ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ!! ΤΟΥΣ ΤΙΝΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ! ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΒΟ: «ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΒΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ». ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ.

    Κοινοποίηση:
    denissi-aniliko

    Στη Λέσβο βρέθηκε το διήμερο που μας πέρασε η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός Μιμή Ντενίση.

    Η δημοφιλής ηθοποιός επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της οργάνωσης «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» που στεγάζουν ιατρικούς χώρους απέναντι ακριβώς από το Hotspot της Μόριας.

    Εκεί είχε την ευκαιρία να μιλήσει με γιατρούς και να ενημερωθεί για την επικρατούσα κατάσταση.

    «Έχουμε πάει σε πολλές δομές φιλοξενίας μεταναστών σε όλο τον κόσμο… Εδώ στη Μόρια η κατάσταση είναι η χειρότερη» της είπαν ο «Γιατροί Χωρίς Σύνορα»

    Στη συνέχεια η Μιμή Ντενίση είχε συνάντηση με τον Διοικητή του ΚΥΤ Μόριας Γιάννη Μπαλμπακάκη, ο οποίος αφού την υποδέχθηκε και την καλωσόρισε την ξενάγησε στους χώρους του Hotspot.

    «Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι το πληθυσμιακό… Φιλοξενούμε αυτή τη στιγμή 7.500 μετανάστες» της είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μπαλμπακάκης.

    Δείτε στο βίντεο που σας παραθέτουμε τις επισκέψεις της Μιμής Ντενίσση στο ΚΥΤ Μόριας και στους «Γιατρούς Χωρίς Σύνορα»

    LESVOSNEWS.GR / ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΥΝΑΝΗΣ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. ποια μετεγκατασταση κυρα μου. ΑΠΕΛΑΣΗ.

    2. Μπράβο στην Μιμή Ντενίση , θυμάμαι ήταν από της πρώτες που έτρεξε στο ΜΑΤΙ όταν καιγόταν , θυμάμαι τον αγώνα που έδωσε για της ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ μανάδες και τον παιδιών τους όταν αυτά αφήναν την τελευταία τους πνοή μέσα στις φλόγες και καπνούς , μόνο που στο ΜΑΤΙ δεν είχε εκπροσώπους ΜΚΟ να την προβάλλουν στο εξωτερικό , δες ατυχία ρε , ενώ στο νησί είναι αλλιώς θα γραφτεί το όνομα της στην πρώτη σελίδα ξένης εφημερίδος και που ξέρεις μπορεί να έχει κανένα τηλεοπτικό κανάλι εκεί , τζάμπα διαφήμιση και το χρήμα στην τσέπη άθικτο .

    3. Nα τους παρει η Τασια σπιτι της να λιαζονται και ευκαιρια να τους ξεχαρμανιασει και λιγο μαζι με το Μπουταρι και το Καμινη

    4. Που σημαίνει δηλαδη πως εχετε φέρει παρα παρα πολλούς και τωρα δεν ξέρετε τι να τους κάνετε. Και το χειρότερο;;; Συνεχίζεται η ΡΟΗ, συνεχίζετε να φέρεται κι αλλους κι αλλους κι αλλους. Στο τελος θα τους βάλετε μεσα στα σπιτια μας;;; Ποιοι ειναι αυτοι που ερχονται και ερχονται;; Γιατι προςφυγες σιγουρα δεν ειναι. Λέτε ψάχνουν για μια καλυτερη ζωή. Ε και λοιπον;;; Με αλλα λόγια ειναι τυχοδιώκτες. Αυτους φέρνετε και οχι προςφυγες. Αυτοι θελουν μια καλυτερη ζωή και στο τελος θα καταστρέψουν και την δικη μας. Οτι εχει μεινει δηλαδη μετα απο την δικη σας καταστροφή. Κοινή λογικη ειναι το να σταματήσετε να τους φέρνετε. Αλλα δεν θελετε. Θελετε να καταστρέψετε ολους τους λαούς, και ειδικα εμας.

    5. Ναι, ετσι ηταν η Μπουμπουλινα. Γυρνουσε στα χοτ σποτ και ζητουσε τη μετεγκατασταση των δηθεν ευπαθων ομαδων στην υπολοιπη Ελλαδα. Λες και τη βλεπω μπροστα μου, δηλαδη. Μα τι ακριβως σκεφτεστε οταν βαζετε τιτλους στα αρθρα σας;

    Comments are closed.