ΕΔΕΣΕ ΤΟ “ΓΛΥΚΟ” ΤΗΣ “ΚΑΤΙΝΑΣ”! LIVE Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΠτΔ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    nea-2-1024x502

    Πριν ανακοινώσει την απόφασή του και τη στάση που θα κρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, αν θα στηρίξει την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου δηλαδή, ο Αλέξης Τσίπρας τηλεφώνησε στον Προκόπη Παυλόπουλο.

    Ο Αλέξης Τσίπρας ήθελε να μάθει αν ο νυν Πρόεδρος της Δημοκρατίας προτίθεται να είναι υποψήφιος ξανά. Και αφού το ερώτημα απαντήθηκε, ο Αλέξης Τσίπρας ετοιμάστηκε για τις ανακοινώσεις.

    Ο Αλέξης Τσίπρας ξεκίνησε τη δήλωσή του με επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, κατηγορώντας τον για επικοινωνιακό τακτικισμό και γιατί δεν πρότεινε ξανά για πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Προκόπη Παυλόπουλο.

    Α.Σακελλαροπούλου: Έτσι θα εκλεγεί ΠτΔ από την 1η ψηφοφορία με 266 ψήφους!

    “Ο κ. Μητσοτάκης διέπραξε μέγα ατόπημα που διέσυρε επί μήνες το θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας και μέγα λάθος που δεν πρότεινε ξανά τον Προκόπη Παυλόπουλο. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα τον αντιγράψει. Εγώ δεν θα κάνω ό,τι εκείνος το ’15 που καταψήφισε τον Παυλόπουλο”.

    Στην συνέχεια ο Α.Τσίπρας εξήρε την Κατερίνα Σακελλαροπούλου και αιτιολόγησε γιατί θα την ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

    “Η θετική μας ψήφος δεν είναι μια επικοινωνιακή πολιτική αλλά μια συνειδητή επιλογή”, σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας. “Στην πολιτική έχει μεγαλύτερη σημασία η συνέπεια”.

    Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί στις 22 Ιανουαρίου.

    Aκολούθησε το makeleio.gr στο facebook! Κάνε like (Moυ αρέσει) για να ενημερώνεσαι αυτόματα για όλα τα τελευταία νέα!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. οτι εχει ηδη κανονιστει στις μσονικες στοες θα γινει, οπου ολος ο πολιτικος και ελιτ κοσμος τις αποτελουν
      κατα τα αλλα θελουν να μας δειξουν οτι δηθεν συζητουν,διαφωνουν κλπ.
      ολα κανονισμενα ειναι εδω και πολυ καιρο .

    2. ολα τα γουρουνια την ιδια μουρη εχουν και παντα κυλιονται στον βουρκο τι περιμενατε απο τον siemens απο πατερα σε γιο αν ειναι δικο του

    3. ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΜΒΛΩΣΗ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ-ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ.

    4. ΤΑ ΕΙΧΑΝΕ ΟΛΑ ΜΙΛΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΡΩΜΕΝΑ,ΚΑΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙ Ο ΤΣΙΡΙΖΑ… ΕΦ” ΟΣΟΝ Η ΚΥΡΙΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΝΤΙΡΗΣΗ? ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

    5. Για τους δικαστες καμια περικοπη σε μισθους, συνταξεις και εφαπαξ. Για ολους τους υπολοιπους πετσοκομα μισθων και συνταξεων για το καλο της χωρας. Για να δεσει το γλυκο καθε τοσο και μια αποφαση για να εισπρατουν καθυστερουμενα και να τσιμπανε και το κατιτις και οι βουλευτες γιατι
      υπαρχει νομος οτι πρεπει να εισπρατουν οτι και οι δικαστικοι. Ο νομος αυτος δεν αλλαζει με τιποτα.

      Τωρα η προεδρος τους ανωτατου δικαστηριου που στηριξε τις αποφασεις των μνημονιων και ολα τα ψαλιδισματα μισθων και συνταξεων με ολες τις κυβερνησεις να γινει και προεδρος την χωρας.
      Τα δε κομματα να την εξυμνουν λες και δεν υπηρχε αλλο ατομο και επρεπε να κανουν προεδρο την προεδρινα του ΣΤΕ. Ο καθε κλαδος του δημοσιου για την τσεπη του και οι υπολοιποι να κοψουν τον λαιμο τους. Κατα τα αλλα οι δικαστες ειναι ανεξαρτητοι και δεν εχουν σχεση με την πολιτικη εξουσια.
      Ελλαδα της ξεφτυλας και των ηλιθιων ψηφοφορων.

    6. Ποσο ξεφτιλα επιτελους ρε γκιαουριδες……τελικα ενας πολεμος ή θα μας απαλαξει απο τα σκατα….ή…θα πιασουμε περισσοτερο πατο και απο τον Τιτανικο…..

    7. Από το ίδιο ράφι… Όλοι μαζί ψηφίζουμε…. Σας μάθαμε καθάρματα….

    8. ΠΟΥΤ@Ν@Σ ΓΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ….

    Comments are closed.