ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ! ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! Η ΜΕΡΚΕΛ ΤΟΝ… ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

    Κοινοποίηση:
    koulis merkel

    Στο Βερολίνο μεταβαίνει το πρωί της Δευτέρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου θα έχει συνάντηση με την Γερμανίδα Καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ.

    Παράλληλα, Μητσοτάκης και Μέρκελ θα συμμετάσχουν με διαδοχικές ομιλίες στο Ελληνογερμανικό Οικονομικό Φόρουμ “Vision & Investment Opportunities”. Την Τρίτη, ο Πρωθυπουργός θα ταξιδέψει από το Βερολίνο στη Βιέννη όπου θα συναντηθεί με τον Καγκελάριο της Αυστρίας Σεμπαστιάν Κουρτς.

    Στον κ. Μητσοτάκη θα δοθεί σήμερα η ευκαιρία να γράψει ιστορία και να κλείσει τα στόματα όλων αυτών που λένε ότι η Ελλάδα παραβιάζει τα ανθρωπινά δικαιώματα στα σύνορα μας.

    Είναι στο χέρι του να ξεχωρίσει σήμερα και να κάνει την γερμανική κοινή γνώμη να αλλάξει άποψη και μάλιστα υπερ της χώρας μας.

    Η ανάρτηση του δημοσιογράφου Μιχάλη Αγραφιώτη στο facebook τα λέει όλα.

    Κυριάκο Μητσοτάκη πες τους ότι ανοίγεις τα σύνορα….

    Αρκεί και η Μέρκελ πρώτα να…

    Το πρόγραμμα του Κ. Μητσοτάκη, την Δευτέρα 9 Μαρτίου στο Βερολίνο:

    -Στις 14.00 τοπική ώρα (15.00 ώρα Ελλάδας), αναμένονται οι ομιλίες του Πρωθυπουργού και της Καγκελαρίου Μέρκελ στο Οικονομικό Φόρουμ.

    -Στις 14.30 τοπική ώρα (15.30 ώρα Ελλάδας) θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με την Άνγκελα Μέρκελ

    -Στη συνέχεια, ο Πρωθυπουργός θα έχει επαφές με Γερμανούς επενδυτές και στις 19.00 τοπική ώρα (20.00 ώρα Ελλάδας) θα συμμετάσχει σε πάνελ διαλόγου που διοργανώνει το German Council on Foreign Relations.

    Τι είναι το Ελληνογερμανικό Οικονομικό Φόρουμ

    Το Φόρουμ θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαρτίου στο Βερολίνο και θα φιλοξενηθεί στο «Μέγαρο της Γερμανικής Οικονομίας – Haus der Deutschen Wirtschaft»

    Στο πλαίσιο της διοργάνωσης έχουν προγραμματιστεί πάνω από 40 B2B συναντήσεις.

    Τη διεξαγωγή του Φόρουμ αποφάσισαν ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, και η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης του κ. Κ. Μητσοτάκη, πέρυσι στο Βερολίνο, ενώ η διοργάνωση υποστηρίζεται από τις κυβερνήσεις και των δύο χωρών, τελώντας υπό την εποπτεία του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων της Ελλάδας, Άδωνι Γεωργιάδη και του Ομοσπονδιακού Υπουργού Οικονομίας και Ενέργειας της Γερμανίας, Peter Altmaier.

    Την ευθύνη υλοποίησης του Φόρουμ ανέλαβε το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων Γερμανίας (DIHK e.V.) και με την υποστήριξη του Συνδέσμου Γερμανών Βιομηχάνων (BDI e.V.).

    Στο Φόρουμ θα συμμετάσχει επίσης ο Γενικός Γραμματέας Ιδιωτικών Επενδύσεων και ΣΔΙΤ του Υπουργείου Ανάπτυξης Νίκος Μαντζούφας

    Το πρόγραμμα την Τρίτη 10 Μαρτίου:

    -Στις 08.00 τοπική ώρα (09.00 ώρα Ελλάδας) στο Βερολίνο, ο Πρωθυπουργός θα συμμετάσχει σε πρωινό εργασίας με θεσμικούς φορείς της γερμανικής οικονομίας.

    -Στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Αυστρίας, όπου στις 15.40 τοπική ώρα (16.40 ώρα Ελλάδας) θα έχει συνάντηση με τον Καγκελάριο της Αυστρίας Sebastian Kurz.

    Τον Πρωθυπουργό θα συνοδεύουν στο Βερολίνο ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Μετανάστευσης Γιώργος Κουμουτσάκος, ο Υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια, Κώστας Φραγκογιάννης, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, η Διευθύντρια του Διπλωματικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, Πρέσβης Ελένη Σουρανή, ο επικεφαλής Οικονομικός Σύμβουλός του Πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης και ο Σύμβουλος του Πρωθυπουργού αρμόδιος για θέματα ΕΕ και ΗΠΑ Θανάσης Μπακόλας.

    Πέρα από τον Πρωθυπουργό και τους κ. Γεωργιάδη και Φραγκογιάννη, στο Οικονομικό Φόρουμ θα μιλήσουν από την πλευρά της κυβέρνησης ο Υφυπουργός Ανάπτυξης αρμόδιος για τις Ιδιωτικές Επενδύσεις και και τις Συμπράξεις Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα, Γιάννης Τσακίρης, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης αρμόδιος για την Έρευνα και την Τεχνολογία, Χρίστος Δήμας, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης αρμόδιος για θέματα Βιομηχανίας και Εμπορίου, Νίκος Παπαθανάσης, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας αρμόδιος για θέματα Ενέργειας και Φυσικών Πόρων, Γεράσιμος Θωμάς, και η Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, Αλεξάνδρα Σδούκου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    79 Σχόλια

    1. ΓΑΜΙΟΛΕΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΞΥΛΟ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΝΟΣΑΣΤΕ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΑΤΕ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΣΑΣ

    2. Πρέπει όλοι ν ξεσηκωθούμε και να τον διώξουμε το τέρας τον παλιο προδότη εάν ανοίξει τα σύνορα την βάψαμε ο λαός πρέπει να πάρει τον νόμο στα χέρια του κάνει ότι του λέει η μέρκελ ο παλιος προδοτης αυτη ειναι μεγαλη προδοσια

    3. Μητσοτάκη ιστορία θα γράψεις σίγουρα διάλεξε όμως πως θες να σε θυμόμαστε σαν ΛΕΩΝΙΔΑ ή σαν ΕΦΙΑΛΤΗ!!!!

    4. ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΣ ΒΡΩΜΑ ΚΟΥΛΗ. ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ. ΚΟΠΡΙΤΗ ΑΛΗΤΗ.

      1. ΑΣΕ ΡΕ ΛΑΚΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ!!!!!ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΟΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΟΙΤΗ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ ΣΕΡΝΕΙΣ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ Ν.Δ. ΠΑΛΙΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!!!

        1. ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΣ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΛΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΑΝΤΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΝΑ ΣΕ ΣΤΡΩΣΟΥΝ.

    5. Δεν επρεπε να πας Κουλη εκει!!!
      Φτανει πια να κανουμε οτι μας λενε οι αλλοι..Βλεπεις ο λαος ειναι ενωμενος αυτη την στιγμη και στιριζει ομοφωνα να μηνουν κλειστα τα συνορα…
      Μην μας απογοητευσεις…

    6. ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΙ, Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ.
      Η ΜΕΡΚΕΛ ΑΠΟ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΜΕΙΝΕ Η ΜΟΝΗ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΑΖΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ.
      Η ΜΕΡΚΕΛ ΠΛΕΟΝ ΧΛΕΥΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟΝ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΤΣ.
      Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ, ΟΧΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ.
      Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΝΔ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΑΚΡΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!
      ΜΟΝΟ ΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΥΓΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ…

    7. ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

      1. Nα τ ανοίξουμε για να σας στείλουμε μαζι τους αφου το θέλετε τόσο πολύ

      2. Γαύρος και Μακρόνησος σας περιμένουν εθνοπροδότες!!! Ποιούς πρόσφυγες ρε αιματοβαμμένο κονσερβοκούτι; Πληρωμένο υποκείμενο! Εαν δεν σου αρέσει η Ελλάδα και η ιστορία της να φύγεις δεν σε έχουμε ανάγκη! Ανατριχίλα και μόνο στην ιδέα σε αυτά που αναφέρεις!!! Τι μάστιγα είναι αυτή με τον κομμουνισμό; Δεν φτάνει η ζημιά που κάνατε σε ολόκληρα χωριά με το πλιάτσικο σαν αντάρτες; Γιατί δεν προσφέρατε τίποτα απόλυτος!!! Μονοφαγάδες!! Πόσο άλλο θέλετε να καταστρέψετε τον τόπο αυτόν;

      3. Που Είσασταν κρυμμένα χτες ρε πουτανόπεδα
        Μετά την πορεία στην Θεσσαλονίκη ??
        Κάτω απ’ τα σπίτια σας ήρθαμε και μας λέγανε οι καριόλεες οι μάνες σας φύγετε θα φωνάξουμε την αστυνομία και μλκιες…ρε λούγκρες θα περιμένουμε να κατεβείτε για να μπείτε στους κάδους ολόγυμνοι παλιό πουτάνες αναρχοχίπισες συριζοτουρκολάαγνες
        Ούτε το ΝΑΤΟ δεν σας σώζει τώρα πια
        Λίπασμα θα γίνετε σε γη Ελληνική πουταναριά ανθέλληνες και εχθροί του έθνους των Ελλήνων

        1. τσεκουρι και φωτια στα κοκινα βρωμοσκυλα ερπετα

      4. ΝΑΙ!! ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΚΩΛΟΜΕΡΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ;;;;

      5. Να τα ανοίξουμε για να μας κλεβουν;; Οχι κοροιδα εμεις δεν ειμαστε.. Να τους παρεις εσυ να τους ταισεις να πλυνεις και για τι οχι κα να μην τους σκουπιζεις τις ακαθαρσιεε;;;

    8. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ 90% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΟΙ ΧΡΥΣΟΙ ΜΠΟΥΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΠΡΑΤΤΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ, ΤΩΝ ΖΑΙΩΝ, ΤΩΝ Κ@ΛΟΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΡΩΜΟΜΚΟ.
      ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ SOCIAL MEDIA, ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΒΑΡΕΜΕΝΟΙ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΙΣ Μ@ΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΧΡΥΣΕΣ ΚΟΤΕΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥ 1% (ΤΟ ΑΛΛΟ 1% ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΛΑΓΟ) ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!
      ΕΙΣΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ, Ο ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!!!

      1. Εαν πεταξει εξω ολες τις ΜΚΟ που εφεραν την καταστροφη στη χωρα και αφησει τις παπαριες για την Χάγη
        να σαι σιγουρος φιλε μου οτι θα το ψηφισω…Οσο βλεπω ομως τρομοκρατια στους νησιωτες με τα ΜΑΤ και
        ΜΚΟτζηδες να βολοδερνουν ελευθεροι τοτε να σαι σιγουρος οτι δεν θα χει πολυ ζωη αυτη η κυβερνηση
        Οσο για τα συνορα καλα κανει και δεν αφηνει κανεναν και στην ουσια το αυτονοητο πρατει.
        Αυτο ελειπε κι ολας να μην τα φυλαγε..

    9. Να τα ανοίξουνε οι Τούρκοι να δεχτούν τα ανθελληνικά σκουλικια του σύριζα

    10. δεν υπάρχει λόγος να ανοίξουν τα σύνορα με τους τούρκους.. αν η merkel θέλει αυτές τις μαϊμούδες άνετα μέσο Βουλγαρίας μπορεί να τους πάρει!
      κουλη πρόσεχε μην ανοίξεις τα σύνορα θα ξεφτιλιστείς εντελώς!

    11. ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ!!ΦΙΛΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΤΟΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ!!ΠΟΥ ΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΜΑ!!ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΓΕΡΟΝΤΙΑ 89 95 ΧΡΟΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΨΙΦΗΖΟΥΝ!!ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΟΥ!!ΠΟΥ ΚΑΛΟΣ Η ΚΑΚΟΣ ΕΧΟΥΝ ΖΙΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑ ΙΜΟΥ ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ!!!

    12. ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! ! !
      Κούλη πρόσεχε εσύ και οι γαλάζιοι ασπόνδυλοι δούλοι της βουλής, μην τολμήσετε να ξανά προδώσετε την Ελλάδα που ψυχορραγεί, (βλέπε Μακεδονία) γιατί από εκείνη την στιγμή ο λαός θα πάρει την τύχη στα χέρια του και τότε ξέρεις ποιος θα είναι ο χαμένος….
      Για αυτό να θυμάσαι όταν είσαι δίπλα στην γριά γκιόσα του βερολίνου, πως
      η Ιστορία δεν ξεχνά ποτέ τους εφιάλτες του γένους ! ! !
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

      1. Μπλα μπλα μπλα… Απλα λιτά και Λακωνικά δεν μπορείς να τα γραφεις;;; ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΊΑ…. Η ΝΔ αυτο η ΝΔ εκεινο… Κε Τεζαρή μου τσάμπα κοπος… Ποιος τα διαβαζει;;; Αφού ολοι ξερουν ουι οι ΝΔκρατες. Ειναι μασονοι τεκτονες

    13. Να μην κανει κινηση κ ανοιξει τα συνορα. Ας πανε απ οπου θελουν κ οπου θελουν.

    14. ΤΕΛΙΚΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!!ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΠΕΖΕΙ!!ΠΑΡΤΕ ΛΕΥΦΤΑ !!ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !!ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΑΣ!! ΡΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!ΚΥΡΙΑΚΟ!!ΠΡΟΣΕΧΕ!!Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ!!!ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΚΟ ΜΕΓΑΛΟ!!

    15. ΟΠΟΙΟΣ ΚΛΑΙΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ, ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ ΤΙ ΨΗΦΙΖΑΤΕ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΠΟΥ ΒΕΛΑΖΟΥΝ, ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ…..

    16. Δηλ. Να ανοιξουν τα συνορα για εκατομυρια δολοφονους ρε παιδια; Τι γινετε εδω;;;

    17. ME KOYΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΞΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ …………..ΑΛΛΟΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΜΑΝΤΑΜ ΜΕΡΚΕΛ ΥΠΑΚΟΥΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ…………….ΑΣ ΤΑ ΑΝΟΙΞΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΥΡΙΑ ΛΙΒΥΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΑΙ…..10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΟΙΜΟΝΙΑ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΣ ΝΑΖΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΓΥΦΦΤΟΥΣ ΕΔΩ ΘΑ ΚΟΛΗΣΟΥΜΑΙ ΤΩΡΑ?????ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΣΕΙΛΟΓΟΥΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ

      1. Με αγράμματους σαν κι εσένα, δεν χρειάζεται τίποτε άλλο η Ελλάδα. Τα καταφέρνει μια χαρά να πιάσει πάτο.

          1. Αντε και Γ……ΣΟΥ εσυ κ*λοχουντικε Κα*******λη

        1. Απο ποτε εχουν αποψη περι μορφωσεος μεμετια σαν και σενα?????εχεται να φατε π…υτσα αλλα 21 κατσε και περειμαινε……….μεμετη να δεις τη θα σου ξανακανουν οι αγραμματοι που λες………

          1. Είναι μεγάλη ντροπή εγώ το μεμέτι να γνωρίζω καλύτερα την ελληνική γλώσσα από πολλούς εδώ μέσα. Στην θέση σας θα πήγαινα να πνιγώ.

        2. Αλι-μπαμπά και σαράντα κλέφτες μην μιλάς! Πάρε τα προβοκάτσια σου που γράφεις πιο κάτω και σε άλλη παραλία. Κατάλαβε εσύ και οι άλλοι όμοιοι σου ότι όταν έρθει η ώρα…Θα ακούμε για μουσουλμανικό όνομα και θα σας κυνηγάμε μέχρι τα βάθη της Ασίας που προήλθατε μαζί με τους εθνοπροδότες που έχουμε. Η ΕΛΛΑΔΑ δεν έχει φασίστες, εσείς τους δημιουργήσατε καταπατώντας με την ασέβεια σας την υπομονή, την καλοσύνη και την ιστορία μας! Οι μεγαλύτεροι φασίστες είναι οι αριστεροί!! Οι μεγαλύτεροι καταστροφείς στον κόσμο μετά των αιρέσεων. Επίσης εάν είσαι όντως μουσουλμάνος και όχι κάνα τσιράκι του συστήματος για να κόψεις κίνηση, διάβασε το κοράνι *Κορέω (ομηρικά) σου τι λέει για τους Έλληνες του Βυζαντίου.

    18. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΞΑΝΑΔΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΘΗΤΕΙΑ Η ΓΡΙΑ.
      Ο ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΜΑΝΑΤΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    19. εάν ανοίξει τα σύνορα το μόνο σίγουρο είναι οτι θα πάρει τα όπλα ο λαός…άλλη λύση δεν υπάρχει….πίσω δεν μπορεί να κάνει ούτε βήμα,μόνο μπρος….του εύχομαι να έχει σύνεση και να μην κάνει λάθος γιατί θα είναι μοιραίο προς κάθε κατεύθυνση

    20. Ο Κούλης θα συναντήσει την Άνγεκλα, θα κατεβάσει το παντελόνι και θα σκύψει να τον (…). Βέβαια ξέρει ότι ο λαός θέλει κλειστά σύνορα και αν δεχτεί την χρηματική προσφορά με αντάλλαγμα τα ανοιχτά σύνορα, υπάρχει ενδεχόμενο διχασμού (εμφυλίου). Χέστηκε αν γίνει κάτι τέτοιο, θα χάσει όμως την καρέκλα. Και η καρέκλα είναι γλυκιά…

    21. ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΑΛΑ ΣΥΡΙΖΑ.

    22. Στέφανε δες τι είπε ο βουτσης στο τουρκικό ραδιόφωνο του κόκκινο. Το μόνο που δεν είπε πως θα κάνει πιπ@ στον Μητσοτάκη εάν χρειαστεί, για να μαζέψει τους κακους.. φασίστες νεοναζι Έλληνες που αντιστέκονται ενωμένοι από τα νησιά μέχρι τον Έβρο!! Φαίνεται από τα πολλά γ@μησια που τρώνε απλυτοι και μκο βάλανε τον βουτση να ασκήσει ψυχολογική πίεση στην κυβέρνηση. Τα π@υστικα του σύριζα, ξέρεις τώρα. Όσων αφορά τα σύνορα, ποιο πιθανό να ανοίξουν οι Τούρκοι για να απελασουμε συριζαιους και μκο παρα να μπουν μέσα οι ισλαμοφασιστες που υποστηρίζει ο εσωτερικός εχθρός ο σύριζα.

      1. Αν θελουμε να δουμε τσόντες παμε στα τσοντοσαιτ. Δεν χρειαζεται περαιτερω ανάλυση… Ευχαριστώ
        Καλλίνικος Καλλινίκου του Καλλίνικου

    23. Να μην ανοίξουν τα ελληνικά σύνορα , μπορούν όμως να ανοίξουν τα βουλγαρικά σύνορα ώστε να πάνε από εκεί όπου θέλουν στην Ευρώπη . Αρκετά χρόνια είμαστε καφενείο με το μεταναστευτικό ήρθε η μεγάλη ώρα για ένα ακόμη ιστορικό ΌΧΙ.

    24. Στέφανε σήμερα εγώ ο Έλληνας που θα πάω στην μάχη να πολεμήσω έκανα τζίρο 3 ευρώ και 80 λεπτά.Με την οικονομική κρίση και τον κορονοϊό τώρα έβγαλα στο κατάστημα μου μέσα σε μια εβδομάδα 46 ευρώ.Τώρα να πάω που.Να πάω να πληρώσω την ΔΕΗ να πληρώσω το ΝΕΡΟ να πληρώσω τον ΟΑΕΕ να πληρώσω την ΘΕΡΜΑΝΣΗ να φάω εγώ ή γυναίκα μου το παιδί μου να πληρώσουμε ΕΝΦΙΑ η να πάω στον πόλεμο.Εγώ λέω να πάω στον πόλεμο και να πω κανέναν Μογολλο ρίξε ρε με το τουφέκι μπας και γλυτώσουμε από αυτό το δράμα που ζούμε.Αυτό που βιώνουμε είναι κόλαση.Έχει καταντήσει αηδία η ζωή μας.

      1. Γινε γλειφτης ΝδΚρατης και θα δεις σε λιγο μηδαμινους λογαριασμους… Πιανει πάντα…
        Ιωσηγ Ιωσηφιδης του Ιωσηφ

    25. ρε αι στο διαολο γραφετε οτι σας κατεβει στην κλαβα σας το εχετε παραχεση το πραμα

    26. ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕΣΩ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ.
      ΑΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΛΑΚΟ ΤΗΣ Ν.Δ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΖΙ.

    27. ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΝΑΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΧΑΡΤΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΟΙ ΕΥΩΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ.
      ΣΙΓΑ ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙ….ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ…
      ΤΟΧΟΥΝΕ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ….ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ….

    28. Εάν το κάνει όπως λένε και οι υπόλοιποι από κάτω θα δημιουργήσει τεράστια ένταση και προβλήματα εντός της χώρας. Θα είναι ένας ακόμα προδότης, ενώ μπορεί να αποδείξει το αντίθετο εάν φυσικά εχει μεγαλες μπάλες λέγοντας σε όλους να πάνε να γαμηθούν. Μην κάνετε όνειρα Έλληνες δεν υπάρχει τέτοιος άνθρωπος στην πολιτική…πάει ο Παπαδόπουλος. Χρειαζόμαστε δικτάτορα ή δημοκρατία κάτω από στέμμα! Θέλουμε έναν λογικό, ειλικρινή, τίμιο και δίκαιο ηγέτη. Επειδή δεν θα συμβεί αυτό όμως πάρτε τα όπλα σας, τα μαχαίρια σας να είστε σε επαγρύπνηση με ότι απόφαση και να παρθεί. Στην Θήβα έγινε η πρώτη δήλωση από άπλυτο πράγμα, ότι θα πολεμήσουν για τα αδέρφια τους στα σύνορα. Τι θα πολεμήσετε ρε κόπανοι…. Επίσης ο στρατηγός Τζουμης ακόμα ένας πολιτικοποιημένος στο μπουρδελοκαναλο, καλά ρε τι φοβάσαι να τα πεις ως έχουν και μιλάς στα χέστης; Μασάτε τα λόγια σας όλοι βρωμόκοτες βολεμένοι, εχθρική πράξη είναι και αιτία ΠΟΛΕΜΟΥ!!! ΤΕΛΟΣ!!! Γαμω τον Βενιζέλο και τις επιστολές του!!!

    29. Τι μαλακίες γράφετε ρε ηλίθιοι ούτε στη σκέψη του μυαλού σας δεν πρέπει να υπάρξει αυτό. Αλλιώς χαθήκαμε γερμανοτσολιάδες

    30. Μην λέτε ότι θέλετε. Κανένα σύνορο δεν ανοίγει. Και βασικά για τα κ@λ@πανα του σύριζα και την δοσιλογικη χυδαία υποστήριξη στον ερντογαν. Ο σύριζα έπεσε στις πρεσπες και θα πνιγεί στον Έβρο!

      1. Τα παλικάρια του ΣΥΡΙΖΑ δεν πέφτουν τόσο εύκολα. Είναι εδώ!

    31. Γιατι γραφετε μ@λ@κιες ? Μια χαρα κλειστα τα εχει τα συνορα και ετσι πρεπει να τα κρατησει ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ……..ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΕ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΠΑΜΠΕΣΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ ……

      1. Καλα μην εισαι και τοσο σιγουρος οτι η ευρωπη θελει αυτο.
        Οι λαοι το θελουν ναι.οι ηγεσιες ομως της αθλιας ΕΕ θελει ακριβως το αντιθετο.
        Διαβασε το σχεδιο καλεργκι που ζουμε σημερα αλλα γραφτηκε το 1924 και μετα να κρατας επιφυλαξεις.
        Εκτος αν νομιζεις οτι η εε φτιαχτηκε για το καλο των λαων και την ευημερια τους .
        Φυσικα και δεν εγινε για αυτο αφου την οργανωσαν ναζι του χιτλερ χρηματοδοτουμενοι απο τους ροτσιλντ.
        Μην ακουμε βλακειες τωρα πια….οι πληροφοριες εχουν βγει στην δημοσιοτητα με ολα τα στοιχεια.

    32. αυτον τον Αγραφιωτη τον κολοζυριζαιο πολυ τον επικαλειστε τελευταια στο μακελειο….στ’αρχ@@ια μας τι λεει…

    33. Αν τα ανοίξει θα ειναι σαν να δολοφονεί ηθελημένα και εκ προμελέτης την Ελλαδα και τους Ελληνες. Στους δολοφονους ολοι ξερουμε τι τιμωρια τους πρεπει. Θα τον τιμωρήσουμε;; η θα το αφηςουμε και αυτο το εγκλημα ατιμώρητο, οπως την παραδωση της Μακεδονίας στους γυφτοσκοπιανους;;;; και τόσα και τόσα αλλα;;;;;; Εεεεε;;;;; Αλλιως ας καθίσουμε ήσυχα ήσυχα στους καναπεδες μας μέχρι να μας σφαξουν οι μισθοφόροι του Ερντογαν, γιατι αυτοι τουλάχιστον τωρα που ερχονται, ειναι μισθοφόροι, τους βλεπουμε. Ηδη, πριν ακομα μπουν μεσα, μας απειλούν.

    34. ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΛΚΙΕΣ ΡΕ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΎΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
      ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΚ.-

      1. ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΠΑΛΙ Ο ΓΛΥΦΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ. ΗΡΕΜΗΣΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΚΟΜΑ Ο ΜΟΥΛΟΣ ΤΗΣ SIEMENS… ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΝΟΥ Η ΩΡΑ ΤΟΥ…

    35. Κ να μη τα ανοίξει αφού περνάνε κατά χιλιάδες από τη θάλασσα. Μπετοβλακες ήδη είστε μειονότητα στη χώρα σας, σελ8γο με τις μπουρκες θα είστε κ τουμπεκί η κόψιμο λαρύγγι..

    36. ~60% του εκλογικού σωματος κ από το 40, το 35% όλοι δυτικολαγνοι, βρίσιμο κ στις εκλογές ξανα ταιδθα, ηη το πολύ πολύ αποχή, γιατί τι να κάνεις, μικρή χώρα η ελλαδα

      Φάτε σκατα τώρα κ ίσως με λίγη τύχη κ κάναμε Σον να δείτε κ το 200αρικο του μπουμπούκι, στο τελος

    37. ΒΓΉΚΑ ΕΞΩ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΉΜΟΥΝ ΕΓΩ ΣΑΝ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΡΟΜΟΥ.ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΈΣΠΟΤΟ ΣΚΥΛΙ.ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ.ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.ΟΙ 300 ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΟΥΛΑ.

    38. Ας στειλουν καραβια οι γερμανοι να τους φορτωσουν απο την τουρκια αφου θελουν τοσο πολυ τους λαθρο.
      Εδω τα συνορα πρεπει να κλεισουν οριστικα

    39. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ…..
      ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ & ΕΘΝΙΚΑΡΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΑ 700 ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΣΑΝ
      ΤΟΝ ΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΟΥΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕΕΕΕ….ΞΕΦΤΥΛΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΦΙΑΛΤΗ

    40. Μπράβο στον πρωθυπουργό και στην κυρία Μέρκελ. Θα μπορούσε ο καθένας μας να βρεθεί στην θέση αυτών των ταλαιπωρημένων μεταναστών. Και πάλι μπραβο.

    41. Δεν ανοίγουμε τίποτα. Να ναυλώσουν τα Γερμανογουρουνα αεροπλάνα να πάνε να πάρουνε τους ισλαμοπιθηκες στην χώρα τους!

    42. ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ. ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΟΛΟΥΣ. Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ…ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΟΛΟΥΣ. ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΖΑΒΕΖ ΑΣΛΑΝ ΤΟΥ ΚΕΕΡΦΑ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΗΔΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΜΑΝΤΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΜΟΑΝΙΑ. ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΕΩΣ ΕΒΡΟ.

    43. 🙂 ….. να τα ανοίξει αλλά και από την πλευρά της Τουρκίας και από την πλευρά της Ευρώπης 🙂

    44. Η Μέρκελ θά πεί στόν Κούλη εντάξει.Ανοιξε σύ πρώτα τά σύνορά σου καί εμείς θά ανοίξουμε τά
      δικά μας αργότερα.Πρέπει γίνει η αρχή καί μετά βλέπουμε.
      Γιάννης Λάκων

    45. Ειναι δυνατον μια τέτοια ερώτηση?
      Με τίποτα !!!

    46. OXIIII OXIIII ΠΟΤΕΕΕΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΝΕ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ.ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ. Η ΚΑΘΕ ΜΕΡΚΕΛ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 301….

    47. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΟ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΜΕ ΤΑ PRADA.

    48. Αν τα ανοιξει καλυτερα να παει σπιτι του διοτι θα τον παμε γ@μιοντας, κανενας λαθρο πουθενα στην ελλαδα και οσοι εχουν μπει παρανομα να απελαθουν.

    49. ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΟ ΛΑΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ
      ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΧΘΡΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ

    50. ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ!!ΑΝ ΤΑ ΑΝΟΙΞΕΙ!!ΝΑ ΠΑΡΕΤΙΘΕΙ!!ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΕΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ!!ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ Η ΦΡΑΩ ΜΕΡΚΕΛ !!ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ!!ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΡΑΣΕΙ!!ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΔΕ ΣΥΚΟΝΕΙ ΑΛΛΟΥΣ!!

    Comments are closed.