ΕΓΙΝΕ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ 41ΧΡΟΝΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ, ΤΟΥ ΝΕΟΤΕΡΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ – Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΠΑΣΧΕ ΑΠΟ ΑΣΘΜΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ – ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΛΟΓΩ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ, ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΠΙΤΙ, Η ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ – ΣΕ ΣΟΚ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ

Κοινοποίηση:
ios

«Εύχομαι να μην χαθούν άλλες ανθρώπινες ζωές», λέει πρόσωπο από το στενό οικογενειακό της περιβάλλον
Σε στενό οικογενειακό κύκλο χωρίς φίλους και συγγενείς λόγω του κορωνοϊού πραγματοποιήθηκε χτες το απόγευμα η κηδεία της 41χρονης μητέρας Μ.Π.

Ο τρόπος με τον οποίο έφυγε από τη ζωή προβληματίζει ιδιαίτερα τους δικούς της ανθρώπους ενώ στενό πρόσωπο από την οικογένειά της, το οποίο μίλησε κάνει έκκληση στον κόσμο για πρόληψη ώστε να μην χαθούν άλλες ανθρώπινες ζωές.

«Ο κόσμος να προσέχει πάρα πολύ κι όταν ο οργανισμός του δείχνει σημάδια να τρέχει άμεσα και να μην περιμένει τη τελευταία στιγμή για να τρέξει. Η πρόληψη είναι πιο σημαντική από τη θεραπεία. Εύχομαι να μην χαθούν άλλες ανθρώπινες ζωές».

Η 41χρονη Μ.Π, μητέρα τριών παιδιών στην Κορέστεια της Καστοριάς, η οποία εξέπνευσε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου είναι το νεότερο θύμα του κορωνοϊού όπως έγινε γνωστό κατά τη νεκροψία- νεκροτομή. Σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό της περιβάλλον η 41χρονη μητέρα είχε χρόνιο άσθμα, παρουσίασε συμπτώματα και απευθυνόμενη στον ΕΟΔΥ έλαβε τη σύσταση να μείνει στο σπίτι της σε καραντίνα, μακριά από τα παιδιά και το σύζυγό της.

Ωστόσο η υγεία της επιδεινώθηκε και μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο να την παραλάβει, άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της.

Ο σύζυγός της παραμένει κλεισμένος στο σπίτι του μαζί με τα παιδιά του έχοντας ψυχολογική υποστήριξη ενώ, σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντος της οικογένειας, δείχνει αρκετά ψύχραιμος, αλλά οι ερωτήσεις τον βασανίζουν, όπως βασανίζουν και τους υπόλοιπους συγγενείς, καθώς κανείς δεν μπορεί να καταλάβει με ποιον τρόπο και πού η άτυχη γυναίκα μολύνθηκε με τον ιο.

Η 41χρονη Μ.Π. μιλούσε και με τον οικογενειακό γιατρό ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, της είχε συστήσει να μείνει στο σπίτι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. ____________
    Κύριε Σταυρό Χάντζο ! Η “ηλιθιότητα” η “ανοησία” κλπ Δεν είναι επιχειρήματα! Είναι προσωπικές απ-οψεις !Από τη στιγμή που δέχεσαι την ύπαρξη ΝΤΠ, ΑΥΤΟ-ΑΝΑΙΡΕΙΣΑΙ όταν μιλάς για παραλληρημα ,παρανόηση , ψύχωση στα σενάρια συνωμοσίας σχετικά με τον κωρονογιο.
    Κατανοητό λόγο της ειδικότητας σου να έχεις τις άμυνες σου. Κατανοητό η θέση σου ως ψυχίατρος ,να είναι κατευναστική και όντως αυτή η θέση σε ένα βαθμό να οφελει μαζικά ώστε να μη χαθεί η μπάλα και μας φάει τελικά η μαλακια(ως άνθρωποι). Κατανοητο να μη θες να κλονιστεί το κύρος σου με το να κατηγορηθείς παραφρων. ΑΛΛΑ ! ΠΛΕΟΝ ο κόσμος έχει αρχίσει να φτύνει το σανό.
    Φοβούνται ανθρώπους όπως το Σαλβινι ! Φοβούνται το Πνεύμα όπως των Ελλήνων ! Και τα πολεμανε.
    ΖΗΤΩ Η 25η Μαρτίου ! ΖΗΤΩ Το Έθνος ! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ !

  2. Πως όμως να πας φίλε μου νοσοκομείο…αυτό είναι το θέμα ότι δεν σου το επιτρέπουν παρά μόνο λέει μετά από τηλεφώνημα στον ΕΟΔΥ που της είπαν να μείνει σπίτι. Καταλαβαίνω σωστά;; Έχει δικαίωμα κάποιος να πάει νοσοκομείο από μόνος του;;;;

    1. Δηλ. Νοσεις και μπορεί να πεθάνεις και θα σκεφτείς την απαγόρευση; θα σου κόψουν πρόστιμο 150 Ε; ας κόψουν. Όταν πεθαινεις θα πάρουν τα τέτοια μας

    2. Εσύ με το μυαλό που έχεις μόνο στην κάσα έχεις δικαίωμα να πας. Άντε και να ξεμπλέξουμε.

  3. Αχ καλεεε,μια στιγμουλα!ξεχασα το Υπηρεσιακο μου Σημειωμα!!!

  4. Οι ισπανια ζηταει την βοηθεια του ΝΑΤΟ φαντασου τι γινετε εχω την εντυπωση οτι εκει ειναι περισσοτερη απο την ιταλια!!

  5. Ο Τσιοδρας σέ σχετικό ερώτημα χθες… δέν ήξερε τίποτα…. εάν η ασθενής είχε καλέσει τόν ΕΟΔΥ γιά βοήθεια. Αν είναι δυνατόν σε εποχη όπου καί ή αναπνοή σου καταγράφεται. Το ίδιο δεν έκαναν και με τόν αποθανώντα εξ Ηλείας ο οποίος είς μάτην καλούσε τόν ΕΟΔΥ και του απαντούσαν ότι δεν διατρέχει κίνδυνο γιατί ηλθε από χώρα χωρίς κρούσματα !!!

  6. Φωτογραφία υπάρχει η ένα ακόμα ψέμα;

  7. ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΣΕ ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ; ΣΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ Ο ΧΟΥΝΤΑΙΟΣ Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΑ ΕΞΟΔΟΧΑΡΤΑ ΜΑΣ; ΜΗΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ. ΕΛΕΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    1. Κατ’αρχας γράφεις κεφάλαια πράγμα που σημαίνει ότι πιθανότατα χρειάζεσαι ηρεμιστικά….Και δεύτερον,αυτό κατάλαβες από την δημοσίευση του άρθρου; Το άρθρο έχει σαν σκοπό να αφυπνίσει τον κοσμο για να πηγαίνει στο νοσοκομείο,και να μην μένει στο σπίτι όταν βλέπει ότι χειροτερεύει και δεν μπορεί να αναπνεύσει..Αν είναι αλήθεια ότι η γυναίκα είχε πρόβλημα και της είπαν να παραμείνει στο σπίτι,πρέπει να πάνε όλοι στην φυλακη

      1. Εσύ κοπριτάκο προτρέπεις τον κόσμο να τρέξει στο νοσοκομείο; Ως τι ανώνυμε κοπριτάκο το λες όταν ο Κούλης σου λέει άλλα πράγματα; Για αυτό κάτσε σπίτι και μπεεεεεεεε.

        1. Κοπριτη να πεις τον άγνωστο για σένα αλήτη πατέρα σου

Comments are closed.