“ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΑΥΡΟΜΑΝΤΗΛΑ”. ΒΡΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΟΙΣΜΟ: ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ O ΔΗΜΑΡΧΟΣ – ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ. ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΕΠΙΛΗΣΜΟΝΕΣ ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή

    Λέμε «ΟΧΙ» στην κάθε “Μαυρομαντήλα”, είπε ο Δήμαρχος Λαμιέων απορρίπτοντας την πρόταση της Κυβέρνησης και κατέθεσε πρόταση για δομή με συγκεκριμένες προϋποθέσεις που θα έχει ανταποδοτικά οφέλη στην τοπική κοινωνία και θα συζητηθεί από μηδενική βάση.

    Δείτε επίσης: Εικόνες από το 90λεπτο κλείσιμο της εθνικής στον κόμβο της Αγίας Παρασκευής

    Η τετράωρη, σχεδόν, έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων για το μείζον θέμα του προσφυγικού, είχε φινάλε με αρκετή ένταση και υπερψήφιση της πρότασης του Δημάρχου Λαμιέων η οποία πέρασε κατά πλειοψηφία.

    Πιο συγκεκριμένα η εισήγηση του  Δημάρχου Θύμιου Καραΐσκου, υπερψηφίστηκε από την παράταξή του και την παράταξη του Παναγιώτη Στασινού, ενώ καταψηφίστηκε από τις υπόλοιπες παρατάξεις και συμβούλους.

    Δείτε το βίντεο με την τελική τοποθέτηση του Δημάρχου και την υπερψήφιση της πρότασης:

    «Δεν αντέχουμε άλλη υποβάθμιση. Δεν θέλουμε νέα Μόρια στη Λαμία» λένε οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής, που βγήκαν το μεσημέρι της Κυριακής στο δρόμο για να διαμαρτυρηθούν στην κυβερνητική πρόταση για δημιουργία hot spot στην περιοχή της Μαυρομαντήλας.

    Στις 12:00 το μεσημέρι οι κάτοικοι προχώρησαν στο συμβολικό αποκλεισμό της εθνικής οδού και στα δυο ρεύματα στο ύψος του κόμβου της Αγίας Παρασκευής.

    Στην εθνική οδό έχουν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων και τα δυο ρεύματα παραμένουν κλειστά μέχρι αυτή την ώρα.

    Δείτε φωτογραφίες:

     Πηγή: lamiareport
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Αλλο ενα δωρακι της ν.δ. στους ψηφοφορους της.Προσφατες εκλογες ,για δημο και εθνικες,η αγια παρασκευη λαμιας εδωσε στην ν.δ. περιπου 70%.Λες και το κανουν σκοπιμα,οπου ειναι ν.δ. τους στελνουν.

    2. Έτσι παιδιά ξεσηκωμός τώρα πετάξτε τους έξω δεν μπορεί η τεμπέληδες μουσουλμάνοι να μας κρατάνε την χώρα σε αυτό το χάλι μόνο βρωμιά αφήνουν.Τους βάλανε και στο ξενοδοχείο στης Θερμοπύλες και γέμισαν τα μπαλκόνια καλύβες.Ντροπη μια τέτοια πόλη να είναι έτσι.

    3. Ευτυχως ειναι και το βενζιναδικο εκει διπλα για στηρηξη…….. σωματικη, φραπεδιΐκη κοκ…… πολυ καλη οργανωση.

    4. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ…ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ…ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥΣ?? ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ…ΘΕΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ??? ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ…ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…ΣΚΑΜΟΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΤΟΝ Π@ΥΤΣΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ…ΣΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΡΙΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ…ΦΕΡΑΝΕ ΜΕΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ…ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΗΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ, ΤΕΛΟΣ!!! ΦΑΤΕ ΣΚΑΤΑ ΤΩΡΑ

    5. ΟΣΩ ΗΤΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥΘΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΟΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩ Κ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΣΟ ΜΑΝΓΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΝ ΕΡΕΙΞΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΙΦΙΣΜΑ Κ ΟΙ ΠΡΕΣΠΕΣ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΘΑ ΤΟΝ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

      1. Και τι που θα τον ριξει? Οι επομενοι μητσοτακειδες κ τσιπριδες περιμενουν κιολας στην ουρα…… ετοιμοι να αναλαβουν…. αυτοι ειναι πανετοιμοι….οι κατοικοι της ελλαδας ειναι ετοιμοι να κανουν καθαρση στην πατριδα τους?? Αυτο δεν θα συμβει ουτς στον αιωνα τον απαντα

    6. Θα πρεπει να τους βαλουν ολους Μυκονο και Εκαλη?
      Στα σπιτια τους δεν τους βαζουν κοροιδα ….ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ….ΤΩΡΑ ΘΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΧΑΤΖΑΡΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ…..ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΠΑΣΟΚ Κ ΣΥΡΙΖΑ

    7. Τωρα ειναι αργα……
      ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ ..
      ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ…….ΤΩΡΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ…ΤΗΣ Ν.Δ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

    8. Και οι γιαγιαδεε στα χωριά φοράνε μαντήλα ούτε αυτές τις θέλουν;

      1. Μη μας πείς οτι δεν καταλαβαίνεις τί εννοούν!!!!!!!!!!!

    9. Να τους πανε σε χοτ σποτ εκαλης,κηφησιας,γλυφαδας κλπ οπου υπαρχει φτωχια.Επισης σε ξερονησια οπως μυκονος σαντορινη και κρητη για ενισχυση τοπικων οικονομιων.

    10. Με την βοήθεια του ΘΕΟΥ εύχομαι κάθε λαθροπίθηκος να μπαίνει στα σπίτια αυτών που ψηφίζουν άΘεους αντίΧριστους και ανθΈλληνες και να τους περιποιούνται όπως τους αρμόζει.
      Και με την σύντομη έναρξη και επίσημα του 3ου παγκοσμίου πολέμου τα υπόλοιπα για ολοκληρωτική εθνοκάθαρση αφήστε τα στους λίγους πατριώτες

      1. ODYSSEAS ΑΠ ΤΑ LIDL ΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ

        1. Δυστυχώς για σενα τα δικά σου δεν θα είναι περαστικά….
          Έχετε φτιάξει όλοι το βιογραφικό σας και είστε χαρτογραφημένοι.
          Γελάει καλύτερα ο τελευταίος. και επειδή το μόνο που σε νοιάζει είναι είναι με τι κρέας θα γεμίσεις το μεσημέρι το στόμα σου και το βράδυ τον κwl0 σου για το δεύτερο μην σε νοιάζει. Τα ταξικά σου πιθηκοειδή αδέρφια θα σε περιποιηθούν κατάλληλα σύντομα στα hotspot της ηδονής.

      2. “”Και με την σύντομη έναρξη και επίσημα του 3ου παγκοσμίου πολέμου τα υπόλοιπα για ολοκληρωτική εθνοκάθαρση αφήστε τα στους λίγους πατριώτες”” με το βαρος στην λεξη: ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ……. κ

    11. Το κρατος που μονο στα χαρτια ειναι και λεγετε Ελλαδα ,ειναι ρατσιστικο απεναντι στον Ελληνα .Η βια ειναι αναποφευκτη .Οσο ποιο γρηγορα μυριζει μπαρουτι και μολυβι τοσο ποιο λιγο Ελληνικο αιμα θα χυθει απο αλληλεγυου$ και ισλαμοκαλικατζαρους ειτε βαλκανιους ειτε ασιατες

    12. ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΓΕΝΝΑ ΚΡΗΤΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΤΑ ΞΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ!

      1. Η “λεβεντογέννα”είναι πολυπολιτισμική χροοόνια (!) τώρα και ουδείς ενδιαφέρεται!Τις διάφορες “δουλίτσες”τους τις κάνουν μια χαρά.μαζί τους..αφού Αφεντικά παραμένουν οι …ντόπιοι! Και τι έγινε που δεν ακούς κάν.Ελληνικά πλέον στους δρόμους των πόλεων τους???Μήπως κυκλοφορούν.πεζοί …οι ίδιοι???

        1. Ναι???!!! ενώ στην πρωτεύουσα, στην συμπρωτεύουσα και τις άλλες πόλεις κυκλοφορούν μόνο γνήσιοι Ελληνες και ακούς μόνο Ελληνικά???!!!!!!!!!!!! Κάποιοι από κάποιες περιοχές της Ελλάδας έχουν μανία να κατηγορούν ανθρώπους άλλων περιοχών, που μερικοί(των περιοχών αυτών) μάλιστα αποδεδειγμένα έχουν πατριωτικά αισθήματα και το έχουν αποδείξει εμπράκτως στο παρελθόν, σε δύσκολες εποχές, και έτσι δεν υπάρχει καθόλου σύμπνοια μεταξύ μας, παρά μόνο φαγωμάρα και διχόνοια!!!!!!

    13. Φέρτε τους εδώ…. Ηράκλειο να δω τι θα τους κάνουν τα πράσινα μ@@νάκια που τώρα έγιναν ροζ.

    14. Να φύγουν όλοι. Εγώ ως ένδειξη διαμαρτυρίας θα σκίσω απόψε τα ράσα μου

    15. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΛΑΜΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΟΛΟΠΟΛΙΤΙΚΩΝ!!!!!!! ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

    16. Σιγά μην σκίσετε κανένα καλσόν! με ειρηνικές αηδίες δεν υπάρχει αποτέλεσμα. Οι ανθέλληνες πράκτορες έχουν πάρει εντολή να σας καταστρέψουν ολοσχερώς! Πάρτε τα όπλα και κυνηγήστε τους. Μόνο έτσι θα υπάρξει το όποιο αποτέλεσμα.

      Όπως έλεγε και ο πράκτορας της CIA ψευτανδρέας, λαός ενωμένος ποτέ νικημένος. Αλλά εσείς που να πάρετε χαμπάρι ε::: Σας γενοκτονούν ζώα και αντίδραση μηδέν. Πουλάνε την ιστορία σας και σε λίγο τα εδάφη σας και πάλι τίποτα!

      Πιο τιποτένιος και ραγιάς παθαίνεις!!!!!!!!

    Comments are closed.