ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ STAR! ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΌΤΑΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ… (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΤΖΑΜΙ

    Δείτε πρώτα αυτό ΣΟΚ! ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥΡΜΠΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΣΑΠΟΥΝΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ… ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΟΥ MAKELEIO.GR NIKO TΣΙΑΜΤΣΙΚΑ

    Έτοιμο είναι το τέμενος στο Βοτανικό και θα αρχίσει να λειτουργεί σε ένα μήνα.

    Οι μουσουλμάνοι που μένουν στη χώρα μας το περιμένουν με ανυπομονησία αλλά οι κάτοικοι είναι επιφυλακτικοί.

    Και μπορεί το τέμενος να λειτουργήσει σε λίγες μέρες, για πρώτη φορά τωρα όλοι ομολογούν, ότι οι παράνομοι χώροι λατρείας των μουσουλμάνων που βρίσκονται διάσπαρτοι σε όλη την Αττική δεν θα κλείσουν ποτέ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. μια γουρουνοκεφαλή, σαν της Ντόρας, θέλει εκει μέσα να βρομίσει ο τόπος!

    2. εγώ έχω μία απορία !

      αυτό το τέμενος ποιοι μουσουλμάνοι θα το δουλεύουν ?
      όπως είμαστε και εμείς χωρισμένοι σε χριστιανούς και καθολικούς κλπ έτσι είναι και οι μουσουλμάνοι
      κάτι μου λέει ότι θα σφάζονται !

    3. ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ…ΑΣ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΑ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΕΞΩ….ΑΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500 ΑΤΟΜΑ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ…ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

    4. χαχαχα!! π…..νάκια των δυτικών προαστείων!! έρχονται και τους κοιτάτε, σας κλέβουν, ετοιμάζουν τα μελλοντικά γκέτο, δεν σας λυπάμαι, καλά να πάθετε, για τον πούτσον!!

      1. Φιλε δεν λυπαμαι κανεναν. Το τι μας περιμενει ολους μας λιγοι το αντιλαβανομαστε. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ. Α!!! ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΙ… ΟΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΥΛ ΣΥΡΙΑ. ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ.

    5. Γιά νά πλένουν τό πρόσωπο τά χέρια καί τά πόδια.Κάτι ξεχάσατε.Καί τούς βρώμικους μουσουλ-
      μάνικους κώλους.Ούξω οί λαθροπίθηκο από τήν Ελλάδα μαζί μέ τούς ελληνόφωνους πολιτικούς.
      Γιάννης Λάκων

    6. Που είσαι Κολοκοτρώνη να δεις πως έγινε η Ελλάδα ξανά Μουσουλμανικη 🧕
      Γ@μώ τον Ανθελληνισμό σας μ@υνοπανα της Βουλής.

    7. Καλησπέρα Στέφανε,
      Είδα το Παραπάνω Θέμα και Πρέπει να Εκφράσω την Άποψή μου. Το Έχω Γράψει Επανειλημμένως πως θα Πρέπει να Περιμένουμε Κάποιο Διάστημα για να Δούμε τα Πρώτα ΘΕΤΙΚΑ Αποτελέσματα της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Το ΤΕΜΕΝΟΣ Είναι από τα Πλέον Απαραίτητα για τους Μουσουλμάνους που Ζουν στην Χώρα μας. Το Έχω Γράψει Πολλές Φορές πως ΔΕΝ θα Πρέπει να Φοβόμαστε το Θέμα του Μεταναστευτικού ΟΥΤΕ να Αποτελεί ΑΠΕΙΛΗ για την Χώρα μας και
      Τα Κέντρα ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ που θα Κατασκευαστούν θα ΑΠΟΣΥΜΦΩΡΗΣΟΥΝ Σημαντικά τα Νησιά μας τα Οποία ο ΣΥΡΙΖΑ Κατέστρεψε. Τα Κέντρα Αυτά θα Επιτρέψουν με τις Παροχές τους στους Μετανάστες-Πρόσφυγες, να ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ στην Ελληνική Κοινωνία σε Όλα τα Επίπεδα. Η ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ Είναι η ΜΟΝΗ που Εξασφαλίζει την Ομαλή Διαβίωση των Ελλήνων Δίπλα σε Αυτούς τους Κατατρεγμένους Ανθρώπους. Οι Δήμοι της Χώρας θα Πρέπει να Συμφωνήσουν ΑΜΕΣΑ στην Δημιουργία Αυτών των Κέντρων και ΟΧΙ να Φέρνουν Προβλήματα στην Κυβέρνηση με Καθυστερήσεις και Γραφειοκρατικές Διαδικασίες. Αντίθετα με Αυτά που Συνέβαιναν έως Τώρα που η Κυβέρνηση της Αριστεράς Ήταν Ανύπαρκτη στο Θέμα, ο Μητσοτάκης Όπως Έχει Δεσμευθεί θα Δώσει ΟΡΙΣΤΙΚΗ Λύση στο Πρόβλημα με Έλεγχο στα Σύνορα και Επιλογή ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ Μεταναστών που Έχει Πραγματικά Ανάγκη η Χώρα.
      Το ΤΕΜΕΝΟΣ Έχει ΔΙΠΛΗ Σημασία, και τι Εννοώ με Αυτό.
      1. Θα Δώσει την Δυνατότητα σε Εκατοντάδες Μουσουλμάνους που ζουν στην Χώρα μας να Έχουν Έναν Αξιοπρεπή Χώρο Λατρείας Κάτι που Είναι Απαραίτητο να Γίνει, Όπως Ακριβώς Γίνεται και για τους Χριστιανούς Ορθόδοξους. ΔΕΝ Είναι Δυνατόν Ούτε και Αξιοπρεπές οι Άνθρωποι Αυτοί που Έχουν Ενταχθεί ΠΛΗΡΩΣ στην Ελληνική Κοινωνία να Δημιουργούν Αυτοσχέδιους Χώρους Λατρείας.
      2. Οι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ Πρόσφυγες και Μετανάστες που Εισέρχονται στην Χώρα μας Εδώ και Κάποια Χρόνια Πρέπει να ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ στο Κοινωνικό Σύνολο. Το ΤΕΜΕΝΟΣ Είναι Ένα Σημαντικό Βήμα προς Αυτή την Κατεύθυνση Γιατί Αποτελεί Μονόδρομο Προκειμένου οι Πρόσφυγες και οι Μετανάστες να Έχουν τον Δικό τους Χώρο Λατρείας και να Ζήσουν Αρμονικά με Εμάς τους Έλληνες Πατριώτες.
      Ευχαριστώ,
      Με Εκτίμηση,
      Πολλούς Χαιρετισμούς,
      Άγγελος από Μιλάνο

      1. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ ΓΕΛΟΙΑ ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΛΑΝΟ????? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ?????ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΣΥ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΣΕ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ ΑΝΟΗΤΗ ΑΚΟΥ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΡΕ ΚΑΡΓΙΟΛΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΔΩ????? ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΟΥΜΕ ???? ΑΜΑ ΣΕ ΚΟΦΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ !!!ΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΥΦΤΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΦΡΟΝΗΣΕΙ ΓΙΑΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΤΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΘΡΟΑΠΛΥΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΑΣΚΕΡΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΗ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ !!! ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΚΕΙ ΛΟΥΛΟΥ Ε ΛΟΥΛΟΥ!!!!!!!

      2. Καλά ρε…Τι ΜΑΛΑΚΙΕΣ γράφεις!!! Τι πίνεις και δε μας δίνεις;;; Μας δίνεις την άποψη σου από το Μιλάνο… έλα εδώ και ζήσε εδώ αν είσαι μάγκας και να σε δω… Να δω αν θα θες τα λαθροπιθηκια εδώ σε κάθε γωνιά της Ελωλάδες και να χτίζουν Τεμένους… ντροπή σου!

      3. Έχεις γράψει καλές μαλακίες κατά καιρούς, αλλά σήμερα το τερματίσεις μωρη τρελή….μην φοβάσαι, δεν στον παίρνει κανείς τον αχμετ…

      4. Με έχει κουφανει μιλάμε ο μόδιστρος από το Μιλάνο….τιιιι είπες ρε μεγάλε;;;ρε συς ,…αυτός σοβαρολογει το πιστεύετε;;;και να σε ρωτήσω ρε φιλε,που λέει ο λόγος φίλε,που είδες τις ορθόδοξες εκκλησίες εσύ;ααα ξέχασα ..δεν έχει στην Άγκυρα “σκάλα του Μιλάνου “και δεν έφτασε εκεί η χάρη σου ακόμα,αλλά για τον μεγαλύτερο ναό της Ορθοδοξίας που και αυτόν τον μετέτρεψαν σε τζαμί δεν ξέρεις μάλλον.Να έχουν τζαμί βέβαια,να έχουν φαι, βέβαια,να έχουν σπίτι,βέβαια,να τους φυλάει ο Αλλάχ πάλι βέβαια,αλλά ρε μεγάλε στην χώρα τους η στο Μιλάνο….

      5. Κατσε στο Μιλανο σου μωρη ΠΡΟΔΟΤΡΑ… που πουλας Επαναστασεις κσι Ηρωισμους απο μακρυα…
        Πηρες 30 Αργυρια κσι την κοπανησες παραδινωντας την χωρα σου στους Εχθρους… Κσι μετα σου φταινε οι κυβερνησεις ΠΡΟΔΟΤΗ…
        10.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΝ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΡΗΜΑ Κ ΜΕΛΛΟΝ, ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΛΑΔΑ…
        Αλλα δε φταις εσυ, φταιει το Μακελειο που δεν σε κοβει, και σενα και ολους τους Αναρχο-Απλυτους εδω μεσα εις το ονομα της υποτιθεται Δημοκρατιας…

      6. Μας επρηξες ταρκι@ια με το γλυψιμο στον κουλη,δεν πας καλυτερα να του παρεις μια φιφα μπας και ανακουφιστει το χαζο γιατι θελει να μας πηδηξει ολους.

    8. ηλίθιοι ειστέ;;;; γιατί να κλείσουν τα τζαμιά;;;; ίσα ίσα που θα υπάρχει το κεντρικό ώστε να έχει εκπροσώπηση το ισλάμ στο ελλαδιστάν και να δίνει εντολές στα χιλιάδες παράνομα ώστε να οργανωθεί το ISIS και να είναι έτοιμο.

    9. η Εκκλησια η ορθοδοξη πεθανε οταν εφυγε και ο Χριστοδουλος….Μονο παλιο ημερολογιο και τιποτα αλλο.

      Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΑΛΩ

    10. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΛΑΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΑΝΕ ΠΡΟ ΤΟΥ 21……………………

    11. Μερικοί νομίζουν ότι είναι στη λσσποχώρα τους που δεν φυτρώνει ούτε παπαρούνα
      Δεν πειράζει τα ” όμορφα τζάμια και τεμένη ” όμορφα καίγονται στην Ελλάδα
      Γιατί εδώ ακόμα είναι ΕΛΛΑΔΑ

    Comments are closed.