ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΣΚΥΒΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ;

    Κοινοποίηση:
    ερντογαν

    Οι τελευταίες κινήσεις του Ερντογάν που κάποιοι προσπαθούν να τις υποβιβάσουν σε «απλές προκλήσεις», συνιστούν προετοιμασία πολεμικής ενέργειας.

    Πέραν τις προφανούς παραβίασης όχι μόνο των κυριαρχικών δικαιωμάτων αλλά της ίδιας της ελληνικής εθνικής κυριαρχίας, στρατιωτικοί αναλυτές παρατηρούν ότι οι συντονισμένες ενέργειες των τελευταίων εβδομάδων παραπέμπουν σε χαρτογράφηση και προετοιμασία ευρείας στρατιωτικής επιχείρησης του Ερντογάν κατά της Ελλάδας.

    Η επιχείρηση αυτή σύμφωνα με τις κινήσεις των τούρκων, εστιάζεται σε διπλή απειλή τόσο για τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου όσο και για τον Έβρο. Η κίνηση του Τσεσμέ ήταν στην ουσία βυθομέτρηση και χαρτογράφηση του βυθού στην καρδιά του Αιγαίου, για την προώθηση τουρκικών υποβρυχίων.

    Αυτή είναι και η κυρία κίνηση η οποία θα επιτρέψει στα τουρκικά υποβρύχια να κινηθούν αποκόπτοντας την προσέγγιση του Ελληνικού στόλου στο ανατολικό Αιγαίο σε περίπτωση απειλής. Ο «αόρατος εχθρός» δηλαδή θα ελλοχεύει στην καρδιά του Αιγαίου προκειμένου να χτυπήσει τα πλοία του πολεμικού ναυτικού τα οποία θα κατευθύνονται ανατολικά για να ενισχύσουν την άμυνα στο ανατολικό θαλάσσιο μέτωπο. Διπλή ενέργεια, εάν την συνδυάσουμε με τις αποβατικές ασκήσεις που έχουν διενεργήσει οι τούρκοι, με μοντέλο που παραπέμπει σε απόπειρα απόβασης στην Χίο.

    Απειλή και στον Έβρο

    Η πτήση του τουρκικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους το οποίο εισήλθε ανενόχλητο όχι μόνο στον ελληνικό εναέριο χώρο αλλά έφτασε μέχρι την Αλεξανδρούπολη, εισερχόμενο 16 χλμ εντός ελληνικής κυριαρχίας, δεν ήταν μία απλή πρόκληση. Αλλά μία κατασκοπική πτήση προκειμένου να καταγραφούν οι γραμμές άμυνας και η παρούσα θέση των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων. Οι πρόσφατες κινήσεις με την παράνομη είσοδο τούρκων δήθεν γκιουλενιστών οι οποίοι έλαβαν μάλιστα άμεσης υποστήριξης από υπόπτους κύκλος της μειονότητας, πρέπει πλέον να αντιμετωπιστεί ως κατασκοπική επιχείρηση και όχι ως προσφυγικό κύμα.

    Η χαρτογράφηση του πιθανού πεδίου μάχης μέχρι την Αλεξανδρούπολη, σε συνδυασμό με τις ασκήσεις διέλευσης του Έβρου από τον τουρκικό στρατό δείχνει ότι εκπονείται σχέδιο εισβολής και στον Έβρο.

    Την ώρα λοιπόν που εμείς βαυκαλιζόμαστε με δήθεν διερευνητικές συνομιλίες, οι τούρκοι ετοιμάζουν το πεδίο για να πιέσουν στρατιωτικά, οπότε αυτή το επιθυμούν. Η κίνηση του Τσεσμέ είναι η πλέον ανησυχητική και πραγματικά πρωτοφανής.

    Όπως πρωτοφανής είναι και η ανοχή της Ελλάδας. Πέρα από τα προφανή, ότι το Τσεσμέ δεν θα έπρεπε ποτέ να προσεγγίσει το κεντρικό Αιγαίο και το μη επανδρωμένο αεροσκάφος της Τουρκίας θα έπρεπε να καταρριφθεί ακόμα κι αν εισήλθε ως «νατοϊκό», η απουσία οποιασδήποτε αποτρεπτικής δηλώσεις από την πολιτική ηγεσία, προκαλεί ανησυχία.

    Το πολιτικό σύστημα θα πρέπει να συνέλθει, να ξυπνήσει, αλλά κυρίως η κυβέρνηση που έχει την ευθύνη απελευθέρωσης των κανόνων εμπλοκής. Εάν προσέλθεις στο τραπέζι άοπλος την ώρα που ο άλλος έχει πιστόλι, θα οδηγηθείς σε εθνική καταστροφή.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Η πολυετής, από αρχαιοτάτων χρόνων στρατιωτική ιστορία των Ελλήνων, έχει καταδείξει ότι, όσες φορές ‘απώλεσαν τα φρούρια’, αυτά είχαν πέσει εκ των ΕΣΩ…

    2. Ξύπνα ρε Μητσοτάκη κοιμάσαι όρθιος ο μογγολος θα φτάσει στην Ακρόπολη κ δεν θα το πάρεις χαμπάρι

    3. Εχω και εγώ εδώ έναν “καλό ” γείτονα Τούρκο, που μόλις αγόρασα το σπίτι που διαμένω (στο εξωτερικό) άρχισε τα νταηλίκια τύπου Ερδογάν. Οταν τον πέταξα απο το οικόπεδό μου και του δωσα να καταλάβει ότι δεν είμαι κότα και του κατσα έναν δικηγόρο στο κεφάλι έκατσε σαν κότα ο κωλότουρκος.

      Οσο τους κουβεντιάζεις όλο και περισσότερα ζητούν. Πρέπει να καταλάβει αυτή η μογγολοράτσα ότι αν πατήσει το πόδι σε ελληνικό έδαφος θα γίνει αυτό το πόδι κιμάς.

      Πολύ αέρα τους δώσαμε

      Ψώφιε Μητσοτάκη που μόνο τις γριές τρέχεις για να φοράν την μάσκα εφαρμοστά , αν θές να σε θυμούνται οι επόμενες γενιές χωρίς να τρώς κατάρες όχι μόνο να αγοράσεις τα Ραφάλ αλλά να τα χρησιμοποιήσεις. Ασε τους πιλότους να κάνουν την δουλειά τους ….δώστους την άδεια και με τα Σκάλπ να πετάξουν τις μογγολοκατσαρίδες απο κάθε λαγούμι τους….

    4. ΘΑ ΓΟΝΑΤΊΣΕΙ ΣΤΑ ΤΈΣΣΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥ……. ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΠΟΙΟ ΒΑΘΙΆ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ !!!!! ΈΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΔΌΤΕΣ !!!!!!! ΚΑΙ ΕΜΕΊΣ ΣΥΝΕΝΟΧΉ !!!!!

    5. ΞΥΠΝΑ ΠΑΓΚΑΛΕ ΣΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ! ΑΔΕΛΦΙΑ ΗΓΚΙΚΕΝ Η ΩΡΑ !

    6. Η κυβερνηση των πισωγλεντηδων παιδεραστων ειδη ταχει δωσει ολα τουλαχιστον να μας πουνε μεχρι πουχουν φτασει τα τρυπεια συνορα μας…………εχουμε ενα νεο 74 οππου προδοοτες πολιτικοι και στρατιωτικοι προδιδουν τα παντα……………….χωρις να πεσει ντουφεκια

    7. Νομιζω πως είναι κατι που πρεπει γινει μπας και ξυπνησει κανεις τους απο τον βαθυ ληθαργο.
      Αν δοκιμάσουν να εισέλθουν και δεν αντιδράσουμε όμως τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
      Το ίδιο λάθος κάναν και οι πόντιοι η οι Θρακιώτες η και οι σμυρνιώτες ότι τάχαμου δεν θα τους πειράξει κάνεις και μετά έτρεχαν και δεν έφταναν.
      Αν προηγουμένως είχαν οργανωθεί τπτ δεν θα γινόταν αλλά αυτούς τους ενδιέφερε μόνο η γη τους

    8. Στο προσφατο παρελθον το τουρκικο Ντροουν πηγε ανενοχλητο πανω στο Καστελοριζο και εριξε μπογιες στην Ελληνικη σημαια και εφυγε παλι ανενοχλητο!!!!!!! Τωρα μπαινει παλι στον Εβρο στον Ελληνικο εναεριο χωρο και παλι δεν κουνιεται φυλλο!!!!!!! Ρε αθλιοι, τσιρακια της Μερκελ, αντε ξεκουμπισθητε στα τσακιδια, η Ελλαδα θελει πολιτικους με α…..ια, απο ανδρεικελα και υποτακτικους προδοτες εχουμε ..χορτασει!!!!!! Ξευτιλισμενοι δεν εχετε τα κοτσια να καταριψετε ενα μη επανδρομενο ντροουν που πεταει κατασκοπευοντας μεσα στον Ελληνικο εναεριο χωρο;;;;;;; Αντε να χαθητε, παραιτηθητε και δρομο στα σπιτια σας, αυτη η ανοχη στις παραβασεις και παραβιασεις των Τουρκων, τους εχει αποθρασυνει!!!!!!!

    9. Η Ελλάδα πρέπει να βρει πυρηνικά όπλα από Ρωσία γιατί οι Τούρκοι ετοιμάζονται να αγοράσουν ή να παρασκευάσουν και τέτοια και μάλιστα να τα χρησιμοποιήσει προληπτικά σε περίπτωση που ο Ερντογάν προβεί σε επιθετικές ενέργειες! Δεν γίνεται να μας γενοκτονούν μόνο αυτοί! Πρέπει κι εμείς να προβούμε σε μείωση του τουρκικού πληθυσμού αν χρειαστεί και μάλιστα κατά αρκετά δεκάδες εκατομμύρια!

    10. Το μυαλοσου εγεινε πουρές από το πολύ κερατο βλακα ανθελληνα, αλλά από μπασταρδια τι να περιμένεις

    11. Αυτή είναι η τύχη του ων…Ασυνόδευτων Ελλήνων…όπως την οραματίστηκε η ανώμαλη οικογένεια.

    12. την πάει πίπ@ κ@λο εμπλοκή την μεταπολίτευση ο Ερντογάν

    13. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ .

    14. Μόλις βρει αναπτήρα ο φλώρος…. Αν δεν βρει στο περίπτερο… Ας πάρει προφυλακτικά καλύτερα..

    15. ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΙ ΤΟΝ ΓΚΙΩΝΕΙ , Ο ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΜΟΓΓΟΛΟΣ , Ο ΝΗΣΤΙΚΟΣ ΚΟΜΑΤΙΑ ΨΩΜΙΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ , ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ , ΑΙΙ ΣΙΧΤΗΡ ΜΠΟΥΧΕΣΑ !!

    16. Το κακό είναι πως τις τελευταίες ημέρες μάθαμε πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν σκύβει μόνο το κεφάλι. Σκύβει γενικώς!!

    Comments are closed.