ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ! ΟΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΧΟΣ – ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ “ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ” (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Οι βανδαλισμοί έγιναν μετά τη νέα πορεία στο κέντρο της Αθήνας κατά του νόμου για τις διαδηλώσεις


    Συνθήματα έγραψαν και πάλι άγνωστοι στις ζαρντινιέρες που έχει τοποθετήσει ο Δήμος Αθηναίων στο πλαίσιο των έργων για τον «Μεγάλο Περίπατο».

    Οι βανδαλισμοί έγιναν μετά τη νέα πορεία στο κέντρο της Αθήνας κατά του νόμου για τις διαδηλώσεις, που ψηφίστηκε πριν από μία εβδομάδα στη Βουλή.

    Αντίστοιχες ζημιές στα έργα του Δήμου είχαν γίνει και πριν από περίπου μία εβδομάδα, πάλι στο περιθώριο πορείας κατά του νόμου για τις διαδηλώσεις. Το ίδιο βράδυ, ωστόσο, συνεργεία καθαρισμού έσπευσαν στο σημείο και τα έσβησαν.

    1

    IMG_20200716_204451
    IMG_20200716_204516

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Βάλτε τούς μούλους να τα καθαρίσουν με τη γλώσσα να δούμε μετά αν θα ξαναγράψουνε.
      Ένας κολητός μου παλιά έγραψε σε ένα τοίχο στό ΟΑΚΑ τον πιάσανε οι μπάτσοι και τον υποχρέωσαν να πάρει μπογιά να βάψει τον τοίχο…ο φίλος δέν ξανάγραψε ποτέ.

    2. Καλα σαν δημος εχει επιλυσει τα καυτα προβληματα οπως η ασφαλεια του πολιτη η ΚΑθαριοτητα οι παιδικοι σταθμοι καιτοσα αλλαΣκορπισε χρηματα Ντροπη σε καιρους για πολλους ΕΛΛΗΝΕς φτωχειαςΕιναι απαραδεκτη αυτη ησπαταληΑυτο δειχνει επιπολαιοτητα και Ανικανοτητα

      1. Το θέμα της ασφάλειας του πολίτη το έχει λύσει….
        Οποιον πακιστανο,μαροκινο,τουρκο,γυφτο,αυγανο,ιρακινο,κονγκολεζο και τζιχαντιστη να ρωτήσεις θα σου πει ότι νιώθει μεγάλη ασφάλεια και δεν κινδυνεύει από τη μειοψηφία των Ελληνων που μένουν εκεί.

    3. μα….. καλα….. αυτες δεν ειναι αντιγκραφιτι??????????? πως και τα γραφουμενα ειναι προς διαβασμα???? καλη δουλεια…………..

    4. ΠΟΥΝΑΙ Ο ΤΑΡΖΑΝ ΡΩΤΑΝΕ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΙΣΛΑΜΟΚΟΥΜΟΥΝΑΖΙ…Ε ΦΥΣΙΚΑ ΓΤ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΘΗΚΙΑ-ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΙΣΛΑΜΟ-ΑΡΑΒΟ-ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΩ!

    5. Τους ψηφίσατε εεεεεε ? πληρώστε τους τώρα !!!
      Πληρώστε τους φόρους και τα γ@μησιάτικα των λαθροορδών του κούλη, του λαθροδήμαρχου κ του κάθε ανθέλληνα που σας γράφει στα @@ του.
      Δημοκρατικό λαθροτόξο μέχρι να βάλετε μυαλό ραγιάδες

    6. “” και ο λαος πληρωνει τα σφαλματα που κανει στον ψηφο του””.
      Ποιος λαος? Ο. Σ. Ο Φ Ο Σ Λ Α. Ο. Σ!!!

    7. τα αναρχομαστουρια τραβανε τα βυζια τους,,,ουτε να τις καταστρεψουν μπορουν και το σπρει που γραφουν με λιγο νερο και λιγο κατουρο απο τους δημοτικουσ υπαλληλους φευγει αμεσως,,,πιανει την κοιλια τοθυ απο τα γελια ο αδερφοσ του κυριακου..

      τρολαρει φουλ τα αναρχομαστουρια.. ουτε να τις σπασουν μπορουν ουτε να τις μετακινησουν χαχα..
      εχιυν βρασει στο ζουμι τους τα συριζομαστουρα

    8. 7500 ευρώ το παγκάκι! Ρε μαθητευομενε στην μίζα και στην ρεμουλα. Τόσοι ικανοί άνθρωποι υπάρχουν μέσα στον δήμο τεχνικοί ξυλουργοι, όλες οι ειδικότητες. Γιατί δεν αγοράστηκαν μόνο τα υλικά και να φτιαχτούν όλα μέσα στο εργοτάξιο του Δήμου? Ας πήγαινε και ένα και δύο μήνες πίσω το έργο. 50 εκ. ευρώ σε τέτοιες εποχές για μ@λακιες? Τόσα κτίρια είναι του Δήμου, επιτρέπεται να υπάρχουν άνθρωποι άστεγοι που έχουν δώσει την ζωή τους για την χώρα μας. Ρε φίλε άρρωστος είσαι? Βοήθα τον κόσμο της Αθήνας, στέγαση φαγητό φτιάξε ιατρεία. Γ@μω τις μίζες σας γ@μω, μας έχετε εξαθλιωσει. Και τα Χριστούγεννα τα έλαβες μπ@υρδελο. Ελλάδα είναι εδώ, στολισμός στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Δούλεψε η action aid της μαμάς? Πολίτες του κόσμου και τα @@ μας κουνιούνται. Ηλιθιοι.

      1. ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ…ΟΛΟ ΜΕΤΑΛΛΟ, ΑΝΤΙΓΞΡΑΦΙΤ. ΤΑ ΣΥΡΙΖΟΑΝΑΡΧΟΜΑΣΤΟΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑΣΕΙ, ΝΑ ΤΟ ΣΠΑΣΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ. ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΝ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝΕ, ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΡΟΧΑΛΑ ΣΒΗΝΕΙ ΣΤΟ ΠΙ ΚΑΙ ΦΙ..ΕΧΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑΣΕΙ ΛΕΜΕ, ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ

    9. Κοιτάτε ΑΙΣΧΟΣ… ζαρντινιέρες πάνω στο οδόστρωμα, που το έχουμε ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΙ γιά να είναι ΔΡΟΜΟΣ!

    10. Στο γκραφιτι που λεει “που ειναι ο ταρζαν” κολλαει γαντι η φωτο με τη φατσα του αγουροξυπνημενου τσιπρα στα κουφονησια!!!! χαχααχα!!!!!! Τι να πουμε ρε παιδια, πλεον οτι και να βλεπουμε, οτι και να ακουμε δεν μας κανει ιδιαιτερη εντυπωση, τα εχουμε δει ΟΛΑ πλεον σαυτη την ερμη τη χωρα που ο καθενας ασελγει πανω της χωρις να τον συλλαμβανει και να τον κατηγορει κανεις, ουτε πολιτεια, ουτε αστυνομια, ουτε δικαιοσυνη….Ο αλλος κανει οτι του καβλωσει..κανει μεγαλους περιπατους συντριβανια..αληθεια ρωτησε τον ελληνικο λαο αν θελει απο τα δικα του χρηματα να φτιαξει αυτος ο κοκοβιος τις μαλακιες του στην αθηνα?? Τι συστημα ειναι αυτο ρε γαμωτο που εχουν οι πολιτικαντιδες σαυτη τη χωρα…κανουν ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, μα κανενας τους…απο τον κουλη μεχρι τον τελευταιο δημαρχο….οτι γουσταρουν….αισχος και ντροπη τους.

    11. Κοιτάτε ΑΙΣΧΟΣ… ζαρντινιέρες πάνω στο οδόστρωμα, που το έχουμε ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΙ γιά να είναι ΔΡΟΜΟΣ!!!

    12. Η εταιρεία Αφοί Μητσοτάκη και υιός, να τσεπώνουν μίζες και προμήθειες θέλουνε, δεν έχουνε κολλήματα ή επηρεασμο από μμε και ευθιξία. Μέχρι τζαμί την Αγία Σοφία κάνουν οι Τούρκοι και δεν δίνουν μια. Μόνο σε μια περίπτωση θα αντιδράσει ο Μητσοτάκης και θα βγάλει τον στόλο στο Αιγαίο, θα απογειωσει τα αεροσκάφη και θα βομβαρδίσει την Αμερική και την Ρωσία μαζί. Εάν μάθει πως δεν του έδωσαν μίζα από κάποιο έργο!!

    13. Είμαι κατά των βανδαλισμων,… Και των γκράφιτι…. Αλλα το…. Που είναι ο ταρζαν;….. Είναι πετυχημένο……

    14. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ Ο ΜΟΥΛΟΣ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑΣ ΜΙΖΑΔΟΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ SIEMENS.

    15. Χέστηκε…..η τσέπη του γέμισε?οι δικές μας αδειασανε?

    16. Ενας αποτυχημενος δημαρχος(οικογενεια) κατα τη γνωμη μου που τα λεφτα δεν υπολογιζονται και ο λαος πληρωνει τα σφαλματα που κανει στον ψηφο του

    Comments are closed.