ΒΡΑΖΕΙ Ο ΚΟΛΩΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ΝΔ: «ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ»! Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ! ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ

    Κοινοποίηση:
    ΚΟΛΩΝΟΣ

    «Παιδοβιαστές δεν χωράνε στη γειτονιά» και «φόλα στους βιαστές» έγραψαν -μεταξύ άλλων- άγνωστοι τόσο στο κατάστημα, όσο και στο επαγγελματικό όχημα που διατηρεί ο 53χρονος επιχειρηματίας, Ηλίας Μίχος, στον Κολωνό, ο οποίος κατηγορείται πως βίαζε συστηματικά ένα 12χρονο κορίτσι υπό την απειλή όπλου, ενώ παράλληλα δεν δίσταζε να την πασάρει σε πελάτες που ψάρευε στο διαδίκτυο έναντι αμοιβής.

    original-kolonos

    image

    Έξω από την επιχείρησή του συγκεντρώθηκε και ομάδα ατόμων, η οποία κρατώντας πανό, φώναξε συνθήματα και μετά από λίγη ώρα αποχώρησε. Η νεολαία του Κολωνού πραγματοποίησε συμβολική παρέμβαση έξω από το μαγαζί του ανώμαλου. Περίοικοι από την πλατεία και τα γύρω καταστήματα χειροκρότησαν όταν στην ομιλία της παρέμβασης αναφέρθηκε ότι όποιος ψηφίζει ΝΔ συγκαλύπτει βιαστές ανηλίκων καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που στελέχη ακόμα και από το κοντινό περιβάλλον πρωθυπουργών και υπουργών έχουν καταδικαστεί και αφήνονται ελεύθεροι όπως ο Νίκος Γεωργιάδης ή η περίπτωση Λιγνάδη.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους:

    “Σήμερα 10/10/22 πραγματοποιήσαμε παρέμβαση στο μαγαζί του παιδεραστή Μίχου στην οδό Δράμας 38 στην περιοχή του Κολωνού! Δόθηκε ένα ξεκάθαρο μήνυμα πως κανένας βιαστής δεν θα μπορέσει να βρει ησυχία ποτέ και πουθενά. Την ώρα της παρέμβασης ήταν παρόντες δημοσιογράφοι από πασίγνωστο τσοντοκάναλο, οι οποίοι ενώ τραβούσαν πλάνα από τους συναγωνιστές, αποφάσισαν να μην δώσουν την εικόνα στον απλό λαό!

    Υ.γ Καμία ανοχή στους παιδεραστές, εδώ στον Κολωνό θα πέφτουνε κλωτσιές!”

    310656101_3264353643822753_7847745481969221794_n

    311263392_477245307792391_402528599495946521_n

    Ενώ, δυναμική και καυστική ήταν και η ανακοίνωση του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, που ίδρυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης. Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου του κόμματος:

    “Τουλάχιστον 213 οι υποψήφιοι “πελάτες” για το 12 χρόνο κορίτσι που εξέδιδε και βίαζε και ο ίδιος, το σημαίνον στέλεχος της ΝΔ και κοντά σε όλα τα ανώτερα στελέχη της Κυβέρνησης, Ηλίας Μίχος. Το ότι έχει ανασταλεί η κομματική του ιδιότητα δεν τον απαλλάσσει από τα βαρύτατα κακουργήματα για τα οποία κατηγορείται. Πλην όμως δεν είναι η πρώτη φορά που στελέχη ή φίλοι της κυβέρνησης κατηγορούνται για ανάλογα αδικήματα. Σύμπτωση που επαναλαμβάνετε άλλωστε, παύει να είναι σύμπτωση.

    Πόσοι άραγε από το πολιτικό περιβάλλον του κατηγορουμένου βρίσκονται σε αυτήν την σοκαριστική λίστα των 213; Θα βγει η αλήθεια προς τα έξω ή θα κουκουλωθεί το θέμα όπως έγινε και με το σκάνδαλο των υποκλοπών;

    Μόνο με ισχυρή Εθνική κυβέρνηση θα επέλθει η πολιτική κάθαρση στην Ελλάδα, αυτό τρέμουν και γι’ αυτό μας πολεμούν!

    ΕΛΛΗΝΕΣ – Γραφείο Τύπου”

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Δωστε τον λιγο στο λαο τον π@υστη τον κυρ Ηλια.Τον θεοσεβουμενο και αγαθοεργητη

    2. Εφοδιασμός πλοίων, εταιριών και ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ γράφει το βανάκι του παιδόφιλου. Λέτε να υπάρχουν… απ’ ευθείας αναθέσεις του Δημοσίου στον “φίλο” και “συναγωνιστή” ΝΔίτη? Χμμμ… Για να δω τι θα βρουν τα λαγωνικά της δημοσιογραφίας..!

    3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΜΟΝΟ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ – ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΤΠ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

    4. Γιατί πολιτικοποιουμε το θέμα;
      Ένας βιαστής είναι

    5. Θέλω να δω τη κίνηση κάλυψης του Ρόταρυ στον παιδονταβατζη.

    6. Αν είχαμε Κιμ Γιονγκ Ουν θα ήταν ήδη μεταποιημένη τσάντα ώμου ο βιαστής…. Ζητάω θανατική ποινή….

    7. Λυπάμαι που θα κακοκαρδισω πολλούς, αλλά κάποιοι από αυτούς στις δημοτικές του 19 προτίμησαν να ψηφίσουν το άλλο νδουλικο παιδί της γειτονιάς, τον Τεντομα για μικρορουσφετια στην κυριολεξία της πλάκας,(τωρινό πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Αθηνών) και όχι τον Κασιδιαρη, τον οποίο είχαν ψηφίσει όμως στις δημοτικές του 14. Οσο για τους φακέλους του Τεντομα στην ΓΑΔΑ, ένα βουνό αμέτρητο. Μην διαμαρτυρονται μερικοί εκ των υστέρων και μην πέφτουν από τα σύννεφα. Τον Ελληνικό Λαό και τον κάθε Λαό τους κυβερνάνε, αυτοί που πραγματικά τους αξίζουν. Καμμένοι ναρκωμανεις, πουτανες, λεσβιες και πουστηδες. Το τέλειο υλικό για την Παγκόσμια δικτατορία, τυραννία.

    8. ΚΗΡΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΕΥΘΗΝΗΣ ΟΠΩΣ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΙΔΗ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΤΗΣ ΝΔΟΥΛΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΕΙΔΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΑΙ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΕΙ

    9. Τα αλλα δυο ελευθερα ονοματα πρεπει να μαζευτούν και να μπουν φυλακή οπως τους αξιζει και ο τωρινός με την ομυγηρη του παρομοιως….αλλά σε μια τετοια σαπια χωρα με την υπάνθρωπη κοινωνια μονο σαπιλα και δυσοδια παράγεται…… και του χρονου υπο τουρκικη διευθηνση….διοτι με αυτα και εκείνα….θα σας σκάσουν και το αλλο το παραμύθι……..το τακούλικο συντομα…..

    10. μέχρι και “εθνικιστές” εμφανίστηκαν, αν ήταν λάθρο δεν θα κουνιόταν φύλο και αν εμφανίζονταν “εθνικιστές” θα είχε βγει όλο το μαρξισταριό απλυταριό κομμουνισταριό αντιφαριό να ουρλιάξει για τον “φασισμό” και τους “ναζί”

    11. Η Φόνσου λέει ότι το 12χρονο είχε βγει και στις ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ του Alpha

    12. Παιδιά δεν έχω λόγια!!! Και αυτόν θα τον βάλουμε φυλακή και θα τον ταΐζουμε κιόλας!

    13. Ένα δολάριο δεν είναι τίποτα, αλλά μπορεί να αυξηθεί σε $100 εδώ. Telegram – @Cryptaxbot

    14. Ένα παλιό εθνικιστικό σύνθημα έλεγε: “Κρεμάλα στους ναρκέμπορους και τους παιδεραστές”. Διαφωνεί κανείς;

    15. Πήγε να απολογηθεί με μπλούζα του κολλεγίου Αθηνών. Δεν έτυχε-πέτυχε.

    16. Ολος ο κόσμος στο διαδίκτυο αυτό το πράγμα φωνάζει, πόσα στελέχη και πόσοι πολιτικοί της ΝΔ είναι μπλεγμένοι μέσα στα 200+ ατομα που ήρθαν σε επαφη με την 12χρονη.
      Βλέπουμε για πολλοστή φορά τα συστημικα ΜΜΕ να κανουν στην κυριολεξία μουγκα στο σάλο που έχει προκληθει.
      Αν ο κατηγορούμενος ηταν χρυσαυγιτης θα ειχαμε ολονυκτιους τηλεμαραθωνιους και θα ειχαμε μαθει ακόμα και το όνομα απο τον παππά που τον είχε βαπτίσει.

    17. ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕ-ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!!
      ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΕ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ!!

    Comments are closed.