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ. ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ. ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΘΑΥΜΑΣΜΟ. ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.

    11. To παιδί δεν κάνει.
      Το οτι μεγαλωσε με 10 ντανταδες σε σπιτι πρωθυπουργο δεν τον κανει ικανο πρωθυπουργο.

      Οτι ειπε ο Μητσοτακης τοτε για τον ΓΑΠ, ισχύει και για τον γιο του.

      ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!!!

    12. μην λετε τετοια κακα λογια για το σπλαχνο του μπαμπα τερυ…η μανουλα του εγινε η κ@λοτρυπιδα τηs ΜΠΟΥΡΙ για να το βγαλει…απο τον πολυ πονο εκλασε!

    13. μην λετε τετοια κακα λογια για το σπλαχνο του μπαμπα τερυ…η μανουλα του εγινε η κ@λοτρυπιδα τηs ΜΠΟΥΡΙ για να το βγαλει…απο τον πολυ πονο εκλασε!

    14. “εντατικοποίηση της καταπολέμησης του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο”
      Χαχαχα, τους νοιάζει να μην κατεβάζετε ή να μην βλέπετε ταινίες χωρίς να πληρώνετε φόρους και δικαιώματα, αλλά νοιάζονται για την θρησκευτική ελευθερία και του τελευταίου ισλαμιστή λαθροπακιστανού που έφτασε μόλις πριν ένα δευτερόλεπτο στην Ελλάδα…κατά τ’ άλλα “μένουμε Ευρώπη” με χρέος πάνω από 200% του ΑΕΠ και με φτωχοποίηση της μεσαίας τάξης ώστε να υπάρχουν μόνο φτωχοί και πλούσιοι…άντε τώρα νεοέλληνες βγάλτε καμιά φωτογραφία στο Ίνστα όσο ο τουρκαλέωντας θα κάνει την Mavi Vatan πραγματικότητα και θα γεμίζει και την υπόλοιπη Ελλάδα με τουρκόφιλους ισλαμοναζί πακιστανούς!!!!

    15. ρε τον αφορεσμενο…..τον εγραψανε στα παπαρια τους οι ευρωπαιοι..
      ε πως να μην τον γραψουν…μεχρι και η παιδικη του κουνια ζιμενς εγραφε πανω…
      αλοι κανουν κουμαντο και αλοι εκτελουν εντολες…

    16. Ο Κουλης ακούει , ακούει ο Κουλης , μπράβο ρε πρωθυπουργαρα σε παραδεχομε εχεις τσαγανο , το μονο μου παραπονο ειναι αν γίνεται να περάσεις πρωτα απο Τουρκία και μετα απο την Ευρωπαϊκή Ένωση γονατιστος με τη όπισθεν , παλιοπροδοτη νούμεροτου κερατα .

      1. O ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΌΝΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΘΈΛΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΙΣΧΝ ΝΑ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ

    17. Ξεφτίλες νεοδημοκράτες, φάτε στα μούτρα το σκουπίδι που ψηφίσατε.

    18. ΑΚΟΥ ΒΛΑ ΚΟΥΛΗ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΕΤΟ ΣΕ ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΜΟΦΩΝΙΑ.
      ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΠΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΝΗΘΑ.
      ΘΑ ΑΝΡΩΤΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.
      ΠΟΙΟΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ, ΒΕΤΟ;
      ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΙΣΕΙ Η ΜΕΓΕΡΑ

    19. Για το καλό του εγινε. Χαχαχαχαχα
      Είναι ακόμα κυβέρνηση;;;

    20. Ολα τα ανθελληνικα σκυβελα εκατσαν στα τεσσερα απο το 2010 εως σημερα στο ιδιο εργο θεατες και με τον αλλο Γερμανοτσολια τον Κουλη , οι (φιλοι) μας οι Γερμανοι που εξουσιαζουν ολη την Ε.Ε. παντα ηταν με το μερος των Τουρκων απο τον β παγκοσμοιο πολεμο εως σημερα παρολο αυτα οι ψευτοκυβερνησεις μας το χαβα τους η, δεν θελουν να το καταλαβουν η τα εισπρατουν αδρα για να ξεπουλησουν τα παντα στο βωμο της νεας ταξης πραγματων που υπηρετουν απαντες

    21. Οσο εξακολουθεις να εισαι σφουγγοκωλαριος και Γιες Μεν στην Μερκελ και στους ……”φιλους σου” Ευρωπαιους,τοσο ολοι αυτοι σε γραφουν στα αρχ………ια τους και δεν σε υπολογιζουν καθολου εισαι γι αυτους ολους απλος μια μαριονετα και τιποτε αλλο ,την αυστηροτητα σου τις φασιστικες σου νοοτροπιες,και τα αυστηρα μετρα κατα των Ελληνων κατα της οικονομιας κατα της Ορθοδοξιας κατα της Ελληνικης οικογενειας και κατα της διαλυσης της Πατριδας, αλλα δειξε και το ……..αναστημα σου λιγακι και στους εξω κριμα και το ….μποϊ σου. Καλα λεγανε και οι Παπουδες μας….”ψηλος ψηλος και αμυαλος” και δυστυχως αυτον τον …κυριο τον καναμε Πρωθυπουργο,καλα να παθουμε !!!!!!!!

    22. Ντροπή… ντροπή…χορτάσαμε πια τόση εθνική ντροπή…το να φοράς κουστούμι και να κάνεις τον πολιτικό κηφήνα καί νά σε ταιζουμε με το ύστερο της ψυχής μας δεν σημαίνει ότι είσαι και άξιος….να πέσει…να πέσει η κυβέρνηση της καταστροφής της Ελλάδας και τών Ελλήνων…το κέρατο μου…σας κακοπεφτε ένας Κασιδιάρης εεε; Χανόμαστε… και το πληκτρολόγιο.. πληκτρολόγιο…

      1. ΝΑΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΝ ΘΥΜΟ ΣΟΥ Κ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ””ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΔΕΣ ΔΕΝ ΒΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΥΓΑ”””ΕΔΩ ΜΑΣ ΜΑΝΤΡΩΣΕ ΕΝΑΣ ΑΝΟΗΤΟΣ Κ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΜΕ Κ ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΕ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ Η ΚΟΥΛΑ

    23. Ξυπνήστε αδέρφια μου ακόμα και αυτοί νομίζετε ότι σας ξυπνάνε είναι μέρος ενός καλοστημενου θίασου. Μη ξεθυμενετε πληκτρολογώντας βρισιές, αυτός είναι ο σκοπός τους.

    24. αφού είμαστε για γέλια σιγά μην μας πάρουν οι ευρωπέη στα σοβαρά, αλήθεια εμείς τι κάναμε δυο μήνες τώρα; παρακολουθούσαμε εξ αποστάσεως μάλιστα..

    25. Καλά σου κάνουν ρε βλάκα αφού έχεις γίνει το καλύτερο σκυλάκι της γριάς Μέρκελ

    26. Εγω προτεινω να παει ο Θεμης απο το big brother ισως εχουμε καλητερη αντιμετωπιση

    27. “Χωριό πού φαίνεται κολαούζο δέν θέλει” Ο γουρλομάτης ό τρύπιος ντενεκές
      ο ονειροπαρμένος νόμισε ότι η “Γερμανία θά σταθεί στό πλευρό μας” Ρέ γκαβέ άμα δείς τόν Ρήνο νά τρέχει αντίθετα από τήν βόρειο θάλασσα πρός τίς Ελβετικές Αλπεις τότε θά βοηθήσει η Μέρκελ τήν Ελλάδα.Οί φίλοι σου οί
      Ευρωπαίοι έδειξαν φανερά ότι η Ελλάδα δέν τούς ενδιαφέρει καί εσένα μάλλον δέν θά σέ πήραν χαμπάρι.”Τό Ευρωπαικό Συμβούλιο καταδικάζει τόν αντισημιτισμό καί τόν ρατσισμό”.Αυτό τούς ενδιαφέρει καί όχι ένας ασήμαντος ανάξιος πολιτικάντης.Ο εξόφθαλμος πήγε γιά μαλλί καί έφυγε κουρεμένος.
      Γιάννης Λάκων

    28. Κούλη όλοι σε έχουν για φτύσιμο… πόσο ακόμη θα πιάνεις την καρέκλα..σε έχουμε γραμμένο, μαριονέτα τής ΝΤΠ.. πάρε τον πούλο μόνος σου..υπαλληλε των Γερμανών..

    29. Αφου τον εστιψαν σαν λεμονι και τον ξεζουμισαν τον πετανε αλλα δεν το καταλαβαινει Τον φτυνουν και αυτος λεει οτι βρεχει Εμεις μπορειτε να μου πειτε τι φταιμε ναεισπρατουμε τοση ξεφτιλα

    30. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ? ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΟΥΜΕ…

    31. Η ΕΕ έχει χεσμένο και τον ΚΟΥΛΗ και το Νότιο Βαλκανισταν

    32. Κανε στην πάντα ρε Κούλη, παίξε αν θες με τα καναλακια σου, έμαθα ότι του είπαν οι Ευρωπαίοι

    33. ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΞΟΜΟΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΗΜΕΡΩΣΗΣ

    34. Τυχαία περίμενε ο ερντογαν τον Μητσοτάκη να γίνει πρωθυπουργός? Ήξερε πως ο Μητσοτάκης δεν πρόκειται να αντιδράσει σε τίποτα, ούτε για Αγία σοφια ούτε για τα βαρωσια ούτε για παράνομες έρευνες των Τούρκων ούτε για αμφισβήτηση ακόμη και ελληνικών νησιών. Ένας ηλιθιος είναι, μια εμμισθη μαριονέτα της μερκελ χωρίς να τον παίρνει κανείς στα σοβαρά. Ανυποληπτος τελείως, άνευ προσωπικότητας. Και αφού είπε οχι η γερμανια, θα σκάσει και θα το δεχτεί χωρίς την παραμικρή αντίδραση. Δηλαδή τι σας κάνει εντύπωση? Δεν τον ξέρατε τον Μητσοτάκη? Περιμένατε κάτι διαφορετικό? Μιζουλα, προμηθειουλα κτλ. Αυτός είναι ο Μητσοτάκης.

    35. Πολιτικός νάνος και ανδρείκελο ξένων κέντρων. Περιμένατε κάτι άλλο ?

    36. Ενας μαλακας αχρηστος κληρονομος τιυ κοματος νδ…επομενος ο γιος του..αφου οι ραγιαδες φηφηζουν τα σκατα σκατα να φανε….κασιδιαρη ρεεεεε

    37. Ο ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΙΕΤΑΙ
      Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΝΟΕΙ
      ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ ΔΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ
      ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΟΝ ΦΤΥΝΟΥΝ
      ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΦΛΩΡΕ ΝΟΘΟ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ

    38. Χαχαχαχα πάλι τα κατάφερε η πρωθυπουργαρα.Η σφαλιάρα ακούστηκε μέχρι εδώ.Α και μην ξεχνιόμαστε η Αγιά Σοφιά έχει γίνει τζαμί και δεν έχει ανοίξει ρουθούνι.Που να μην ειχαμε και κυβέρνηση δεξιάς.Χααχαχαχα

    39. Ο/Η Γαμω το σπιτι σου τσογλανι κι αυτους που σε ψηφισαν λέει:

      Τι περιμενατε να κανει ο σκατοφλωρος σκυλος της βρωμιαρας αξυριστης γερμανιδας

      1. Οι γερμανιδες ξυριζοντε; χαχα αχαχα αχαχαχα

    40. Γιατι ειναι εκτατη ειδηση ποιος περιμενε κατι αλλο.Οταν εισαι το παιδι της σφαλιαρας ετσι σε συμπεριφερονται δεν σου δινει κανενας σημασια μονο για να κουβαλας τους καφεδες στα αφεντικα σε εχουν ετσι εχουν και αυτον που το παιζει πρωθυπουργος.

    41. Mετα Τον μεγάλο…σεισμό στην Αττική…στις επόμενες εβδομάδες…. θα γίνει πολιτειακή ανωμαλία … τοτε η Γερμανία θα μας προδοσίες… Όπως πολλές άλλες φορές στο παρελθόν…. θα υποκινήσει την Τουρκία να κάνει πόλεμο εναντίον μας … έξη ημέρες θα κρατήσει το κακό…ωστόσο εμείς οι Έλληνες δηλ. Νεοέλληνες θα κλασουμε πατάτες. Από το 2026 και μετά η Ελλάς θα γίνει υπερδύναμη… θα μας βοηθήσει η Κίνα ή Ρωσία η ΗΠΑ η Γαλλία και η Αγγλία.
      Ξυπνάτε ωρέ Έλληνες και ελληνίδες από τον λήθαργο…Η πατρίδα επιπλέει επάνω σε κινητή άμμο.
      Εδώ την έχουν φέρει η νδ και το πασοκ.
      Όποιος κάνει το εμβόλιο του covid …σύντομα θα κάνει το ταξίδι χωρίς επιστροφή…kommt zeit kommt rat ,= θα έρθει χρόνος…θα έρθει γνώση.

      1. “”kommt zeit kommt rat”” ελληνικοτατο μότο….. απο αυριο βλεπουμε…….τι να σκοτιστουμε σημερα για κατι που απο αυριο θα γινει ισως…… αυτη ειναι η τελια ελληνικη φιλοσοφια

    42. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΑΡΕΤΗΘΗΚΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝΕ , ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΝΤΕ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΤΕΤΑ ΤΩΡΑ 1% ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΑΙ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΩΡΑ !!!

    43. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΚΙΑ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
      ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΝΑΖΙ ΜΑΣ ΓΡΑΨΑΝ ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΥΣ
      ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ……
      ΕΕΕΕ ΦΤΑΙΜΕ ……Μ…Ο…Ν…Ο…. ΕΜΕΙΣ!

      1. “””ΕΕΕΕ ΦΤΑΙΜΕ ……Μ…Ο…Ν…Ο…. ΕΜΕΙΣ!””” Μην το λες…… μονο τα ουφο, οι αμερκανοι, οι τουρκοι, οι γερμανοι…..και οτι αλλο εξωγηινο πεταει φταιει….. οι ελληνες ΠΟΤΕ..!!!!! Και του χρονου στα εξαρχεια

    44. και γω αν ημουν γερμανος, ισπανος, ολλανδος θα προτιμουσα τους τουρκους απαυτο το καραγκιοζη που κυβερνα λογω εξαγορας μμε

    45. Πήγε ο υπάλληλος στα αφεντικά και έφαγε πόρτα !!!! Γαμω τα παντελόνια που φοράτε. Σκατοφλωροι ε σκατοφλωροι.

    Comments are closed.