“ΒΡΟΧΗ” ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ! ΝΕΟ ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: ΝΕΚΡΗ 17ΧΡΟΝΗ, ΤΗ ΒΡΗΚΑΝ Η ΜΑΝΑ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ – ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ

    Κοινοποίηση:
    g

    Μια ανήλικη, μόλις 17 ετών, βρέθηκε νεκρή τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (1.8.2022) στο Περιστέρι με τις πρώτες πληροφορίες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ακόμη μια γυναικοκτονία…

    Σημειώνεται πως αν επιβεβαιωθεί το σενάριο που εξετάζει η αστυνομία για τη δολοφονία της ανήλικης στο Περιστέρι, θα πρόκειται για την τρίτη γυναικοκτονία στη χώρα μας μέσα σε λίγες ημέρες.

    Την κοπέλα εντόπισαν νεκρή η μητέρα της και η αδελφή της, μόλις επέστρεψαν στο σπίτι τους, στην οδό Αραχώβης, ενώ η σορός της ανήλικης κοπέλας έφερε μώλωπες.

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι Αρχές αναζητούν τον σύντροφό της, που θεωρείται ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας, καθώς στο διαμέρισμα δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης.

    Αξίζει να σημειωθεί πως η αστυνομία έχει προχωρήσει και σε προσαγωγή φιλικού ζευγαριού.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Αν δεν αλλάξει ο ποινικος κωδικας αν δεν δωθει περισσότερη πρωτοβουλία στην αστυνομία και αν δεν σταματήσει η ροή λαθροσκουπιδιων στην χώρα μας θα δούμε πολύ χειρότερα πράγματα τι δεν καταλαβαινετε ρε παιδια;
      Επίσης καινη άθλια μανα φέρει μεγάλη ευθηνη και πρέπει να φυλακιστει.

    2. ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΠΛΟΟΜΑΔΕΣ (HAPLOGROUPS).

    3. βαζω στοιχημα οτι και οι γονεις της αλλοδαποι θα ηταν.μια σοβαρη ελληνιδα δεν θα πηγαινε με κανενα τροπο με πακιστανο

      1. «Σοβαρη» ελληνίδα σαν τα ξεκωλα που κυκλοφορούν… ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑΣ ή ΜΟΥΛΟΣ εισαι;

    4. Ο/Η https://amazonios.net/o-neotaxitis-koylis-topothetei-keraies-5g-sta-dikastiria-gia-tin-ilektroniki-soy-fylakisi/ λέει:

      Η επίσημη ενημέρωση αναφορικά με την εγκατάσταση 5G σχετίζεται με την δυνατότητα διεκπεραίωση των Τηλεδικών….
      Ετσι θα “καινε” οσους θέλουν και πολίτες και Δικηγόρους και Δικαστές ….Η ολομέλεια δυστυχώς πάντοτε αποτελούσε βραχίονα του Καθεστώτος..
      Η Δημοκρατία του ΚΙΜ ΓΙΟΝΚ ΟΥΝ ΚΟΥΛΗ είναι έτοιμη για το χτύπημα των πολιτών..Το ΦΑΚΕΛΩΜΑ και η απελευθέρωση ιών απο τους μπολιασμένους ετοιμάζεται πυρετωδώς..
      Ο Έμπολα και ο Μάρμπουργκ βρίσκονται κρυμμένοι και τυλιγμένοι μέσα σε νανολιπίδια ως μέρος των εμβολίων ώστε να περνούν εύκολα τήν κυτταρική μεμβράνη ,ανεμπόδιστα, έτσι με μια 3πλη ριπή 5g οι ιοί τύπου αιμορραγικού πυρετού ελευθερώνονται από το λίπος που τους περιβάλλει και ενεργοποιούνται.Οχι απλώς οι τρυπημένοι θα εκδηλώνουν τους ιούς αλλα και θα τους μεταδίδουν.

      1. Μήπως τα εμβόλια προκαλούν νευρολογικά προβλήματα και ψυχικές διαταραχές; αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει την παράνοια, την αύξηση του εγκλήματος και τη βλακεία που δέρνει την κυβέρνηση.

    5. Είναι αυτό που είπαν πολλαπλοί σχολιαστές μέχρι στιγμής και φυσικά το ανέφερε και ο Στέφανος κατηγορηματικά στη χθεσινή εκπομπή ότι αυτό το πράγμα δεν είναι τυχαίο και ότι έχει περάσει το κάθε όριο.Ο κόσμος έχει χάσει τα λογικά του και αυτό οφείλεται σε κάτι το οποίο κάποια στιγμή θα καταφέρει το Μακελειό και θα το ανακαλύψει όπως έχει ανακαλύψει και όλα τα υπόλοιπα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή.

    Comments are closed.