“ΓΑΖΩΝΟΥΝ ” ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΝ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΑΒΕ – ΜΕΤΑ Ο ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΤΑ – ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ Ή ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΑΞΟΚ@ΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΔΕΡΦΑΤΟ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ; (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Μεγαλοπρεπές άδειασμα από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά στον Γιώργο Κουμουτσάκο.


    «Όλοι Χριστιανοί είμαστε απλά δεν έχουμε επιλέξει να κάνουμε επίδειξη της πίστης μας», είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει τον αναπληρωτή υπουργό αρμόδιο για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιώργο Κουμουτσάκο να λαμβάνει την Θεία Κοινωνία.

    1

    Αυτό που είναι ξεκάθαρο και σίγουρο είναι ότι όλα τα μέλη της κυβέρνησης πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα και κυρίως να τηρούμε χωρίς εκπτώσεις τους κανόνες που ζητούμε από τους πολίτες να τηρήσουν.


    Την ίδια ώρα που ο Νίκος Χαρδαλιάς έλεγε αυτά με ανάρτησή του στο twitter ο Γιώργος Κουμουτσάκος έγραψε: «Λυπάμαι που μια αυθόρμητη ειλικρινής επιθυμία και ανάγκη την ημέρα των γενεθλίων μου, που δημοσιοποιήθηκε ερήμην μου, δημιούργησε θέμα. Προφανώς δεν ενθαρρύνω οποιονδήποτε σε αυτήν τη στάση. Αντίθετα, προτρέπω όλους να τηρήσουν πλήρως τα κυβερνητικά μέτρα υπέρ της δημόσιας υγείας».

     

     

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ, ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ Ή ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΑΞΟΚ@ΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΔΕΡΦΑΤΟ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    41 Σχόλια

    1. Αυτός ο βρωμοχαρακτήρ καί ελεεινό παλιοτόμαρο, άθεος ών καί αντίχριστος, περισσότερο πιστευτός θά εγίνετο εάν έλεγε ότι εστίν …….εξωγήινος !!!!!! παρά Χριστιανός. Τό κάθαρμα αυτό όπως καί οι κατευθύνοντές τον (ανθρωποειδή καί δαίμονες), θά λάβουν εξ άπαντος τόν μισθόν τής ανομίας των, μέ τό νά διώκουν κάθε τί τό Χριστιανικό καί κάθε σεβάσμιον Ιερέαν καί απλόν πιστόν προσερχόμενον εις Ιερόν Ναόν καί απαγορεύοντες Χριστιανικάς συγκεντρώσεις, κάτι τό οποίον θά εζήλευον ακόμη καί άσπονδοι διώκται τού Χριστιανισμού. Αυτά τά ελεεινά υποκείμενα, μόνον ως Χριστιανοί δέν δύναντε νά αυτοπροσδιορίζονται. Καί εάν αποφθέγγονται τοιουτοτρόπως, τό μόνον τό οποίον επιτυγχάνουν εστί νά επιβεβαιώνουν περαιτέρω τό ψεύδος, δολιότητα, ραδιουργία, καταχθόνιο καί μισητό βρωμοχαρακτήρα τόν οποίον υποκριτικώς κρύπτουν εντός των.

    2. Λέτε σε λίγες μέρες θα κάνει κορονοτεστ ο κουμουτσακος, να βγει θετικό κ να βγουνε να πούνε “είδατε η θεία κοινωνία φταίει.” ωραίο το ποιηματάκι τους.

    3. ΕΚ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΑΡΘΡΟΥ
      ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ: ” ΟΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ”!

      ΚΑΙ Η ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ
      ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ??? ΕΚΕΙ ΚΑΛΕ! ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΑΤΟΥ!
      ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ??? Ε??? ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΕ!

      https://kontranews.gr/sites/default/files/field/image/109929349_1683509561813391_1766892485947860326_o.jpg

    4. Εδώ το σίχαμα συνδυάζει τις αλητείες του βρωμοϋπουργείου μεταναστευτικής πολιτικής και του κόμματός του με την υποκριτική “χριστιανική” του πίστη και ηθική, και θα ζοριστούμε με το θέατρό του της Θείας Μετάληψης “εν κρυπτώ”!!!

    5. Χαρδαλιά την Κυριακή ξοφλάς!
      Κυβέρνηση ΝΔ ΤΕΛΟΣ!!!!
      Μαζέψτε τα και ΦΥΓΕΤΕ μαζί με τους λάθρο.

    6. Ας κρατησουμε και μια πισινη οτι ισως ηταν στημενο θεατρικο ωστε να δοθει εμφαση πως η μεταλαβια απαγορευεται ρητως το οποιο σκετς μπορει να εμπλουτιστει και με ενα θετικο τεστ κουμουτσακομασονου συντομα για εμφαση οπως τοσοι αλλοι διασημοι και πολιτικοι.

    7. Αλήτες, θα σας έστελνα κάπου αλλά βλέπω ότι είδη έχετε πάει οικειοθελώς.

    8. Xαρδαλιά σύντομα τελειώνετε από κυβέρνηση!
      Πρέπει να το καταλάβεις….
      Την Κυριακή πουλάτε όλοι σας στην κυβέρνηση ΝΔ. Τα όργια σε τιμή ευκαιρίας τελείωσαν!

    9. Τον κοβω φετες οτι ο κουμουτσακος σε 1 εβδομαδα θα βρεθει θετικος στο κορονοκρυωμα.

    10. Τι “χριστιανος” είσαι μωρε μοσχαροκέφαλε; Που ειρωνεύεσαι τον συνάδελφο σου; Αντε στον Αμβρόσιο να γονατίσεις γιατί δε σε βλέπω να καλά στην υγεία σου

    11. Ποια στάση δεν ενθαρρύνει ο λεγάμενος; Και γιατί λυπάται; Ο άλλος τι εννοεί λέγοντας ότι δεν κάνουμε επίδειξη της πίστης; Οι νεοδημοκράτες τα έχουν χάσει τελείως;

    12. Τι λες Νικολάκη; “Ὀλοι είμαστε Χριστιανοί”; Δηλ ο σκληρός μεταλαβαίνει και δεν το ξέρουμε;;; Και τη λέει στους άλλους που κοινωνάνε; Μήπως να του παίρνει την άδεια άλλη φορά;
      Χριστιανό που να κλείνει τις εκκλησίες το Πάσχα, πρώτη φορά πάντως βλέπω!!!

    13. ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΗ ΘΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΝΔ ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ΠΗΓΕ ΓΙΑΥΤΟ Κ ΜΕΤΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΙΟΥΔΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΜΑΜΟΝΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΤΑΝΑ

    14. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ: ΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ;;;;; ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΩΝ ΑΧΡΑΝΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΠΙΣΗΣ. ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.

      1. για να γηνεις μασωνος πρεπει να ασπαζεσαι τον χριστο (τωρα πολυ θα φωναζουν αλλα ψαξτε το να δειτε) ανεξαιρετως σε ποια θρησκεια πηστευεις

        1. Και γω βαφτισμενος Χριστιανός ειμαι…ασπάζομαι τον Χριστό….
          Ειμαι ένας μασονος…..αλλα είμαι ακόμα στο 12 βαθμό…αν θες κάνα βύσμα μου λες..

    15. Επίδειξη της πίστης θεωρεί ο αφορισμένος το να μεταλάβει κάποιος. Και δηλώνει και χριστιανός. Η άλλη η κότα η λυράτη αντί να βγεί σαν αντρας να υπερασπιστεί την πράξη του ζήτησε συγνώμη μην τυχών και τον διώξει ο κούλης. Καλά κάνανε και τον χτυπήσανε και του σκίσανε τα ρούχα μια χρονιά έξω από τη βουλή, δεν είναι άντρας.

    16. Αυτά να τα βλέπουν οι παπάδες, που σαν πρόβατα πήγαν και ψήφισαν την Κούλα…

        1. Την άλλη φορά να ψηφίσεις Κουτσουμπα για την αλλαγη…
          Μη φας ξαναζεσταμενο φαγητό.
          Ετσι κι αλλιως ο Κυριάκος κομμουνιστής είναι.

    17. Εχε γουστο, το Ο.βρεοσπερμα, ο Κουμουτσακος, να λειτουργησε, ως “Λαγος”, να το πω?
      Και εχε γουστο, να μας ανακοινωθει, εντος ολιγων ημερων, οτι νοσησε, απο τον
      “Κοροιδοιο”! Εχε, γουστο!

    18. διαφημιση για ψηφουλακια απο τους δηθεν πιστους…το παιζει και ηρωας..αφου το πιστευει και το κανει γιατι δεν ενθαρρυνει και τους αλλους να κανουν το ιδιο
      χωρα γελοια τετρακοσμικη και ανεγκεφαλους κατοικους..ξερει που απευθυνεται..στο 20% του εκλογικου σωματος που βγαζει αυτοδυναμη ΝΔ
      Οι υπολοιποι να κοψουν τον λαιμο τους..ας γανε γονους και σε διαλειμματα επαναστατικες αριστερες στην μαπα..ετσι και ετσι χαλια ειναι ολες οι επιλογες

    19. μην τσιμπατε ολα εκ του πονηρου ειναι
      για να λενε για την αγια κοινωνια
      και στο βαθος ο ιος θα επισκεφθει
      και τον κουμουτσακο

    20. Τι να πεις κάνεις για τους άθλιους. Ο χαρδαλιας δηλώνει χριστιανός, εδώ γελάμε. Ο δε κουμουτσακος κάνει τη καλή τη κίνηση κ μετά μετανιώνει. Αντί να βγει να υπερασπιστεί τη πράξη του, σαν τη κότα λουφαξε. Μη τον διώξει ο κουλης και μείνει άνεργος. Θε μου ρίξει φωτιά να ξεβρωμισει ο τόπος.

    21. Ρε μ@υνοπανο Χαρδαλια, οι περισσότεροι στα νοσοκομεία της χώρας λαθρομετανάστες είναι. Και συνεχίζεται α τους αφήνετε α μεταδίδουν τον ιό, θα μας σκοτώσετε ρε μ@υνοπανα? Ρε κ@ριοληδες γιατί αφήνετε τους λαθρομετανάστες να αλωνίζουν χωρίς κανέναν έλεγχο? Στην πλ. Βικτωρίας συνωστισμός ούτε μάσκες ούτε τίποτα. Και τους αφήνετε. Ψωνιστηρι κάνετε με λαθρομετανάστες ρε ανώμαλοι? Γιατί αφήνετε τους λαθρομετανάστες να γυρίζουν όπου θέλουν. Σας γ@μανε? Για αυτό δεν τους κάνετε απέλαση?

    22. Κύριε Κουμουτσακο γιατί ζητάτε συγνώμη; Πιστεύετε ότι κάνατε κάτι κακό κάτι λάθος; Μάλλον δεν φοράτε παντελόνια… γιατί δεν υπερασπιζεστε τις προσωπικές σας αποφάσεις μέχρι τέλος με οποιονδήποτε κόστος. Άλλο πράγμα η πίστη προς των Θεό και άλλο πράγμα η ευθύνη ατομικής υγιηνης.

    23. Κουμουτσακο είναι ντροπή να απολογησε δημόσια για αυτό που εσύ εκρινες σωστά να κάνεις.
      Να είμαστε λίγο σοβαροί. Άλλωστε ο χαρακτήρας σου και το ήθος σου όλα αυτα τα χρόνια στην πολιτική δεν συνάδει με νεοκοπους πολιτικαντηδες !!

    24. ΟΣΗ ΨΗΦΗΣΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑΝ ΠΟΛΛΗ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

    25. Ο Κουμουτσάκος δήλωσε ότι:
      ” (Η Θεία Μετάληψη τού Σώματος και τού Αίματος τού Χριστού) είναι μια… επιθυμία και ανάγκη την ημέρα των γενεθλίων μου”.
      Βασικά, δεν είναι συνήθεια η Θεία Μετάληψη.
      Επιθυμία, ναι.
      Συνήθεια όμως όχι.
      Επιπλέον δήλωσε ότι “Δεν συστήνω στους πολίτες να κάνουν το ίδιο”, δηλαδή να μεταλαμβάνουν.
      Ο δειλός.
      Εγώ ξέρω Μάρτυρες και Ομολογητές.
      Άντε χάσου Αναπληρωτή Μεταναστευτικής πολιτικής.

      1. Επίσης δήλωσε ότι δημοσιοποιήθηκε ερήμην
        του.Αυτο άμα θέλουμε το πιστεύουμε.

    26. καλα εκανες και πηγες αλλα επρεπε να τους γραψεις εκει που τους γραφουμε ολοι μας

    27. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ!!! ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΜΠΡΑΒΟΥΣ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ???

    28. Τι περιμένατε ? αναμενόμενη η λύσσα ειδικά με την Πίστη μας.
      Οι βρυκόλακες του Σημίτη έχουν πιάσει όλους τους κυβερνητικούς θώκους
      ελέω δράκουλα Μητσοτάκη.
      Ποιός θεοσεβούμενος πολίτης θα ξαναψηφίσει τους διαβόλους της νδ ?

    29. Οποίος είναι χριστιανός Χαρδαλιά γνωρίζει ότι η Θεία Κοινωνία είναι σώμα και αίμα Χριστού και δεν είναι απλά ψωμάκι και κρασάκι, και σαν σώμα και αίμα Χριστού αποκλείεται να είναι μολυσμένο με οτιδήποτε.
      Αυτό όμως θέλατε να χτυπήσετε από την αρχή αυτής της τρέλας. Την Θεία Κοινωνία. Και το έναυσμα σας το έδωσαν οι άθεοι Συριζαίοι που έφεραν την ερώτηση, αν δηλαδή από την Θεία Μετάληψη μεταδίδεται ο ιός.

      1. Επομένως ούτε από τη θεία κοινωνία των καθολικών δεν υπάρχει περίπτωση να μεταδοθεί ο ιός.

        1. Έχεις δίκιο. Έπρεπε να το διευκρινίσω. Ορθόδοξος χριστιανός. Όλοι οι υπόλοιποι που ονομάζουν τον εαυτό τους χριστιανό δεν είναι. Όποτε δεν έχουν Θεία Κοινωνία. Οι καθολικοί μοιράζουν στο τέλος της τελετής, που ονομάζουν λειτουργία, ένα πράγμα σαν τσιγαρόχαρτο σε κυκλικό σχήμα, το οποίο ονομάζουν όστια και το οποίο ο άνθρωπος που κάνει την τελετή αυτή το βάζει στο στόμα των πιστών.

          1. Είναι άζυμο ψωμί που το βουτάνε μέσα στο κρασί και το δίνουν στον κάθε πιστό. Είναι χριστιανοί κι αυτοί αλλά αιρετικοί και σε παγκόσμιο επίπεδο είναι το επικρατέστερο δόγμα.

    Comments are closed.