ΈΠΕΣΑΝ ΚΛΩΤΣΙΕΣ! ΒΟΜΒΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝ.ΕΛ. Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ

    Κοινοποίηση:
    καμμενις

    Εκτός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είναι ο Τέρενς Κούικ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος, Θεόδωρος Τοσουνίδης.

    Ο κ. Τοσουνίδης ανέφερε στο Kontra Channel ότι ο υφυπουργός Εξωτερικών έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος με τις πράξεις του, με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΩΡΑ 23: 18! Εδώ βολεύει ο Τσίπρας τον Τέρενς! Παρασκήνιο βόμβα μόνο από το makeleio.gr

    «Εθεσε εαυτόν εκτός κινήματος, παραβιάζοντας αρχές των Ανεξάρτητων Ελλήνων» είπε, προσθέτοντας ότι τα υπόλοιπα στελέχη των ΑΝΕΛ αποφάσισαν ομόφωνα να εγκαταλείψουν την κυβέρνηση σε περίπτωση που φτάσει η Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή.
    Υπενθυμίζεται ότι ο Τέρενς Κουίκ δεν έδωσε το παρών στη συνεδρίαση της Κ.Ο του κόμματος, την Τρίτη.

    Δείτε το βίντεο από την δήλωση του εκπροσώπου των ΑΝΕΛ στο kontra channel:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Χαχαχαχα, αληθεια δηλαδη τωρα, οο ΑΝΕΛ δεν στηριζουν την συμφωνία των Πρεσπών;;; Αν οντως ειναι αντίθετος ο Καμμενος, ας έριχνε την κυβερνηση τοτε που μπορούσε. Τωρα ας σκάσει τουλάχιστον να μην μας ανεβάζει το αιμα στο κεφαλι. Οςο για τον Τέρενς, ενας προδότης παραπάνω. Αλλα οχι πως ο Καμμενος ειναι διαφορετικός, μην τρελαθούμε τωρα!!! Ολοι ιδια σκ@τα μεσα στον ιδιο βόθρο ειναι. Και οι ΝΔημοκρατες βεβαια.

    2. Σκεφτεται τα 7 χιλιαρικα που παιρνει καθε μηνα χωρις να κανει τιποτα και λεει – αν μεινω στους ΑΝΕΛ , δεν προκειται να δω βουλευτιλικι παλι και αρα τα 7 χιλιαρικα παπαλα. Δεν παω στα κουμουνια ? γυφτοι μεν , θα πληρωνουν δε… ετσι κι αλλιως η συμφωνια θα ψηφιστει και απο τη ΝΔ , ειναι να κραταμε χαρακτηρα τωρα με τετοια κριση ?

    3. κυλισε ο τζεντζερης και βρηκε το καπακι .,.,.

      Ενα ερπευο που εγλυφε οτιδηποτε θα του εξασφαλιζε ενα καλο μισθο .,.

      Ετσι απο τα τα πολυ πρωινα μικροφωνα της ραδιοΦΟΝΙΚΗς ερτ βρεθηκε να παριστανει τον παρατρεχαμενο του καμενου ..,.

      και οι δυο θα ειναι ασημαντοι αυριο απο την ιστορια .,.,.

    4. ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΓΛΟΜΠΟΣ ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΥΦΛΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΗ ΚΑΡΑΦΛΑ ΤΟΥ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ.ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΕΛ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΨΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΠΟΥΛΗΣ ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ

    5. ΟΙ ΚΛΑΝΕΛ ΚΛΑΝΟΥΝ ΜΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΔΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.ΕΠΟΜΕΝΟΣ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟΣ.ΣΥΡΙΖΟΓΙΔΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΜΟΥΝΤΖΩΘΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΠΑΤΟ.

    6. παει για το εποικρατιας του Συριζα ο προικοθηρας……………………

    Comments are closed.