ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΚΟΥΡΣΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΣΤΑ ΣΕΠΟΛΙΑ – Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΕΣΠΕΙΡΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΗΝ “ΚΟΛΟΜΒΙΑ”

    Κοινοποίηση:
    φδδφγφδφ

    Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε παρακάτω μεταδόθηκε πριν λίγο σε αλβανικό τηλεοπτικό κανάλι.

    Στο υλικό που προέρχεται από κάμερα ασφαλείας μπορείτε να δείτε ολοκάθαρα το ταξί στο οποίο επιβιβάστηκε ο φονιάς του σεσημασμένου Αλβανού που εκτελέστηκε χθες Κυριακή στα Σεπόλια.

    Δείτε το επίμαχο βίντεο:

    Το χρονικό

    Σεσημασμένος Αλβανός για απόπειρες ανθρωποκτονίας, κλοπές και ληστείες είναι ο νεκρός, δολοφονημένος με τουλάχιστον οκτώ σφαίρες, μέρα μεσημέρι στα Σεπόλια.

    Οι αρχές ασφαλείας έχουν έναν πλούσιο φάκελο για το θύμα, ο οποίος μάλιστα είχε εντοπιστεί ακόμη και με αλεξίσφαιρο γιλέκο να οδηγεί ηλεκτρικό πατίνι σε τυχαίο έλεγχο στην Ομόνοια, ενώ μία ημέρα μετά τον είχαν και πάλι πυροβολήσει μέσα από ταξί στην πλατεία Δεληγιάννη, τραυματίζοντάς τον τότε ελαφρά.

    Για την υπόθεση των πυροβολισμών στην πλατεία Δεληγιάννη, οι αρχές ασφαλείας και συγκεκριμένα η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών είχε προχωρήσει και σε συλλήψεις.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Εδώ ενδιαφερει ποιος φοραει μάσκα, η ποιός καπνίζει μέσα σε μια καφετέρια, η ένα μπαρ. Με δολοφόνους, σεσημασμένους, ληστές και εγκληματίες θα ασχοληθούν τώρα;

    2. Απίστευτο τι ζούμε το 2021 στην Ελλάδα
      Δυστυχώς η ΝΔ του Κούλη αποδείχτηκε από τις χειρότερες κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης

    3. ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΤΑΞΙ

    4. Φαρ Ουέστ και λίγα λέω……
      Άγρια Δύση και πράσινα άλογα!
      Έπεται συνέχεια……

    Comments are closed.