ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ – ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΞΕΣΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ “ΧΩΝΟΥΝ” ΑΓΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    111

    Χθες είπαν στα καναλια και στα site πως στον Ασπρόπυργο έγιναν επεισόδια μεταξυ Ρομα και αστυνομικών
    Ποια είναι η αλήθεια;

    Εξέγερση βρίσκεται σε εξέλιξη στον Ασπρόπυργο τις τελευταίες 24 ώρες με συνεχείς διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες εκατοντάδων πολιτών που διαμαρτύρονται για το lockdown, διότι υποστηρίζουν ότι «Δεν υπάρχουν περισσότερα κρούσματα στην περιοχή μας απ’ότι σε άλλες περιοχές» αλλά το κάνουν «Για να μεταφέρουν παράνομους μετανάστες σε νέες δομές χωρίς να υπάρχει αντίδραση».

    Εχθές είχε «διαρρεύσει» από την ΕΛΑΣ ότι επρόκειτο για «Ρομά», άλλωστε κανένα τηλεοπτικό δίκτυο δεν έχει πλησιάσει την περιοχή, αλλά οι εικόνες που μεταδίδονται διαψεύδουν αυτό τον ισχυρισμό και είναι σαφές ότι είναι κάτοικοι της περιοχής ή τουλάχιστον στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι «Ρομά».

    Πολίτες με ελληνικές και βυζαντινές σημαίες συγκρούονται με τις δυνάμεις ασφαλείας που επιχείρησαν να διαλύσουν την συγκέντρωση και ελικόπτερα της αστυνομίας πετούν επάνω από τον χώρο κατευθύνοντας τις αστυνομικές δυνάμεις.

    Όπως μεταδίδει η δημοσιογράφος και νομικός Γεωργία Μπιτάκου που βρέθηκε στην περιοχή, στις διαδηλώσεις συμμετέχουν και μητέρες με μικρά παιδιά.

    Δείτε:

     

     

     

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Το μαθαμε το παραμυθι. Οταν γυφτοι και αλλοδαποι κλεβουν και δολοφονουν, δεν δηλωνεται η εθνικοτητα τους. Οταν ειναι Ελληνες που αντιδρουν στη βαναυση σατανικη δικτατορια της κουλας,τους βαφτιζουμε ρομα.Για να μην δινεται η εντυπωση σε κανενα οτι εστω και ελαχιστοι σ αυτη τη χωρα αντιστεκονται. Για να υπαρχει η πλαστη εικονα της δηθεν αποδοχης των μετρων

    2. Ψεύτες αλήτες και ξεφτίλες όλοι της κυβέρνησης. Έλεγαν τον κόσμο ψευδως ότι είναι ρομα. Ωραία λοιπόν. Αφού έτσι θέλουν, να συνεννοηθεί ο κόσμος στον Ασπρόπυργο με τους καταυλισμους των ρομα που βρίσκονται στο τέλος της λεωφόρου νάτο προς φυλή και να γενικευτει η κατάσταση. Η μεταφορά στα κρυφά χιλιάδων λαθρομεταναστων δεν συμφέρει ούτε τους κατοίκους στον Ασπρόπυργο ούτε τους καταυλισμους των ρομα. Αφού θέλουν να κοροϊδεύουν οι κυβερνητικοί αλήτες ας πάρουν μια γενικευμένη απάντηση. Ελπίζουμε να γίνει η συνεννόηση και να ανοίξει μέτωπο και από την αντίθετη πλευρά της λεωφόρου νάτο. Θα τσούξει πολύ αυτό τους απαταιωνες ψεύτες του μητσοτακη.

    3. Εντάξει αφού μιλάει η Μπιτακου τα πιάσαμε τα λεφτά μας… Η γραφικότητα στο κόκκινο…

      1. ξάπλωσε στον καναπέ εσύ να κάνεις κανένα τσιγάρο.. ο προτοσαλιαρης είναι καλύτερος από εκεί θα μάθεις τι γίνεται που δεν είναι γραφικοί

    4. Μπενε Μπερίτ… Η Στοά των Στοών…
      Το “ΜΑΤΙ” του Ισραήλ, σ’ ολόκληρο τον κόσμο.
      Πολύ ενδιαφέρον ότι στο καταστατικό της λένε πως δέχονται στις τάξεις τους ΟΧΙ απλά Εβραίους στο θρήσκευμα, αλλά ΜΟΝΟ Εβραίους στην καταγωγή (που σύμφωνα με τους νόμους τους σημαίνει η μάνα να είναι Εβραία)! https://attikanea.info/%cf%83-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%ae-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%ce%ac%cf%81%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b4%cf%8e%cf%83%cf%84%ce%b5-%cf%80%ce%bf%ce%bb%cf%8d-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%ac%ce%bb%ce%b7/

    5. Στο πρώτο λοκντάουν γέμισαν την ηπειρωτική ελλάδα με “δομές” στα κρυφά.
      Το ιδιο κάνουν και τώρα στην ευρύτερη περιοχή του Ασπρόπυργου.
      Τα θρασύμια του τσιπροκούλη μας λένε για ρομά ενώ η κάμερα τους διαψεύδει πανηγυρικά.
      Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο απίθανος κούλης θα παραδώσει καμμένη γη
      δηλαδή ποσοστό νδ σε ιστορικό χαμηλό κάτω απο το 18%
      Δεν υπάρχει γνωστός μου νεοδημοκράτης που θα ξαναψηφίσει την ερμαφρόδιτη νδ,
      όλοι ψάχνουν για πατριωτικό κόμμα.

    6. ΑΠΛΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…ΣΥΡΙΖΑ-ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ…ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΑΣ

      1. Υπαρχουν πολλοι μακακες και κομματοσκυλα σ αυτη τη χωρα δεν αντιλεγω, αλλα εισαι τοσο αφελης ωστε να πιστευεις πως σ αυτη τη χωρα ετσι οπως καταντησε, δεν υπαρχει εκλογικη νοθεια και αλλοιωση αποτελεσματων?

    7. Χρειάζετε μια επανάσταση για να ξεριζωθεί το πολιτικό καρκίνωμα του συνταγματικού τόξου που στηρίζει τη χούντα του καθεστώτος Μητσοτάκη.Δυστυχώς όμως αν δεν φτάσει το κακό στην πόρτα μας δεν αντιδρούμε.

    8. Τι έγινε ρε δημοκράτες της ΝΔ του Μητσοτάκη, δεν αντέχετε αντίλογο, γιατί κατεβάζετε ασύστολα και χωρίς ντροπή τα βίντεο ? Θα σας στείλουμε στο διάολο !

    9. ΑΠΟΡΩ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΥΑΛΟΥΣ, “Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ…

    10. Το να κάνετε διαφήμιση στους γύφτους δεν σας το χα.

    11. ΑΛΗΤΑΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ

      1. Ποιοι:: Αυτοί που είναι σαν και εσένα και φωνάζουν εδώ μέσα::::: Όπως είπε και ο πιο πάνω, καλοφάγωτα τα σκατά Ελληνάρα! A, και μην ξεχάσεις να κάνεις και το εμβόλιο για να μην πεθάνεις από τον πρόβιτ 19, ή μήπως η βλακεία είναι πιο επικινδυνη….:::

    12. Τα γ@μημενα μμε λένε ψέμματα. Βαφτίζουν τους Έλληνες εξεγερμένους ρομα ή οτιδήποτε άλλους. Το σχέδιο της γερμανοδουλης κυβέρνησης είναι να μεταφέρουν από τα νησιά τους λαθρομετανάστες στην ηπειρωτική χώρα, να αδειάσουν τα νησιά και να τα ξανάγεμίσουν πάλι με λαθρομετανάστες. Όπως έριξε ο Ελληνικός λαός τον σύριζα λόγω πρεσπων, έτσι θα ρίξει και τον εμμισθο υπάλληλο των Γερμανών λόγω λαθρομεταναστευτικου. Ο κορονοιος σώζει τον Μητσοτάκη. Εργαλείοποιουν τον κορονοιο και εγκαθιδρυουν την απόλυτη δικτατορία.

    13. Χθες ενας αναγνωστης του ΜΑΚΕΛΕΙΟ ζητησε αν υπαρχει καποιος καμεραμαν να κατεβει στη λεωφορο ΝΑΤΟ, εκεινη την ωρα που εγραψε το σχολιο του,στον παλιο καταυλισμο των σεισμοπληκτων οπου ξεφορτωναν πληθος λαθρεποικων! Το ειδε κανενας; Ακουσατε,ξερετε κατι; Μηπως εχει αυτο καποια σχεση με το καθεστως που επιβαλουν στην περιοχη τα καθικια; Δε μου το βγαζες ευκολα απ’το μυαλο αυτο.Ο υπερηφανος σατανας θα μας πνιξει στους λαθροταλιμπαν.

    14. Το σχέδιο γενοκτονίας του ελληνικού πληθυσμού και της αντικατάστασης του από τους λαθροεισβολεις είναι σε πλήρη εξέλιξη. Θα μας καταλάβουν χωρίς πόλεμο ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΤΕ ΕΙΣΤΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ.

    15. ”ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ”… ΜΠΑ.. ΠΟΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ?? ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΟΙΤΟΥΣΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣ ΨΟΦΗΣΕΙ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΤΟΥ?? ΣΩΠΑ ΡΕ… ΑΛΗΘΕΙΑ?? ΟΟΟΟΟΧΙ… ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΜΕ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ.. ΟΥΤΕ ΓΥΡΙΖΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΩΛΑΡΙΖΕΙ, ΟΥΤΕ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ ΠΗΓΑΙΝΕ, ΟΥΤΕ ΕΛΙΩΝΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕ.. ΕΙΧΕ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΗ… ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΒΙΝΤ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΜΕΣΗΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΑΝ ΜΕ 5 ΧΕΡΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΩΛΑΡΧΙΔΙΣΤΕΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΟΛΟΙ. ΕΓΡΑΦΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΦΒ Ν ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ.. ΧΕΣΤΗΚΕ ΑΝ Θ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΚΛΑΔΟΣ.. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ?? ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΕΝΩ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟ 6 10 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ. ΧΑΧΑΧΑ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΡΕΘΕΙΤΕ..ΟΣΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ. ”ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ”.

    16. Πόσο πήρε η νουδουλα στον Ασπρόπυργο;;;;….. Πόσο πήρε η ώρα ευθύνης του Μελετίου στις εκλογές;;;…. Λουστείτε ότι ψηφίσατε…

    17. Ο ιος ειναι σουπερ . .φανταστικος! Εχετε καταλαβει πλεον τι συμβαινει κ που το πανε ετσι; Βαρεθηκαμε να τα λεμε κ να τα ξαναλεμε! ΤΑ ΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΛΕΟΝ Κ ΟΛΑ ΘΑ…ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΚΥΠΡΕΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΕΟΝΙΤΗΤΑ ΤΟΥΣ,ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ,ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥΣ ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!TI ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ Κ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΙς ΛΕΧΩΝΕΣ;;;;; ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΒΡΕ!!! ΤΩΡΑ!!!

    Comments are closed.