ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟ! ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ – ΥΠΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ – ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ..! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    patra-kavnavali

    Να υπακούσει στην απόφαση που ελήφθη για την ακύρωση όλων των καρναβαλιών σε όλη την χώρα αποφάσισε και ο Δήμος Πατρέων.

    Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης είπε: «Οφείλουμε να υπακούσουμε στην εντολή του υπουργείου».

    Ο δήμος ωστόσο είναι αποφασισμένος να ζητήσει από Πολιτεία αποζημίωση για τον Δήμο και τους επαγγελματίες. Ο Κώστας Πελετίδης αναφερόμενος στους αντάρτες που θα παρελάσουν κανονικά ζήτησε να υπακούσουν και να ακυρώσουν.

    Ο Δήμος υπόσχεται καλοκαιρινό καρναβάλι και μάλιστα υποστήριξαν πως θα διοργανωθεί για την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου.

    Το απόγευμα θα γίνει έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 17.30, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο κτίριο ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ με θέμα την ακύρωση των εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού.

    Δείτε τις δηλώσεις του δημάρχου Πατρέων:

    Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ για τον κορωνοϊό στην Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Πέμπτης που κυκλοφορεί στα περίπτερα:

    1.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. ποποπο!ζημια!θα τους μινει απουλητη η κοκα!!και τα εκσταση!!δοστε τους αποζημιωση!!οεοοοο!!!

    2. Καλύτερα, λιγότερα όργια στη Πάτρα να κοιμηθούν και λίγο οι γηραιοί καλύτερα μια φορά.

    3. Να πάνε να πηδηχτουνε οι διοργανωτές που θέλουν και αποζημίωση . Αρκετά φάγανε όλα αυτά τα χρόνια. Μόνο για καρναβάλια είμαστε..

    4. Έτσι ο καθένας στο είδος του, Για παράδειγμα οι κορεάτες και οι γερμανοί ,θα Κλείναν τα Πολυπληθή εργοστάσια τους, για να γίνει απολύμανση ,Παράλληλα βέβαια Θα Υπήρχε ακύρωση για τις όποιες Φιέστες. Εμείς Στο Ελλαδιστάν ,Έχουμε μια οικονομία όπου Εξαρτάται μόνο από τα καρναβάλια και τις φιέστες ,…..
      Οπότε, Εμπρός λοιπόν Όλοι μαζί να ενωθούμε και να διαφυλάξουμε το εθνικό προϊόν Της μπανανίας, το καρναβάλι .

    5. Αρρώστησε και το 8χρονο παιδί της που 2μερες πήγαινε κανονικά σχολείο. Το σχολείο το έκλεισαν. Σίγουρα δεν τα λένε όλα. Θεσσαλονικη έχουν 3 κρούσματα. Κατά ταλλα η χώρα θωρακιστηκε. Τάδε έφη ΥΠΥΓ πριν 2 μερες

    6. Φέτος όλα τα σαχλοκούδουνα και τα ξέκωλα των Αθηνών που κάθε χρόνο περιμένουν πως και πως να πάνε στην Πάτρα για να παρτουζωθούν, θα κάτσουν σπίτι. Ευκαιρία να μάθουν να βράζουν σωστά τα μακαρόνια!

      1. Ο νους σου στα μακαρόνια εσένα,..Τα χοντρά,τα Νο2,αυτά για το παστίτσιο.

    7. αποζημίωση !!αρχισανε τα παρατράγουδα! δηλ.αυτοι οι μαλακες στη χιο !και στη λεσβο!!που τρωνε τη πιπα 5χρονια τωρα τη πρεπει να ζητησουν!!λεω εγω!!!

    Comments are closed.