ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: ΟΛΗ Η ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΙΑΣ ΒΡΩΜΙΑΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑΙΑΣ: “ΓΕΜΙΣΑ ΤΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΒΑΛΑ…ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ… ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΑΪΔΕΨΑ…”. ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΑΛΗΤΟ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΕΙΝΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ;

    Κοινοποίηση:
    33XRONH2

    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ 

    ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟΛΟΓΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΒΡΩΜΕΡΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ. ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΥΓΙΕΙΣ ΓΟΝΕΙΣ

    Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσαλονίκης έφθασαν άμεσα στην σύλληψη της 33χρονης παιδόφιλης, ακολουθώντας την «συνταγή» εντοπισμού με το φρικτό περιστατικό της 35χρονης με το βιτριόλι στην Καλλιθέα Αττικής. Μάλιστα όπως προκύπτει από τον φάκελο της δικογραφίας που έχει στη διάθεσή του το ΜΑΚΕΛΕΙΟ και η παιδόφιλος για να σβήσει τα ίχνη της, ακολουθούσε σχεδόν κατά γράμμα την μέθοδο απόκρυψης της σατανικής «μαύρης χήρας» … Σε μια σοκαριστική κατάθεση πάντως η 33χρονη απαγωγέας της μικρής Μαρκέλλας, υποστηρίζει απροκάλυπτα πως άρπαξε το κοριτσάκι από το σχολείο της για να ασελγήσει σε βάρος του και για τον σκοπό αυτό έριξε τρια ηρεμιστικά χάπια στο χυμό, ενώ της έδωσε και κοκαΐνη, αδιαφορώντας ασφαλώς πως αυτό το κοκτέιλ θα μπορούσε με ευκολία να συμπαρασύρει στο θάνατο το ανήλικο παιδάκι.

    «Είμαι εκδιδόμενη, λεσβία και παιδόφιλη»

    Στην πρώτη της ομολογία που έδωσε στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης η γυναίκα-κτήνος παραδέχεται πως:

    «Τα χάπια Χanax μου τα γράφει ένας ειδικός παθολόγος, ενώ την κοκαΐνη την αγόραζα με 50 ευρώ απο το ΑΠΘ. Τη Μαρκέλλα τη γνωρίζω γιατί διαμένουν στην ίδια οικοδομή επί της οδού αδελφών Εμμανουήλ, όπου διέμενα και εγώ όταν ήμουν παντρεμένη, χώρισα όμως και το τελευταίο διάστημα διαμένω στην Καλαμαριά. Τον τελευταίο χρόνο εκδίδομε και πηγαίνω και με γυναίκες. Οι γυναίκες μου άρεσαν πάντα τον τελευταίο καιρό μου μπήκε η ιδέα για μικρό κορίτσι, έβλεπα  17χρονα και 18χρονα στο δρόμο και ένιωθα κάπως, καθώς  δεν έβλεπα κοριτσάκια στο ίντερνετ … Η Μαρκέλλα μου άρεσε και ήθελα να την πάρω για μένα ήθελα να την σώσω να μείνουμε μαζί, όχι κάτι άλλο λόγω της κατάστασης της θεώρησα ότι θα ήταν εύκολο. Τη σκεφτόμουν αρκετά και ιδίως την περίοδο της καραντίνας, ήθελα να το δοκιμάσω τίποτε τίποτε άλλα εγώ όταν την πήρα από το σχολείο η μικρή  νόμιζε πως θα παίξει με την κόρη μου την Γρηγορία και ήρθε μαζί μου πήραμε ταξί και πήγαμε στην Καλαμαριά. Η μικρή δεν αντέδρασε καθόλου σκέφτηκα όλα θα πάνε καλά μου έκατσε λουκούμι. Όταν φτάσαμε στην Καλαμαριά και η μικρή δεν είδε την κόρη μου δεν αντέδρασε καθόλου, σκέφτηκα όλα θα πάνε … Η μικρή στο σπίτι μου είπε πως με αγαπάει, οπότε σκέφτηκα θα παίξουμε, θα την αφήσω να κάνει ότι θέλει και θα πάνε όλα καλά. Πήγαμε πήρα να φάμε κασεροκούλουρο και χυμό. Γέμισα την μπανιέρα έδειχνε να της αρέσει, οποτέ έβγαλα και εγώ τα ρούχα μου και μπήκα μέσα, εκείνη δεν ένιωσε άβολα οπότε άρχισα να την χαϊδεύω και να την καθαρίζω … Η Μαρκέλλα το θεώρησε φυσιολογικό ότι την καθαρίζω … Για μένα όμως δεν ήταν και τόσο αθώο …».

    Κτήνος με φουστάνι

    Σ’ αυτό το σημείο η αδίστακτη παιδόφιλος περνά σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες αφού λέει πως:

    «Τότε, την χάιδεψα στο αιδ… στον κ… και στο στήθος αλλά δεν είχα σκοπό να την ερεθίσω της έδωσα μερικά φιλιά στο λαιμό και στα χέρια. Πήγαινα σιγά-σιγά, το μπάνιο διήρκησε περίπου 10 λεπτά μετά βγήκαμε και ΤΗΣ έδωσα μία πιτζάμα δικιά μου να φορέσει. Εκεί, της έδωσα τρία χάπια xanax του ενός μιλιγκράμ με κουτάλι όπως το σιρόπι εγώ έκανα χρήση κοκαΐνης και πήρα χάπια xanax. Μετά πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα την άλειψα με λάδι και δεν αντέδρασε, θεώρησα έτσι ότι ο [Πακιστανός] πατριός της, την κακοποιεί … Ήμουν συνέχεια γυμνή, άρχισα να την αγγίζω και στον κ… και μπροστά αλλά δεν την έβαλα, τις έβαλα δάχτυλο στην κλ…. Η Μαρκέλλα δεν μπορούσε να αντιδράσει γιατί ήταν ζαλισμένη κάποια στιγμή νόμιζα ότι κοιμάται αλλά αυτή άνοιγε τα μάτια. Την επόμενη μέρα κοιμόμασταν όλη μέρα, δεν σηκωνόταν και της έβαλα λίγη κοκαΐνη στα δόντια μετά και αφού πέρασε λίγο η ώρα σηκώθηκε …».

    Είναι βαριά τα σίδερα …

    Βέβαια η κατηγορούμενη μέσα από τα κρατητήρια και έχοντας πλέον συνειδητοποιήσει πως έρχεται σήμερα που απολογείται η προφυλάκισή της, βγήκε στην τηλεόραση και είπε άλλα … «Είμαι έτοιμη να επανορθώσω, δεν ανήκω σε κανένα κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας ή κάτι παρόμοιο, όσα έχουν ακουστεί είναι παράλογα και τα αποδίδω  στον πανικό και τις συνθήκες σύλληψης μου …». Το δικό της παιδί βέβαια είναι οκτώ ετών, ωστόσο δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες αναφέροντας ότι είναι κάτι που αφορά τον πρώην σύζυγό της …

    Σύλληψη με συνταγή «βιτριόλης»

    Από την προανάκριση του Τμήματος προστασίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, προέκυψαν τα εξής συγκλονιστικά, τόσο όταν άρπαξε για 44 ώρες την Μαρκέλλα, αλλά και όσο όταν την άφησε στο δρόμο και από την Θεσσαλονίκη διέφυγε μόνη της σε κατάλυμα-καταφύγιο  της Κατερίνης. Ιδού τι γράφουν οι διώκτες της:

    «Από την αστυνομική έρευνα, η κατηγορούμενη μεριμνούσε όλες οι μετακινήσεις της να της κάνει μεταμφιεσμένη. Φορούσε γυαλιά ηλίου, ιατρική μάσκα, φουλάρι στα μαλλιά τα οποία σε χρόνο μεταγενέστερο της αρπαγής κούρεψε κατά τρόπο που άλλαξε σε πολύ μεγάλο βαθμό την προηγούμενη εικόνα του προσώπου της συγκεκριμένα από κούρεμα καρέ τα έκανε  κούρεμα κοντό αγορίστικο. Πιθανώς με την κουρευτική μηχανή που αγόρασε κατά την διαφυγή της στην Κατερίνη και απέρριψε σε κάδο απορριμμάτων λίγο πριν τον εντοπισμό της. Επίσης προέβη μετά την απελευθέρωση της ανήλικης σε αγορά μιας κάρτας σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας καθώς και σε δύο νέες συσκευές κινητής τηλεφωνίας στις οποίες δεν είχε τοποθετημένη τους κάρτες SIM προκειμένου να μην είναι εφικτός ο ηλεκτρονικός εντοπισμός της. Ακόμη επέλεξε να διαμένει σε κατάλυμα βραχείας μίσθωσης του οποίου τη μίσθωση παρότι ανανέωσε στις 16 του μηνός για ακόμη τρεις ημέρες, μετά τον εντοπισμό της στις 17 Ιουνίου εξήλθε μαζί με τη βαλίτσα της αφήνοντας εντός του διαμερίσματος το κλειδί. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι κατά την έξοδό της από το προσωρινό της κατάλυμα έσπασε και απέρριψε σε κάδο απορριμάτων έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή με τον φορτιστή που σκοπίμως βρέθηκε βρεγμένος αποσκοπώντας στην ολοσχερή καταστροφή των δεδομένων που περιέχονταν σε αυτόν …».

    Μάλιστα, όπως και στην περίπτωση της Καλλιθέας, «οδηγός» των αστυνομικών ήταν πρώτα η ανακάλυψη του ράδιοταξί που χρησιμοποίησε αφού όπως αναφέρεται στη δικογραφία:

    «Επίσης, η ανήλικη μας ανέφερε ότι η ίδια γυναίκα που την άρπαξε και την κρατούσε στο διαμέρισμα, τις πρωινές ώρες της 13/6  την άφησε στην περιοχή της Καλαμαριάς. Κατόπιν τούτου από έρευνα στις εταιρείες ραδιοταξί για τυχόν κλήσεις που δέχθηκαν στην περιοχή, προέκυψε ότι στις 8:50, της ίδιας ημέρας δέχτηκε κλήση  συγκεκριμένος συνεταιρισμός ραδιοταξί με οδηγό τον Χ.Ι, όπου παρέλαβε από την οδό Τάκη Οικονομίδη στην περιοχή της Καλαμαριάς μία γυναίκα και την μετέφερε στην πύλη του νοσοκομείου της Κατερίνης. Η εν λόγω γυναίκα σύμφωνα με τον οδηγό είχε πλήρως καλυμμένα τα μαλλιά με μαντήλι-μπαντάνα,  γυαλιά ηλίου ιατρική μάσκα άσπρου χρώματος και κολάν ενώ κινήθηκε προς το ταξί μαζί με την ταξιδιωτική τσάντα. Από το τμήμα αναζητήσεων της ασφάλειας Θεσσαλονίκης συστήθηκε ειδική ομάδα ερευνών η οποία μετέβη στην Κατερίνη προκειμένου να μελετήσει τις κινήσεις της. Συλλέχτηκαν εκ νέου βίντεο  από καταστήματα της Κατερίνης πλέον συνδυαστικά και προέκυψε ότι περί ώρα 10:30 του Σαββάτου στις 13/6, αποχώρησε από το Γενικό νοσοκομείο Κατερίνης και επιβιβάστηκε σε ταξί στη συνέχεια αποβιβάστηκε έμπροσθεν έμπροσθεν του καταστήματος public επί της οδού Ερμού αγόρασε δύο καινούργιες συσκευές αξίας 1.400 ευρώ …».

    Μέσα στο σπίτι της παιδόφιλης στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκαν και τρεις δονητές, καφέ, μαύρου και ροζ χρώματος, όπως αναλυτικά περιγράφονται στη δικογραφία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Δεν το χωράει ο νούς μου ότι αυτό το ανώμαλο τέρας είχε παιδί και μάλιστα κορίτσι.

    2. Αυτή είναι κοινωνία του Τσίπρα και του Μητσοτάκη, η παγκοσμιοποίηση σε όλο της το μεγαλείο. Γιαυτό πέρασαν και το νόμο για τον προσδιορισμό φύλου, από τα ίδια τα ανήλικα. Όχι ρε κοπρίτες, δεν θα μετατρέψετε την Ελλάδα σε κοινωνία ανώμαλων. Θα ψηφίσω όποιον υποσχεθεί θέσπιση θανατικής ποινής, για τα σκουπίδια τους παιδεραστές και τους διακινητές παιδικής πορνογραφιας.

    3. Ααα …..ώστε Αλβανικής καταγωγής είναι ! Μας κρύβουν την καταγωγή των κτηνων για να μισούμε οι Έλληνες τους ίδιους τους Έλληνες…. Για να νομίζει η κοινωνία ότι η διαφθορά και ο εκφυλισμός της οφείλεται στους ίδιους τους Έλληνες.

    4. αυτο το σκουπιδι ο δικηγορος της , τι θα υπερασπιστει τωρα ?

    5. Και εγώ τώρα φορολογούμε για να τρώει και να κοιμάται τζάμπα αυτή η βρώμα…
      Ρε αμολάτε την στο Σύνταγμα να την λιντσάρουμε… δεν θα μείνει τίποτα από το σίχαμα…

    6. Kατι τετοια σιχαματα και παρασιτα της κοινωνιας πρεπει να τα στειρωνουνε με συνοπτικες διασικασιες και να ητανε δαχτυλοδειχτουμενα.ΡΟΜΠΑ ΠΑΝΤΟΥ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ.

    7. Κ.ΧΙΟ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΘΕΣΝΙΚΗΣ ΕΔΩ Κ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ Κ ΑΧΡΗΣΤΗ ΕΔΩ Κ 20 ΧΡΟΝΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΣΥΛΕΛΑΒΑΝ ,ΤΟΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150 ΘΥΜΑΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ Κ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Κ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΕΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ .ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ Κ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΤΕΛΟΣ

    8. Σε τέτοιες περιπτώσεις εφόσον έχει καταθέσει και η ίδια τα καμώματα της δεν θα έπρεπε να υπάρχει καν υπεράσπιση , μόνο φρικτά βασανιστήρια μέχρι να τα ξεράσει όλα να δώσει και τους συνεργούς της , εκτός και αν οι συνεργοί τις κάνουν προσπάθειες να την γλυτώσουν με καμιά ψυχασθένεια και κάτσει κάνα 2 χρονάκια σε καμιά ψυχιατρική κλινική και μετά της έταξαν ότι θα σουλατσάρει ελεύθερη . Αλλιώς δεν εξηγείται γιατί δεν αποκαλύπτει τους συνεργούς της εφόσον με τις παρούσες κατηγορίες χωρίς ελαφρυντικά θα σαπίσει στην φυλακή . Έκανε και αίτηση λέει να μην την μεταφέρουν στις φυλακές της Θήβας , έχει και αιτήματα το σκουπίδι , σε αντρικές φυλακές έπρεπε να σε πετάξουν να μην απομείνει τίποτα από εσένα σίχαμα , συνεργάσου μωρή είναι δεν είναι μεγάλο όνομα από πίσω δεν μας ενδιαφέρει καθόλου.

    9. Βάλτε της τρυπάνι στον πισινό εκεί στα κρατητήρια να τις γίνουν τα άντερα κοκορέτσι…τέτοια υπανθρωπα κτήνη δεν πρέπει να ζούν.

    10. Τι παράνοια Θεούλη μου.Ερεθίστηκε με το να βλέπει γυμνό ένα μωρό 10 ετών.Πες αλήθεια τι έκανες το κοριτσάκι μωρή βρωμιάρα.Κρεμαστε την μέσα στην φυλακή την ανώμαλη.Nα καθαρίσει η κοινωνία από αυτά τα σκουλήκια.Κατέστρεψε την ψυχούλα του παιδιού.

    11. για 10 χρονων παιδι μιλαει το σιχαμα. Γιατί να ζουν τέτοια κατακαθια ;Κρεμασμα στο Σύνταγμα !

    12. Απορουμε υστερα γιατι ο Τσιπρας πηρε 30% μετα απ οσα εκανε στην Ελλαδα..
      Οταν εχει καταστραφει ο κοινωνικος ιστος εδω και κατι δεκαετιες και εχει φτασει στην απολυτη παρακμη και εχει σαπισει τουλαχιστον το 1/3 της κοινωνιας και βάλε, με πουστηδες λεσβιες πρεζονια απατριδες και χαβαλεδες κοματοσκυλα μεχρι οσο δεν παει, τι σωτηρια να περιμενουμε γι αυτον τον τοπο…Εδω ρε η ΝΔ τα τελευταια χρονια απ αυτην δεξαμενη ψαρευει ψηφους για να επιβιωσει…εφοσον οι αληθινοι ελληνες της γυρισαν την πλατη, χώρια οτι οι περισσοτεροι πλεον δεν πανε να ψηφισουν…
      Αυτη σε λιγο καιρο θα ειναι εξω…εδω θα μαστε και θα τα λεμε..να δειτε που θα χει και συμπατασταση απ τα χαμαιτυπεία της αριστερας και της συφιλης

    13. Πείτε μου για πιο λόγο αυτό το ανθρωποειδές να υπάρχει; τι προσφέρει στη κοινωνια; κρέμασμα θελει

    14. αντε κατα αλλα αφηνουμε να κανουν και gay pride παρελασεις τα ανωμαλα και το πιο σοβαρο ζητουν να υιοθετησουν παιδια για να κανουν τις αρρωστες ορεξεις τους με τον νομο. Ακομα και στα σχολεια διδασκουν την ανωμαλη οικογενεια.

    15. Το κατάστημα με το εμπορικό τίτλο “p…c” πώλησης ηλεκτρονικών συσκευών και κινητής τηλεφωνίας στη Κατερίνη έχει είσοδο (μία πόρτα εισόδου εξόδου) προς την οδό αυτοκινητόδρομος Ανδρούτσου, και έχει και μια δεύτερη είσοδο (μία πόρτα εισόδου εξόδου) προς την οδό πεζόδρομος Ερμού (βλέπει στη πλευρά της οδού Ερμού αλλά συνήθως είναι κλειστή). Οπότε αποβιβάστηκε στη οδό Ανδρούτσου που είναι αυτοκινητόδρομος και εισήλθε από την μια πόρτα που υπάρχει αφού η δεύτερη είσοδο/πόρτα καταστήματος είναι κλειστή. Όπισθεν του καταστήματος ειναι πεζόδρομος και άλλοι επιμέρους πεζόδρομοι όπου ειδικά ημέρα Σάββατο απαγορεύεται η κίνηση αυτοκινήτων ταξί και άλλων επιβατικών. Επιτρέπεται μόνο η κίνηση συγκεκριμένων αυτοκινήτων σε συγκεκριμένες ώρες που μεταφέρουν εμπορεύματα.
      Πηγή: Google maps, Google Earth

      1. Ελληνικής όμως άδειας αλλαγής ονόματος και επιθέτου; ερώτηση. Με μια απλή αίτηση δια ζώσης στη Περιφερειακή Ενότητα του νομού διαμονής (πρώην νομαρχία) και μια δημοσίευση σε εφημερίδα έντυπη (κυρίως) αλλαγής είτε ονόματος είτε επιθέτου είτε και τα δυο, ο καθένας μπορεί να αλλάξει όνομα, επίθετο, όνομα και επίθετο τόσο απλά στη Ελλάδα. Αυτοί που το έχουν κάνει, συγκεκριμένων υπηκοοτήτων είναι πολλοί.
        Η καταγωγή ή φυλή δεν κατηγορείται σε καμία περίπτωση. Οι πράξεις, μαρτυρίες και ότι άλλο ομολογείται είναι αυτά που αφορούν.

    16. «Τον τελευταίο χρόνο …. πηγαίνω και με γυναίκες.»
      «Οι γυναίκες μου άρεσαν πάντα τον τελευταίο καιρό μου μπήκε η ιδέα για μικρό κορίτσι, έβλεπα 17χρονα και 18χρονα στο δρόμο και ένιωθα κάπως, καθώς δεν έβλεπα κοριτσάκια στο ίντερνετ»

      Μόνο εσύ και ένα μεγάλο ποσοστό νεοελληνίδων.

    17. Πολλά “Γιαπωνέζικα” λέγονται από την δράστιδα. Μετάφραση ονόματος δράστιδος Ε.Μ. στα Γιαπωνέζικα, λήμμα: 大和, “YAMATO” m Japanese (“Great Harmony”).
      From YAMATO, an ancient name for Japan. It can also refer to the Yamato period in Japanese history, which lasted into the 8th century. The individual kanji are 大 meaning “great” and 和 meaning “harmony”.

    18. Βάζετε στοίχημα ; σε 6 μήνες , το πολυ 1 χρόνο θα την αφήσουν ελεύθερη

      1. Ας βγει σε 6 μηνες αλλα να περασει καλα με τις αλλες εκει μεσα,και αφου βγει εξω να βρεις που ειναι και να περασεις απο πανω της με νταλικα.

    Comments are closed.