ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΑΣΤΕ – ΕΝΑΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΚΑΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!

    Κοινοποίηση:
    ελλαδα-θεση

    Ένα από τα σημαντικότερα γεωπολιτικά σημεία του πλανήτη ο κυπριακός χώρος. Ένας γεωπολιτικός θησαυρός που ζει το ένα δέκατο του ελληνισμού.

    Τις μεγάλες γεωπολιτικές ανακατατάξεις για Ελλάδα και Τουρκία ανέλυσε ο Παναγιώτης Ήφαιστος.

    Πλήρης ομοφωνία και σύκλιση γύρω από εθνικά ζητήματα. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να δώσει έστω και μία ίντσα της επικράτειας που προβλέπει το Διεθνές Δίκαιο. Ο κυπριακός χώρος είναι ομοεθνείς μας και είναι ένα από τα σημαντικότερα γεωπολιτικά σημεία του πλανήτη, ένας γεωπολιτικός θησαυρός όπου ζει το ένα δέκατο του ελληνισμού. Αυτός κοντεύει να γίνει άνθρακας.

    Ο Παναγιώτης Ήφαιστος, Καθηγητής στο Τομέα , Διεθνής Πολιτική – Κρατική Θεωρία / Στρατηγική Θεωρία, Πολιτική Θεωρία του Διεθνούς Συστήματος, Ευρωπαϊκή πολιτική, Ευρω-στρατηγικά.

    Συντονιστείτε στις 16:15 στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube:

     

    infognomonpolitics.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. τα γνωστα χουντοπαραμυθια

    2. Ανοίξτε τα σύνορα ρε φασιστες

    3. Το πατριαρχειο Αιγύπτου λειτουργεί προστατευτικα προς Ελλάδα και νοτια Ιταλία όχι προς της Κρήτης είναι ανεξάρτητο πατριαρχειο από την Ελλάδα

    4. ΓΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ…. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ …………..ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΛΑΟ ΜΑΛΑΚΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΗ

    5. Γι αυτο μας πεταξανε το τυρακι με τα δανεια στην αρχη με τις “ελληνικες” τραπεζες μετα ηρθανε τα μνημονια και οι υποθηκες! Επωληθημεν αντι πινακιου φακης απο σημιτηδες, παπανδρεηδες, μπενυ, σαμαραδες, τσιπρες,καραμανληδες,μητσοτακηδες! Τωρα ενας παγκοσμιος πολεμος μπορει να μας σωσει! Ουτε ο Θεος!
      Η χωρα μπορει να χρωσταει 100 αξιζει για 1000 το ξερει κι η κυρα φραου κι οι αμερικλανοι !

    6. Tι σας λέει ο Νίγηρας η Βενεζουέλα η Αργεντινή . Σας λένε κάτι αυτές οι χώρες; Τι δε καταλάβατε; Ακόμα δε το πιστεύετε ότι θα μας κάνουν έτσι; Ρίξτε μια ματιά γύρω σας. Φέρνουν τον κατάλληλο πληθυσμό και γεμίζουμε σιγά σιγά για να καμφθει και η παραμικρή αντίσταση όταν στο και πέντε θα πείτε μα καλά πως έγινε αυτό; Υπομονή όλα θα γίνουν…………………….

    7. Εισαστε , ειμαστε η πιο πλούσια χωρα ΑΛΛΑ? Με τα πιο φτωχά μιαλα όμως?

    Comments are closed.