ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ – ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ “ΠΑΡΑΘΥΡΑ” ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ, ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Prostima1

    Η αλήθεια…Ποιον νομίζουν ό,τι κοροϊδεύουν στην κυβέρνηση; Αφου και εκείνοι που βγάζουν τα μέτρα γνωρίζουν ό,τι οι πολίτες θα χρησιμοποιήσουν κάθε παράθυρο που τους προσφέρετε για να βγουν έξω.
    Τελικά ρωτάμε ενδιάφερονται να μείωσουν τα κρούσματα ή μόνο να καταστρέψουν την οικονομία και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της χώρας;

    Σημαντική αύξηση της κυκλοφορίας, που σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπέρασε ακόμα και το 100%, κατέγραψε το Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής, σήμερα, πρώτη ημέρα του lockdown, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή ημέρα του lockdown στις 23 Μαρτίου.

    Αυτό σημαίνει πως ουσιαστικά το Lockdown πλήττει την οικονομία και τις επιχειρήσεις, με το Κράτος να μοιράζει επιδόματα, τα οποία… αυξάνουν την κίνηση στους δρόμους. Τι θα γίνει όταν τα λεφτά τελειώσουν;;;

     Κάτι δεν λειτουργεί καλά σε όλα αυτά που λένε και κάνουν… Ο κόσμος έχει αντιληφθεί πως τα μέτρα δεν βοηθούν στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

    Συνολικά, η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλες τις οδικές αρτηρίες διαπιστώθηκε αυξημένη κατά 50% σε σχέση με την αντίστοιχη πρώτη περσινή ημέρα και μειωμένη σε ποσοστό 7% συγκριτικά με την χθεσινή ημέρα.

    Τα σχετικά στοιχεία προκύπτουν με την αξιοποίηση 1.000 μετρητών που έχει εγκαταστήσει η Περιφέρεια στους κυριότερους οδικούς άξονες αρμοδιότητάς της.

    Ειδικότερα, οι οδικές αρτηρίες που καταγράφεται η μεγαλύτερη αύξηση σε σύγκριση με τις 23-3-2020 είναι:

    • Λ. Βασ. Σοφίας + 109.6%
    • Λ. Ποσειδώνος + 92.9%
    • Λ. Κηφισού + 87.9%
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Επί αυτού, να αναφέρω μια Σουηδική παροιμία:
      ———————————————–
      “Det blev som det blev,
      för att det var som det var
      och det bli som det bli
      för att det är som det är”
      ———————————————-
      Μετάφραση :
      Έγινε ότι έγινε,
      γιατί ήταν όπως ήταν,
      και θα γίνει ότι γίνει,
      γιατί είναι όπως είναι”

    2. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

      Και γιατί μία κυβέρνηση θέλει να καταστρέψει την οικονομία της χώρας που κυβερνά; Για δώστε μου μία πειστική απάντηση και όχι καμιά γελοία παπαριά τύπου “επειδή αυτό θέλουν οι Εβραίοι και οι Ιλλουμινάτι της Νέας Τάξης Πραγμάτων”…..

      1. Αφού λες ότι έχεις εγκέφαλο κουνά λίγο το κεφάλι σου για να πάρει μπρος

      2. Εσύ θα μας πεις που είσαι Εβραίος, μασόνος και ιλουμινατι γιατί θέλουμε την οικονομική καταστροφη της πατρίδας μου.

      3. “Για δώστε μου καμία πειστική εξήγηση, ΕΚΤΟΣ από την αλήθεια που αρνούμαι να δω”.

        Στο διόρθωσα.

    3. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ!!!! ΆΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ 1.500.000 ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ!!!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΙΕΣ!!!! ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!!

      1. Mπορούμε να δείρουμε όλους τους πωλητές (της πατρίδας μας) του συνταγματικού τόξου;
        Μόνο αν νιώσουν την οργή μας στο πετσί τους κι ακόμη πιο μέσα θα καταλάβουν πόσο πουλημένοι είναι.
        Τις διαδηλώσεις τις έχουν χεσμένες εφ’ όσον ελέγχουν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και τη δημιουργία του εκλογικού αποτελέσματος. ΄Έτσι κι αλλιώς οι ελασίτες είναι τσιράκια της εκάστοτε εξουσίας.

    4. Και που βγηκαμε στους δρομους για την Μακεδονια σε Θεσ/νικη, Αθηνα, Πισοδερι (φαγαμε και ληγμενα χημικα) τι καταφεραμε;;; Δεν μας ακουνε, δεν εχουν σχεση με δημοκρατια αυτοι! Νομιζω πως η μονη λυση ειναι μαζικες παραιτησεις δημοσιων υπαλληλων, κρατικων λειτουργων, καθηγητων πανεπιστημιων οπως του κ. Βαθιωτη (αν δεν κανω λαθος το ονομα) κλπ. Αλλα στην Ελλαδα…Ενας ηταν…!

    5. Δεν τη βλέπω καλά τη Νέα Δημοκρατία τη βλέπω να διαλύεται σαν το παλιό ΠΑΣΟΚ και θα γίνουνε κάποιο άλλο κόμμα για να γλιτώσουν και τα χρέη και τα δάνεια που έχουν πάρει Αλλά ο ελληνικός λαός δεν βγαίνει στους δρόμους δεν παίρνει με τίποτα χαμπάρι

    6. ΗΡΕΜΗΣΤΕ Κ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΤΑΪΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΠΕΤΣΑ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΑ ΜΜΜ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ.ΟΚ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ???ΚΟΛΛΑΕΙ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ???ΕΛΕΟΣ,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΕ 4 ΤΟΙΧΟΥΣ???

    7. Καλά κάνουν. Ας μας πληρώνει ο Μητσοτάκης να καθόμαστε.

      1. Κανείς Μητσοτάκης δε σε πληρώνει από τα δικά του λεφτά. Από δανεικά στις πλάτες μας σε πληρώνει. Θα σου πει να τα πληρώσεις σε λίγους μήνες μαζεμένα και θα φέρει μνημόνιο.

    8. Όλα για την κονόμα. Φονικός ιός με ασυμπτωματικούς ασθενείς είναι σχήμα οξύμωρο. Ειδικά εάν αυτός ο φονικός ιός εισέρχεται από το αναπνευστικό πλην όμως δεν αρρωσταίνεις. Το δούλεμα πάει σύννεφο. Ο ιός υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει. Ξεχάσατε τα ράντζα στα νοσοκομεία κάθε χειμώνα, ειδικά τις εποχές επί Ανδρέα Παπανδρέου και Κωνσταντινου Μητσοτάκη; Δεν είναι φονικός όπως λένε. Απλά μην εκθέτετε τον εαυτό σας στο κρύο. Τον ιό τον κουβαλάμε όλοι μας. Όπως τα καρκινικά κύτταρα. Απλά στους κορωνοιούς (100.000 και πλέον διαφορετικά ειδη), στους περισσότερους από αυτούς, το ερέθισμα είναι το κρύο. Στα καρκινικά κύτταρα το ερέθισμα είναι ο τρόπος διατροφής και το άγχος. Το AIDS είναι κορωνοιός και από το 1960 δεν κατάφεραν να βρουν εμβόλιο. Ο καρκίνος υπάρχει χρόνια. Το μόνο που βρέθηκε έως σήμερα είναι θεραπείες που καταστέλλουν AIDS και καρκίνο. Το εμβόλιο και η καραντίνα είναι κοροϊδία. Απλά για την κονόμα γίνονται όλα. Θεραπεία πρέπει να βρεθεί για άμεση αντιμετώπιση κι αυτό μόνο για αυτούς που έχουν υποκείμενα νοσήματα (παραλλαγές της θεραπείας ανάλογα με το υποκείμενο νόσημα), όλοι οι άλλοι μια χαρά αντεπεξέρχονται.

      1. ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΣΕ 10 ΣΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΝΑ ΣΩΡΟ Π@Π@ΡΙΕΣ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ.

      2. Αργύρη, δεν το κατέχεις το θέμα ρε φίλε, άστο για άλλους,
        πες με δύο λόγια τι νομίζεις, όχι αναλύσεις καφενείου, με το μπαρντόν οκ?

    9. ο κοσμος εχει παρει χαμπαρι την κοροιδια τους και βγαινει εξω οσο μπορει..εγιναν πιστευτοι περυσι στο 1ο lockdawn που δεν ξεραμε τι παιζει και υπηρχε φοβος για το αγνωστο

    10. ΟΔΗΓΕΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΕΜΑΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ??? ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΑΦΕΡΕΣΗ ΔΙΠΛΟΜΑΤΟΣ ΤΩΡΑ

    11. Ο/Η Κοψοχεράκηδες ρίξτε όσες κατάρες θέλετε. Δεν τον πιάνουν λέει:

      Φανταστείτε πόσο βλάκες είναι οι Έλληνες μικρομεσαίοι επιχειρηματίες που ψήφισαν μαζικά τον γόνο της πιο κρατικοδίαιτης και διαπλεκόμενης οικογένειας της Ευρώπης για να κονομήσουν. Ψήφισαν ένα άτομο που αυτός και το κωλόσογό του σιτίζονται εδώ και τρεις γενιές ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με δημόσιο χρήμα δηλαδή με τους φόρους τους. Θα τους κλείσει ΟΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ θυμηθείτε αυτό που σας λέω.

      1. Οποιος εχει παιξει καλα επιτραπεζια μονοπολη, καταλαβαινει…το πνευμα..
        Οποιος εχει δει τις αλλαγες πολιτικης στους πωλητες της αμαζον που τους εχουν πειραματοζωα κεφαλαιου και τους αποκλειουν , για μια δεκαετια , παλι καταλαβαινει..
        οποιος εχει διαβασει τουλαχιστον την αναλυση της μεγαλης επανεκινησης και της ατζεντας 21 και 2030 παλι καταλαβαινει.
        οποιος εχει διαβασει προσεχτικα εναναλακτικη ενημερωση διεθνως παλι καταλαβαινει…
        οποιο εχει εντρυφησει στην αληθινη ιστορια ή εχει διαβασει βιβλια “παγκοσμιος συνομωσια” οπως του οικονομολογου κ.αντωνοπουλου που ..επαθε ατυχημα, παλι καταλαβαινει..
        οποιος προσεχει τις μαζικες λοιδωριες και παγκοσμιες δολοφονιες γιατρων εναλακτικης ιατρικης και κορυφαιων επιστημονων με διαφοροποιημενες ατζεντες , παλι καταλαβαινει..
        οποιος αναλυσει τις τρομοκρατικες και κρατικες διασυνδεσεις σε πληθος περιπτωσεων , παλι καταλαβαινει..
        οποιος ξερει την αληθινη κατανομη εξουσιας της πυραμιδας, παλι καταλαβαινει..
        οποιος αναλυει τις μεθοδους προπαγανδας , παλι καταλαβαινει..
        οποιος ξερει και κατανοει το αληθινο προφητικο πλαισιο με την δραματικη αντιχριστη καταλληξη των πολλων , παλι καταλαβαινει.. π.χ Αγ.Εφραιμ ο Συρος “Πεινα μεγαλη, θα τους ταιζει για να τους σφραγιζει..” .
        Οποιος ΔΕΝ καταλαβαινει τιποτα , σαν παραλογο προβατο παραλυμενο, που τον δαγκωσε ο οφις του πλανερου εγωισμου, τον καταπινει απαξ δια παντως ο κερατας ο λυκος…

        1. Μέχρι ενός σημείου, καλά τα πήγες, ο επίλογος σου είναι σαν την αγελάδα
          που βγάζει 40 οκάδες γάλα, και στο τέλος ρίχνει μια κλωτσιά στην καρδάρα !

    Comments are closed.