ΑΥΤΑ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – 76.000.000 ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ “ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ”

    Κοινοποίηση:
    tourkia-propaganda-aigaio

    Την ώρα που ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απέφυγε να πεί τη λέξη «Τουρκία» κατά την ομιλία του χθες στο Κογκρέσο, στην Κοινή Σύνοδο της Γερουσίας και της Βουλής των Αντιπροσώπων, το τουρκικό υπουργείο Τουρισμού χρησιμοποιεί το σύνθημα «Turkaegean» που σημαίνει «τουρκικό Αιγαίο» σε καμπάνια του που εγκαινίασε κατακαλόκαιρο πέρσι καί εξακολουθεί να διαφημίζει στό διηνεκές χωρίς καί ο αρμόδιος υπουργός Κικίλιας να ασχολείται εφόσον κυβερνητικοί καί διπλωμάτες είναι όλοι τους “πουθενάδες” .

    Μιλώντας για τη συγκεκριμένη καμπάνια, ο Τούρκος υφυπουργός Τουρισμού, δήλωσε ότι επειδή η Ελλάδα βλέπει το Αιγαίο ως δική της περιοχή, έτσι αποφάσισε και η Άγκυρα να προωθήσει αυτό το σύνθημα «Turkaegean» προβάλλοντας και σχετικά βίντεο, για να δείξει ότι το Αιγαίο δεν είναι μόνο ελληνικό αλλά μια περιοχή που είναι και της Τουρκίας.

    Το σποτ κάνει ξεκάθαρα λόγο για «τουρκικό Αιγαίο».

    Πηγή: ieriplektani.blogspot.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Άρχισε ήδη να ξεπουλάει το Αιγαίο ο γκαντέμης;

    2. Μια χαρα…
      Θα σας μαθουν και καλο ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ…
      Εσις ξαναφηφοστε τουες προδοτες….

    3. Από τα αρχαία που που δείχνουν, θέατρο, αγάλματα κλπ καταλαβαίνουμε ποσό τουρκικό είναι το Αιγαιο αλλά και ποσό Τουρκία είναι το έδαφος πάνω στο οποίο βρίσκεται αυτή η χώρα. Ελλάδα 1000% . Μόνοι τους το δείχνουν. Σιγά να μην έφτιαξαν οι Μογγόλοι που ήρθαν στην περιοχη, από τα βάθη της Ανατολιας, πολύ μετά από τους Έλληνες φυσικά, που βρισκόταν στην περιοχή χιλιαααδες χρόνια πριν, τέτοια αριστουργήματα. Τουρκία δεν υφίσταται, μόνο κατεχόμενη Ιωνία. Αλλά ποιος θα τα πει αυτά; Οι μισελληνες πολιτικοί;

      1. ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠ΄ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ;;;;;

    4. και μόνο ο τίτλος αρκεί, δεν χρειάζεται να το δούμε.
      Γνωρίζω πολλούς στην Αυστρία που φέτος θα πάνε διακοπές στην Τουρκία καθώς οι τιμές ειναι προσιτές.

    5. Πάντως μόνος του δε το κανε. Σιγά μη πήγε κόντρα στο ΝΑΤΟ ο Ερντογάν που βοηθάει τους Ουκρανούς τόσο καιρό. Ο Ζελενσκι κι η Ζελενσκα μόνο άγαλμα που δε του κάναν στα social
      Εδώ οι Αμερικανοί του ζητούσαν Bayraktar Acinci για να ψεκάζουν τους Ρώσους με βιολογικά όπλα.(σας έδωσα το πρωί λινκ στο fb).

    6. Βαλτε και μια συσταση μεσα στο αρθρο πως δεν χρειαζεται να ανοιξει καποιος το link…αν μη τι αλλο ας μην βοηθουμε και εμεις την αυξηση των προβολων…

    7. Κικιλια καλο παλληκαρι ησουνα αλλα δυστυχως μεταλλαχτηκες αλα Πλευρη!
      Προτεινω δωρο σε καθε εισερχομενο τουριστα sleeping bag και greek σουβλακι κοντρα στη διαφημηση των μογγολων για καραturkaegean!
      Λυπαμαι, ενας πρωην ψηφοφορος σου.

    Comments are closed.