ΒΡΑΖΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ! ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΚΟΤΣΙΦΑ – ΧΑΜΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ [ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    4601338

    Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την πρεσβεία της Αλβανίας στην Λεωφόρο Κηφισίας, μετά τη συμβολή της Αγίας Φιλοθέης, πραγματοποιούν δεκάδες πολίτες για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών στο Αργυρόκαστρο.

     

    Με σημαίες στα χέρια διαμαρτύρονται για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Μάλιστα κάποιοι κρατούν φωτογραφίες του και έχουν ανάψει κεριά.

    Λόγω της συγκέντρωσης κλειστή είναι η κάθοδος της Λεωφόρου Κηφισίας ενώ επί τόπου βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις.

    filotheii

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Αφήστε τους βρασμούς.Είναι ώρα για άμεσα,ριζικά και σκληρά μέτρα.Αλλέως θα την κάτσουμε την βάρκα ολοκληρωτικά…Και βέβαια αυτά δεν γίνονται με αυτούς που βάλαμε στον σβέρκο μας να μας ”κυβερνήσουν”.Ας κανονίσουμε την πορεία μας λοιπόν,αν θέλουμε να επιζήσουν οι Ελληνες και η Ελλάδα…

    2. Δεν φθάνει να βράζει το εθνος. Πρεπει να ξεχυλισει. Καλο ταξίδι στο παλικάρι.
      ΑΘΑΝΑΤΟΣ

    3. Σύντομα οι 7·62 θα σφυρίζουν σε όλες τις πόλεις.
      Εισβολείς ισλαμοπιθήκια και μπολσεβικοι θα αναπαυθειτε στην κόλαση.
      Ο καιρός γαρ εγγύς

    4. Κρίμα στο παλλικάρι!Το φάγανε οι σκυλόγυφτοι οι Αλβανοί.Κατα τα άλλα εμείς εχουμε στησει @@λο και μας π@@ανε, τους δίνουμε δουλειές, επιδόματα και τους βάλαμε στην χωρα μας να δούμε προκοπή!
      ΗΡΩΑΣ!ΑΘΑΝΑΤΟΣ! ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ!

    5. Ή Ελλάδα έχει γεμίσει από γενίτσαρους και Ανθελληνες, κομουνιστές ,Και έθνη που Μισούν τόν ΕΛΛΗΝΑ. Ζήτω το Ελληνικό Έθνος.

      1. Φίλε μου και στο σάιτ του Σκάι που δε συχνάζουν αριστεροί δες τι αισχρά γραφουν για το παλληκάρι που χάθηκε…αλητεία.δειτε ΟΛΟΙ τα σχόλια των φιλελεδων και πως αμέσως υβρίζουν και κατηγορούν τον συνέλαβαν που σκοτώθηκε.

    6. Ταιζουμε μισό εκατομμύριο από δαύτους… Ας προσέχαμε τα φίδια που κουβαλησαμε εδώ και τους δώσαμε ψωμί να φάνε… Κλέβουν, σκοτώνουν, αλωνιζουν και αποφυλακιζονται με νόμο Τσιπρα… Ψόφο στα αλβαναρια

    7. Συντομα θα γινει το μπαμ στην ελλαδα και η λεπιδα στο σκοταδι θα δουλεψει για τα καλα. Σκοταδι και λεπιδα και αδεσποτες σφαιρες χωρις αντυκρυσμα. Ενα γρηγορο σφυριγμα και σκισιμο του αερα σε καθε εχθρο της ελλαδος..οπως τα φαντασματα και οι καταραμενοι….

    Comments are closed.