ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΕ ΚΟΥΛΗ! Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΠΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ “ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ” ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗ “ΣΥΜΒΟΛΗ” ΤΟΥΣ ΣΤΑ… ΣΙΤΗΡΑ – Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ

    Κοινοποίηση:
    ΣΔΣΣΩΔΣΑΩΔΣΣΔΩΔΣΩΣΔΩΔΣΩΔΣΩΔΣΩΣΩΔ

    Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβηκε στο βήμα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για την ομιλία του, αλλά, για μια ακόμη φορά, άλλα περιμέναμε να ακούσουμε και, δυστυχώς, άλλα ακούσαμε.

    Ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε τη μοναδική ευκαιρία απόψε όχι μόνο να «τρίξει τα δόντια» στον Ταγίπ Ερντογάν και στους υπόλοιπους Τούρκους πολιτικούς που καθημερινά εκτοξεύουν κάθε είδους απειλές κατά της χώρας μας, αλλά και να αποδείξει με απτά παραδείγματα, ότι η προπαγάνδα τους ως επί το πλείστον βασίζεται σε εξωφρενικά fake news, ενώπιον διπλωματών από ολόκληρο τον πλανήτη.

    Ωστόσο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είπε κουβέντα για το παράνομο μνημόνιο Τουρκίας – Λιβύης, το οποίο μάλιστα έχει αναρτηθεί στον ΟΗΕ, και συνιστά την μεγαλύτερη παραβίαση του σκληρού πυρήνα της εθνικής μας κυριαρχίας, καθώς παραβιάζει ακόμα και τα χωρικά ύδατα της πατρίδας μας. Δεν είπε τίποτα για τις Γενοκτονίες των Ελλήνων της Ιωνίας και του Πόντου, Γενοκτονίες που, μάλιστα, είναι αναγνωρισμένες από το ελληνικό κοινοβούλιο με ομόφωνο ψήφισμα.

    Ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν είπε τίποτα και για την παραβίαση της συμφωνίας μεταξύ Τουρκίας και Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Mεταναστευτικό, για την οποία μάλιστα οι γείτονές μας έχουν εισπράξει δισεκατομμύρια. Δεν είπε τίποτα για την εισβολή της Τουρκίας σε τέσσερις διαφορετικές χώρες, πλέον της Κύπρου. Δεν είπε τίποτα ούτε για την αποδεδειγμένη στήριξη από το επίσημο τουρκικό κράτος τρομοκρατικών οργανώσεων, όπως το ισλαμικό κράτος, η μουσουλμανική αδελφότητα και η Χαμάς.

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης… θύμισε μεν στον υπόλοιπο κόσμο την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, ωστόσο, δεν ζήτησε να υλοποιηθούν τα ψηφίσματα του συμβουλίου ασφαλείας του ΟΗΕ περί άμεσης αποχώρησης των τουρκικών στρατευμάτων και των εποίκων από τη χώρα.

    Τι έκανε αντ’ αυτών ο Έλληνας πρωθυπουργός; Απευθύνθηκε για πρώτη φορά προς τον τουρκικό λαό, λέγοντας «δεν είμαστε εχθροί, είμαστε γείτονες», υποστηρίζοντας, μάλιστα, πως ο ελληνικός και ο τουρκικός λαός έχουν μία «ιστορία ειρηνικής συνύπαρξης». Υπενθύμισε, δε, ότι οκτώ χρόνια μετά τα τραγικά γεγονότα του 1922 οι ηγέτες των δύο χωρών είχαν το σθένος να υπογράψουν μία συμφωνία ειρηνικής συνύπαρξης.

    Έπλεξε το… εγκώμιο της Τουρκίας για την -υποτιθέμενη- συμβολή της στη συμφωνία μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας για τα σιτηρά, χωρίς, ωστόσο να πει κουβέντα για το γεγονός ότι η Τουρκία είναι η μοναδική χώρα της συμμαχίας που δεν έχει επιβάλει κυρώσεις κατά της Ρωσίας, αλλά αντίθετα βοηθά τον Βλαντιμίρ Πούτιν να τις παρακάμψει.

    Δεν είπε κουβέντα ούτε και για το γεγονός ότι η Τουρκία έχει μεταβληθεί στον μεγαλύτερο έμπορο ηρωίνης του πλανήτη. Αντιθέτως, αναφέρθηκε στη συνθήκη της Λωζάνης που ξενίζει πολύ και μας βάζει ψύλλους στα αυτιά για προετοιμασία υπογραφής μίας ακόμα προδοτικής συμφωνίας, όπως αυτή των Πρεσπών, αυτή τη φορά στα ανατολικά μας.

    Έπειτα από αυτή την άθλια εμφάνιση του πρωθυπουργού, όποιος τον βοηθά να παραμείνει στη θέση του, διαπράττει έγκλημα κατά της ίδιας της Ελλάδας.

    Δείτε την ομιλία του πρωθυπουργού στον ΟΗΕ:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. 8 δισεκατομμύρια σε απευθείας αναθέσεις σε γνωστούς και φίλους του Κούλη

    2. Γεια σου ρε….τουρκοφαγε Νικηταρα της ΝΤΠ! Θα σε περιποιηθει καταλληλα η ιστορια Σταλινισκε επιδοματακια! Οτι εκανε το κολληταρι σου ο Αλεκθης με τα capital controls το κανες εσυ με το μουφοιο! Lockdown και η οικονομια στα καγκελα! Το χρεος της χωρας στα ουρανια! Ρεμπεσκε πουχεθς και πτυχιο Χαρβαρντ! Μαλλον απ το Δ Ραιχ το πηρες!

    3. ΚΟΥΙΖ:λεγεται κ@λοκαλπαζουσα το περουκινι-η γουρλοματα-μυτη μελιτζανα-ματακια πλανα-αυτια αεροπλανα-το μπασταρδο τηs θοδωραs-το γαλου χυμενο τηs κ.σβαμπ-κατα κοσμον ΜΠΟΥΡΙκουλα τα καταπινει ουλα…

    4. ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑ ΟΛΟΥΣ…
      ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΘΝΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑ(Γ)ΟΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ…. ΗΜΑΡΤΟΝ
      ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ…ΣΤΗ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ.
      ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ Κ ΑΥΤΟΥΣ Ο “ΒΛΑΞ’ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΣΦΑΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑΣ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΙΦΟΙ.
      Κ ΜΑΖΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΤΛΠ.
      ΞΥΠΝΗΣΤΕ.

    5. Η οικογένεια Μητσοτάκη είναι αντιπρόσωπος ξένων συμφερόντων με το αζημιωτο.

    6. Θα πρέπει να μεσολαβήσουμε ώστε να πάρουν τα F-16 και Rafale ώστε οι πάντες να πεισθούν για τις καλές μας προθέσεις. Το γεγονός ότι από την πολύ αγάπη που αγγίζει τα όρια της καψούρας δεν μπορούμε να ανεβούμε σε δύο πρώην νησιά μας… ντάξει μωρέ και τι έγινε.

    7. Το μόνο που παρέλειψε να πει είναι ότι θα μεσολαβήσουμε στις Θα πρέπει να μεσολαβήσουμε ώστε να πάρουν τα F-16 και Rafale ώστε οι πάντες να πεισθούν για τις καλές μας προθέσεις. Το γεγονός ότι από την πολύ αγάπη που αγγίζει τα όρια της καψούρας δεν μπορούμε να ανεβούμε σε δύο πρώην νησιά μας… ντάξει μωρέ και τι έγινε.

    8. Το μόνο που παρέλειψε να πει είναι ότι θα μεσολαβήσουμε στις

      Θα πρέπει να μεσολαβήσουμε ώστε να πάρουν τα F-16 και Rafale ώστε οι πάντες να πεισθούν για τις καλές μας προθέσεις. Το γεγονός ότι από την πολύ αγάπη που αγγίζει τα όρια της καψούρας δεν μπορούμε να ανεβούμε σε δύο πρώην νησιά μας… ντάξει μωρέ και τι έγινε.

    9. Δεν ειναι φιλοι μας αυτοι που για περισσοτερο απο τεσσερις αιωνες μας ασφαζαν, μας λεηλατουσαν, μας σουβλιζαν ,μας καταδυναστευαν.Μιλανε για σφαγη στην Τριπολιτσα ,περιπου δεκα χιλιαδες εσφαγιαστηκαν,αυτοι που κατεσφαξαν εκατομμυρια Ελληνες σε ολο αυτο το διαστημα! Δεν υπαρχει καποιος απο τους κυβερνωντες να τους απαντησει ποια ειναι η αληθεια;

    10. ΚΑΘΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡ ΦΑΜΗΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑΚΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΛΕΡΤΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΝΑΝΕ ΟΙ ΚΑΛΗΤΕΡΕΣ ΓΚΟΜΑΙΝΕΣ…..ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΟΙ ΕΝΩ ΜΟΙΟΡΑΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΟΙ ΣΑΝ ΝΑΝΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ

    11. Το αστείο είναι ότι κάτω απ’ το blog τους γράφουν ότι όποιος αναρτα υβριστικά σχόλια θα τα διαγράφουν

    12. Το κυριότερο σε αυτή τη ζωή είναι το να την μοιράζεσαι με κάποιον που ΘΕΛΕΙΣ να είσαι κι όχι με αυτόν που ΠΡΕΠΕΙ να είσαι.
      Για αναρωτηθείτε οι παντρεμένοι αλλά και οι έχοντες σχέση ΘΕΛΕΤΕ να είστε με τους συντρόφους σας πραγματικά ;;; Ή τους μισείτε κατά βάθος αλλά η μοίρα σας ένωσε;;;
      Κατά τα άλλα είστε παντρεμένοι!!
      Παντρεμένοι κι οι δυο!!
      Τους χέζω τέτοιους γάμους!!!
      Με παιδιά υποκατάστατα των ερωτικών σχέσεων που ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
      Τα παιδιά μεγαλώνουν δεν είναι κτήματα ή κατοικίδια να τους επιβάλλουμε τις απόψεις μας
      Όταν φύγει η επαγγελματική ενασχόληση λόγω ηλικίας ή ανεργίας και μείνουν δύο εχθροί μεταξύ τους τότε ο ένας απ’ τους δυο αυτοκτονεί πρώτος για να γλιτώσει.
      Κι όταν λέω αυτοκτονεί δε το λέω φυσικά με την κυριολεκτική έννοια της λέξεως.
      Η ίδια η ψυχή δε θέλει να ζει και δημιουργεί τις συνθήκες για να φυγει!!!
      Το σώμα πάντα θέλει να ζει είναι βιορομποτ έχει αυτή τη γενετική εντολή. Η ψυχή όχι!!
      Αυτή διατάζει όμως!!

    13. Η κτηνιατρική Θεσσαλονίκης την οποία υποτιμάτε λόγω Μπουρλα και γενικά επειδή δεν είναι ιατρική ήταν η δυσκολότερη σχολή των Βαλκανίων.
      Εκεί παλιά μάθαιναν ΔΙΑΤΡΟΦΗ .
      Ιππο-κρατης
      Σκεφτείτε το λίγο!!!!
      Φυσικά μάθαιναν πραγματικη ΙΑΤΡΙΚΗ όσοι είχαν το μυαλό να τα συνδυάσουν κι αυτοί είναι ανύπαρκτοι πλην ενός. Ξέρετε ποιου
      Ο Χαντζος κι άλλα τέτοια κωμικά στοιχεία που παριστάνουν τους γιατρούς για μένα είναι απλά για γέλια.

    14. Ήρθε η ώρα μήπως για επαναφορά σε ισχύ του πλαισίου της συνθήκης των Σεβρών;;;

    15. Δεν με εξέπληξε γιατί δεν περίμενα τίποτα καλύτερο. Σίγουρα έχει ήδη συμφωνήσει στο ξεπούλημα του Αιγαίου και σε πολλά αλλά. Απλώς προσπαθεί να μας το πει με το μαλακό. Ο άνθρωπος; αυτός είναι τρομερά επικίνδυνος για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Επειδή όμως ο Ελληνικός λαός είναι ανόητος, δειλός και παρτάκιας, τον ανέχεται και πολύ φοβάμαι πως πολλοι θα τον ξαναψηφίσουν. Όπως πολλοι ψηφίζουν τον Τσίπρα παρ´ολη την προδοσία και του ξεπουληματος της Μακεδονίας μας. Δυστυχώς, όλοι αυτοι πετάνε ένα κόκκαλο σε αυτους τους ανόητους και εξασφαλίζουν την ψήφο τους. Έτσι η Ελλάδα ποτέ δεν θα σηκώσει κεφάλι, μέχρι τον τελικό αφανισμό της, την δολοφονία της από τα ίδια τα παιδιά της. Κριμα μετά από τόσων χιλιάδων ένδοξης ιστορίας, να αφανιστούμε τόσο άδοξα.

      1. Πολυ σωστη!!!!! ”” Σίγουρα έχει ήδη συμφωνήσει στο ξεπούλημα του Αιγαίου και σε πολλά αλλά. ”” Ο πἀππους του τα εχει κανονισει και ξεπουλησει και αυτος μονο τα τελειοποιει και θα τα ξεφουρνιζει peu à peu στα κατοικιδια του ελλαδισταν. Απλα πραγματα. Υπαρχει βιβλιογραφια για παρα πολλα εθνικα θεματα, μονο οι κατοικοι του -σταν δεν εχουν ιδεα. Και καλυτερα αφανισμος………………. χωρις δοξα……. για να λαμπουν/φωτιζουν οι αρχαιοι ελληνες φιλοσοφοι. δεν το πιστευει κανεις οτι οι νεοελλαδιστανικοι ειμαστε ισως η απογονοι των αρχαιων ελληνων.

    16. Όπως ακριβώς ο ψευτομπαμπας του με τα s.s. και την Wermacht. Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι φωτογραφηθηκε με τους φίλους του Γερμανούς δεσμοφυλακες. Το ίδιο κάνει τώρα και η κουλή. Κλασσική αδερφηστικη στάση. Και μην ξεχνάμε τι έλεγε ο Δήμος Σταρενιος:
      “Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας(τότε)!!!”
      “Οι τούρκοι είναι φίλοι μας(τώρα)!!! Έλα μωρέ τώρα το όνομα μιας εθνικότητας αλλάζει, όπως ακριβώς είπε για το όνομα της Μακεδονίας μας, πως σε 10 χρόνια θα το έχουμε ξεχάσει. Μια ζωή το ίδιο ρουφιάνοι, προδότες και δοσίλογοι αυτό το σκατοσογο.

      1. Τι λες ρε στόκε; εσύ δηλαδή ήθελες να τους κηρύξει τον πόλεμο από το βήμα…
        Λοιπόν άκου μπας και ξυπνήσεις :
        1. Σκεφθειτε το ακροατήριο, Κινέζοι, αιθιοπες, Αργεντινοι, Αμερικάνοι, Γερμανοί κλπ
        2.Τι θέλουν να ασκουσουν? Μια διπλωματική διέξοδο. Τους την προσφέρει
        3. Αποφευγει να φανεί κακός
        4. Φαινεται ο Ερντογαν κακός, άκαμπτος, τελειωμένος πολιτικος
        5. Ο ΟΗΕ δεν είναι ρινγκ
        6. Κερδιζει χρόνο να εξοπλισθουμε
        7. Δειχνει αυτοπεποίθηση, δεν ταράζει τις αγορές, τον τουρισμό, την κοινωνία,τις επενδυσεις
        8. δειχνει leadership στην ΝΑ Μεσόγειο
        9. Δειχνει ποια είναι η αναδυόμενη περιφερειακή δύναμη στην ΝΑ Μεσόγειο
        10. Τα είπε ΌΛΑ με ηρεμία, άνεση, πειθώ, αυτοπεποίθηση !

        Του αξίζει ένα μπράβο.

    Comments are closed.