ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ – ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΛΕΙΔΑΜΠΑΡΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ “ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗ” – ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    2222

    Γιατί η Κίνα δείχνει να νίκησε το κορωνοϊό περίπου ένα χρόνο μετά τα πρώτα κρούσματα; Ακόμα και στη Γιουχάν της Κίνας, από όπου θεωρείται ότι ξεκίνησε η πανδημία, η ζωή έχει επιστρέψει στους κανονικούς της ρυθμούς.

    Εδώ στην Ελλαδίτσα ακόμη καραντίνες, πόνος και δυστυχία. Μας λένε κάθε μέρα πως μόνο τα εμβόλια θα είναι η “σωτηρία” μας και ό,τι μόνο αν εμβολιαστεί ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού θα μπορέσουμε να μπούμε πάλι σε μια “κανονικότητα”.

    Ο,τι έχουμε τους πιο ανίκανους πολιτικούς αυτό είναι γνωστό.

    Ωστόσο φυσικά μας πετούν συνεχώς  την “καραμέλα” του απείθαρχου ελληνικού λαού που φταίει λόγω κουλτούρας και νοοτροπίας του “έξω΄”!

    Ή μήπως τελικά συμβαίνει κάτι άλλο που οφείλουν να γνωρίζουν οι Έλληνες πολίτες; Που πέρα από τον κορωνοϊο βλέπουν τις οικονομίες και τους κόπους ετών να διαλύονται μπροστά στα μάτια τους χωρίς να αντιδρούν υπό τον φόβο προστίμων και για να μην τους αποκαλέσουν “ψεκασμένους”¨και τους μπουζουριάσουν;

    Μήπως τελικά ο κορωνοιός αποτελεί για κάποιους ένα καλό πάτημα για να έρθει  οικονομική ασφυξία και κατάρρευση προκειμένου να οδηγηθούμε σε ένα νέο «οικονομικό μοντέλο» άκρατης παγκοσμιοποίησης; Άλλωστε ο πρωθυπουργός είχε δηλώσει πως «το 2021 πρέπει να είναι η χρονιά της ‘μεγάλης επανεκκίνησης».

    Τα ντοκουμέντα  παρακάτω μιλούν από μόνα τους!

    Δείτε εδώ το βίντεο που μας έστειλε αναγνώστης από την Κίνα με ημερομηνία 21/11/2020.

    ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ.

    Η ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ανάρτηση από Έλληνα πολίτη στην Κίνα στις 3 Νοεμβρίου του 2020.

    “Καλησπέρα απο την Κινα με 0 κρούσματα..χωρις μάσκα…Πολη 12.500.000 …Καλημέρα στην Πατρίδα που Την ταλαιπωρούν για κάποιο σκοπό…Ελπιζω να σκεφτείτε οτι κάτι συμβαίνει ..Εδω η μάσκα είναι μονο για το νέφος και εαν θέλεις!!!”

    Δείτε την εδώ

    Εμείς κάνουμε υποθέσεις όπως οφείλουν να κάνουν όλοι οι κριτικά σκεπτόμενοι πολίτες με ελευθερία λόγου και σκέψης.

    Τα συμπεράσματα δικά σας…..

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. Η κομμουνιστική Κίνα, πιόνι της ΝΤΠ, σέρβιρε όχι μόνο το πρόβλημα, αλλά και τη λύση στο πρόβλημα, τη μέθοδο της καραντίνας, ώστε να εντυπωσιαστούν και την εφαρμόσουν τα κορόιδα. Το πόσο ιδανική λύση είναι το βλέπουμε και το εξήγησε και ο 3+7 προηγουμένως. Το δούλεμα πέφτει σύννεφο.

    2. Στην Κίνα δεν έχουν ηλίθιους ψεκασμένους, ούτε Αντωνιάδηδες, ούτε Κουτσούμπες και Μπαρουφάκηδες να κάνουν πορείες, Όλους αυτούς τους έστειλαν για λίπασμα όπως και όσους δεν τηρούσαν τα μέτρα της καραντίνας. Γιαυτό τώρα επανήλθε η κανονικότητα στην χώρα αυτή. Στο δυτικό κόσμο να συνεχίσουμε τις δημοκρατικές μαλακίες και θα επανέλθουμε σε 100 χρόνια.

    3. Τι δεν καταλαβαίνετε; Στην Κίνα από την πρώτη στιγμή επέβαλαν μέτρα σοβαρά, απόλυτη καραντίνα έβγαινε μόνο ένα άτομο από την οικογένεια για να αγοράσει τρόφιμα μία φορά την εβδομάδα, οι εργαζόμενοι που πήγαιναν δουλειά έπλεναν και αποστείρωναν πρώτα όλο το κτήριο που εργάζονταν και όταν τέλειωναν την δουλειά το ξαναέπλεναν, όποιος ψεκ παραβίαζε τα μέτρα τον έστελναν να σπάει πέτρες ή γινόταν τροφή για άγρια ζώα, δεν έκαναν κορονοπάρτις ούτε διαδηλώσεις, ούτε συγκεντρώσεις, ούτε πορείες, ούτε έλεγαν μαλακίες περί τσιπακίων, εμβολίων και 5G της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Έκλεισαν και τα σύνορα και δέχονταν μόνο κινέζους που βρίσκονταν στο εξωτερικό και αν τους έβρισκαν και θετικούς, καραντίνα ένα μήνα. Απλά πράγματα γιαυτό τώρα ζούνε κανονικά με μηδέν κρούσματα. Τι δεν καταλαβαίνετε ακριβώς;

    4. η Κίνα θέλει όλον τον πλανήτη πελάτες της τσιπαρισμένους ελεγχόμενους για να κάνει δήθεν “ελεύθερα” και με “ασφάλεια” τις εισαγωγές εξαγωγές τις!! είχε δίκιο εν μέρει ο Τράμπ όταν τα έλεγε!!

    5. Αυτην την ωρα
      που μας εχουν κλειδωμενους,
      για τον δηθεν (εξασθενημενο και μεταλλαγμενο) ιο που ειναι ακινδυνος, οπως μας τονιζουν ολοι οι επιστημονες, ελληνες και ξενοι, πλην των κρατικων πληρωμενων ψευτοεπιστημονων ..,
      ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 5G
      στα σχολεια και στους δημοσιους χωρους της καθε γειτονιας.

      Δεν κλειδωμπαρωνουν τους λαθρο,
      γιατι οι λαθρο δεν καταλαβαινουνε ενδιαφερονται για τα 5G.

      Αν καποιος αντιδρασει, αυτοι ειναι οι Ελληνες και οχι οι λαθρο.

      ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ !

    6. είναι αφελές να πιστεύουμε πως η καραντίνα προφυλάσσει τον πολίτη.Με τις επαναλαμβανόμενες καραντίνες προστατεύεται ο ιός,αν τον αφήσεις ανεξέλεγκτο θα κάνει τον κύκλο του , θα αποκτήσει ο κόσμος ανοσία και θα σταματήσει το παραμύθι…και χωρίς ιό τι θα κάνουμε;ήταν κι αυτός μια κάποια λύση!!

      αναφέρομαι στους στόχους της ατζέντας 2100 και στα παρακλάδια 2020,2030,….2090.το 2020 τελειώνει και βιάζονται να ολοκληρώσουν τα προσχεδιασμένα.ο ιός χρησιμοποιείται προς αυτή την κατεύθυνση…

    7. μήπως επειδή εκεί έχουν κουμουνισμό και όχι μητσοτακισμό

    8. Οτι οι έλληνες πολιτικοί είναι ανίκανοι είναι επαρκώς γνωστό.Τό ξέρει καί η κουτσή Μαρία.Ομως σέ ένα άλλο παιδίο είναι πρωταθλητές.Στήν διαφθορά.Δέν ττούς φτάνει κανείς.Ειναι μοναδικοί άσσοι.Οπως είπε ο μεγάλος Λάκωνας ο Σαράντος Καργάκος.”Μπαίνουν στή Βουλή μέ ένα σώβρακο καί βγαίνουν εκατομμυριούχοι”ή μέ 40
      διαμερίσματα στήν Αθήνα.
      Γιάννης Λάκων

    9. Εδω στο Ελλαδισταν ποτε δεν προκειται να καθαρισουμε απο τον ιο,ακομα κι αν εφαρμοστει η κινεζικη καραντινα για 15 μερες και για ενα μηνα ακομη,για τον εξης απλο λογο:η Κινα δεν εχει λαθρομεταναστες και γυφτους.Ακομη και ολοι οι Ελληνες να κλειστουν μεσα,θα υπαρχουν οι λαθρο και οι γυφτοι που θα κυκλοφορουν και θα μπαινουν στη χωρα ανεξελεγκτοι.Αν υποθεσουμε ακομα οτι το εμβολιο ειναι καλο και ασφαλες και εμβολιαζονται ολοι οι Ελληνες,παλι θα υπαρχουν οι λαθρο και οι γυφτοι που και ανεξελεγκτοι θα ειναι και μη εμβολιασμενοι.

    10. Και εδώ αν έβγαινε το κράτος και έλεγε πάρτε προμήθειες και για 15 ημέρες όλοι μέσα στα σπίτια σας κλεισμένοι, θα τον είχαμε καθαρίσει τον ιό.
      Αλλά που, θα ξεσηκωθούν όλοι οι ψεκασμένοι .

      1. απ’ολους τους covidiots για σημερα επαξια κερδιζεις το βραβειο της μαλακιας…..προσπαθησε περισσοτερο μπορεις να εκατοστησεις τους τιτλους….

      2. Εμείς μιλούμε για θεμελιώδεις ελευθερίες και κάποιοι μμοοαλλάκες σαν κι εσένα βγαίνουν και προσαπίζονται τον εγκλισμό δια βίας και με πρόστιμα που δεν μπορεί να πληρώσει ο μέσος άνθρωπος.

    11. Εντάξει δεν είμαστε υπέρ του lock down που γίνεται εδώ.Αλλά μην τρελαθούμε κιόλας με τα ψέμματα που λένε οι κατσαπλιαδες σαβουροφαγοι Κινεζοι.Δεν υπάρχει περίπτωση το κομμουνιστικο καθεστώς της Κίνας και ο “μορφονιος” πρόεδρος τους ο Xi Jinping να δίνουν αληθινά στοιχεία.Κανονικα η Κίνα θα έπρεπε να πληρώσει πολεμικού τύπου αποζημίωσες σε όλες τις χώρες που έκανε τόσο τεράστια ζημιά.

    12. Αντι να ρωτατε πως τα καταφερε η Κινα,ρωτηστε καλυτερα αν αντεχουμε εμεις οι μοσχαναθρεμμενοι δυτικοι την αυστηροτατη καραντινα που εφαρμοσε η Κινα για 3 μηνες,και θα παρετε την απαντηση σας.Ενας Κινεζος απο τη Γιουχαν θα γελαγε αν του ελεγαν οτι η Ελλαδα εχει καραντινα σημερα.

    13. Διόρθωση:
      Οτι έχουμε τους πιο ηλιθιους ψηφοφορους που εκλεγουν τους πιο ανίκανους πολιτικούς αυτό είναι γνωστό…

    14. Αυτό πάλι είναι απορίας άξιον.
      Στη Κίνα και να μην έχουν κρούσματα εκεί απ οπου ξεκίνησε.

    15. Τελευταία παράγραφος.
      “””Εμείς κάνουμε υποθέσεις όπως οφείλουν να κάνουν όλοι οι κριτικά σκεπτόμενοι πολίτες με ελευθερία λόγου και σκέψης.”””
      Έχει πάψει προ πολλού στην Ελλάδα η ελευθερία λόγου και σκέψης. Αυτό ανήκει στο παρελθόν.

    16. Βασικά γράφοντας περνάει η ώρα!!
      Μεγάλος ψυχολογικός πόλεμος αυτός με τα εμβόλια!!

    17. Στην αρχή της «πανδημίας» αν θυμάστε λέγανε ότι οι Αμερικανοί φυτέψανε τον ιό στους Κινέζους για να τους καταστρέψουν την οικονομία!! Το αποτέλεσμα ήταν ότι όλοι οι άλλοι καταστράφηκαν οικονομικά εκτός απ’ αυτούς!!Όμως η οικονομική αυτή ευμάρεια, δεν έχει σχέση με το λαό παρά μόνον με συσσώρευση πλούτου για την Κινεζική ελίτ που τα μαρξιστικά ιδεώδη της την ωθούν στα ROLEX στις PORCHE και στα Louis Vuitton!! Εν αντιθέσει με τον Κινεζικό λαό που δουλεύει για ένα πιάτο ρύζι και δεν μπορεί να μιλήσει γιατί το καθεστώς θα τον μπουζουριασει!!
      Το πολιτικό καθεστώς της Κίνας είναι μια ναζιστική παρέκκλιση από τα αριστερά!! Αλλά δυστυχώς όλες ΟΙ ΧΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ ΕΧΟΥΝΕ!! ΑΤΝΙΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ!!
      Αυτό το κοινωνικό οικονομικό σύστημα λιγουρεύονται και οι Παγκόσμιοι Κυβερνήτες για όλη την ανθρωπότητα!!
      Εκτός αυτού είναι γνωστό ότι κατά την ΝΤΠ
      τα κέντρα εξουσίας θα μεταφερθούν από την Δύση στην Ανατολή!!
      Εμείς ως «πρώην» Ελλάδα θα αποτελούμε την «αποθήκη» λαθρομεταναστών ΟΛΗΣ της Ευρώπης και ίσως σταδιακά αποτελέσουμε όσοι απομείνουμε από τη φτώχεια και τις ασθένειες και το φτηνό εργατικό δυναμικό της Ευρώπης!!!

    18. Οι Κινέζοι έχτισαν νοσοκομείο σε δέκα μέρες!! Είναι αμέτρητοι δεν υπολογίζουν ζωές!! Δρουν όπως οι γκρίζοι συλλογικά!!

    19. Καλησπέρα παιδιά του Μακελειού …γράφω εδώ το μήνυμα γιατί δεν ήξερα που άλλου να το γράψω …μάλλον δεν βρήκα το σύνδεσμο για να στείλω email…τεσπα …πρώτα από όλα συγχαρητήρια για όλη την δουλειά που κάνετε και εύχομαι καλή δύναμη υγεία για να μπορέσετε να συνεχίσετε ..
      Ο λόγος που στέλνω αυτό το μήνυμα είναι ότι ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε τι έγινε στην Πορτογαλία με τα PCR – Test
      Αν εχω καταλάβει καλά δικαστήριο τα έβγαλε σκάρτα και έχει ακυρώσει καραντίνες

      Σας παραχωρώ το link για να μπορέσετε να δείτε τι εννοώ και ίσως υπάρχει λόγος για περαιτέρω έρευνα

      http://www.dgsi.pt/jtrl.nsf/33182fc732316039802565fa00497eec/79d6ba338dcbe5e28025861f003e7b30?OpenDocument

      https://tribunal-relacao.vlex.pt/

      https://crlisboa.org/wp/juris/processo-n-o1783-20-7t8pdl-l1-3/

      και κάποια σελίδα εδώ στην Γερμανία που αναφέρεται στο θέμα

      https://www.corodok.de/portugiesisches-berufungsgericht-pcr/

      Εύχομαι τα καλύτερα σε εσάς και τις οικογένειες σας παιδιά
      Καλή δύναμη

    20. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
      ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ…..
      ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΑΠΕΙΛΕΣ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ…..
      ΕΙΠΕ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ……
      ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ COVIT ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ …

      ..
      ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ
      .
      https://www.youtube.com/watch?v=RiRuodV1MBM
      .

      ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ…….

      ΑΚΟΥΣ KU LEE??????

      .

      1. Και περιμέναμε να μας τα πει ο γιατρός Γιαννόπουλος??? Χίλιοι γιατροί βγαίνουν κάθε μέρα!! Τέρμα ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΞΙΚΑ!!
        ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!
        Υ.Γ. Τους λυπάμαι τους καημένους τους ανθρώπους που κάθονται και βλέπουν όλα αυτά τα βίντεο. Εγώ δε βλέπω κανένα , βαριέμαι!! Τι έχουν να μου πουν παραπάνω ??
        Καλλίτερα να διαβάζω !! Σκληρές εποχές ζούμε κι ακόμα σκληρότερες μας περιμένουν!!

        1. μπορούμε να κάνουμε άμα σταματήσουμε να ενημερωνόμαστε αδερφέ μου συνέχεια και να κατέβουμε στους δρόμους. η πολύ ενημέρωση εκτονώνει την οργή

    21. Καλα επειδη βγηκε ενας απο μια πλατεια…. αυτο τι λεει… προφανος στην πλατεια που ειναι αδεια δεν φοραει μασκα εκει! Ας μας δειξει ο κυριος εικονα απο το μετρο…
      Και εκει υπαρχει… και παντου εδω βρεθηκε αρρωστος στα νησια φιτζι και δεν θα υπαρχει στην κινα μην τρελαθουμε τωρα ελεος.

    22. ΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΞΙ ΤΖΙΝ ΠΙΝΓΚ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ QR CODE ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ !

    Comments are closed.