ΒΟΜΒΑ! ΏΡΑ 20:58 – Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

    Κοινοποίηση:
    ragdaies ekselikseis

    Μια αποστροφή του λόγου του σήμαινε το τέλος εποχής του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Λίγοι το κατάλαβαν, αλλά στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ έχουμε μάθει να ψάχνουμε και πίσω από τις λέξεις.

    Κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου Τσίπρα – Ζάεφ, ο Έλληνας Πρωθυπουργός απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τη στάση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών, απάντησε:

    «Αυτοί που μας αντιπολιτεύτηκαν είχαν τα ίδια επιχειρήματα. Εδώ εγώ βρίσκομαι ως πρωθυπουργός της Ελλάδας, εκπροσωπώντας το σύνολο των Ελλήνων και Ελληνίδων, και αυτούς που συμφωνούσαν και αυτούς που διαφωνούσαν με τη συμφωνία», είπε και επισήμανε ότι δύο κυρίαρχα Κοινοβούλια την επικύρωσαν. Σημείωσε ότι «ήδη και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρά τη διαφορετική του θέση και στάση, έχει διαβεβαιώσει σε όλους τους τόνους ότι δεν πρόκειται να αμφισβητήσει στο μέλλον αυτή τη συμφωνία από όποια θέση κι αν βρεθεί, και αυτό νομίζω μας αρκεί σε όλους». Σχολίασε πως φαντάζεται ότι το ίδιο θα συμβεί και για τη γειτονική χώρα.

    Ο Τσίπρας παραδέχτηκε ότι του έμεινε λίγος καιρός ως Πρωθυπουργός αφού οι μέρες του ΣΥΡΙΖΑ είναι μετρημένες. Παραδέχτηκε ότι ο Μητσοτάκης “ως Πρωθυπουργός” θα τηρήσει τη συμφωνία. Η αριστερή παρένθεση πήρε τέλος και μένει η κάλπη να το επικυρώσει. Σε ό,τι αφορά στον Μητσοτάκη και την “τήρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών”, θα τα πούμε εν καιρώ…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. ΕΝΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΩΣΤΟΣΟ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ? ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΩ.

    2. ΕΑΝ, λεω ΕΑΝ, δεν εχουν επιτυχια οι Εθνικες δυναμεις απο στις Λαικες κοινωνιες της Ευρωπης τοτε να περιμενουμε πολλους, ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ επι δεκαδας κι πανω, απο οργανωμενους κι μοναχικους ‘λυκους’ αλα Anders Breivik & Brenton Tarrant !!

      Οπως κι καποιος σην βιογραφια του ειχε γραψει τα πιο κατω λογια:

      “Ετοιμαστειτε για τον ερχομο του Νεου Ανθρωπου”.
      Αυτος μπορει να ειναι ΜΟΝΟ εκεινος που ηταν πριν.

      ΟΙ Σταυροφοριες, δεν εγιναν για το τιποτα. Ηταν αναγκαιες !

    3. Απο ποιους περιμενουμε να μας σωσουν; Δεν υπαρχει ελπιδα γι αυτην την χωρα! Τελος!

    4. Να φυγεις και να μην ξαναρθεις…το “καλο” παιδι της εγχωριας κλεφτοΕλιτ …οταν φυγεις πες μας και ενα καλο που εκανες για να ξερουμε…Βλακα μπασταρδε με περικεφαλαία…. Αντε και τωρα γκιαουριδες ολοι Κουλη να σωθειται…

    5. Ναι, εκπροσωπεί λέει ο πρωθυπουργός το σύνολο των Ελλήνων, λες και του είπαν οι Ελληνες να ξεπουλήσει την Μακεδονία!! Λες και έγινε δημοψήφισμα και πήρε τη γνώμη του Ελληνικού λαού, και φυσικά απαντά και για τον εαυτό του αλλά και για την αντιπολίτευση στο ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών, γιατί γνωρίζει οτι όλοι αυτοί έχουν τις ίδιες απόψεις και τίποτε δεν θα αλλάξει δυστυχώς!!
      Ομως πέραν από την γνώμη και τις πράξεις τις δικές του και των ομοίων του, πέραν από τοποθετήσεις και αποδοχές από ντόπιους και ξένους διαστρεβλωτές, η αλήθεια δεν αλλάζει , ούτε η ιστορία, ούτε το μεγαλείο της Ελλάδος και της Μακεδονίας(που αδιαμφισβήτητα είναι πέρα για πέρα Ελληνική) στα βάθη των αιώνων, και στο διηνεκές!!!

    Comments are closed.