ΣΟΚ! ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥΡΜΠΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΣΑΠΟΥΝΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ… ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΟΥ MAKELEIO.GR NIKO TΣΙΑΜΤΣΙΚΑ

    Κοινοποίηση:
    ΤΖΑΜΙ

    Στην ψήφο των μειονοτήτων εστιάζει τώρα η κυβέρνηση που διοργανώνει προεκλογική εκδήλωση στο Ισλαμικό Τέμενος στον Βοτανικό, χωρίς να έχει αποπερατωθεί το Τέμενος για να δοθεί στους μουσουλμάνους της Αθήνας.

    Συγκεκριμένα επίσκεψη στο Ισλαμικό Τέμενος στο Βοτανικό έχει προγραμματίσει ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου.
    Η επίσκεψη του κ. Γαβρόγλου, είναι για να ενημερωθεί για την εξέλιξη του έργου μαζί με άλλους υπουργούς της κυβέρνησης που έχουν κληθεί , όπως ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης τη δημοτική αρχή της πόλης και άλλους φορείς, δίνοντας προεκλογικό “άρωμα” στην αυριανή εκδήλωση. Στο τζαμί θα παραβρίσκεται και ο πρώτος ιμάμης της Αθήνας Μοχάμεντ Ζακί.

    ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΜΤΣΙΚΑΣ

    tzami 14

    tzami 15

    tzami 12

    tzami 13

    TZAMI 7tzami 6tzami 5tzami 4tzami 5tzami 3tzami 2tzami 1
    TZAMI 8

    TZAMI 9

    TZAMI 10

    TZAMI 11

    Διαβάστε επίσης και

    Ακούστηκε το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΠΑΝΤΟΥ! Και ο πατήρ Χριστόδουλος ήταν εκεί! Έξω από το τζαμί στον Βοτανικό να ψάλλει! (ΒΙΝΤΕΟ)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    42 Σχόλια

    1. ΟΛΑ ΑΥΤΆ ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΙΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΧΝΟΣ ΑΓΆΠΗΣ ΓΙΑ ΚΑΝΈΝΑΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΝΩΡΙΣ ΜΗΝΤΟΥΣ ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Η ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΎΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΣΤΩ ΜΙΚΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΜΕΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΖΗΤΑΝΕ ΕΠΙΔΌΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΝΕ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΔΕ ΒΑΡΑΝΕ ΜΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΠΛΑ ΟΛΟ ΜΕ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΛΕΜΕΝΑ ΚΙΝΗΤΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΦΑΡΕΣ ΤΕΛΟΣ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΡΕΨΟΥΝ ΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΠΠΙΟΣ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΕΙ

    2. Ο γεννιτσαρος πόντιος την εκανε την Αγιά Σοφιά μας μουσείο και ολίγον τι τζαμί,εμεις ταπαμε με λίγη ΥΠΟΜΟΝΗ….και θα τα κανουμε σκυλάδικα,εμεις θα κερνάμε χιώτικη τσικουδιά με άρωμα μαστίχας βαρεμα στον αερα με boberg μπαμ μπαμ μπαμ και Τσιτσάνης στο διαπασόν και οι λαός τσάμικο και ζεϊμπεκιές!!,/

    3. Θα τους φτιαξει καλα ο Πατερ Κλεομενης..Καθε μερα εξω απο εκει να τους γραφει συνθηματα οπως εκανε τοσο καιρο..10 φορες εγραψε τον τελευταιο καιρο και η εβραικη αστυνομια τους τα εσβησε…Ολοι να βοηθησουμε τον Πατερ Κλεομενη για να συντριψουμε τα τζιχανταρια. Ζει Κυριος ο Θεος.

    4. Που δέχτηκαν τις ορδές των μουσουλμάνων και τους άφησαν να χτίσουν πολλά και μεγάλα τζαμιά τώρα το πληρώνουν με αίμα!!! Πρώτη ειδικά η Γαλλία που κοντέυει να γίνει Ισλαμικό χαλιφάτο και οι Ισλάμιστες τρομοκράτες κάνουν πάρτι. Και στο τζαμί της Αθήνας θα γίνεται κύρηγμα μίσους!!! Οι ΤΑΛΙΜΠΑΝ στις φότο με τα τουρμπάνια μόνο για το ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ είναι αφού σίγουρα είναι ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!!!

    5. Εδώ που τα λέμε ο αρχιτέκτονας του είχε θεία σκοτιση κ τοκανε σαν τουαλέτα στα σφαγεία

    6. Είναι όλοι αυτοί τζιχαντιστές και φανατικοί όλοι τους!!! Όλοι αυτοί όταν έρθει η ώρα άνετα θα παίρνουν κεφάλια και θα κάνουν τζιχάντ!!! Δεν υπάρχει μετριοπαθής και ειρηνικός μουσουλμάνος η ίδια η λέξη Ισλάμ σημαίνει ΥΠΟΤΑΓΗ!!! Το Ισλάμ είναι ΠΟΛΕΜΙΚΗ θρησκεία.

    7. Μπλα μπλα μπλα…. και μαγκιές της σαχλαμαρας γράφετε όλοι , παπαρες ε παπαρες , αν είχατε τα κότσια θα τολμούσατε να ψηφίσετε χρυσή αυγή , αλλά δεν έχετε , ψηφίστε Κουλη που δήλωσε και δεσμεύτηκε ότι θα πατάξει τον νατιβισμο , που σημαίνει ότι θα σας κόψει και τις ψευτομαγκιές που γράφετε εδώ
      Χρυσή αυγή θα λέτε και θα κλαίτε μαλακοραγιαδες!

    8. https://www.youtube.com/watch?v=22RWp-3T_C8
      ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΒΙΒΛΟΣ…ΙΣΛΑΜ=ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ…Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΩΜ-ΜΑΧΝΤΙ-ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΒΑΛΑ ΣΕ ΑΣΠΡΟ ΑΛΟΓΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΤΟΥΣ…ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΓΕΙ Η 1η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΣΠΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ!!ΙΟΥΛΙΟ-ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ/ΔΙΑΦΥΓΗ/ΑΡΠΑΓΗ/ΘΕΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ/ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!

    9. ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΑΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙ … ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΕΗ , ΑΛΛΑ Ο ΜΑΚΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ , ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙ_ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ , ΚΑΙ ΕΣΥ Μ@ΚΑΚΑ ΡΑΓΙΑ ΤΟΥ ΞΑΝΑΨΗΦΗΣΕΣ

    10. με το Χάρυ Κλυν με τα φουντούνια που είναι ντυμένος άραβας, αν τα έδειχνες αυτά το 80 και το 90 σε πασοκτζήδες και κουμμουνιστές θα γελάγανε και θα λέγανε ότι δεν γίνονται αυτά, μετά θα τους έλεγες ότι αυτοί θα ήταν οι βασικοί υποστηρικτές του ισλάμ στο μέλλον.

    11. Πρωτοστάτης και περιχαρής εκεί και το τουρκόχεσμα ο Γαβρόγλου. Και γιατί να μην είναι? Αποστολή εξετελέσθει επιτυχώς!

    12. Τοσος πονος τοσο αιμα χυθηκε απο τους παπουδες μας , για να μας κουβαλησουν απο τη πισω πορτα παρανομα ολα τα ισλαμογυφταρια του πλανητη…και εμεις δεν αντιδρουμε μη τυχον και μας αποκαλεσουν φασιστες και ρατσιστες …αξιοι της μοιρας μας…και μη ξεχαστουμε , στις 7 του ιουλη πρωτο κομμα ΝΔ δευτερο ΣΥΡΙΖΑ τριτο κιναλ και τεταρτο ΚΚΕ……προς θεου μη ψηφισει κανενας ΧΑ …κανει τζιζ…..χαχαχαχαχαχαχαχαχα….

    13. Πανεύκολη υπόθεση η αχρήστευσή του εν μία νυκτί: με μια καταδρομική επιχείρηση, να σπείρεις 5-10 γουρουνοκεφαλές στο χώρο (κατά προτίμηση μέσα, στο χώρο “προσευχής”, αλλά και κάμποσες έξω στο προαύλιο), να βγάλεις και μερικές φωτογραφίες και βίντεο που θα σκορπίσεις παντού στο διαδίκτυο, και μετά άσε το μουσουλμανικό φανατισμό να κάνει τη δουλειά του. Πλέον ο χώρος θα θεωρείται μολυσμένος, οπότε κανένα μουσουλμανικό λαθροσκουπίδι δε θα πατήσει ποτέ ξανά εκεί.

    14. ΟΛΟΙ ΟΙ ΖΑΙΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΞΥΠΟΛΥΤΟΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ. ΕΚΕΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ. ΕΝΩ ΜΕ ΕΜΑΣ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΞΥΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ.

    15. Ο Μουλοαποστολάκης θα κόψει την κορδέλα στα εγκαίνια

    16. Συνέλληνες, ότι και να λέμε, όσο και να αφορίζουμε δεν βοηθά, μόνο με δυνατή Χρυσή Αυγή θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω!

    17. Αφου ρε γιδια ρε ηλιθιοι νεοελληνες ψηφοφοροι δεν ψηφιζετε Χρυση Αυγη αλλα επιμενετε στις Νδουλες στα Κιναλια στα Ποταμια και στα Τσυριζα ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ!!! Καλα να παθετε για οτι συμβαινει και οτι συμβει απο εδω και περα. Καλα να παθετε ραγιαδες νεοελληνες ψηφοφοροι

    18. Τί είναι αυτάα ρεεε;; Δεν ντρέπεστε ρε ξεφτίλες και ανθέλληνες συριζαίοι;; Τα δώσατε όλα στους ξένους: την Μακεδονία μας πρώτα και τώρα το τζαμί στην πρωτεύουσα της Ελλάδας (και φυσικά “ναι σε όλα” τα μνημόνια, ναι σε όλα στη μέρκελ, στον τραμπ, στους εβραίους και στο δντ). Ό,τι δεν πέρασαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, το πέρασε ο τσύριζα και ο αλ6ς μέσα σε 4 χρόνια. Και το όνομα έδωσε και το τζαμί έφτιαξε και τα μνημόνια τήρησε και το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα το έκανε ναι και ό,τι άλλο ήθελαν οι ξένοι δυνάστες μας το έκανε χωρίς δεύτερη σκέψη.. Το πιο πιστό τους σκυλάκι.
      Πάει ΚΑΙ ο Βοτανικός λοιπόν. Ακόμα μία περιοχή της πρωτεύουσας που θα υποβαθμιστεί, ακόμα μια περιοχή της Αθήνας που θα μετατραπεί σε άβατο των μουσουλμάνων, ακόμα μια περιοχή της Αθήνας που θα μετατραπεί σε μουσουλμανική πολιτεία μιας και η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων του Βοτανικού σε λίγα χρόνια θα είναι μουσουλμάνοι. Ποιος Έλληνας θα μείνει εκεί;; Ποιος Έλληνας θα καταδεχτεί να είναι ξένος στον ίδιο του τον τόπο, στην ίδια του την γειτονιά, στην ίδια του την συνοικία;; Να ακούει τις ορδές και τις κραυγές των μουσουλμάνων που θα συρρέουν από κάθε μουσουλμανική χώρα του κόσμου για να προσεύχονται στο τέμενος; Και αντί για τις καμπάνες των εκκλησιών να ακούσει τους ιμάμηδες τους; Θα φύγουν πάρα πολλοί Έλληνες. Θα εξαναγκαστούν να φύγουν για την ακρίβεια κάτω από αυτές τις συνθήκες.. Έτσι σιγά σιγά γίνονται οι εποικισμοί εν καιρό ειρήνης. Με κάτι τέτοιες κινήσεις. Και ο ραγιάς ο Έλληνας κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Ο πιο λοβοτομημένος λαός του κόσμου. Ο πιο αποχαυνωμένος λαός της υφηλίου. Ας είναι καλά οι καφετέριες, η μπάλα και κανά μπουζούκι το Σάββατο το βράδυ.

    19. ο Κλεομένης δεν την έχει στήσει εκεί; Εκεί δεν είναι που γκρεμισαν εκκλησάκι για α φτιάξουν τζαμί;

    20. 400 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΚΑΤΩ Απο την ημισελινο με μολις μονο 100 χρονια ελευθεριας και τωρα γεμισαμε ΓΑΒΡΟΓΛΟΙΔΕΣ ΤΗΝ ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΟΛΑ ΒΑΣΗ ΣΧΕΔΙΟ Ο ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΤΑ ΕΔΩ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ……………….

    21. Ρέ κάθαρμα υπουργέ Τουρκόγλου φώκια τής βόρειας θάλασσας μάζεψε όλα τά σαρίδια όλα
      τά σκουπδια τά απορρίμματα καί τά αποβράσματα τής Ασίας καί ξεκουμπιστείτε από τήν Ελ-
      λάδα.Η Ελλάδα δέν σηκώνει βρωμιάριδες μουσουλμάνους καί μισεί τούς προδότες τούς που-
      λημένους Νενέκους καί εχθρούς τής πατρίδας.
      Γιάννης

    22. Πατριώτες στο εξωτερικό και ιδικα σε μουσουλμανική χώρα που ζω έχουμε 5 εκλησιες θέλετε να μιν έχουμε ;; Το ένα σκέλος είναι αυτό το Αλο είναι ότι είναι μια ευκερια καταγραφής των μουσουλμάνων από τις αρμόδιες αρχές οποίος κατάλαβε κατάλαβε . Να είναι
      καλά όλοι

      1. ΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΗ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ………400 ΧΡΟΝΙΑ ΩΘΟΜΑΝΙΚΟ ΖΥΓΟ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΙΜΟΣΤΑΓΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ…..ΦΥΤΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΕ ΞΕΝΟ ΕΔΑΦΟΣ ΜΕ ΣΥΝΓΧΡΩΝΟΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΝΤΖΑΜΙΑ ΕΚΟΛΑΠΤΗΡΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ ΜΙΤ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ…..ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥΣ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ………………………………………………………………………….

        1. Ξεκινά πρώτα να βρίζεις και να κανης πράξεις αυτά που λες αυτοί που κυβερνάνε όλα τα χρόνια τιν Ελλάδα και άσε τα μεμετια που ζω εγώ γιατί κάτι μαλακες Έλληνες δούλοι ρουφιάνοι και τεμπέληδες στείλανε στο εξωτερικό 500.000 ανθρώπους παραγωγικούς και να είναι βολεμένοι σε δημόσια και να κάνουν τους προφεσορες

    23. Από έγκυρες πληροφορίες ετοιμάζονται διάφοροι μάχιμοι ελληνόψυχοι κομάντος καταδρομείς,βάτραχοι να εισβάλουν για να διαλύσουν το τέμενος και να πετσοκόψουν τους αλλόθρησκους.Απλά είναι απασχολημένοι σε διάφορα μέτωπα σκοτώνοντας τούρκους,όταν τους ξεπαστρέψουν όλους θα δώσει εντολή ο κρητίκαρος κομάντο αποστολάκης για την εισβολή

    24. ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ
      Η ΝΔ ΤΟ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

      1. ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΑ Η ΜΙΑ ΨΗΦΟ…………………………………………..

    25. Κυβερνάνε τη χώρα μας πολιτικοί που είτε δεν γνωρίζουν τι κάνουν και παίζουν ΠΡΟΠΟ με την Ελλάδα έχουν άγνοια κινδύνου είτε είναι ένα μείγμα απόπο τρελούς και χαζούς μαζί. Ένα μπασταρδεμένο DNA από εβραίους και τούρκους μαζί. Γιατί πρόοδος δε σημαίνει να διαλύεις μια χώρα μαζεύοντας όλο το σκουπίδι του ισλάμ. Σκέφτομαι πως εξαιτίας τους (των μουσουλμάνων, των τούρκων) είμαστε σκλάβοι 1200 χρόνια σχεδόν. Και τώρα τους δίνουμε το ελεύθερο να μας αφανίσουν χωρίς πόλεμο. Μάλλον από ιστορία δεν σκαμπαζει κανένας πολιτικός. Και ρώτα αυτούς τι θα γίνει αν πρόκειται να χτιστεί μια εκκλησία στ μπανανία? Ότι όλοι οι υπόλοιποι πλην των ισλαμοπιθήκων πληρώνουν φόροι για τη θρησκεία τους. Να τους όταν θα σταματήσουν να χαζογελούν με τις μαλακίες τους. Μιλάει η αριστερά για πρόοδο. Ποια πρόοδο όταν δεν ήξεραν ακόμα τι χρώμα έχει η μπανάνα ρε και τι είναι το σαπούνι?

    26. 2 σκατόγερους ψηφοθήρες βλέπω και ένα τσούρμο απο μαύρους. Έχω λάθος?

    27. Ανοιχτομυαλε μαλακιες λες. Ασε το παπαδαριο της καθε θρησκειας στην ακρη. Αυτα ειναι για τους οπαδους. Πιστη μονο στον Χριστο και στους αγιους σοφους του Ελληνισμου. Απο φιλοσοφικο επιπεδο το ισλαμ ειναι πολυ χαμηλα για τις μαιμουδες.

    28. ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΑΜΥΑΛΟΣ.
      ΣΤΕΡΗΣΕ ΜΥΑΛΟΥ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ (ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ) ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ, ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΓΡΑΦΗΜΑ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ!

    29. Εαν ολο αυτο δεν ειναι εσχατη προδοσια που εφτιαξαν υπουλα τοσα χρονια κατω απ τη μυτη του Ελληνικου λαου, τοτε τι ειναι? Η Νεα Μουλσουμανοκρατια του Κουλη τι λεει για ολα αυτα?
      ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    30. Τόσες πολλές μαϊμούδες, που θα βρεθούν τόσες πολλές μπανάνες να τις ταΐσουμε;;

    31. Αυτά κάνει ο ραγιαδισμός που ψηφίζει ο αλβανοποιημένος νεοέλληνας… και εις ανώτερα με τον Κούλη

    32. Πολύ ωραίο λιτό και απέριττο το τέμενος, πολύ πιο κοντά στη φιλοσοφία των πραγματικών Ελλήνων και όχι των ρωμιών απογόνων της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας-βυζαντίου που την βρίσκουν με χαϊμαλιά, ριχτάρια, σκήπτρα, κορώνες και άμφια τίγκα στο χρυσάφι και στο κιτσαριό.
      Θα το επισκεφτώ από περιέργεια και ίσως να μεταπηδήσω στην Ισλαμική θρησκεία αν μου αρέσει.

      1. Στα παπ…ρια μας που εσυ θα μεταπηδησεις…………………

    33. Έμαθα απο εγγυρες πηγες πως στην Αμερική ζητα επειγωντος μεταναστες (κυριως απο Πακισταν, Αφγανισταν, Συρια, Μπαγκλαντεζ..- ειναι πιο εργατικοι και δεν μιλανε πολυ) για την ανοικοδομηση πολεων μετα τις καταστροφες που σημειωθηκαν. Και στην Αμερικη εχουν ανεξιθρησκεια οποτε δεν τους ενοχλει η πιστη τού καθε μεταναστη. Εδω εχουν πανω απο 1.200 αιρεσεις, για τον Μωαμεθανισμό θα στεναχωρηθουν;
      ..Μαλλον το βλεπω το τζσμιν να μετατραιπαιται σε μουσιο παλεοντολογιας ή..κινεζικης τεψνης -θα διξ’

    34. Αίσχος…. Ο Κολοκοτρώνης θα μας είχε πάρει τα κεφάλια…. Ραγιάδες μας ξανακαταντησανε τα αληταρια της μεταπολιτευσης..

      1. Δεν είναι αληταρια εσύ τους ψήφισες!!

    Comments are closed.