ΚΛΑΙΝΕ ΜΕ ΑΝΑΦΙΛΗΤΑ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ SIEMENS: “ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑ, ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ”- “ΚΑΜΠΑΝΑ” ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 15 ΧΡΟΝΙΑ – ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ ΚΑΙ ΚΑΡΑΒΕΛΑ – ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ «ΜΕΣΑ»

    Κοινοποίηση:
    1

    Την ανώτατη προβλεπόμενη ποινή επέβαλλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας στους τρεις κατηγορούμενους. Όλες οι ποινές που επιβλήθηκαν από το Δικαστήριο.

    Την ανώτατη προβλεπόμενη ποινή των 15 ετών κάθειρξη επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας στον Μιχάλη Χριστοφοράκο και τον Χρήστο Καραβέλα, που έχουν διαφύγει στο εξωτερικό από το 2009, για την υπόθεση της Siemens.

    Την ίδια ποινή αυτή των 15 ετών επέβαλε το Δικαστήριο και στον Πρόδρομο Μαυρίδη όπως και στον πρώην στέλεχος του ΟΤΕ, Γιώργο Σκαρπέλη όπως και στον επικεφαλής της μητρικής Siemens, Έντουαρν Πίρερ.
    Αναλυτικά οι ποινές που επιβλήθηκαν από το Δικαστήριο έχουν ως εξής :

    Μιχάλης Χριστοφοράκος: κάθειρξη 15
    Χρήστος Καραβέλας: κάθειρξη 15 έτη
    Πρόδρομος Μαυρίδης: 15 έτη
    Αλέξανδρος Αθανασιάδης: 10
    Έντουαρτ Πιρερ 15
    Τόμας Κάνσουιντ: 13
    Μίκαελ Κουτσενρόιτερ: 7
    Ράιχαρντ Σίκατσεκ: 7
    Βόλφανγκ Ρούντολφ: 7
    Χανς Γιάγκερμαν: 7
    Φρανς Ρίχτερ: 7

    Από τον ΟΤΕ: Γιώργος Σκαρπέλης 15 έτη, Νικόλαος Νίντος 10, Γιώργος Αργυρόπουλος 14, Δημήτρης Γυφτόπουλος 12 έτη, Δημήτρης Κουβάτσος 14 έτη, Παναγιώτης Νικάκης 13 έτη.

    Επιχειρηματίες: Γιώργος Καλδής 6, Αλέξανδρος Λέτσας 6 (τους έχει αναγνωριστεί σύννομος βίος)

    Τραπεζικοί: Φάνης Λυγινός 12 έτη, Ζαν Κλοντ Όσβαλντ 14 έτη και

    Μάρθα Καραβέλα 13 έτη.

    Πλέον, το Δικαστήριο εξετάζει εάν και σε ποιους καταδικασθέντες θα χορηγηθεί ή όχι αναστολή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στο Εφετείο.

    Η γυναίκα του Μαυρίδη, κλαίει γοερά για τον σύζυγο και ο γνωστός δικηγόρος Γιαννίδης λέει για τον Πίρερ τον πελάτη του ότι έχει καρκίνο τελικού σταδίου. Να μην ξεχάσει να προσκομίσει και τις εξετάσεις, ο γνωστός…Λαμόγια.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Ακριβώς! Δεν φταίνε οι πουτάνες που εκδίδονται, οι πελάτες τους φταίνε, που τους δίνουν λεφτά!!!

    2. ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ; ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΩΛΟΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ “ΑΓΚΑΛΙΑ” ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ…

    3. Αυτοί που χρηματίζονται πρέπει να τιμωρηθούν όχι αυτοί που χρημάτιζαν. Τι δικαιοσύνη είναι αυτή? Αυτοί χρημάτιζαν για να κάνουν την δουλειά τους, οι άλλοι που τα παντελόνιαζαν έπεσαν στο αδίκημα. Ο Κούλης που ξέχασε να πληρώσει? Βρε βρε βρε κουτούτσικος πρέπει να είναι αν νομίζει ότι μας κοροϊδεύει.

    4. Εάν έχετε ίχνος αξιοπρέπειας τουφεκίστε τους πολιτικούς απατεώνες και όλα τα κόμματα. Καλέστε τον στρατό να ναλάβει προσωρινά την τάξη και μετά να προκυρήξει εκλογές με νέα άτομα που πρότερο σκοπό θα έχουν την πατρίδα, την ελευθερία και την ομοιογένεια. Αλλιώς δεν σας σώζει τίποτα….

      Ξυπνήστε επιτέλους γίδια και πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας!!!! Τόσο καμένος είναι πια αυτός ο εγκέφαλος από τα μαιμουδοκάναλα και την προπαγάνδα::::::

    5. ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΣ??? ΔΗΛ. ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΙΑΦΘΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΙ ΟΧΙ Ο ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕ??? ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ??? ΟΥΣΤ!!!

      1. Ακριβώς! Δεν φταίνε οι πουτάνες που εκδίδονται, οι πελάτες τους φταίνε, που τους δίνουν λεφτά!!!

    6. Τα ποντικάκια και τα κατσούλια θα δικαστούν, οι αρουραίοι και οι γάτοι αθωώνονται. Όταν υπάρχει κάποιο μεγάλο σκάνδαλο, περνάει ΠΡΩΤΑ από την βουλή να ξεσκονιστεί και ότι απομείνει το δικάζουν. Μεγαλύτερο πλυντήριο από την Βουλή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    Comments are closed.