“ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ! ΒΑΝΑΥΣΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ”! ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ EMAIL ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, ΘΥΜΟΥ ΚΑΙ ΟΡΓΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ – ΕΚ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΙΑ- ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΙΖΑΔΟΡΩΝ, ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΩΠΟΔΥΤΩΝ

    Κοινοποίηση:
    aganaktisi

    Το τηλεφωνικό μας κέντρο έχει σπάσει από τις φωνές των φορολογούμενων πολιτών και το email μας έχει γεμίσει από “φωνές” αγανακτισμένων πολιτών που δεν έχουν εμβολιαστεί και από τις 13 Σεπτέμβρη θα πρέπει να δεχθούν τον εξευτελισμό τους από τη μεριά της κυβέρνησης.

    Διαβάστε το email που μας έστειλε αναγνώστρια που εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα και βλέπει το μέλλον της να γίνεται ακόμα πιο ζοφερό.

    “Εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα περίπου 20 χρόνια. Κι επί 20 χρόνια έχω περάσει μεγάλες περιόδους απλήρωτη, κι ανασφάλιστη. Ακόμα κι όταν λαμβάνω το μισθό μου αυτός είναι πάντα αργοπορημένος και μικρότερος από αυτόν που μου αναλογεί, ενώ όσα χρόνια υπήρξα ασφαλισμένη ΠΟΤΕ δεν ασφαλίστηκα στην ειδικότητά μου. Ασφαλίζομαι σε ειδικότητες που επιβαρύνουν λιγότερο οικονομικά το γραφείο! Για την ακρίβεια τα τελευταία 10 χρόνια, για δυο χρόνια ήμουν ανασφάλιστη και τα υπόλοιπα 8 λαμβάνω μόνο τα μισά ένσημα από όσα μου αναλογούν!

    Εργάζομαι ακατάπαυστα 20 χρόνια, για πολλά χρόνια έως και 60-70 ώρες την εβδομάδα! Σάββατα, Κυριακές, μεσημέρια, βράδια, κι εννοείται κι όλες τις ορθόδοξες ώρες εργασίας, δηλαδή πρωινά κι απογεύματα. Για 700 ευρώ και λιγότερο από 700 ευρώ το μήνα! Ναι, η λέξη “υπερωρία” δεν προφέρεται καν στο χώρο του γραφείου.

    Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που δουλεύω χωρίς να μου δοθεί καλοκαιρινή άδεια, όπως συνηθίζεται για όλο τον κόσμο! Η τελευταία φορά που πήρα 4 με 5 εργάσιμες μέρες συνεχόμενες ήταν το καλοκαίρι του 2019! Από τότε δεν έχω λείψει από το γραφείο ούτε για μια βδομάδα συνεχόμενης άδειας!!!! Την άδειά μου την παίρνω κατακερματισμένη σε μονές μέρες ή διήμερα. Σπανίως διήμερα! Και πάλι με δυσκολία και υπερπροσπάθεια! Συνήθως όταν είμαι άρρωστη! Όχι για ψυχαγωγία! Στα 20 χρόνια, έχω πάρει μόνο 2 αναρρωτικές άδειες! Επειδή έπρεπε να νοσηλευτώ.

    Τα προβλήματα του ιδιωτικού τομέα, του μικρομεσαίου χώρου, πολλά!! Ατελείωτα! 20 χρόνια καμία επιθεώρηση εργασίας δεν ήρθε στο χώρο εργασίας μου να ελέγξει το καθεστώς κάτω από το οποίο εργάζομαι. Γιατί δεν προβαίνω εγώ σε καταγγελία; Την ξέρετε ήδη την απάντηση. Δεν θα προλάβω να περάσω την είσοδο της Επιθεώρησης εργασίας και θα πέσει τηλέφωνο στον εργοδότη μου…ήμουν πάμπολες φορές παρούσα όταν μπροστά μου εργοδότες λάμβαναν τηλέφωνα από την Επιθεώρηση εργασίας για τους υπαλλήλους τους που βρίσκονταν εκεί. Πολλά άτομα έχουν απολυθεί ή δεν έχουν προσληφθεί καν επειδή τόλμησαν να ενημερωθούν για τα εργασιακά τους δικαιώματα από την Επιθεώρηση Εργασίας. Γνωρίζω άτομο που πήγαινε διάφορα “δώρα” στους υπαλλήλους της Επιθεώρησης Εργασίας, για τις υπηρεσίες τους προς την εργοδοσία της πόλης…

    Μια κοπέλα που εργαζόταν σε ένα τοπικό εργαστήριο ζήτησε το εξάμηνο της μητρότητας. Το εξάμηνο της μητρότητας στον ιδιωτικό τομέα λαμβάνεται μόνο με τη συγκατάθεση του εργοδότη! Ο συγκεκριμένος εργοδότης αρνήθηκε να της χορηγήσει το εξάμηνο μητρότητας. Απαίτησε από τη γυναίκα να επιστρέψει στη δουλειά μετά την άδεια της λοχείας!  Ύψωσα τη φωνή μου. Μετά τον καυγά η γυναίκα πήρε το εξάμηνο. Εγώ απορούσα που δεν απολύθηκα. Αλλά δεν μπορούμε, δεν έχουμε τη διάθεση,  δεν έχουμε τις αντοχές και τη δύναμη σε καθημερινή βάση να διεκδικούμε το δίκιο μας, πόσο μάλλον εργατικά δικαιώματα που έχουν κατοχυρωθεί εδώ και χρόνια. Έχω πιάσει τον εαυτό μου, τα τελευταία χρόνια, να μη διεκδικώ τίποτα για μένα στον εργασιακό μου χώρο…στον ιδιωτικό τομέα είμαστε μόνοι. Κι εκτεθειμένοι…
    Και δεν έφταναν όλα αυτά…τώρα και ο κορωνοιός…

    Δεν έχω εμβολιαστεί.  Για τους δικούς μου προσωπικούς λόγους. Ούτε προτρέπω κάποιον να μην εμβολιαστεί. Μια συνάδελφος νόσησε από κορωνοιό. Ευτυχώς είχε ήπια συμπτώματα.  Αλλά, βάσει πρωτοκόλλου, εγώ μπήκα σε καραντίνα, κλεισμένη μες στο σπίτι για 10 μέρες…Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, τη δέκατη μέρα με αρνητικό Rapid test μπορώ να επιστρέψω στην εργασία. Ο εργοδότης όμως απαίτησε μοριακό από μένα προκειμένου να ξαναεπιστρέψω στην εργασία!! Για να μην τα πολυλογώ, Πλήρωσα 50ευρώ!!

    Το πλήρωσα από την τσέπη μου! Την τσέπη των 700 ευρώ, της ανασφάλιστης εργασίας και της απλήρωτης εργασίας. Και της στέρησης της καλοκαιρινής άδειας για 2η συνεχόμενη χρονιά. 50 ευρώ για να επιβεβαιωθεί επίσημα ότι την ώρα του τεστ δεν είχα κορωνοιό….αλλά σε δύο λεπτά βγαίνοντας από το ιατρείο μπορεί και να κολλούσα τον ιό, σωστά…; Ακόμα και όταν επέστρεψα στην εργασία μου δεν μπορούσα να ισχυριστώ ότι δεν έχω κορωνοιό….γιατί μπορεί να είχα…μπορούσα να ισχυριστώ μονάχα ότι δεν είχα κορωνοιό πριν υποβληθώ στο τεστ…που άξιζε 50 ευρώ!

    Θα ήθελα μια διευκρίνηση
    Ο ιδιωτικός τομέας θέλει περισσότερες διευκρινίσεις από τον Υπουργό Υγείας και τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων!

    Στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα, που πρέπει να προσέρχονται στην εργασία τους με 1 ή 2 rapid tests, ποιοί εντάσσονται; Και οι απλήρωτοι; Και οι ανασφάλιστοι; Και οι ημιανασφάλιστοι που παραδόξως εργάζονται 12 ώρες τη μέρα, αλλά δεν ασφαλίζονται ούτε τις μισές;

    Γιατί προσέξτε! Ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, έκανε λόγο για εργαζόμενους. Μπορεί να μας απαντήσει ένας νομικός που ειδικεύεται στα εργατικά και βεβαίως το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αν επιτρέπεται η χρήση του όρου “εργαζόμενος” για τα άτομα που προσέρχονται σε χώρους “εργασίας” με κατάφωρη και συστηματική παραβίαση των εργατικών τους δικαιωμάτων με την ανοχή όλων των κυβερνήσεων;
    Γιατί τότε πρέπει ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, να εφεύρει έναν νέο όρο στις ανακοινώσεις του! Για τους “εργαζόμενους” ή για την “εργοδοσία” ή και για τους δύο!

    Και κάτι ακόμα!
    Δηλαδή, όπως έχω καταλάβει, και καλώς έχω καταλάβει, οι “εργοδότες” δεν θα μας πληρώνουν….δεν θα μας ασφαλίζουν….δεν θα μας χορηγούν άδειες….αλλά θα μας ελέγχουν και για την κατάσταση της υγείας μας….! Με την ανοχή της κυβέρνησης πάντα. ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ! ΒΑΝΑΥΣΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ!

    Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν….θα έπρεπε να περιμένουν…πρώτα θα έπρεπε να ξεχωρίσουμε τους εργαζόμενους που θα υποστούν τα μέτρα από τους  …. ψάχνω τη λέξη!

    Με εκτίμηση
    η “ψάχνω τη λέξη” που θα αποδώσει με ακρίβεια το εργασιακό μου καθεστώς”

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    39 Σχόλια

    1. Εχω προβλημα με το σικωτι μου λόγω θεραπείας που έκανα για την ψωρίαση που πασχω και μου επιβάλουν να κάνω το εμβολιο. Σαν να μου λένε βάλε ένα όπλο στο κεφάλι σου και πατα την σκανδάλη. Αυτό θέλουν? Πως θα προστατευτω εγώ και άλλοι τόσοι που έχουν προβληματα από αυτά τα ζωα? Με ένα χαρτί γιατρου και συνεχείς επισκέψεις για τεστ με μισθό 750€? ΠΩΣ?????

    2. Ανοίξτε την Μακρλονησο για τους ψέκες. Δεν θα λείψουν σε κανέναν.

    3. Ψεκες, μεινετε σπιτια σας και ψεκαστειτε οσο θελετε. Δεν εχουμε την πολυτελεια να ξοδευοουμε χρηματα για λειτουργια ΜΕΘ, μονο και μονο επειδη εσεις ειστε ανισσοροποι.

      1. Ούτε εγώ έχω όρεξη να πληρώνω ΜΕΘ για ψεκ που εμβολιάζονται με ουσίες που ούτε οι ίδιες οι εταιρείες που τις παράγουν δεν φέρουν καμία ευθύνη για ότι σου συμβεί. Και αυτό συμβαίνει γιατί πολύ απλά αγνοούν και οι ίδιες τις όποιες παρενέργειες μέχρι στιγμής. Δεν έχουν πλήρη εικόνα για αυτό και βγάζουν την ουρά τους απέξω.

    4. Ολοι εξω απο τ Σκάι , ,mega, k τλπ ,κ πολύ ξύλο τους δημοσιογράφους, εξω απ τ σπιτια ,των πολιτικών μ πετροπόλεμο μέχρι ν τ σπάσουμε τ πάντα , κ ξύλολο αλύπητα στ κωλοπαιδα π τους προστατεύουν ,μέχρι ν ψοφήσουν

    5. Μην προκαλεις αλλο ρε σιχαμα γιατι θα το μετανιωσεις!!Προσεχε μονο μην βρεθεις μπροστα μας μεταλαγμενο πειραματοζωο.Η δικη μας η ανοχη εχει τελειωσει προ πολλου ρε χτικιαρη!!

    6. Τελικά ρε Κούλη κομπλεξικε και απροσαρμοστε έχεις θεματακι σοβαρό με τον κόσμο γενικοτερα. Σήκω φύγε ρε και τραβά σε κανένα ίδρυμα να νοσηλευτείς μπας και επανέλθεις στη φυσιολογικοτητα. Αιντε βλήμα ε βλήμα.

    7. Καλά κάνουν και παίρνουν αύρα τα μέτρα και να πάρουν και χειρότερα το μόνο που ξέρουμε να κανουμε είναι να διαμαρτυρομαστε στα σαιτ και μετά ύπνο η νεολαία στο κόσμο της κατάφεραν να κοιμησουν τα παιδιά με τα ηλεκτρονικά όσο δεν αντιδρά κάνεις φυσικο είναι να κάνουν ότι θέλουν

    8. κανενας ανεμβολιαστος πλεον να μην βρισκεται σε χωρο εργασιας…. κάνεις…. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΕΙΣΜΑ Ή ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΤΕΛΟΣ ΕΩΣ ΕΔΩ Η ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ….

      1. Η πατριδα σου(η παρτιδα σου) δεν περιμενει απο τους μη μπολιασμενους να καταστραφει…..
        Απλως δεν σε βολευει να το παραδεχτεις….
        Κρατα και το μισος και την πατριδα σου(παρτιδα σου)…..
        Θα σου χρειαστουν….

    9. Η οργή ξεχειλίζει, ποιοί είστε εσείς ρε που θα μας στερήσετε το δικαίωμα στη ζωή ποιοί είστεεεεεεεε;

    10. Μεταξύ τους οι λοιμωξιολογοι και στην κυβέρνηση λένε πως θέλουν δεν θέλουν εμείς θα νικήσουμε. Θα τους εμβολιασουμε όλους με το καλό ή με το κακο.
      Γενικά η φάση έχει πάει σε μια κόντρα και αυτά τα λαμογια της επιτροπής και της κυβέρνησης θέλουν απλά να δουν τον κόσμο ηττημένο ταπεινωμενο να σκύβει το κεφάλι και να πάει να εμβολιαστεί. Βασικά η κατάσταση έχει πάει στην κόντρα, πολυ τσαμπουκά πουλάνε οι φλώροι.

    11. Παιδιά, η τηλεφωνική οργή και τα μπινελίκια στο διαδίκτυο δεν βγάζουν πουθενά. Το θέμα είναι να κατέβει ο κόσμος στο δρόμο και να δείξει εκεί την οργή του. Γίνονται σχεδόν καθημερινά συγκεντρώσεις αλλά δεν γίνονται γνωστές, η συγκυβέρνηση ΝΔ – σύριζα – κιναλ έχει δώσει πολλά λεφτά στα κανάλια και τους έχει κλείσει το στόμα. Δυστυχώς πολλοί θα σπάσουν και θα υποκυψουν στους εκβιασμούς και την τρομοκρατία της συγκυβέρνηση των τριών λαμογιων και ψευταραδων. Έχουν παιδιά, έξοδα τρέχουν κτλ. Και οι αλήτες, για τέτοια στυγνα καθάρματα μιλάμε θα αφήσουν τους ανθρώπους στον δρόμο να πεινουν. Θέλουν να κάνουν τους ανθρώπους που δεν δέχονται έλεγχο στο σώμα και στην ζωή τους να σπάσουν, να λυγίζουν. Και ξέρετε τι θα λένε μετά? Θα γελάνε και θα λένε είδατε πως τους γ@μησαμε? Να ξέρετε πως οι πολιτικοί όταν βλέπουν στα πρόσωπα σας θλίψη και στενοχώρια κ@υλωνουνε, αυτό τους δίνει ζωή. Μνημόνια, πρεσπες, αντεργατικοι νόμοι, όλα αυτά κάνουν τον πολιτικό να εκσπερματωνει. Γουστάρει, νοιώθει ισχυρος και δυνατός. Κοίτα πως ζω εγώ και κοίτα τα ζώα που τρέχουν για επιδόματα οι άχρηστοι! Έτσι λένε οι πολιτικοί για όλους μας. Και δεν νομίζω να είμαστε και για άλλες ήττες. Ελληνικός λαός vs πολιτικοί, ένας ακυρηχτος πόλεμος εδώ και χρόνια. Ναι, ο λαός έχασε πολλές μάχες αλλά όχι τον πόλεμο. Είμαστε εκατομμύρια, είναι μια συμμορία μαφιόζων που πλουτίζουν εις βάρος μας. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ..

    12. Έλληνες μόνο λόγια είμαστε, πρέπει να κατεβαίνουμε στις συγκεντρώσεις για αρχή και αν δεν βάλουν μυαλό να πάμε και από τα πολιτικά τους γραφεία μια βόλτα. Σιγά σιγά θα καταλάβουν ότι ο κόσμος δεν παίζει πλέον με το μέλλον του.

    13. Η ΕΕ συγκροτήθηκε ζήτησε την στρατό σαν απάντηση στους αφγανους μάλλον εμείς θα το δεχτούμε δεν μπορεί να έχει πιάσει τόσο πανικός των κόσμο τελικά η ταλιμπαν αν δεν αναγνωρίσουν σαν κυβερνώντες δεν μπορούν να κυβερνήσεων πρέπει να βρεθεί λύση σε διπλωματικό επίπεδο

    14. Ο εμβολιασμός είναι υποχρεωτικός για τους εργαζόμενους, ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ!

    15. Μα αν οι εργαζόμενοι είχαν κανονικό μισθό, πως θα έφταναν για τους μιζαδόρους και τους πολιτικούς νταβατζήδες ?

    16. Ακαταδίωκτοι, εσείς ….μελετάγατε τα …λύματα και δεν ξέρατε τι θα γίνει την άλλη εβδομάδα. Και τώρα πήρατε μέτρα για 6 μήνες; Ρε ακαταδίωκτοι, γινόταν χαμός στα νησιά και το βουλώνατε και τώρα…προβληματίζεστε να πάμε ένας-έναςσε μαγαζί να ψωνίσουμε; Να δω τώρα που οι γιατροί δεν κάνουν πίσω, πως θα λειτουργούν τα νοσοκομεία. Να δω τι θα λέτε στα μαγαζιά που θα κλείσουν. Έρχεται τσουνάμι ακαταδίωκτοι και οι μιζαδόροι οι πολιτικοί θα τα γυρίσουν και θα τα ρίξουν σε εσάς. Ο άδωνις τα γύρισε για τις πρέσπες και το τζαμί και δεν θα τα γυρίσει για εσάς; Μέχρι …αποσυμφόρηση νησιών ονομάζει τώρα το ότι έρχονται οι λαθρομετανάστες στην αθήνα, εννοείται ανεμβολίαστοι και σε δωρεάν διαμερίσματα! Α ρε κορόιδα, τα λεφτά τα πήρατε αλλά να ξέρατε τι θα ακολουθήσει!!!

    17. θα έρθει η ώρα των εκλογών και επειδή θα είναι μάλλον οι τελευταίες αν δεν προσέξετε: όχι αποχή, όχι άκυρο/λευκό, όχι σε κόμματα/πρόσωπα που είναι ή πέρασαν από τη βουλή. προσέχετε για να έχετε. δεν υπάρχει αριστερά-δεξιά, το βλέπετε. δεν υπάρχει πιά ούτε το δημόσιοι ή όχι.

    18. Να ορμήσουμε να τους φάμε, πριν μας αποτελειώσουν.
      Η οι πολιτικοί ή εμείς.

    19. Αυτή δεν είναι κυβέρνηση των Ελλήνων είναι υπάλληλοι των ξένων συμφερόντων. Απειλούν τους Έλληνες στη χώρα που γεννήθηκαν τους βρίζουν τους φοβεριζουν , τους εξευτελίζουν τα προσωπικά μας δικαιώματα . Με όλα αυτά μας αρρώστησαν χάσαμε την ηρεμία μας και αυτοί πλουτιζουν..Πρέπει να τους σταματήσουμε είμαστε πολλοί!!

    20. Οποιαδήποτε παρέμβαση στο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ,είναι ποινικά κλασική στο ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. Πχ σε χωρίς συναίνεση ακόμα κ με το συζυγο σου, άσκηση βίας στο ανθρώπινο σώμα κλπ ακόμα κ σε ζώο ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ. Τότε η ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ ΕΚΧΥΣΗ ΆΓΝΩΣΤΟΥ ΟΥΣΙΑΣ στο ανθρώπινο σώμα τι ειναι;
      Επιπλεον: ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ στο ΥΠΑΡΧΟΝ νομικό σύστημα είναι πράξη ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΗ.
      Πρώτα γελοιοποίησατε την ΙΑΤΡΙΚΗ κ τώρα τη ΝΟΜΙΚΗ.
      Η ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ ΔΙΟΛΙΣΘΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΜΕΣΣΑΙΩΝΑ.

    21. Είναι πολλά τα χρήματα 20.000.000€ την εβδομάδα. Πολλές οι μίζες γιατους υπουργούς. Ο εισαγγελέας τι κάνει? Τα παίρνει και αυτος ειναι η απάντηση.

    22. Ποιός να ξεσηκωθεί μωρέ; Οι ηλίθιοι, οι σκατόμυαλοι,, τα γιουσουφάκια; Που τώρα, που δεν είναι υποχρεωτικό το φίμωτρο πάνω από τους μισούς, έχουν τη σκατοσακούλα στην ηλίθια μούρη τους;

    23. Για την γυναίκα που έγραψε τα παραπάνω, πρέπει να ξέρουμε όλοι πως υπάρχουν τα σωματεία βάσης,στα οποία κανένας εργοδότης δεν κάνει τον νταή γτ έχει φαπα.Μονο έτσι καταλαβαίνουν.

    24. Αφού ο ελληνικός λαός εξοντώσει πλήρως την χούντα ΝΔ ΑΕ πρέπει να εξοντώσει και την ψώρα που απσγκιστρώθηκε στην χούντα ΝΔ ΑΕ.
      Η ψώρα που πρέπει να εξοντώσει ο ελληνικός λαός είναι:
      ΣΥΡΙΖΣ, ΚΚΕ, ΚΙΝΑΛ, ΜΕΡΑ25, ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΙΛΟΦΥΛΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΛΟΑΤΚΙ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!

    25. Εχετε υπ’οψη εσεις οι αρχιτεκτονοι και πολιτικοι μηχανικοι οτι σκατα μαθατε στο Πολυτεχνειο.Τα σταδια ειναι κλειστος χωρος ενω οι εκκλησιες,ανοικτοι χωροι.Δεν συζηταμε για τεμενηη και συναγωγες:Αγροτεμαχια εκτος σχεδιου.

    26. η παραπάνω αναγνώστρια, που έστειλε το μέιλ, να απευθυνθεί στον δικηγόρο κ. Νίκο Αντωνιάδη. Έπρεπε ήδη να έχει απευθυνθεί. Νομίζω ότι οργάνωσε ομάδες εργαζομένων με φόρμες εξωδικων, ανάλογα με την περίπτωση και οι οποίες επιδίδονται εκεί πυ αρμόζει. Ιδιωτικού κ. δημοσίου τομέα.
      ΔΥΝΑΜΗ, ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΊΑ.

    27. ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΙΣΧΩΝ ”ΜΑΚΕΛΕΙΟ” ΜΟΥ, Η ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΄΄ΥΓΕΙΑΣ΄΄ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ, ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ( ΄Η ΟΧΙ;;;;;;;;), ΣΕ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ, ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ…..
      ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΣ ΝΕΟΡΑΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΥΝΑΝΙΣΤΑΝ, ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΜΕΟΤΑΞΙΤΙΚΩΝ ΣΑΥΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΗΓΕΝΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ, ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, ΄΄ΓΛΩΣΣΑ ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ Τ΄ ΑΛΗΘΗ ΛΕΓΕΙ….

    28. Να βάλω ταμπέλα στο μαγαζί μου απαγορεύεται η είσοδος σε εμβολιασμενους και Εβραίους; Και μην τολμήσεις να έρθεις να μου πεις ότι είμαι ρατσιστής

    29. ΑΚΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΝΔ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΕΥΕΤΕ ΠΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΙ ΞΕΝΟ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΞΥΛΟ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ

    30. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να δεχτεί ή να αρνηθεί ιατρική πράξη .Και εδώ δεν μιλάμε για απλή ιατρική πράξη,αλλά για γονιδιακή παρέμβαση όπου με κάθε δόση εμβολίου αλλάζουν λειτουργία γύρω στα 750 εκατομμύρια υγιή ανθρώπινα κύτταρα. Αυτά δεχόμενα τις εντολές mRNA ή DNA που υπάρχουν στα εμβόλια μετατρέπονται σε μεταλλαγμένα κορωνοκύτταρα παραγωγοί κορωνοακίδων. Και μετά παράγονται γύρω στα 50 δισεκατομμύρια ακίδων οι οποίες εξαπλώνονται σε όλο το σώμα. Αν δεν έχουμε δικαίωμα να αρνηθούμε κάτι τέτοιο,τότε δεν μας αναγνωρίζεται κανένα δικαίωμα.

    31. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΔΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!!
      Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΟΝΟΥΔΟΥΛΗΔΕΣ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΚΡΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑ!!!!

    32. μεγαλυτερος γυφτος της ελλαδος που δεν εχει δουλεψει ουτε λεπτο ουτε προκειται και θελει και μπιζνες δηλαδη ρε φιλε τι αλο περιμενις?

    33. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ. Η ΕΜΕΙΣ Η ΑΥΤΟΙ

    34. Δεν πάτε καλά εσείς ρε. Τέτοιο εκφοβισμό και ψυχολογική βία προς τους πολίτες σας; Είστε χειρότεροι από τον Χίτλερ. Και τι έγινε, έφυγαν τα έκτακτα μέτρα? Έβγαλε η επιστημονική επιτροπή των”ειδικών” πόρισμα μελλοντολογίας ότι για το επόμενο εξάμηνο θα είναι αυτή η πορεία του ιού; Μας κοροϊδεύετε ξεκάθαρα στην μούρη μας. Εδώ δεν ξέρετε τι θα γίνει την Δευτέρα. Κάψατε το χαρτί του “εκτάκτου”, θα καταλάβει η Δικαιοσύνη ότι η “επιστημονική” σας εισήγηση για το επόμενο εξάμηνο δεν έχει καμία βάση. Είναι καθαρά πολιτικό το θέμα. Ξεσηκωθειτε ενάντια στην καταπίεση

    35. μονο ξεσηκωμος οπως γαλλθα αγγλια τη καθομαστε ; αν υποκυψουμε τωρα μετα παλι κατι θα βρουν στο φοβομας πονταρουν οχι δεν τους φοβομαστε τους διωχνουμε

    Comments are closed.