ΑΡΡΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΝΕΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ – ΤΣΑΚΩΣΑΝ 51ΧΡΟΝΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΜΕ 15ΧΡΟΝΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ… – ΤΗΝ ΜΠΑΛΑΜΟΥΤΙΑΖΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΜΙΚΡΗ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ!

    Κοινοποίηση:
    aniliki-sxesi

    H ελληνική κοινωνία συγκλονίζεται εκ νέου από υπόθεση αποπλάνησης ανήλικης μαθήτριας από καθηγητή μέσα σε λίγα 24ωρα.

    Γνωστοποιήθηκε πριν από λίγο η σύλληψη δασκάλου για αποπλάνηση ανήλικης μαθήτριας, μετά την περίπτωση του 44χρονου καθηγητή Γυμνασίου στην Ηλιούπολη.

    Αυτή τη φορά, η σύλληψη έγινε στην Ερέτρια Ευβοίας, μετά από ανώνυμη καταγγελία στην Εισαγγελία.

    Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας συνέλαβαν 51χρονο δάσκαλο Δημοτικού την ώρα που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του με 15χρονη μαθήτρια, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Ο 51χρονος φέρεται να είχε αποπλανήσει εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο τη 15χρονη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αποπλάνηση ανηλίκου και προσβολή της γενετήσιας ευπρέπειας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    44 Σχόλια

    1. Ο Παιδεραστης ειναι στη φυλακη.
      ΟΙ Πολυπολιτισμικοι αραβες ,πακιστανοι και τα ρεστα που μας εχουν επιβαλλει την κουλτουρα τους γιατι αλλιως παμε φυλακη για ρατσισμο παντρευονται τα κοριτσια απο ποσα, απο τα 12?

      Και δε φταιει ο Συριζα, και ο Συριζα αλλα απο τη ΝΔ ξεκινησαν αυτα.
      Εδω και δεκαετιες δεν αναφερομαι στον παιδεραστη το Γεωργιαδη, μονο , αναφερομαι στη καταστροφη της ρουφιανοοικογενειας που εχει μολυνει τα ηθη και απαγορευσει τα εθιμα στην Πατριδα μας.

      Ασχετα με τη νομοθεσια, κατα την οποια ενα κοριτσι 18 ετων παρα μια μερα αντιμετωπιζεται διαφορετικα απο ενα κοριτσι 18 και μια μερα… που ζητε ρε σεις;

      Απο το γυμνασιο κανουν προπονηση με τα πορτοκαλια στα φιλια και πετανε εξω βυζια και κωλους.
      Λαθος;

    2. Μάλλον οι περισσότεροι ζουν σε άλλον πλανήτη και δεν δέχονται την πραγματικότητα,κοιτάξτε γύρω σας,στις παρέες σας,στις γειτονιές σας,στο περιβάλλον σας να δείτε τι γίνεται με τα ανήλικα πως κυκλοφορούν και τι κάνουν και τις ξεκολιαρες μανάδες που έχουν και θα καταλάβετε γιατί είμαστε ένα μεγάλο μπουρδελο και πάμε στον γκρεμό ως κοινωνία.

    3. Ντρέπομαι ειλικρινά για μερικά σχόλια που βλέπω ως Ελληνίδα..κακοποιούσε τη μικρή από το Δημοτικό και ρίχνεται ευθήνη στο παιδί..ντροπή σας μόνο αυτό έχω να πω..μπορούσε να ήταν η κόρη σας

    4. Έλα μωρέ το καημένο ανήλικο τι έπαθε,,μήπως το βίασε κιόλας;

    5. Αν ξαφνικά μου την έδινε λέμε και μεταλλασομουν σ ένα σοβαρό κλασικο σχολιαστή επιπέδου μ@λ@κ@.Θα σας άρεσε?
      Μπορώ για δύο ώρες να το δοκιμάσω!

      1. Βρε χαζούλι κάντο τι μας το τσαμπουνάς.
        Δημοκρατία έχουμε ..που λέει ο λόγος δλδ.. αλλά κάντο..
        Το ότι επειδή ήταν μικρό και αθώο και δεν κατάλαβε απ’ το Δημοτικό κανένας ούτε η μάνα της τι γινόταν , αυτό συμβεί ότι έβγαινε και μπαραδάκι απ’ την όλη υπόθεση και η μαμά έπαιρνε τα περισσότερα. Γιατί και στην αδερφούλα μου να συνέβαινε κάτι τέτοιο νομίζεις δεν θα χε γίνει αντιληπτό και εμφανές πως κάτι την προβληματίζει από παιδάκι ?? Κάτι στη συμπεριφορά που να δηλώνει απομάκρυνση , φοβία με το παραμικρό , κλάματα για το πιο απλό πράγμα, ή χωρίς να υπάρχει θέμα κάθε μέρα, ή τίποτα περίεργα για την ηλικία συναισθήματα προς το σεξουαλικό εφόσον θα χε γίνει μια ας πούμε πλύση εγκεφάλου και τα πίτσι πίτσι με το σχολείο όλη την ώρα! Τι διάολο , η μάνα της δεν την έπαιρνε ποτέ απ’ το σχολείο , έρχονταν πάντα μοναχούλικο απ’ το Δημοτικό?? .. Δεν ανησυχούσε καμία μάνα αδερφή πατέρας για το τι άργησε ή που πήγε απογευματιατικα η βραδιάτικα ..Ααααααααα… εδώωω κάτι δεν πάει καλά πουτσουρέλι μου. Γ’αυτό μην είσαι χαζούλης και δες λίγο πιο σοβαρά το πράγμα γιατί δεν είναι μόνο αυτό! Το χουν κάνει σύστημα εδώ και 3 μήνες και όλο σε ύποπτες (που αμελούν τα παιδιά) οικογένειες συμβαίνουν αυτά.

    6. ότι η μικρή μπορεί να του έκανε πράγματα που δεν έχει βρει ακόμα στο ΠόρνΧαμπ αυτός.

    7. Οταν οι “γριες” πηγαινουν με δεκαπενταχρονα αγορια ΜΟΥΓΚΑ τα καναλια και τα σαιτς.η γυναικοκρατια καλα κρατει. Ας ειναι καλα οι συριζαιοι που φερνουν τους λαθρο για να ικανοποιησουν τις μεγαλοκυριες, που εχουν τα φραγκα και τους χρειαζονται σαν επιβητορεςΑυτα συμβαινουν στην εποχη μας.Κοιταξτε ποιοι νοιαζονται για τους νεαρους λαθρο

    8. Εντάξει , σίγουρα φταίει ο καθηγητής.Αλλα όπως είπαν κι άλλοι , ας πάρουμε λίγο και την αλλη πλευρά.Οταν τα σημερινά δεκαπενταχρονα βγαίνουν από το σπίτι ντυμένα σαν εκκολαπτομενες πορνοστάρ, μην θυμίζοντας καν δεκαπενταχρονα , κι όταν η μαμά όχι μόνο δεν τους σκάει ένα χαστούκι αλλά τους λέει και μπράβο και ξαναχωνεται πάλι στο κινητό της και στο φειςμπουκ, όταν αυτά τα δεκαπενταχρονα πηγαίνουν έτσι ντυμένα και βαμμένα στο σχολείο, όταν γυρίζουν 2 και 3 η ώρα το βράδυ στο σπίτι χωρίς να τους πουν κουβέντα , όταν το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η εξωτερική τους εμφάνιση από τα πρότυπα που τους σερβίρει το you tube , instagram,facebook, τηλεόραση , όταν ζούμε σε μια σάπια πλέον κοινωνία , χωρίς αξίες , όταν όταν όταν ……μήπως θα έπρεπε να κοιτάξουμε κι αυτή την πλευρά ?

    9. Τα χω χαμένα με τα περισσότερα σχόλια που προηγήθηκαν. Στην πλειοψηφία τους κατηγορούν τις μανάδες, τους πατεράδες και τα ίδια τα παιδιά. Αλλά ΌΧΙ τον παιδεραστή. Μάθετε λοιπόν ότι εσείς οι ίδιοι είστε η κοινωνία που σχολιαζετε. Εσείς ευθυνεστε για αυτά τα εκτρωπα. Όταν οι πολίτες έχουν τέτοιες ανώμαλες απόψεις ειναι σίγουρο ότι θα πάμε κατά διαόλου. Οι ποινές πρέπει να γίνουν αυστηροτερες ώστε να μην σκέφτονται οι ανωμάλοι ότι αξίζει το κόπο να προσπαθήσουν γιατί μικρό το κακό. Τι δεν καταλαβαίνετε; αν, για εσάς τους μισογυνηδες φταίνε τα μικρα, τότε είστε σε λάθος σαιτ. Απλά θλιβομαι

      1. γιατι τοση τρικυμια εν κρανιω? Μην μπερδευεσε:
        Ο παιδεραστης ειναι εγκληματιας τοσο στις συνειδησεις της κοινωνιας οσο και κατα νομο. Θα τιμωρηθει οπως προβλεπει ο νομος. Κανενας δεν τον αθωωνει. Ισα ισα…
        Απλα λεμε κατι που παρατηρουμε στην σημερινη εποχη: τα 14χρονα παιδια που ειναι η κορη μου, η κορη σου, η ανηψια μου, ο γιος μου κλπ (εννοω ειμαστε εμεις, οι οικογενειες μας) εχουν αλλαξει τροπο με τον οποιο “εξερευνουν την σεξουαλικοτιτα τους”.
        Το να καταγραφεις ενα φαινομενο που συμβανει στην κοινωνια μας δεν ειναι αρρωστια, ειναι υγεια γιατι ετσι μονο μπορουμε να δουμε αν ειναι λαθος κι αν ειναι λαθος τι φταει και πως μπορει να διορθωθει.

    10. ….ΟΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ(ΒΛΕΠΕ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ,ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΜΟΦΥΛΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΚΛΠ ΚΛΠ)…ΤΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ….ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ….ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΥΟΝ ΕΠΙΣΗΣ ΡΟΛΟ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΒΑΛΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΣΕΞΙΣΤΙΚΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ (ΤΗΛ/ΣΗ,ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΛΠ)…ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΛΙ ΣΑΝ ΑΝΩΜΑΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!…

      1. Ενώ οι νεοφιλελεύθεροι είναι της εκκλησίας.
        Μας το απέδειξαν άλλωστε !

    11. Δασκαλοι κ καθηγητές. Τα σκουπίδια της κοινωνίας. Άπλυτοι libtards παιδεραστές. Σκοπός τους να φυτεύουν τις ανωμαλίες κ τις αριστερές ιδέες τους στα παιδιά. Το κακό στην Ελλάδα ξεκινά από δαύτους. Το γράφω πολλά χρόνια τώρα. Εάν θέλετε να διορθωθεί η Ελλάδα κ ο λαός της, ξεκινήστε με βούρδουλα στους “εκπαιδευτικούς”, τα βρομόσκυλα.

    12. Ειναι αυτο που ειπε ο σχολιαστης παραπανω. Οτι σπειραμε , θεριζουμε!!Απο την αλλη αφου κυριαρχει το λαιφ σταιλ, αφου οι μικρες βλεπουν τις μαναδες τους περνουν παραδειγματα.Αντι να κατσουν και να αφοσιωθουν στα παιδια τους , γυρνανε απο δω και απο εκει. τι προτυπα εχουν τα παιδακια.Απο την αλλη οι μαναδες τους, ενω ο συζυγος τους περνει για παραδειγμα 3 χιλιαρικα και βαλε το μηνα , θελουν δηθεν να δουλευουν κι αυτες οχι βεβαια για τα χρηματα αλλα για να ξεπορτιζουν κι αυτες. οποτε τι να περιμενει κανεις απο αξυωα πλασματα

      1. Γιατί αντί για τα τρία χιλιάρικα που δε παίρνει
        κανένας Έλληνας νοικοκυρα σε απόγνωση
        προτιμούν να παίρνουν και από τις δύο πόρτες
        το τρίτο το μακρύτερο που είναι πολύ
        καλλιτερο.

      2. Έτσι είναι,έχεις δίκιο ο τελευταίος που ευθύνεται είναι ο καθηγητής,πρώτα φταίνε οι γονείς του κοριτσιού και κυρίως η μάνα,η σημερινή μάνα που το μόνο που την ενδιαφέρει είναι βρει χορηγούς,να στολιστεί να ξεπορτισει και να ξενοπηδηχτει και αν δουλεύουν τη δουλειά την έχουν για ξεκαρφωμα,που να βρουν χρόνο λοιπόν να ασχοληθούν με τα παιδιά τους που τα παρκάρουν από 40 ημερών στους παππούδες;οπότε αυτά τα παιδάκια τι
        γονίδια,τι πρότυπα και τι παιδεία εχουν αδέσποτα είναι για αυτό έγινε έτσι η κοινωνία μας γιατί η σημερινή οικογένεια είναι μπορδελο.

    13. Εμένα γιατί κάτι μου λέει πως στις εποχές που ζούμε τα 15 χρόνα τη πέφτουν στους δασκάλους και καθηγητές τους; Όταν πηγαίναμε εμείς σχολείο δεν γίνονταν τέτοια και τώρα έχουμε άπειρα περιστατικά. Και οι δάσκαλοι δεν έχουν τσίπα πάνω τους αλλά και τα κ@λόπαιδα δεν έχουν καμία παιδεία από το σπίτι τους. Μπράβο πάντως στον άνθρωπο που το κατήγγειλε.

    14. παντως η αληθεια ειναι αυτα που εμαθα εγω στα 30 τα ξερουν στην εποχη μας τα 13χρονα. Αυτο ειναι γεγονος. Οπως γεγονος ειναι οτι μονο με τον νου κ την ατομικη παιδεια μπορεις να χαλιναγωγησεις ενστικτα, ορμεμφυτες αναγκες, κατι που σ ενα 13αχρονο ειναι αδυνατο να συμβει. Ομως ενηλικα ατομα, που εχουν περισσοτερα χρονια στην ζωη απο ενα πιτσιρικι, υποτιθεται οτι εχουν αποκτησει την ωριμοτητα να ελεγχουν κ συγκρατουν τα ενστικτα τους.
      Αυτο αλλωστε ειναι και η βασικη διαφορα μας με τα ζωα, μια διαφορα που χρειάστηκε 100ααδες χρονια για να κτιστει και θα χρειαστουν χιλιαδες ακομα για τον πληρη ελεγχο τους.

    15. Δεν καταλαβα δηλαδή ο καθηγητής φταίει αλλά το κοριτσάκι όχι; μήπως αυτό φταιει πιο πολύ που άρχισε το πανηγύρι από τα 13,αλλά με τέτοιες πουτανες μανάδες που έχουν και κεραταδες πατεράδες τι περιμενεις,μπουρδέλα σπίτια και παλιοικογενειες η σημερινή κοινωνία έτσι είναι.

    16. Όταν τα πετάνε όλα έξω μικρές μεγάλες το κάνουν για να τις θαυμάσει η γιαγιά τους ή για να μοστράρουν την ξαναμμένη συκωταριά τους; Μάλλον για το δεύτερο. Είναι στο ένστικτο το αγγουροδρόσισμα. Ότι σπείραμε θερίσαμε. Πάνω απ’ όλα η προοδευτικάρα. Και κάπως έτσι γίναμε μπουρδέλο.

      1. Φίλε έως τώρα είχα ακούσει το νιμου να το λένε γατάκι,γατούλα,σουπιά,σαπιονιμου κτλπ κτλπ,καμμένη συκωταριές δεν το ξανασυναντήσει να το χαρακτηρίζουν έδωσες ρεστα

    17. Οι μικρες εχουν μητρικες οδηγιες να προτιμουν ο παρθενοσπαστης να ειναι εμπειρος κ προσεχτικος.

    18. Δε σας άρεσε ο Χριστός, σας ξενέρωνε γιατί σας ζητούσε να είστε άνθρωποι. Δε σας άρεσε να είστε ηθικοί, να ντύνεστε σεμνά, να μη προκαλείτε, να μη υπερ-σεξουαλίζετε την κοινωνία. Καθίστε τώρα δείτε τα ανήλικα κορίτσια σας να γ@μιούνται με 50άρηδες δασκάλους και σκάστε.

      1. Συγγνώμη δηλαδή που δεν μας αρέσουν τα παραμύθισ. Εσύ πιστεύεις σε θεούς γιατί έτσι σου είπαν. Σου έκαναν πλύση εγκεφάλου από μικρό. Όλη η ζωή σου βασίζεται σε ένα οργανωμένο παραμύθι. Σε λυπάμαι πραγματικά. Τουλάχιστον έτσι δε φοβάσαι το θάνατο, σωστά;

    19. ΟΙ 50ΑΡΕΣ….ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΜΕ 15ΧΡΟΝΟΥΣ…. ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΥΜΝΟΥΣ….ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ…..ΧΑΑΑΧΧΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΜΙΛΑΜΕ. ΕΥΝΟΥΧΙΣΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΦΥΛΛΟ.

      1. Μωρό βαριέμαι πολύ ως συνήθως.
        Ελπίζω να βγει καμία καλή είδηση
        να με σηκώσει λίγο.Τους βαριέμαι
        όλους αυτούς τους μ@λ@κες.

    20. Μέσα να πάνε οι ανώμαλοι μέχρι τα βαθιά γεράματα. Ταυτόχρονα η Ελληνίδα μάνα να μαζέψει τις κόρες της και ο Έλληνας πατέρας να ξαναγίνει παραδοσιακός και όχι .. μοδάτος να βάζει όρια στο σπίτι του.Απο τα 14 ντύνονται με καυτά σορτσάκια και μπουστάρες. Μην πάνε καξ γυρεύοντας γιατί κυκλοφορεί πολύ ανωμαλία μην τους κάνετε χειρότερους.

      1. ΣΤΙΣ ΚΑΥΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ ΟΜΩΣ…. ΔΙΝΟΥΜΕ Κ ΒΡΑΒΕΙΟ Ε….ΧΧΑΑΑΖΧΧΧ
        ΡΕ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙΙΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΜΕΕ ΧΑΑΑΑΑΧΧΧΧ

        1. Ποιος ρε πανηλιθιε ανώμαλε έδωσε βραβείο; στο μυαλό είναι αυτά.

    21. Σε ένα κράτος που επιτρέπει τις πουστάρες τις λεσβιες και τους ανώμαλους να κάνουν συνεχώς παρελάσεις φωνάζοντας πως θέλουν στον κώλο δονητές τι περιμένετε.
      Η παιδεραστία άνθισε στην Ελλάδα και η λύση είναι μία.Οποιος γαμημένος αγγίξει παιδάκι στα 5 μέτρα στον τοίχο και γάζωμα με στρατιωτικό πυροβόλο μέχρι να βγουν τα κόκκαλα από την σάρκα του.

    22. Είναι οι δάσκαλοι που έβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ
      Καμμαρώστε τους ! Ποιος ξέρει τι τυχοδιώκτες κατάδικους μπολιάσανε σε κοινωνικές θέσεις εργασίας και τους κάνανε και δασκάλους.
      Υπόψην , η γενετήσια ευπρέπεια και προσβολή χαρακτηρίζεται και η ανώμαλη παρέλαση των Λοατκι και άλλων πορνοδιαστροφικών Εβραίων στην Θεσσαλονίκη με τα βαμμένα σώματα κατά τις πρωινές ώρες στο κέντρο της συμπρωτεύουσας. Μην τα ξεχνάμε αυτά
      Είναι τελείως απαράδεκτες εικόνες στην ανατολική Ευρώπη
      Δεν είμαστε Αγγλία και Ολανδια εδώ πέρα
      Έχουμε περάσει τα πάνδηνα και δεν ει αί πρέπον για την κοινωνία μας τέτοιες άρρωστες εικόνες ειδικά χωρίς κάποια ηθική αναστολή και επιτήρηση της αστυνομίας που κάνει ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ !

    23. Γέμισε ο κόσμος ανώμαλους, ενώ Μητσοτάκης και Τσίπρας αποδέχονται νομοθετικά το προσδιορισμό φύλου από δεκαπενταχρονα παιδιά. Επίσης, δεν βλέπουμε φωτογραφίες των ανώμαλων. Λες και οι νόμοι μας γίνονται αποκλειστικά για την προστασία των ανώμαλων.

    24. Όλα καλά, αλλά εδώ βλέπω έξω από το σπίτι μου, 14χρονα να κάνουν σαν τρέλα για σεξ.. Η δε γλώσσα τους είναι χειρότερη από την Τρούμπα.. όταν τους κσνεις παρατήρηση, ανοίγουν ένα στόμα και βγαίνει τέτοια μπόχα που δεν πιστεύεις ότι είναι 14 χρονών η και μικρότερη.. εν4ω μεταξύ από το σπίτι τους έρχονται σχεδόν ξεβρακωτα.. οπότε μήπως δεν φταίνε μόνο οι μεγάλοι… Μήπως θέλει λίγο ψάξιμο..

      1. Argyre να πας να μαμηθεις. Μην χρεώνεις στα 14χρονα που το μυαλό δεν έχει πήξει ακόμα την κακή διαπαιδαγωγηση των γονιών τους. Ένα 14χρονο αρχιμλκ δεν κάνει σα τρελό για σεξ. Παλιό ανώμαλε. Αι σιχτιρ. Και ο άλλος ο ανεγκέφαλος συμφωνεί μαζί σου.

        1. Αααρε καημένε έλα Ηλιούπολη και θα τα δεις απ’ τη κούνια πως τους γαργαλάει το μ_κι τους. Κοιμάσαι με τα τσαρούχια και γελάνε ακόμα και τα 14χρονα για το πόσο στόκερμαν είσαι. Οπότε ζήσε απλά το όνειρο και αρνήσου την πραγματικότητα. Όχι 14να ..από τη πρώτη γυμνασίου μια φίλη μου την είχε κάνει σουρωτήρι ένας 28νος σπίτι του χωρίς έλεος

      2. Έγραψες φίλε μου είναι ακριβώς έτσι όπως τα λες η απόλυτη ξεφτίλα η απόλυτη παρακμή όλα ξεκινούν από το σπίτι και κυρίως από τις μητέρες(ο Θεός να τις κάνει)

    25. κίναιδοι λαμόγια ρουφιάνοι ατιμωρησία παντού σήψη

    Comments are closed.