(ΝΕΟΤΕΡΟ) ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ Ο 26ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΧΑΡΟ ΕΝΑ 21ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ – ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΟΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΥΠΟΜΝΗΜΑ – ΙΧΝΟΣ ΕΝΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ Η 19ΧΡΟΝΗ ΦΙΛΗ ΤΟΥ

    Κοινοποίηση:
    thess_troxaio_paradosi_in__7_

    Νεότερη ενημέρωση: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 26χρονος που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του την 21χρονη Έμμα. Αντίθετα, ελεύθερη με όρους αφέθηκε η 19χρονη συνοδηγός.

    Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί ο 26χρονος Αλβανικής καταγωγής που παρέσυρε, τραυμάτισε σοβαρά και εγκατέλειψε αιμόφυρτη στην άσφαλτο την 21χρονη φοιτήτρια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

    Ο 26χρονος πέρασε το “κατώφλι” ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί και, σύμφωνα με πληροφορίες, έμεινε μόλις για πέντε λεπτά στο ανακριτικό γραφείο. Το μόνο που φέρεται να είπε είναι “θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια. Δεν είναι ώρα για να δώσω εξηγήσεις”, ενώ κατέθεσε και ένα υπόμνημα με αιτήματά του.

    Μετά την εξέλιξη με τον θάνατο της 21χρονης φοιτήτριας από τα Χανιά, το κατηγορητήριο η δίωξη που του είχε ασκηθεί διαφοροποιήθηκε, όπως ήταν αναμενόμενο και πλέον διώκεται για το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης με αποτέλεσμα τον θάνατο, όπως επίσης για εγκατάλειψη τροχαίου και οδήγηση χωρίς την σχετική άδεια (πλημμελήματα). Για την κακουργηματική πράξη προβλέπεται ποινή κάθειρξης έως 15 έτη.

    Επιπλέον, στον 26χρονο επιδόθηκε απόφαση για απέλαση από την χώρα, καθώς διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στην χώρα χωρίς άδεια παραμονής και για αυτό κρατείται από την περασμένη Πέμπτη. Σημειώνεται ότι η απόφαση απέλασης θα ισχύσει μετά την εκδίκαση της υπόθεσης, αφού ο 26χρονος αναμένεται να κριθεί προφυλακιστέος.

    Την πόρτα του ανακριτή πέρασε λίγο πριν από τις 10.00 και η 19χρονη συνοδηγός του οχήματος, η οποία επεσήμανε στην απολογία της πως η ίδια έλεγε στον 26χρονο να σταματήσει το όχημα για να κατέβει, και αυτός της χάιδευε το χέρι προσπαθώντας να την καθησυχάσει και της έλεγε να μην ανησυχεί.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Αφού δικαστεί θα απελαθεί και θα ξαναγυρίσει με άλλο όνομα

    2. Πριν ακουσα στις ειδησεις, οτι μετα την εκδικαση της υποθεσης αυτης, ο αλητης αυτος θα απελαθει!!!! Θα περιμενουμε να το δουμε, αλλα το ερωτημα ειναι το εξης!!! Αφου αυτος ειχε απασχολησει πριν τις αρχες για ναρκωτικα , γιατι δεν τον απελασατε τοτε αθλιοι;;;; Αν τον ειχατε απελασει, τωρα η κοπελα αυτη θα ζουσε!!!!! Κριμα!!! Και να δουμε αν και τωρα απελαθει και οχι μονο αυτος, αλλα και δεκαδες αλλοι λαθρο εγκληματιες!!!

    3. Ξέρουμε τα γνωστά: μέχρι το βράδυ θα αφεθεί ελεύθερος μέχρι την δικάσιμο η οποία θα αναβάλλεται συνεχώς. Απορία αυτά τα άτομα σαν τηγανοκέφαλο πόσο ψυχρότητα έχουν και καθόλου τύψεις που σκότωσαν άνθρωπο; Εδώ ένας φίλος μου ένα βροχερό βράδυ του έφυγε το τιμόνι γιατί γλιστραγε ο δρόμος,πέρασε σχετικά δίπλα από ένα σταθμευμένο αμάξι (χωρίς κόσμο μέσα ευτυχώς) δεν το χτύπησε εννοείται αλλά και μόνο στην σκέψη ότι μπορεί να υπήρχε περίπτωση να το χτυπούσε και να είχε και κόσμο,είχε αγχωθεί, αρρωστήσει ο άνθρωπος 2-3 μέρες

    4. Ηθελα να ηξερα τι σας ενοχλησε και κοψατε το σχολιο γ’ αυτον τον αλητη που σκοτωσε την κοπελα και για την καταντια της Πολιτειας, που μαζεψε ολους αυτους και τους..νταντευει!! Αφου δεν τολματε να τα γραψετε εσεις τα γραφω εγω κ’ εσεις τα κοβετε!!!

    5. Η 19χρονη είναι 1)Ελληνίδα;
      2)Είνα;ι νατουραλιζέ Ελληνίδα;
      3)Είναι τηγανοκέφαλη;
      Αν είναι το πρώτο καλύτερα να δέσει μια πέτρα στο λαιμό της και βούρ για τον Θερμαικό

    6. βρές καραμπίνα κ μπαμ μπουμ με φυσιγγια για αγριογούρουνα στο κεφάλι τον βρωμοαλμπανό …
      αν περιμενεις απο την δικαιοσυνη να τιμωρηθεί αυστηρά αυτος φονιάς …
      εισαι απλα χαζός ..μονο μπαμ μπουμ για να το ευχαριστηθείς τουλάχιστον

    7. Θα τον υπερασπιστουν λαθρολαγνοι κρατικοδιαιτοι δικηγοροι με έξοδα δικά μας, θα φάει 6 χρόνια για φόνο εξ αμελειας, και σε 1 χρόνο, αφού θα τον έχουμε ταΐσει, θα κυκλοφορεί και πάλι ελεύθερος, με πολλούς από εμας να έχουμε ξεχάσει κιόλας την υπόθεση αυτή, όπως και πολλές αλλες. Συναθρωποι μας που προσφέρουν στη κοινωνια, χάνουν τη ζωή τους από αποβρασματα σα κι αυτο, κυρίως ξενόφερτα, που μόνο να παίρνουν ξερουν, κλέβοντας, σκοτώνοντας, και καταστρεφοντας ζωές οικογενειων. Αλλά και πάλι αν μιλήσεις είσαι ρατσιστης

      1. Ακριβώς όπως το έγραψες, χιλιπαιγμένο το έργο αδερφέ. Καλά να πάθουν οι νεοέλληνες αφού επι 45 χρόνια τους ψηφίζουν.

      2. Εξαρτάται ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ μέ τόν οποίον θά μιλήσης…

    8. Να πάει φυλακή και η καταπιόλα η 19χρονη που ήταν με τον αλβανό. Τέτοια μοίρα αξίζει σε όσες πάνε με τα αλβαναριά.

    9. Ούτε τούρκοι, ούτε πακιστανού, ούτε εβραίοι, αλλά οι αλβανοί είναι αυτοί που θα αφανίσουν τους έλληνες.
      Σταθερά και μεθοδικά οι σκαταλβανοί αποδεκατίζουν καθημερινά τους έλληνες και ειδικά τους νέους. Τελείται γενοκτονία κατά των ελλήνων και δεν υπάρχει η παραμικρή αντίδραση, τουναντίον μας λένε τι ωραία που έχουν ενσωμθατωθεί!

      Πάρτε το χαμπάρι η γαμωφάρα των τηγανοκέφαλων δεν γίνονται άνθρωποι!

    10. Ποιός ψηφίζει εδώ και δεκαετίες αυτούς που τους φέρνουν εδώ;(Εγώ πάντως όχι).

    11. Μπάρμπα Τσιάρα κωλογερε, γ@μιεσαι πατοκορφα και συ και τα λαμόγια που φτιάχνετε τους νόμους υπέρ κακοποιών Αλβανών και γιουφτων.

    12. Εχει σηκωσει κεφαλι ολη η αλβανουρια στη χωρα μας!!!!!!!!!! Οξω ολοι τους!!!!!!!! Μας πουλανε και μουρη !!!!!!!!!!!!! Οξω ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΧΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    13. Δωστε τον στη νεολαια της Χρυσης Αυγης. Καμμια αλλη τιμωρια.Τοσο απλο.

    14. Προφυλακιστεος γιατι;;; για να τον ταιζουμε και να τον ποτιζουμε;;; η απελαση δεν υπαρχει;;;

      1. Έχει οριστεί απέλαση μετά την φυλάκιση για τον παλιοπουστ@

    15. Άρε κάθαρμα βρομόξυλο που θέλεις …!!! Αλλά ….η δικαιοσύνη μπορεί να είναι τυφλή , όμως μπορεί να δει στο σκοτάδι..!!!

    16. Κωλο-αλβανέ γ@ μω την κώλο αλβανια σας, να ξεκουμπιστείτε να φύγετε όλοι σας, μόνο κακά είδαμε και βιώνουμε καθημερινά από σας, γάγγρενα είσαστε, στα τσακίδια όχι άλλοι νεκροί Έλληνες

    17. Αυτή η πλάκα με τους Αλβανούς σ’αυτήν την χώρα πρέπει να τελειώσει κάποια στιγμή.

      1. ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΣΟΥ ΖΗΤΑ ΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΠΡΙΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ.

    18. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΦΑΝΙΣΤΙΚΑ

    Comments are closed.