ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΖΑΕΦ! ΤΙΝΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩ ΠΡΕΣΠΩΝ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!

    Κοινοποίηση:
    ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

    Η άρνηση των Ευρωπαίων να χορηγήσουν ημερομηνίας έναρξης των ενταξιακών διαπραγματεύσεων στα Σκόπια, θέτει σε κίνδυνο τη Συμφωνία των Πρεσπών, προειδοποιεί ο Ζόραν Ζάεφ σε συνέντευξή του στο Euronews.

    “Δεν υπάρχει δυνατότητα υλοποίησης της Συμφωνίας των Πρεσπών, μέρος της θα παγώσει διότι δεν είναι δυνατή η εφαρμογή της. Θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε κάποιες διατάξεις, όμως τα δύο συνδέονται μεταξύ τους… Η ευρωπαϊκή προοπτική είναι η μοναδική προοπτική για τη χώρα και τα δυτικά Βαλκάνια, διότι σε διαφορετική περίπτωση οι εξελίξεις θα είναι δυσάρεστες τόσο για την περιοχή όσο και για ολόκληρη τη γηραιά ήπειρο”, είπε μεταξύ άλλων ο Ζόραν Ζάεφ μιλώντας στο Euronews και πρόσθεσε:

    “Αν τα φώτα από τα άστρα στη σημαία της ΕΕ σβήσουν, τότε εδώ θα πέσει σκοτάδι, και στο σκοτάδι θα χάσουμε τους εαυτούς μας. Διότι, αν υπάρξει θετικό έδαφος για ριζοσπαστικοποίηση, με την επάνοδο του εθνικισμού αυτό θα προκαλέσει μεγάλη ζημιά σε όλα τα Βαλκάνια. Και όταν τα Βαλκάνια έχουν πρόβλημα τότε η Ευρώπη θα έχει πρόβλημα”.

    Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων προειδοποίησε, πως η ευρωπαϊκή προοπτική είναι η μοναδική επιλογή για τη χώρα του και εν γένει τα δυτικά Βαλκάνια, διότι σε διαφορετική περίπτωση οι εξελίξεις θα είναι δυσάρεστες τόσο για την περιοχή όσο και για ολόκληρη τη Γηραιά Ήπειρο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Αγαπητέ Στέφανε,

      Τι Έχουν να Πουν Τώρα ο Κύριος Κοτζιάς ( ο Αρχιτέκτονας της Συμφωνίας των Πρεσπών ), ο Αλέξης Τσίπρας και Όλος ο ΣΥΡΙΖΑ Γενικότερα;

      Από τη Μία, η Συμφωνία των Πρεσπών, θα Περνούσε Ακόμη και με Κυβέρνηση ΝΔ ( Μπορεί να μην Ονομαζόταν Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά Συμφωνία των Γρεβενών, για παράδειγμα, να Είχε Γίνει Δηλαδή σε Κάποια Άλλη Περιοχή της Ελλάδος ), Όμως η Συμφωνία Αυτή, Δίνει Πολλά Πατήματα στα Σκόπια, Ώστε να μην Εφαρμοσθεί Τελικά η Συμφωνία, Όπως για παράδειγμα, η Έναρξη Διαπραγματεύσεων για την Ένταξη των Σκοπίων ( Συγγνώμη, της Βόρειας Μακεδονίας Ήθελα να Πω ), στην Ευρωπαική Ένωση, Εκτός Βεβαίως του Γεγονότος Ότι Αναγνωρίζει Ξεκάθαρα Γλώσσα και Εθνότητα ως Μακεδονική.

      Θα Έπρεπε να Είχε Γίνει πιο Προσεκτική Δουλειά στην Διατύπωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, και Καλύτερη Διαπραγμάτευση με την Πλευρά των Σκοπίων, Ώστε να Διασφαλίζονται Πλήρως τα Συμφέροντα της Ελλάδος.

      Όσο για Αυτά που Λέει ο Ζάεφ, Ότι εάν τα Σκόπια ΔΕΝ Ενταχθούν στην Ευρωπαική Ένωση, στην Ουσία θα Έλθει η Συντέλεια του Κόσμου, Αυτά Είναι ΜΟΝΟ για Εσωτερική Κατανάλωση στη Χώρα του, για το Δικό του Πολιτικό Ακρωατήριο.

      Ευχαριστώ,

      Με Εκτίμηση,
      Πολλούς Χαιρετισμούς,

      Άγγελος από Μιλάνο

    2. Εφτασαν τωρα να εκβιαζουν οτι αν δεν μπουν στην ΕΕ θα ερθει η συντελεια του κοσμου!!!!!!!! Βρηκαν μια πουλημενη κυβερνηση που τους εδωσε τα παντα και δεν πηρε τιποτα και τους εχει ανοιξει η ορεξη τους Γυφτοσκοπιανους, που το εχουν δεσει κομπο οτι ειναι Μακεδονες, διοτι λεγε λεγε λεγε, το πιστεψαν!!!!!!!!!! Το κυριαρχο κρατος στην περιοχη και μελος της ΕΕ ξεπουληθηκε στους γυφτους, χωρις να κερδισει τιποτα!!!!!!!!! Αυτο θα πει καταντια!!!!!!!!!!

    3. Δεν υπάρχει Βορεια Μακεδονία. Η Μακεδονία ειναι μια και Ελληνικη.
      Ας πανε να κόψουν τον λαιμό τους. Μακεδόνες δεν θα γίνουν ποτε, η ιστορία και τα αρχαιολογικά ευρήματα οχι μονο τους διαψεύδουν, αλλα τους κανουν να φαίνονται γελοίοι.

      1. Ναι αλλά με την συμφωνία των Πρεσπών, πέρα από όλα τα άλλα κατάφερε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ να γράφεις τον όρο Macedonia στο Google και να σου βγάζει τα ΣΚΟΠΙΑ και όχι την Ελληνική Μακεδονία … Ας την καταργήσουν την συμφωνία ,έτσι για να φανεί πόσο ανίκανοι ήταν η του ΣΥΡΙΖΑ και για να ξυπνήσουν εκεί στην ΝΔ…. Εκτός και εάν υπολόγιζαν ότι θα γίνει κάτι τέτοιο και περίμεναν της κίνησης της απέναντι πλευράς για να μην θεωρηθούν αυτοί υπεύθυνοι στην Ε.Ε και στις ΗΠΑ…

        1. Να σου πω, υποψιάζομαι πως επιτηδες μπήκε το βέτο απο Γαλλία κλπ, ωςτε να εχουν μια καλη δικαιολογια οι Σκοπιανοί για να μην εφαρμοστεί το era omnes και να χρησιμοποιούν καθαρά το ονομα Μακεδονία, χωρις το Βορεια, παντου και μεσα και εξω απο την χώρα τους. Δεν ξερω, αλλα νομιζω πως με οσα πάθαμε αρχίσαμε ολοι να ειμαστε καχύποπτοι με τους αλήτες που μπλέξαμε. Οςο για τον ΣΥΡΙΖΑ, η την ΝΔ δεν νομιζω πως εχουν καμια ενοχή για οσα εκαναν και δεν νομιζω να σκεφτονται με κάπως …πατριωτικό….τροπο. Ειναι εντελώς ανίκανοι να σκεφτούν αυτο που λες και ακομα πιο ανίκανοι να το εκτελέσουν. Δεν νομιζω πως περιμεναν το βέτο. Αντιθετως, πιςτευω πως ηταν σχεδιασμένα ολα, Οποτε γιατι να μην ειναι σχεδιασμένο και το βέτο της Γαλλίας;;;; Τωρα οι Σκοπιανοί τι μας λενε;;; πως τινάζεται η συμφωνία στον αέρα, αρα μπορούν να αποκαλούνται σκέτο Μακεδονία;;; Αυτο εννοούν;;;; Ευκαιρια έψαχναν και Μηπως τους την έδωσαν;;; Γιατι μου φαίνεται περίεργο η Γαλλία να παει κόντρα στην Γερμανία, που κανει οτι μπορει για να κλέψουν οι γυφτοι το ονομα της Μακεδονίας μας. Μηπως λοιπον ειναι και αυτο ενα σχεδιο;;;; Θα δουμε!!

    Comments are closed.