ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΗΝ “ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ” ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ – “ΒΡΟΧΗ” ΟΙ ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ [ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    TORA

    Στις φλόγες οι δρόμοι γύρω από το Πολυτεχνείο Πατρών. Λίγο μετά την πορεία που πραγματοποιήθηκε στην πόλη, άρχισαν εκτεταμένα επεισόδια, τα οποία βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για φοιτητές ωστόσο στην πορεία έχουν παρεισφρύσει και αντιεξουσιαστές

    Αυτή την ώρα κατευθύνονται προς το Παράρτημα του Πανεπιστημίου στην οδό Κορίνθου.

    Η αστυνομία βρίσκεται σε επιφυλακή. ΜΑΤ και ΟΠΚΕ βρίσκονται στις θέσεις τους προληπτικά για παν ενδεχόμενο.

    Δείτε φωτό και βίντεο από το tempo24.news:

    por1 por2 por4_0 por5 por6 por7 por8 por9_0 por9_1 por9_2 por10

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Αγαπητέ Στέφανε,

      Δεν Είναι Δυνατόν Μία Χούφτα από Μπαχαλάκηδες, Αναρχοαυτόνομους, Αντιεξουσιαστές, Όπως Θέλετε Πείτε το, να Διαταράσσουν την Ηρεμία των Πόλεων, είτε Τώρα στην Πάτρα, είτε Αύριο στην Αθήνα, είτε Οπουδήποτε Αλλού.

      Ας Δωθεί Επιτέλους Εντολή στην Αστυνομία Ακόμη και να Πυροβολεί Εναντίον Αυτών, και αν Τραυματιστεί Κάποιος από Αυτούς Ακόμη Καλύτερα. Θα Πείτε και Πολύ Σωστά, μα θα Θρηνήσουμε Θύματα. Ναι, Αλλά Προκειμένου να Καταστρέφονται Κάθε Φορά οι Περιουσίες Πολιτών, να Διαταράσσεται η Ησυχία της Πόλης, να Γίνεται Ένα Μπάχαλο, ας Θρηνήσουμε και Θύματα.

      Δηλαδή Είναι Καλύτερο Αυτό που Συμβαίνει Κάθε Φορά, να Καταστρέφουν, να Καίνε Περιουσίες, και ΔΕΝ Ξέρω Εγώ τι Άλλο; Και να Βγαίνουν Μετά τα Κανάλια και να Λένε οι Γνωστοί-Άγνωστοι, οι Μπαχαλάκηδες, οι Αντι-Εξουσιαστές, … Καθόλου Άγνωστοι ΔΕΝ Είναι Όλοι Αυτοί, Γνωστοτάτοι Είναι, Παιδιά Πλουσίων Οικογενειών ( Αριστερών ή Δεξιών ), που ΔΕΝ Έχουν τι να Κάνουν, Τεμπέληδες, Χαραμοφάηδες, ΔΕΝ Έχουν Εργασθεί ΠΟΤΕ στη Ζωή τους, …, και για να Σκοτώσουν το Χρόνο τους Εκτονώνονται με Αυτόν τον Τρόπο.

      Μήπως για Αυτό το Λόγο, Ότι Δηλαδή Πίσω από τις Κουκούλες, Κρύβονται Παιδιά Γνωστών Πλουσιών Οικογενειών, Επιχειρηματιών, Πολιτικών ( Βουλευτών, Στελεχών Κομμάτων ), …, ΔΕΝ Δίνεται η Εντολή στην Αστυνομία να Παρέμβει ΔΥΝΑΜΙΚΑ;

      Σε Καμία Ευρωπαική Χώρα ΔΕΝ θα Συναντήσεις Κουκουλοφόρους να Εισέρχονται σε Διαδηλώσεις και να Κάνουν Αυτά τα Πράγματα.

      Αν Ένας Οποιοσδηποτε Πολίτης Φορέσει Κουκούλα και Κυκλοφορήσει στο Δρόμο, θα Συλληφθεί Οπωσδήποτε και Καλά θα του Κάνουν. Τους Κουκουλοφόρους που Κάθε Φορά που Γίνονται Διαδηλώσεις τα Κάνουν Όλα Μπάχαλο, Γιατί ΔΕΝ τους Συλλαμβάνουν kαι Όταν τους Συλλαμβάνουν, να τους Βγάζουν την Κουκούλα και να τους Διαπομπεύουν Δημόσια;

      Ευχαριστώ,

      Με Εκτίμηση,
      Πολλούς Χαιρετισμούς,

      Άγγελος από Μιλάνο

    2. Μπαχαλάκηδες-Αστυνομία,οι συνεργάτιδες δυνάμεις του “Κράτους”,(το οποίο στην ουσία είναι Παρακράτος )των “κρατών” της παγκοσμιοποίησης του Δόγματος Καλέργη,,το οποίο συνεχίζει να υλοποεί τάχιστα ο σόρρος και τα τσιράκια του.
      Η Ελλάδα είναι το απτό αποτέλεσμα του Πειράματος ότι μια χώρα με πολύ δυνατή συνοχή στα Εθνικά της χαρακτηριστικά ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΜΕΘΟΔΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΕΙ,γίνεται να ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΩΡΟΣ.
      Ένας χώρος με μίξη ανθρώποων διαφορετικών κουλτουρών ,συνηθειών,εθίμων για να ελέγχονται απόλυτα και έτσι η Ελίτ να βγάζει τον ΘΕΟ ΤΗΣ,ΤΟ ΧΡΗΜΑ.
      Η Αστυνομία θα τρομοκρατεί και θα εφαρμόζει τον νόμο σε οτιδήποτε “αντιρατσιστικό”,ΆΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑΥΤΌ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΒΟΗΤΡΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο “ΚΑΚΟΣ” ΣΤΙΣ “ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ”ΔΙΩΞΕΙΣ.
      Η Αστυνομία επίσης θα διώχνει με ΒΙΑ από τα σπίτια τους τους έλληνες που τους κατασχέθηκαν για να δοθούν απλόχερα στους “πρόσφυγες” άντε να είναι το 5% πρόσφυγες γιαυτό και τα εισαγωγικά..
      Θαχετε δει τις ωραίες ΑΦΙΣΣΕΣ:”ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΟΙΚΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ”,ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΘΑ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΜΑΣ “ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ” Μ.Κ.Ο που παράγουν χρημ……..εεεεε Ανθρωπισμό ήθελα να πω.
      ΑΝΤΙΦΑ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΤΟΥΣ ΣΟΡΡΟΣ.

      https://www.youtube.com/watch?v=dAqNw-fy808 Antifa protesting George Soros for payment!

      Νομίζω το βιντεάκι είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ….

      ΛΟΙΠΟΝ…….,ΑΣ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ???

      ΑΤ ΤΗΕ MALL ΒΟΥΛΗ.

    3. κρατικοί σεκιουριτό-μπατσοι που προστατεύουν τον κοινοβουλευτισμό και άπλυτοι πρεζάκηδες μπολσεβίκοι, θέλουμε όσους πιο πολλούς νεκρούς γίνεται.

    Comments are closed.